Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- relativno84
#45651 Re: Premijer liga BiH
Kkkkaranjeeeeeeeeeeeeeeee

-
Dead Man Walking
#45652 Re: Premijer liga BiH
Oni ako vas uzmu, mi u derbiju mozemo i izgubiti jer cemo nakaratati RS. Al derbi nula standardno, cisto da se niko ne nada iznenadjenju i zadnjem kolu.jeza u ledja wrote:Bice zanimljivo u derbiju jer ce nama trebati pobjeda. Osim ako zrinjski ne uzme nas.
- jeza u ledja
#45653 Re: Premijer liga BiH
Da, sad sam skonto. Hmm onda ispada da je Zrinjski manje vise vec ispao iz trke.Dead Man Walking wrote:Oni ako vas uzmu, mi u derbiju mozemo i izgubiti jer cemo nakaratati RS. Al derbi nula standardno, cisto da se niko ne nada iznenadjenju i zadnjem kolu.jeza u ledja wrote:Bice zanimljivo u derbiju jer ce nama trebati pobjeda. Osim ako zrinjski ne uzme nas.
-
Melbourne_Australia
#45654 Re: Premijer liga BiH
Sarajevo nema sansi da uzme Zrinjskog dole ali sansi nemaju..Igraju dvije teske utakmice sa Sirokim i mislim da ce i tu ispusiti foru....Tako da sa pobjedom protiv Krupe mi smo sampioni....I zar ima ista sladje od slavlja titule na stadionu protiv manjeg gradskog rivala

- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#45655 Re: Premijer liga BiH
Jos nista nije gotovo,bez opustanja. Ima jos igrati. Najmanje nam odgovara pobjeda Sarajeva u Mostaru. X bi bio idealan.
Dobro je da oni igraju kup,igraju sa Zrinjskim u subotu. Mi landaramo do nedjelje,znat cemo na cemu smo prije utakmice.
Svaka cast igracima,Slavku,navijacima.
Noc za 10
Dobro je da oni igraju kup,igraju sa Zrinjskim u subotu. Mi landaramo do nedjelje,znat cemo na cemu smo prije utakmice.
Noc za 10
- House
#45656 Re: Premijer liga BiH
pa kae 
moguće da na koševu ovjerimo titulu.
pa zamisli tog derneka! 
moguće da na koševu ovjerimo titulu.
Last edited by House on 06/05/2017 23:00, edited 1 time in total.
-
Dead Man Walking
#45657 Re: Premijer liga BiH
Zar nisu sve u isto vrijeme zadnja tri kola?
-
north
#45658 Re: Premijer liga BiH
Sad ću ispasti da serendam, ali ima post odavno odmah po početku ove lige za prvaka gdje sam napisao da će košpe prvi do cilja....Sa ovakvim razvojem situacije, sada su im šanse na preko 80%...Ne briljiraju, nisu ni blizu toga, ali realno od 3 loše ekipe iz vrha, oni su najmanje loši, tj. najmanje su radili gluposti sa prosipanjem bodova, pogotovo kući....Tako da i ove sezone titulu uzima najmanje loša ekipa a ne ekipa koja dere guzove svima...Naše šanse su sada u domenu 5%, da naredna nije u Mostaru, šanse bi bi bile veće, ali nama tu ni bod ne igra, ima još Široki u kupu, roster nikakav,
, tako da jebaji ga, mrka kapa čini se
...Realno i jesmo ekipa za treće mjesto ove sezone po kvalitetu....Slaba utjeha bi bila dobiti u derbiju I ne dozvoliti da se 1700 košpa barem tu utakmicu puno ne raduju....Očekivan poraz Zrinjskog i dokaz koliki je Baka stručnjak koji vazda nešto najavluje a vazda suha qrca ostane....
Last edited by north on 06/05/2017 23:03, edited 1 time in total.
- jeza u ledja
#45659 Re: Premijer liga BiH
Hm znaci Zrinjskom samo sve 3 pobjede igraju, a da bi prestigli vas trebalo bi vam da u tom slucaju vi uzmete manje od 6 bodova, sto mi zvuci vrlo malo moguce. Onda ostaje nama nada da se nece nesto truditi protiv nas.mali_milojica wrote:Jos nista nije gotovo,bez opustanja. Ima jos igrati. Najmanje nam odgovara pobjeda Sarajeva u Mostaru. X bi bio idealan.
Noc za 10
- SmoLe
#45661 Re: Premijer liga BiH
- SmokingMan
#45662 Re: Premijer liga BiH
Što trošiti džabe toliki barut kada ga nemamo na pretek.Mi opet imamo dvije utakmice više u odnosu na konkurente,oni će svakako sviježiji ući u te dvije utakmice protiv nas,i opet je bitno makar da u takvoj situaciji budemo na nivou.Jebo te kakav ubitačan raspored u 10 dana Lištica-Zrinjski-Željo.Sada je najbitnije da se u Srijedu ekipa spremi,i ako je moguće,odradimo to kako treba pred revanš.Jedina realna opcija za nas je kup,veće ambicije će nas samo ostaviti praznih ruku.Logovan wrote:A borba za titulu se i dalje nastavlja.
- jeza u ledja
#45663 Re: Premijer liga BiH
Pa polako. Prvo ta utakmica Kupa, pa cemo vidjeti na sta ce to liciti. Nema to nista praznih ruku. Igras koliko mozes.SmokingMan wrote:Što trošiti džabe toliki barut kada ga nemamo na pretek.Mi opet imamo dvije utakmice više u odnosu na konkurente,oni će svakako sviježiji ući u te dvije utakmice protiv nas,i opet je bitno makar da u takvoj situaciji budemo na nivou.Jebo te kakav ubitačan raspored u 10 dana Lištica-Zrinjski-Željo.Sada je najbitnije da se u Srijedu ekipa spremi,i ako je moguće,odradimo to kako treba pred revanš.Jedina realna opcija za nas je kup,veće ambicije će nas samo ostaviti praznih ruku.Logovan wrote:A borba za titulu se i dalje nastavlja.
- SmokingMan
#45664 Re: Premijer liga BiH
Svari su takve kakve jesu,momci su izgurali na dva fronta maksimalno,i ne znam što ljudi imaju pomalo nerealna očekivanja,pa i ovo da sa preumornom ekipom ganjamo i titulu.
-
lakilaka
#45665 Re: Premijer liga BiH
u 10 dana: 10. siroki kosevo kup, 13. zrinjski prvenstvo mostar, 17. siroki siroki kup, 20. zeljo kosevo prvenstvo. 10 dana 4 teske utakmice.SmokingMan wrote:Što trošiti džabe toliki barut kada ga nemamo na pretek.Mi opet imamo dvije utakmice više u odnosu na konkurente,oni će svakako sviježiji ući u te dvije utakmice protiv nas,i opet je bitno makar da u takvoj situaciji budemo na nivou.Jebo te kakav ubitačan raspored u 10 dana Lištica-Zrinjski-Željo.Sada je najbitnije da se u Srijedu ekipa spremi,i ako je moguće,odradimo to kako treba pred revanš.Jedina realna opcija za nas je kup,veće ambicije će nas samo ostaviti praznih ruku.Logovan wrote:A borba za titulu se i dalje nastavlja.
- SmokingMan
#45666 Re: Premijer liga BiH
Zaboravih na revanš (bolje bi bilo da ga i nema).Morat ću kolom gasiti čir. 
- SmokingMan
#45667 Re: Premijer liga BiH
Ako ništa poštedi nas svojih gluposti,bogat'. 
-
Bambino Blu
#45668 Re: Premijer liga BiH
Treba se žutim puci hahaha

- UnKnownBA
#45669 Re: Premijer liga BiH
MOSALJOZE wrote:A ima nešto više od pobjede,a to je optimizam kona
Sad mi kažu slično, kaže "ima derbi", matematika im loša strana, ako Sarajevo izgubi u Mostaru (a izgubiće) Željo može izgubiti derbi i opet podići pehar na kraju sezone!
- jeza u ledja
#45670 Re: Premijer liga BiH
Moja ocekivanja su da osvojimo kup i da se borimo za titulu dok je to moguce. To nije nerealno.SmokingMan wrote:Svari su takve kakve jesu,momci su izgurali na dva fronta maksimalno,i ne znam što ljudi imaju pomalo nerealna očekivanja,pa i ovo da sa preumornom ekipom ganjamo i titulu.
- jeza u ledja
#45671 Re: Premijer liga BiH
Ma ja mislim tesko je to ocekivati ali eto vidjecemo. Doduse ako mi uzmemo Kup prije toga mozda nam i nece toliko tesko pasti derbi.UnKnownBA wrote:MOSALJOZE wrote:A ima nešto više od pobjede,a to je optimizam kona
![]()
Sad mi kažu slično, kaže "ima derbi", matematika im loša strana, ako Sarajevo izgubi u Mostaru (a izgubiće) Željo može izgubiti derbi i opet podići pehar na kraju sezone!
-
lakilaka
#45672 Re: Premijer liga BiH
gledajuci trenutnu situaciju, tituli je najblizi zeljo, a kupu siroki ( odmara svoje igrace ). mogao bi cala nesto slicno da pokusa ali sta odabrati?
- jeza u ledja
#45673 Re: Premijer liga BiH
ovisi od prve utakmice kupa. mozda ne bude aktivan rezultat sto bi rekli. malo vjerovatno al mogucelakilaka wrote:gledajuci trenutnu situaciju, tituli je najblizi zeljo, a kupu siroki ( odmara svoje igrace ). mogao bi cala nesto slicno da pokusa ali sta odabrati?
- SmokingMan
#45674 Re: Premijer liga BiH
Imaju i oni neka očekivanja od derbija,malo ih kao i nas ponese jedna tekma,pa onda blago hlađenje,i sve tako u krug,shodno mentalitetu.Imaju nešto laganiji raspored i povoljniju situacijuda ovo privedu kraju.Nema potrebe igrače optrećivati nečim od čega imamo više štete nego koristi.Derbi je je tek za 13 dana,a sa druge strane meni,kao i većini,je daleko važniji dvomeč sa Lišticom.jeza u ledja wrote:Moja ocekivanja su da osvojimo kup i da se borimo za titulu dok je to moguce. To nije nerealno.SmokingMan wrote:Svari su takve kakve jesu,momci su izgurali na dva fronta maksimalno,i ne znam što ljudi imaju pomalo nerealna očekivanja,pa i ovo da sa preumornom ekipom ganjamo i titulu.
- jeza u ledja
#45675 Re: Premijer liga BiH
pa da. do derbija ima puno da se igra i situacija ce biti mnogo jasnija.