Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
UnKnownBA wrote:Jeste ali vam treba pobjeda u Mostaru, koliko ste realni? Matematika vam je više ostala manje nego realnost! Ali nebitno, neću da vam kvarim ..
Naravno da nam treba pobjeda u Mostaru, jer zavisimo od sebe. Logično.
''Čestitam treneru i igračima Željezničara na zasluženoj pobjedi. Bili su svih 90 minuta bolja ekipa i sasvim zasluženo pobijedili'', rekao je Slišković
Realno bit ce tesko tako da se samo nadam da nece biti nerijeseno pod Bijelim brijegom. Ako ne mozemo mi neka pobijedi Zrinjski da bi derbi imao za sta da se igra.
To i obecanje o 5% gostujucih navijaca i ja sam zadovoljan. Evropa je obezbjedjena, za kup kao rezervnu varijantu mi se jebe ali bilo bi fino sprijeciti Siroki da izadje u Evropu.
Grean wrote:Realno bit ce tesko tako da se samo nadam da nece biti nerijeseno pod Bijelim brijegom. Ako ne mozemo mi neka pobijedi Zrinjski da bi derbi imao za sta da se igra.
Ako Željo pobjedi u Krupi, onda je ovo boldirano nama bolje. Zašto? Ostajemo na 4 boda prednosti u odnosu na Zrinjski i 6 u odnosu na Sarajevo. U tom slučaju, samo pobjeda protiv Radnika kući bi nam bila dovoljna za titulu.
Ovo sve ako ...
Grean wrote:Realno bit ce tesko tako da se samo nadam da nece biti nerijeseno pod Bijelim brijegom. Ako ne mozemo mi neka pobijedi Zrinjski da bi derbi imao za sta da se igra.
To i obecanje o 5% gostujucih navijaca i ja sam zadovoljan. Evropa je obezbjedjena, za kup kao rezervnu varijantu mi se jebe ali bilo bi fino sprijeciti Siroki da izadje u Evropu.
Pa to ako bar ne mozemo titulu osvojit da uzmemo kup..
I samo da ne bude X u Mostaru, pa nek i oni dobiju..
Otkinut ovim bod a Zrinja da dobije do kraja sve i oni nek slave titulu mi kup.
Al' želje su jedno...
''Čestitam treneru i igračima Željezničara na zasluženoj pobjedi. Bili su svih 90 minuta bolja ekipa i sasvim zasluženo pobijedili'', rekao je Slišković
Awakened wrote:Nije mi jasno da ovdje iko moze racunati na sigurnih 6 bodova, a kamoli 9. U ovom odmjeru snaga, nijedan od prva 3 tima ne moze reci da ce sigurno dobiti Krupu, Radnika, ili Slobodu. Na primjer, lako bi se moglo desiti da vec sljedece kolo sve 3 utakmice zavrse nerijeseno.
Upravo tako. Toliko je izjednačeno da svako kolo donosi promjene i nove računice.
jarane to bi pilo vode da sve 3 ekipe igraju isti broj utakmica u isti broj dana
na kraju tabela:
zeljo
zrinjski
sarajevo
Uzeti ce zeljo do kraja sve, osim X u derbiju. Mi cemo kiksati protiv vas X i protiv Zrinjskog 1X
Ovak Sliskovic je rodjeni gubitnik. Nakon ove epizode ne znam da ce ga iko ozbiljan dovesti za treenra, ako se uopste i nastavi baviti ovim poslom:)
Mi ako dobijemo u Mostaru se mozemo nadari necemu. Zrinjski nema sta traziti. Protiv Krupe su komsijama sigurni bodovi, a Radnik im je zadnje kolo kuci. Tu da neko prospe bodove za titulu...