Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
one felge sto sam stavljao, pomjerilo se neko sranje u podrumu, pala jedna na drugu pa na beton, pukao lak na par mjesta na obje, joj srece , sutra ponovo nosim
Chmoljo wrote: ↑10/11/2021 10:29
Automehanicar na Medresama je bio Nose, sada je to autokuća Škoro. Govorimo o istom covjeku?
Jeste,to je bio njegov servis ,P.A.D Autokuca NOSSE,kasnije je izdao ili prodao skori.
"servisirao" ja Feliciju nekada vrlo davno kod njega, par servisa u garantnom roku, ali sam stekao bolni utisak da nije baš imao potpunu kontrolu nad uposlenicima u najmanju ruku....
"servisirao" ja Feliciju nekada vrlo davno kod njega, par servisa u garantnom roku, ali sam stekao bolni utisak da nije baš imao potpunu kontrolu nad uposlenicima u najmanju ruku....
jel se ono 97 ili 98 ovlasteni servis preselio na k. glavu kod fadila??
jel se ono 97 ili 98 ovlasteni servis preselio na k. glavu kod fadila??
Tada su bila neka previranja oko "ovlaštenog servisa", nisam siguran. Milsim da sam ja Feliciju kupio 2000 godine, pa me ta selidba nije zakačila. Ali prije toga sam kao servisirao svoja službena auta, bio neki servis gdje je sada ABC Bucalo. Nigdje veze..... sa servisom naravno.
Me_again wrote: ↑10/11/2021 21:45
Tada su bila neka previranja oko "ovlaštenog servisa", nisam siguran. Milsim da sam ja Feliciju kupio 2000 godine, pa me ta selidba nije zakačila. Ali prije toga sam kao servisirao svoja službena auta, bio neki servis gdje je sada ABC Bucalo. Nigdje veze..... sa servisom naravno.
ja znam da sam vozio sluzbeni t4 prvo kod nosseta,pa nekad poslije kod fadila ,al tacnih datuma se ne mogu sjetiti
Me_again wrote: ↑10/11/2021 21:45
ja znam da sam vozio sluzbeni t4 prvo kod nosseta,pa nekad poslije kod fadila ,al tacnih datuma se ne mogu sjetiti
Dobri moj, moramo se pomiriti sa činjenicom da su mnoge godine prošle.... na žalost !
Mene je često sramota čega se ne sječam, ali to je danak vremenu, meni više nego tebi
Me_again wrote: ↑10/11/2021 21:56
Dobri moj, moramo se pomiriti sa činjenicom da su mnoge godine prošle.... na žalost !
Mene je često sramota čega se ne sječam, ali to je danak vremenu, meni više nego tebi
Me_again wrote: ↑10/11/2021 21:56
530i wrote: ↑10/11/2021 22:40
Sjećam se policijskih golfova trojki koji su imali naljepnicu na zadnjoj šajbi PAD autokuća Nosse, to je mogla biti '96. ili '97.
Jeste to je bilo odmah poslije rata,i ovaj t4 je imao istu naljepnicu
po meni jeste papanluk. ovo ide samo na pontiac firebird... ne zove se dzaba tako
ali dobro... bogatasima dosadno pa se malo igraju. skine se ova folija za 5 minuta.