Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tirkiz wrote:kakva je ovo zajeb....cija sa kvotama na mgladbach .... pa ko da je dortmund prvi na tabeli, a ne zadnji.
Po rezultatu u ligi prvaka i u bundes ligi imam osjecaj kao da se dortmund fokusiro na LP .Sad kad su prosli u sljedecu fazu trebali bi podici nivo igre u svojoj ligi.Ocekujem sutra golijadu i pobjedu dortmunda.
ma meni ovo nema nikako smisla...vise mi lici na navlakusu.gladbach u gostima ima omjer 5:1 a dortmund kod kuce 5:7. meni lici da gladbach suta nece izgubiti. a evo gledam danas raste kvota na dortmund 1,50 jutros, a na gladbach pada od jutros sa 6,50 evo stigla na 5.00 a william hill trenutno blokirao sve uplate
Gladbah do sad nema izgubljene sto kuci sto u gostima i po toj nekoj statistici realno bi bilo da su kvote tu negdje ali....
Ocigledno da kladionice drugacije razmisljaju....
Tirkiz wrote:kakva je ovo zajeb....cija sa kvotama na mgladbach .... pa ko da je dortmund prvi na tabeli, a ne zadnji.
Po rezultatu u ligi prvaka i u bundes ligi imam osjecaj kao da se dortmund fokusiro na LP .Sad kad su prosli u sljedecu fazu trebali bi podici nivo igre u svojoj ligi.Ocekujem sutra golijadu i pobjedu dortmunda.
ma meni ovo nema nikako smisla...vise mi lici na navlakusu.gladbach u gostima ima omjer 5:1 a dortmund kod kuce 5:7. meni lici da gladbach suta nece izgubiti. a evo gledam danas raste kvota na dortmund 1,50 jutros, a na gladbach pada od jutros sa 6,50 evo stigla na 5.00 a william hill trenutno blokirao sve uplate
Kvota raste zato sto ne igraju Rojs i Videnfeler,al opet ne moze klada dati kvotu 2 na dortmund kuci protiv gladbaha jel bi to bio value bet godine ,tako se pravi balans da ne bi bili popuslici .
U svakom slucaju x2 na gladbah je dobra opcija
Puši ga bafalo tampu sam ove sezone svaki put proso
E ovo su tiketi koje ja pokušavam igrati ali uplatim deset km, dobijem 30. Onda vratim sebi svojih deset i uplatim 20 i onda padnem. Šest puta tako za redom, majku mu jebem. Nikad se odlijepit.
Evo SAD nešto gledam opet, najvjerovatnije cu smanjiti na kvotu 2. Treba mi niz
Last edited by duminjo on 09/11/2014 01:21, edited 1 time in total.
Kinesko prkno wrote:nfeler,al opet ne moze klada dati kvotu 2 na dortmund kuci protiv gladbaha jel bi to bio value bet godine ,tako se pravi balans da ne bi bili popuslici .
Nije los ni hendikep x2 na gladbah 1.40.Odlicna kvota sa jos nekim iskombinovat za "duplanja"....
Last edited by Kraj price on 09/11/2014 01:25, edited 1 time in total.
Ma znam i Piso sam o toj disciplini i previše. Sutra neću nista novo izmišljati, ne znam ni sta cu a od ponedjeljka pokušati sa tom disciplinom i vjerovatno kvotom 2. Neam pojma još. Vjeruješ još mi krivo za Chicago sinoć
Kinesko prkno wrote:nfeler,al opet ne moze klada dati kvotu 2 na dortmund kuci protiv gladbaha jel bi to bio value bet godine ,tako se pravi balans da ne bi bili popuslici .
Nije los ni hendikep x2 na gladbah 1.40.Odlicna kvota sa jos nekim iskombinovat za "duplanja"....
Nije ,ja sam igrao ah +1 (ako dortmund pobijedi sa jedan razlike kvota 1) kvota 1,9 i Haugesund-bran 1 2,35 na malo "veci" ulog
Realno bi trebala doci samo sto kod talijana u prvoj ligi ne mozes ocekivat realno a kamo li u tim nizim talijanskim...mozda probat na nekom bezveznom na marku dvije,cisto da se isprati....
moj favorit sutra je pored oba daju na dortmundu i psg marsej oba daju....
Haugesand je u fantasticnoj formi,14 godina ih Bran nije dobio.Sutra igraju na novom stadionu,karte se vec danima rasprodane,doveli su novog trenera Dempsija(bio pomocni Solskjeru u Cardifu),i to je uvijek pozitivan efekat na ekipu.Kladionica daje haugesundu 40 % sansi za pobijedu ,a ja 70 %,tako da yebga dje nesh odigrati.i jos na to sve Bran je talasika