jarane, ne zakasni ni sat ni dva, nego dan - dva hahasilent hill wrote:meni se to redovno dešava, kako su uveli buy&surfRevolucionar ★ wrote:Zasto kasne poruke koje obavjestavaju da onaj mobilni internet ( pola marke - marka, buy&surf ) nije validan. Desava li se ovo jos kod nekog
mislim da na taj način nastoje da izmuzu kredit onom ko zaboravi da mu je istekla opcija za free net
BHTelecom All About
Moderator: Benq
- Revolucionar ★
#45726 Re: BHTelecom All About
- Kinaski
#45727 Re: BHTelecom All About
kako da dobijem nano sim, jel moram u glavnu postu ili ? i koliko se ceka za taj nano sim jebo mu ja mater
- MOSALJOZE
#45728 Re: BHTelecom All About
Mozes u svakom telekom centru.Prije nego što odeš memoriši sve brojeve,a to traje minutu,i dadneš 5 km.Kinaski wrote:kako da dobijem nano sim, jel moram u glavnu postu ili ? i koliko se ceka za taj nano sim jebo mu ja mater
- Kinaski
#45729 Re: BHTelecom All About
e hvala tiMOSALJOZE wrote:Mozes u svakom telekom centru.Prije nego što odeš memoriši sve brojeve,a to traje minutu,i dadneš 5 km.Kinaski wrote:kako da dobijem nano sim, jel moram u glavnu postu ili ? i koliko se ceka za taj nano sim jebo mu ja mater
- bosnian batman
#45730 Re: BHTelecom All About
kasne da bi te banditi opljačkali jer poslije potrošenog bonusa skida ti kredit prilikom daljeg korištenja interneta, a ti misliš da i dalje koristiš bonusRevolucionar ★ wrote:Zasto kasne poruke koje obavjestavaju da onaj mobilni internet ( pola marke - marka, buy&surf ) nije validan. Desava li se ovo jos kod nekog
srećom ja kretene odjebo evo godina dana i kod mog novog operatera imam 1 gb za samo 6 markica
-
jarobot
#45731 Re: BHTelecom All About
Kako si ti sretan čovjek imaš čak 1 Gb interneta i to mobilnog...i još pride imaš " Svog operatera " i to na BH telekom temi.....bosnian batman wrote: kasne da bi te banditi opljačkali jer poslije potrošenog bonusa skida ti kredit prilikom daljeg korištenja interneta, a ti misliš da i dalje koristiš bonus
srećom ja kretene odjebo evo godina dana i kod mog novog operatera imam 1 gb za samo 6 markica
- bosnian batman
#45732 Re: BHTelecom All About
pa u svakom slučaju sretniji od tebe i ostalih ultraša koje eto deru preko buy&surf kao i mene nekad, bilo za dnevni bonus bilo mjesečni gdje je 1 gb 13 maraka!!!!
-
kakaljin
#45733 Re: BHTelecom All About
Svaka cast tebi sto si sretan, ali onda pusti nas da budemo kao sto ti kazes nesretni.bosnian batman wrote:pa u svakom slučaju sretniji od tebe i ostalih ultraša koje eto deru preko buy&surf kao i mene nekad, bilo za dnevni bonus bilo mjesečni gdje je 1 gb 13 maraka!!!!
PS: Koristis li ista od usluga telecoma?
-
jarobot
#45734 Re: BHTelecom All About
Diler ga zeze u zadnje vrijeme !!!!kakaljin wrote:Svaka cast tebi sto si sretan, ali onda pusti nas da budemo kao sto ti kazes nesretni.bosnian batman wrote:pa u svakom slučaju sretniji od tebe i ostalih ultraša koje eto deru preko buy&surf kao i mene nekad, bilo za dnevni bonus bilo mjesečni gdje je 1 gb 13 maraka!!!!
- Rugafet
#45735 Re: BHTelecom All About
Kakve veze ima koristi li ista od usluga telecoma? Na kakav nacin to utice na kvalitet rasprave? Covjek je samo iznio svoje misljenje. Eto demantuj ga ako nije u pravu...kakaljin wrote: PS: Koristis li ista od usluga telecoma?
-
kakaljin
#45736 Re: BHTelecom All About
Pa postoji tema za tu raspravu. A nemam sta da ga demantujem, jer svako koristi ono sto mu je najbolje, najkorisnije i u globalu najpovoljnije. Tako da i da hocu da ga demantujem ne mogu jer zavisi od mnogo faktora da se izracuna sta je kome povoljnije.Rugafet wrote:Kakve veze ima koristi li ista od usluga telecoma? Na kakav nacin to utice na kvalitet rasprave? Covjek je samo iznio svoje misljenje. Eto demantuj ga ako nije u pravu...kakaljin wrote: PS: Koristis li ista od usluga telecoma?
-
sencobih
#45737 Re: BHTelecom All About
za rugafeta je relevantan svako ko bilo sta crno napise o telekomu, sto bolje hrakne to je relevantniji
- Rugafet
#45738 Re: BHTelecom All About
Tako je. To je i napisao, nije nikoga prisiljavao da pocne nesto drugo da koristi pri tom e lupajuci gluposti. Tako da, promijeni dilera i nemas ti pojma,sta ti koristis i sl. nije bas u skladu sa ovim kako si opisao.kakaljin wrote:jer svako koristi ono sto mu je najbolje, najkorisnije i u globalu najpovoljnije. Tako da i da hocu da ga demantujem ne mogu jer zavisi od mnogo faktora da se izracuna sta je kome povoljnije.
@sencobih, nisi u pravu. Ne znam zasto imas tako misljenje.
- bosnian batman
#45739 Re: BHTelecom All About
ne, sve sam odjebo, prvo fiksni, pa ADSL pa prošle godine ultrukakaljin wrote:Svaka cast tebi sto si sretan, ali onda pusti nas da budemo kao sto ti kazes nesretni.bosnian batman wrote:pa u svakom slučaju sretniji od tebe i ostalih ultraša koje eto deru preko buy&surf kao i mene nekad, bilo za dnevni bonus bilo mjesečni gdje je 1 gb 13 maraka!!!!
ali kao dugogidišnja ovca koju su derali i šišali osjećam moralnu i svaku drugu potrebu da ukažem ostalima da se osvjeste, pa ko je imalo pametan zna šta mu je činiti
a izgleda da se mnogi svijeste, prošle godine manje 114.000 ultraša a ove samo u prvom kvartalu manje za 42.000
-
kakaljin
#45740 Re: BHTelecom All About
Onda za to imas temu gdje se uporedjuju operateri i argumentima na toj temi dokazuj svoje tvrdnje.bosnian batman wrote:ne, sve sam odjebo, prvo fiksni, pa ADSL pa prošle godine ultrukakaljin wrote:Svaka cast tebi sto si sretan, ali onda pusti nas da budemo kao sto ti kazes nesretni.bosnian batman wrote:pa u svakom slučaju sretniji od tebe i ostalih ultraša koje eto deru preko buy&surf kao i mene nekad, bilo za dnevni bonus bilo mjesečni gdje je 1 gb 13 maraka!!!!
ali kao dugogidišnja ovca koju su derali i šišali osjećam moralnu i svaku drugu potrebu da ukažem ostalima da se osvjeste, pa ko je imalo pametan zna šta mu je činiti
Ja konkretno kuci koristim Moja TV full paket 2 koju koristim od kada je pocela da postoji, i imam 3 mobilna broja na pretplatu midi 30 koja koristim od 97 godine i 4 ultra broja od 2000 godine i u firmi koristim adsl internet od telecoma, sluzbeni mobitel od telecoma, fikni od telecoma, tako da mi ne mozes reci da se osvjestim jer sam do sada napravio mnoge kalkulacije i u svemu mi izadje telecom povoljniji.
A usput kuci takodjer imam i kablovsku od HS-a sada telemacha i analognu i digitalnu i koristim je samo radi toga jer ima 15 kanala koji nema na telecomu i radi toga je samo drzim.
Tako da meni, a vjerovatno ni drugima na ovoj temi nemozes govoriti jer za uporedjivanje operatera postoji tema za kako ti kazes osvjestivanje za usluge drugih operatera.
- bosnian batman
#45741 Re: BHTelecom All About
malo se saberi, počeo sam priču o ultri rekavši čovjeku kako ga pljačkaju ne isporučivši mu poruku da mu je bonus interneta buy and surf pri kraju
za ostale usluge me libo tuki, a vjerujem da su kao i ultra spram konkurencije lošiji, ali ih nisam ni spominjao jer me konkretno ne interesuju
za ostale usluge me libo tuki, a vjerujem da su kao i ultra spram konkurencije lošiji, ali ih nisam ni spominjao jer me konkretno ne interesuju
-
kakaljin
#45742 Re: BHTelecom All About
Pa i meni si rekao onda za ultru jer imam 4 broja, tako da sta god kazes nekome to se odnosi i na ostale koji koriste usluge.bosnian batman wrote:malo se saberi, počeo sam priču o ultri rekavši čovjeku kako ga pljačkaju ne isporučivši mu poruku da mu je bonus interneta buy and surf pri kraju
A posto ne koristis niti jednu uslugu telecoma onda ne znam sta dalje pises da usluge nevaljaju ako ih ne koristis. Da nesto nevalja to mogu reci samo korisnici koji koriste usluge jer ih i koriste, kao sto i ja imam nekih stvari sto bi volio da su bolje ali nepljujem i ne govorim da nevalja nista.
Opet ti kazem jer ponovo uporedjujes sa drugim operaterima da postoji tema za to.
-
jarobot
#45743 Re: BHTelecom All About
Kod ovih padobranaca tipa batman i ostali je problem što bezveze ulijeću i spamaju temu.
Taman vidiš ima novi post i bilo ko ko je nešto pisao ili pitao očekuje konkretnu raspravu a ono uleti padobranac sa glupostima tipa ja sam odjebo telekom, korisnici su ovce itd i najgore administraciju boli neka stvar za takve baš na ovoj temi
Taman vidiš ima novi post i bilo ko ko je nešto pisao ili pitao očekuje konkretnu raspravu a ono uleti padobranac sa glupostima tipa ja sam odjebo telekom, korisnici su ovce itd i najgore administraciju boli neka stvar za takve baš na ovoj temi
-
kakaljin
#45744 Re: BHTelecom All About
Zato ako hoces 1 GB interneta imas midi 30 gdje je ukljucena ta 1 GB interneta i preko toga se samo smanji brzina i ne placas nista vise.bosnian batman wrote:za ultru važi, a ako ti misliš da je 13 km za 1 gb ok, blago tebi
takođe obračunska i cijene po minuti su lošije od konkurencije
nije tebi dobro, ja sam koristio tu ultru, bio ovca koja je plaćala 13 km i NARAVNO da više ne koristim, i naravno da više NISAM korisnik, ali imam pravo da iznosim da je to pljačka bande uhljeba, kome se ne sviđa njegov problem
Opet ti o drugim operaterima i njihovim uslugama na ovoj temi, postoji tema gdje se vrsi uporedjivanje usluga kod operatera.
- bosnian batman
#45745 Re: BHTelecom All About
haloo ja neću pretplate
sada, kao prepaid korisnik kod drugog operatera imam 1 gb za samo 6 km
- krakatoa
#45746 Re: BHTelecom All About
bosnian batman wrote:![]()
![]()
haloo ja neću pretplate
sada, kao prepaid korisnik kod drugog operatera imam 1 gb za samo 6 km
A pojavio se i najnoviji model
-
jarobot
#45747 Re: BHTelecom All About
Sad gledam na Eurosportu Džmhur dobi Istomina branioca titule na turniru u Notingemu , a na dresu mu logo BH Telekoma. To samo u inat mrzicima sveg što je Bosansko

- bosnian batman
#45748 Re: BHTelecom All About
te gluposti nemaju veze ni sa cim, i vodafone ces vidjet na dresovima mnogo znacajnijih sportista, sponzorstvo je na zapadu i u kapitalizmu vezano trzisnim interesima i obostranom koristi a ne laznim patriotizmima i jaranstvimq, te marifetlucima za pranje para, kako banda u bhtelekomu radi
-
kakaljin
#45749 Re: BHTelecom All About
Ako je tako kao sto kazes, zasto se onda ne vide ta sponzorstva toliko od telmacha, eroneta, Mtel-a i ostalih, jer po tvome vezano trzisnim interesima i obostranoj koristi.bosnian batman wrote:te gluposti nemaju veze ni sa cim, i vodafone ces vidjet na dresovima mnogo znacajnijih sportista, sponzorstvo je na zapadu i u kapitalizmu vezano trzisnim interesima i obostranom koristi a ne laznim patriotizmima i jaranstvimq, te marifetlucima za pranje para, kako banda u bhtelekomu radi
- bosnian batman
#45750 Re: BHTelecom All About
u tvom pitanju je i odgovor
očigledno da NEMA TRŽIŠNIOG interesa za sponzorstvo luzera
očigledno da NEMA TRŽIŠNIOG interesa za sponzorstvo luzera