Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Žejo je na dobrom budu a Sarajevo na teškom. mada i na krupi se može kiksati ako udju u utakmicu lako čemo pa bi mogao na kraju iks da bude jer se i oni bore za poziciju 4. ako to dobiju onda na derbiju dosta i iks
Ma ova stoka je kupila i Zrinjski i Siroki utakmice u gostima, smijem ruku dati...kako se kome isplatilo da im pusti, ne znam, ali oni nisu sposobni da regularno dobiju bilo koga pogotovo u Mostaru i Listici
Istjerati olos iz lige jer mijenjaju domacinstva svaklo malo, cirkus obicni se pravi. Ali ganjati da to bude na neki praznik, neki sveti, ako ikako moze
Zašto brisanje postova? Pričamo o počecima PL BiH, klubovima koji je čine i njihovoj istoriji, ne vidim da je bilo šta off-topic, sve je vezano za temu PL BiH. Bolje svakako nego vječno čitati obostrana podbadanja na svakoj stranici. Ako griješim onda neću više o tome, ionako sam se samo nadovezao na druge postove ranije objavljene.
Last edited by UnKnownBA on 07/05/2017 15:39, edited 1 time in total.
gdje nestadose oni moralisti koji su komentarisali cetvrti gol zelje protiv slobode, kada je lezao jedan igrac slobode, a isto sinoc kod gola zrinjskog lezao je sinisa stevanovic a nije bio prekid utakmice od strane nogometasa plemica. dvostruki arsini.
zipoo wrote:Pobijedili su oni i Sarajevo u gostima. Treba to gore malo procesljati, ispitati.
Nama ne trebas placati da pustimo, mi jednostavno imamo grupu debila.
Na Kosevu nema nikakve veze sa prodanom utakmicom, ljudi nas natamburali jer su dosli da igraju fudbal a ne da se brane.
Pa očito je ovo sve vezano za Matu Neretljaka kao trenera Metalleghea, jer se on spominje u svakoj kombinaciji u negativnom kontekstu. Ekipa koja je dobila Sarajevo na Koševo nije baš ista, a nije isti ni trener. U 11 kola na proljeće, likovi su dobili dva puta Široki Brijeg i jednom Zrinjski.
zipoo wrote:Pobijedili su oni i Sarajevo u gostima. Treba to gore malo procesljati, ispitati.
Nama ne trebas placati da pustimo, mi jednostavno imamo grupu debila.
Na Kosevu nema nikakve veze sa prodanom utakmicom, ljudi nas natamburali jer su dosli da igraju fudbal a ne da se brane.
Pa očito je ovo sve vezano za Matu Neretljaka kao trenera Metalleghea, jer se on spominje u svakoj kombinaciji u negativnom kontekstu. Ekipa koja je dobila Sarajevo na Koševo nije baš ista, a nije isti ni trener. U 11 kola na proljeće, likovi su dobili dva puta Široki Brijeg i jednom Zrinjski.
Ma znam nego onako kazem, jer kada sam ih na Kosevu gledao taj dan, rastavljali su nas na faktore kroz citav teren. Nego se zajebajem da smo prodali onda opljackali smo ih taj dan kako treba.