vryzas wrote:
E sad...par konkretnih pitanja:
1. Koliko donacija je skupljeno u akciji UG FKS "doniras 1500 KM - dobijes ulog"?
2. Koliko igraca FKS napusta klub u zimskom prelaznom roku?
3. Da li ce FKS osvojiti titulu ove sezone i koliko para si spreman da ulozis na tu opkladu?

Prva dva pitanja ću potpuno ignorisati...nigdje veze sa temom a moderator ruži...malo su bezze ugurana u kontekst da se ujede
Što se tiče pitanja vezanog za titulu ove godine, mogu ti reći da sam postao veliki optimista...gledao sam vas protiv Olimpika i na derbiju i mogu reći da trenutno u igri nemate ni ideje, ni volje (da ne kažem želje

)
Da se razumijemo i prije derbija, a i sad smatram da Željo ima kvalitetniji fond igrača za naše prilike, te kontinuitet sastava i trenera (jako bitna stvar)...ali igra vam je očajna...u svim linijama...
Osim postavlja neku ziherašku igru na 1:0 rezultate i to će vam se osvetiti...
Kod nas s druge strane još uvijek ima puno grešaka u igri...ali i puno srca, što će u konačnici donijeti uspjeh...ovaj tim još raste tako da očekujem još bolje rezultate...pristup je odličan...
Da zaključim svoj odgovor na treće pitanje: mislim da će biti mrtva trka do samog kraja...i da ćemo mi na kraju prevladati...nećete ni vidjeti prvog mjesta na tabeli...
A sad nastavite da prognozirate padove i sunovrate dok nas i dalje gledate odozdo...