tacno.... porusen je poredak definitivno..... i dobro cemo zapamtiti floskulu preventivni napad..... mislim to je i brko radio preventivno ubijanje......
kina je dobila bjanko kartu za napad na tajvan..... ako je jos uvijek to interesuje....
tacno.... porusen je poredak definitivno..... i dobro cemo zapamtiti floskulu preventivni napad..... mislim to je i brko radio preventivno ubijanje......
E ne moze to tako. Zapadni mediji imaju svoju verziju svega. Tako mozes recimo vidjeti kako uvijek pokusavaju kineske uspjehe umanjiti ili prebaciti na negativno. Tipa "China has 40.000km of high speed rail...but at what cost?" I uvijek tako ostave negativno na kraju cisto da se pranje mozga nastavi.skrbavi-admin wrote: ↑22/06/2025 07:22tacno.... porusen je poredak definitivno..... i dobro cemo zapamtiti floskulu preventivni napad..... mislim to je i brko radio preventivno ubijanje......
kina je dobila bjanko kartu za napad na tajvan..... ako je jos uvijek to interesuje....
to su trebali uradit prvi dan.... vodu struju reaktore trafostanice pa nek s maminim klitorisom upravlja operacijama
Možda je sistem siguran, ali ljudi nisu sigurni od sistema, niti malo.skrbavi-admin wrote: ↑22/06/2025 07:31 I sad, nakon svega.... Ne moze covjek da kaze da je Kim glup..... lud sigurno jeste.... al glup tesko..... ne bih zivio u njihovom sistemu al njihov nacin anticipiranja bjelosvjetskog olosa je apsolutno tacan.....
Moraju napasti i uništiti aerodrome kao i sistem vodoopskrbe, kompletan, kako pitke vode, tako i sisteme navodnjavanja jer je čitava poljoprivreda i općenito proizvodnja hrane najvećim dijelom oslonjena na sisteme navodnjavanja.skrbavi-admin wrote: ↑22/06/2025 07:32to su trebali uradit prvi dan.... vodu struju reaktore trafostanice pa nek s maminim klitorisom upravlja operacijama