istina nazalost....Bodkin wrote:
Gradska raja u sarajevu otisla u kurac odavno i papanluk zavladao
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- sorcerer
#4576 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- respo
#4577 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ovaj da ima mozga ne bi uopste utrcao u terenHavatar wrote:Ma najebaće drotovi 100 %, ako ima ikakvog reda u ovoj državi, a i ovaj kreten će ih tužiti ako ima mozga, službena lica to ne smiju raditi, nadam se da će svi akteri incidenta, uključujući i drotove da odgovaraju u skladu sa zakonom
i neka su ga onako nasutali trebali su jos pa sljedeci put nece uletiti i gadjati nekoga bakljom
-
Bodkin
#4578 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
zato i imamo problem sa sigurnoscu jer nam ovakvi iz dijaspore govore kako policija previse udara i onda policija najebe pa sitni kriminalci i klosari mogu raditi sta hoce u gradu.respo wrote:ovaj da ima mozga ne bi uopste utrcao u terenHavatar wrote:Ma najebaće drotovi 100 %, ako ima ikakvog reda u ovoj državi, a i ovaj kreten će ih tužiti ako ima mozga, službena lica to ne smiju raditi, nadam se da će svi akteri incidenta, uključujući i drotove da odgovaraju u skladu sa zakonom
i neka su ga onako nasutali trebali su jos pa sljedeci put nece uletiti i gadjati nekoga bakljom
- Havatar
#4579 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja nisam iz dijaspore a tortura policije nad bilo kim nije nesto sto treba podrzavatiBodkin wrote:zato i imamo problem sa sigurnoscu jer nam ovakvi iz dijaspore govore kako policija previse udara i onda policija najebe pa sitni kriminalci i klosari mogu raditi sta hoce u gradu.respo wrote:ovaj da ima mozga ne bi uopste utrcao u terenHavatar wrote:Ma najebaće drotovi 100 %, ako ima ikakvog reda u ovoj državi, a i ovaj kreten će ih tužiti ako ima mozga, službena lica to ne smiju raditi, nadam se da će svi akteri incidenta, uključujući i drotove da odgovaraju u skladu sa zakonom
- respo
#4580 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
lemati navijace koji ne pozure sa tribine i lemati navijace koji uleti na teren nisu iste stvarileet wrote:Ako ste upratili Creasy-a sa foruma onda bi vam trebalo biti jasno kakva je to sorta ljudi koja radi na utakmicama (lik koji je hladno prijetio mnogim forumašima kako će ih on nalemat' na tekmi čim bude im'o priliku jer mu se eto može), dosta od mene na ovu temu.
u prvom slucaju trebalo bi tuziti policajca suspendovati ga da plati kaznu itd
a u drugom navijaca objesiti za jaja na sred glavnom trga pa ga jos onda izlemati uz kaznu od par hiljada maraka
- respo
#4581 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa u tome i jeste problemBodkin wrote:zato i imamo problem sa sigurnoscu jer nam ovakvi iz dijaspore govore kako policija previse udara i onda policija najebe pa sitni kriminalci i klosari mogu raditi sta hoce u gradu.respo wrote:ovaj da ima mozga ne bi uopste utrcao u terenHavatar wrote:Ma najebaće drotovi 100 %, ako ima ikakvog reda u ovoj državi, a i ovaj kreten će ih tužiti ako ima mozga, službena lica to ne smiju raditi, nadam se da će svi akteri incidenta, uključujući i drotove da odgovaraju u skladu sa zakonom
sta treba ja zapalim zgradu isprebijam pola ljudi u njoj i dignem ruke kazem predajem se
ili jos bolje legnem na pod
i sta treba policija da me polako digne i ponudi me cokoladicom jer sam vec savladan
a ja sutra na sudu oslobodjen jer sam se kao predao
-
Bodkin
#4582 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
svega mi ja mislim da ti zajebavas raju ovuda. ako zavezes ruke policiji nemoj kasnije plakati kad oni ne budu smjeli ( kao sto je sad vec slucaj) da zgaze nekog sitnog klosara koji ti nozem otima telefonHavatar wrote: Ja nisam iz dijaspore a tortura policije nad bilo kim nije nesto sto treba podrzavati
-
Bodkin
#4583 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
eno borac dobio 3:0 i kosevo suspendovano. pa vi i dalje galamite kako drotovi tuku djecu
- zateznistub
#4584 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Samo da se zahvalim ovim finim i divnim, bečkim, dječacima na suspenziji Koševa i rezultatu od 0:3!
I dalje treba jebat mamu policiji sto ih mlati. Slijedeci put (ako ga bude) srusiti do temelja stadion na Koševu, bar cemo tada biti rahat...
I dalje treba jebat mamu policiji sto ih mlati. Slijedeci put (ako ga bude) srusiti do temelja stadion na Koševu, bar cemo tada biti rahat...
-
smijesni_ste
#4585 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Šta je sa onim momkom? Je li povrijeđen teže? 
- Creasy
#4586 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
respo wrote:lemati navijace koji ne pozure sa tribine i lemati navijace koji uleti na teren nisu iste stvarileet wrote:Ako ste upratili Creasy-a sa foruma onda bi vam trebalo biti jasno kakva je to sorta ljudi koja radi na utakmicama (lik koji je hladno prijetio mnogim forumašima kako će ih on nalemat' na tekmi čim bude im'o priliku jer mu se eto može), dosta od mene na ovu temu.
a u drugom navijaca objesiti za jaja na sred glavnom trga pa ga jos onda izlemati uz kaznu od par hiljada maraka
Ja sam uvijek pozivao na mir i toleranciju, ali pojedinci izgleda interpretiraju moje izjave kako njima odgovara... Recimo, tačno je da sam nekoliko puta izjavio da treba "umlatiti" navijače, ali isto tako je tačno da sam to potencirao za njihovo dobro. Evo npr. ovaj nesretnik od sinoć je sada uspješno prevaspitan, pa će ubuduće biti jedan od mirnijih na tribini. Svoje iskustvo će podijeliti sa drugim kolegama intelektualcima sa "Sjevera", te se nadamo da će i na taj način doprinijeti njihovoj kolektivnoj svijesti, što će svakako rezultirati rjeđim brojem incidenata na stadionima širom BiH.
- zateznistub
#4587 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
smijesni_ste wrote:Šta je sa onim momkom? Je li povrijeđen teže?

-
smijesni_ste
#4588 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa dobro ako te ne zanima preskočiš samo post...mene zanima eto... 
- Creasy
#4589 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Momak je dobro, otpušten je na kućno liječenje i sve vas puno pozdravlja. 
- Edin H.
#4590 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Creasy wrote:respo wrote:lemati navijace koji ne pozure sa tribine i lemati navijace koji uleti na teren nisu iste stvarileet wrote:Ako ste upratili Creasy-a sa foruma onda bi vam trebalo biti jasno kakva je to sorta ljudi koja radi na utakmicama (lik koji je hladno prijetio mnogim forumašima kako će ih on nalemat' na tekmi čim bude im'o priliku jer mu se eto može), dosta od mene na ovu temu.
Ja sam uvijek pozivao na mir i toleranciju, ali pojedinci izgleda interpretiraju moje izjave kako njima odgovara... Recimo, tačno je da sam nekoliko puta izjavio da treba "umlatiti" navijače, ali isto tako je tačno da sam to potencirao za njihovo dobro. Evo npr. ovaj nesretnik od sinoć je sada uspješno prevaspitan, pa će ubuduće biti jedan od mirnijih na tribini. Svoje iskustvo će podijeliti sa drugim kolegama intelektualcima sa "Sjevera", te se nadamo da će i na taj način doprinijeti njihovoj kolektivnoj svijesti, što će svakako rezultirati rjeđim brojem incidenata na stadionima širom BiH.
Upisi Pravni fakultet, polozi pravosudni, staziraj, prodji selekciju za sudiju, pa onda dijeli pravdu.
A do tada bi trebao raditi posao kojim se bavis u okvru svojih ovlastenja, a ti to znas bolje znas od mene i to ukljucuje razumna upotreba sile ukoliko se neko opire hapsenju. To ni u kom slucaju ne ukljucuje cipelaranje. Ovaj momak je pocinio krivicno djelo, ali se nije opirao hapsenju, znaci zna se ciji je posao da ga prevaspitava, a to zasigurno nije vas. Ukoliko pak imas zelju da ljude fizicki zlostavljas preko svojih ovlastenja, nemoj se zaliti ako budes sankcionisan i ostanes bez posla. Tako ce barem biti kada ovo postane normalna, pravna drzava.
- uglavnomja
#4591 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
da se samocitiram od sinocuglavnomja wrote:gnjev wrote:Da je bio iz BL kupili bi mu cokoladu
Sent from my ST21i using Tapatalk 4
naravno![]()
u tom slucaju bi utakmica bila 3-0 za sarajevo,
ovako, 3-0 za njih, x hiljada km kazne za fks, x utakmica bez publike, zabrana dolaska navijaca fks u pc ... maa ljepota
genijalno![]()
jos samo da dobije zahvalnicu od uprave borca i dodika osobno.
- zateznistub
#4592 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Upravo tako, sa lizalom u jednoj i čokoladicom u drugoj ruci! i imaju samo pravo da govore "ne, ne to"! Za sve ostalo suspenzija drito!Edin H. wrote: Upisi Pravni fakultet, polozi pravosudni, staziraj, prodji selekciju za sudiju, pa onda dijeli pravdu.
A do tada bi trebao raditi posao kojim se bavis u okvru svojih ovlastenja, a ti to znas bolje znas od mene i to ukljucuje razumna upotreba sile ukoliko se neko opire hapsenju. To ni u kom slucaju ne ukljucuje cipelaranje. Ovaj momak je pocinio krivicno djelo, ali se nije opirao hapsenju, znaci zna se ciji je posao da ga prevaspitava, a to zasigurno nije vas. Ukoliko pak imas zelju da ljude fizicki zlostavljas preko svojih ovlastenja, nemoj se zaliti ako budes sankcionisan i ostanes bez posla. Tako ce barem biti kada ovo postane normalna, pravna drzava.
- drndalo
#4593 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Momak se sprema na prijem kod Dode, ipak ga je zaduzio samo tako... Razvaliti 3:0 Sarajevo, u sred "Teherana", pardon, Sarajeva, moze samo svetska ekipa, pa da mu uruce vlastorucno potpisan dres Borca, i clansku kartu sa brojem F0000001...smijesni_ste wrote:Šta je sa onim momkom? Je li povrijeđen teže?
- Creasy
#4594 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
To je možda u Tirani tako, ovde nije.Edin H. wrote:Creasy wrote:
Upisi Pravni fakultet, polozi pravosudni, staziraj, prodji selekciju za sudiju, pa onda dijeli pravdu.
Policija je djelovala u skladu sa demokratskim principima koji nalažu da se sila može upotrebiti dok otpor ne bude slomljen i lice stavljeno pod kontrolu. Kao što se fino vidi na snimku, slomljen je u roku od cca 3 sec, tako da ne možemo govoriti o nekom prekoračenju upotrebe sile.
-
smijesni_ste
#4595 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Zaboli me za Sarajevo(klub), Hz, Banajaluku i tako dalje...pitam čisto iz suosjećanja...pričamo o udarcima u glavu kad je već savladan bio...drndalo wrote:Momak se sprema na prijem kod Dode, ipak ga je zaduzio samo tako... Razvaliti 3:0 Sarajevo, u sred "Teherana", pardon, Sarajeva, moze samo svetska ekipa, pa da mu uruce vlastorucno potpisan dres Borca, i clansku kartu sa brojem F0000001...smijesni_ste wrote:Šta je sa onim momkom? Je li povrijeđen teže?
-
aut
#4596 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Prvo, jebali su nas dobro oni maloumnici koji su uletjeli u teren. Da li je to ono " Samo zbog ljubavi prema bordo boji"? Idioti, glupani, ultra ovo ultra ono, mentalitet, kurci palci.
Drugo, samo primitivci mogu odobravati udaranje već savladanog momka, nogom u glavu.Svi se kao pozivate na red i zakon a podržavate ono? Zar nije bilo dovoljno što je već dobio pendrekom? Već savladan, nikome nije prijetnja...
Drugo, samo primitivci mogu odobravati udaranje već savladanog momka, nogom u glavu.Svi se kao pozivate na red i zakon a podržavate ono? Zar nije bilo dovoljno što je već dobio pendrekom? Već savladan, nikome nije prijetnja...
- holowey
#4597 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
da ste kakvi navijaci, da volite svoj klub, nasli bi medju sobom one koji su odgovorni, ukljucujuci i ovog balu sa bakljom, pa ih vi licno, nikakvi drotovi, nego vi braca navijaci, lupali kad god ih sretnete...smijesni_ste wrote:Zaboli me za Sarajevo(klub), Hz, Banajaluku i tako dalje...pitam čisto iz suosjećanja...pričamo o udarcima u glavu kad je već savladan bio...drndalo wrote:Momak se sprema na prijem kod Dode, ipak ga je zaduzio samo tako... Razvaliti 3:0 Sarajevo, u sred "Teherana", pardon, Sarajeva, moze samo svetska ekipa, pa da mu uruce vlastorucno potpisan dres Borca, i clansku kartu sa brojem F0000001...smijesni_ste wrote:Šta je sa onim momkom? Je li povrijeđen teže?
ali jbg, niti ste navijaci, niti volite svoj klub, a sutra da se pruzi prilika, svi vi braca navijaci bi ponovili isto ovo sranje
- drndalo
#4598 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Gledao sam i ja taj snimak, i iako mozda nije bilo neophodno da ga sutnu ona 2x, nije to ni neko preveliko izivljavanje bilo, kao sto se moze po naslovima zakljuciti... Bice on OK, jedino ne znam hoce li ista nauciti iz toga... Ja i moja generacija smo dosta naucili od Joze Andzica i slicnih, gdje kada smo bili (pokusavali biti) mangupi 1-2 samara su pomagala u 90% slucajeva. Sadasnje generacije nemaju taj korektiv, svi su nakurceni, i imaju osjecaj da im niko nista ne moze, a onda nalete na takvog "kolegu" koji je ipak zajebaniji od njih, ili lakse poteze noz, i onda kuku-lele, zasto njega to snadje, bio je fin i miran momak... Cinjenica je da onaj ko ne trazi belaj ipak ponekad naleti na njega, ali onaj ko trazi belaj, uvijek ga nadje...
Tako je i ovaj nosac olimpijskog plamena pomislio da je valjda neki novi Obilic, i da ce on prosvijetliti ova zabludjele Srbe sa druge strane...
Tako je i ovaj nosac olimpijskog plamena pomislio da je valjda neki novi Obilic, i da ce on prosvijetliti ova zabludjele Srbe sa druge strane...
-
smijesni_ste
#4599 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Još jednom..ne branim nikoga niti pratim našu ligu...zato sam i postavio pitanje na ovom pdf-u, a ne na sportskom

- respo
#4600 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ne zajebaji nije ni tvoje maslo za ramazanaCreasy wrote:
ovdje si vise puta pricao kako treba mlatiti bez obzira sta kako i opravdavao kad su specijalci tukli koga su stigli kad je na kosevu bio nered (isti dan kao i pred federalnom vladom)
pa su batine dobili momak i djevojka koji uopste nisu bili na utakmici i slicno
stariji koji su siguran sam bili na istocnoj ili zapadnoj tribini i slicno