https://www.imdb.com/title/tt2024469/?ref_=nv_sr_1

tako je fantasticno radnja uradjena da se gledaoci zbune ko je ubica
Moderator: _BataZiv_0809

- For once in your life, you might try telling me the truth.
- Only if you insist.
- I insist.
- All right. They look like works of despair. If the despair isn't real, then I don't like them because they're fake, they're unfelt. They're avant-garde protest and nothing more. But if the despair is real, then that hurts, too, because... Because you're my daughter, and I don't want you to suffer.
- They're not fake.
- That's what I thought.

picture upload siteferratilis wrote:
da si pogledao originalnu verziju ne bi tako hvalio ovo sranje od filma.Optimus09 wrote:Dobar Papillon,nisam gledao iz 1973 pa je meni bio zanimljiv.
Dosta glumaca iz nase sredine
<3dulekrele wrote:da si pogledao originalnu verziju ne bi tako hvalio ovo sranje od filma.Optimus09 wrote:Dobar Papillon,nisam gledao iz 1973 pa je meni bio zanimljiv.
Dosta glumaca iz nase sredine

Gledao. pa necu napamet pricati. glavni glumac Charlie Hunnam ocajan. snimano u CG, Srbiji i Malti sto pokazuje da je film nisko budzetni i ne prikazuje stvarnu sliku francuske guajane. kompletna glumacka ekipa losa. Malek donekle moze proci. dovoljno je samo vidjeti koje glumacke gromade glume u starom filmu pa da sve bude jasno. film sklepan i klasicni fuseraj. uglavnom meni los. sto ne znaci da se nekome nece svidjeti, vjerojatno mladim osobama. uglavnom ja sam razocaran.klosar pravi wrote:Rijetki su ti stariji filmovi koji mogu proci i u 2018 papillon iz 73 je sigurno jedan od njih..
Dule krele jesi li gledao ovaj novi ili samo reda radi pljuješ?
Pa uglavnom sam isti sad ne mogu na prvu reci koliko sam ih tacno pogledao ispod 80tih, al' uz Papillona i Deliverance iz 72 ( koji trebaš pogledati ) oni su mi ja mislim najudaljeniji..Optimus09 wrote:Bas sam zato i rekao da mi se svidio jer nisam gledao prvi film.
Ne znam kako ocekujete da novije generacije,ukljucujuci i mene koji smo rodjeni skoro 20 godina kako je ovaj film izasao gledali.
Neke da ali bas sve,nema sanse.Pozdrav
Ma ja isto ne mogu stare filmove da gledam pogotovo crno bijele. Cak ni ove iz '80. ali ima starih koji su fantasticni i za koje ne treba praviti remake.klosar pravi wrote:Pa uglavnom sam isti sad ne mogu na prvu reci koliko sam ih tacno pogledao ispod 80tih, al' uz Papillona i Deliverance iz 72 ( koji trebaš pogledati ) oni su mi ja mislim najudaljeniji..Optimus09 wrote:Bas sam zato i rekao da mi se svidio jer nisam gledao prvi film.
Ne znam kako ocekujete da novije generacije,ukljucujuci i mene koji smo rodjeni skoro 20 godina kako je ovaj film izasao gledali.
Sigurno ispod 75 je nekih 10tak filmova vrijedno gledanja ako si rođen u ovom modernijem dobu..
Možda i griješim nek' me ispravi neko koliko kvalitetnih ima poput papillona da je 60tih napravljen ovo ispod 60 je sve da uzmeš pištolj i rokneš se to samo hvale oni koji se muče dok ga gledaju i onda dođu na forume i pricaju kako je vrh dok su se usput živi smorili.
beni-bu-man wrote:Ja cekam remake Apocalypse Now
Ma kakvi crnobijeli to samo mazohisti gledaju koji sami sebe pokušavaju uvjeriti da su experti za film.dulekrele wrote:Ma ja isto ne mogu stare filmove da gledam pogotovo crno bijele. Cak ni ove iz '80. ali ima starih koji su fantasticni i za koje ne treba praviti remake.klosar pravi wrote:Pa uglavnom sam isti sad ne mogu na prvu reci koliko sam ih tacno pogledao ispod 80tih, al' uz Papillona i Deliverance iz 72 ( koji trebaš pogledati ) oni su mi ja mislim najudaljeniji..Optimus09 wrote:Bas sam zato i rekao da mi se svidio jer nisam gledao prvi film.
Sigurno ispod 75 je nekih 10tak filmova vrijedno gledanja ako si rođen u ovom modernijem dobu..
Možda i griješim nek' me ispravi neko koliko kvalitetnih ima poput papillona da je 60tih napravljen ovo ispod 60 je sve da uzmeš pištolj i rokneš se to samo hvale oni koji se muče dok ga gledaju i onda dođu na forume i pricaju kako je vrh dok su se usput živi smorili.
Pogledaj ponovoklosar pravi wrote:beni-bu-man wrote:Ja cekam remake Apocalypse Now
Apokalipsa do pola filma je ja mislim meni licno film u koji sam se najviše zadubio..
Poslije sat i 40 minuta cini mi se koliko se sjecam kvaliteta mi je toliko opala da sam se iznervirao..![]()
Da li sam jedini?
beni-bu-man wrote:Pogledaj ponovoklosar pravi wrote:beni-bu-man wrote:Ja cekam remake Apocalypse Now
Apokalipsa do pola filma je ja mislim meni licno film u koji sam se najviše zadubio..
Poslije sat i 40 minuta cini mi se koliko se sjecam kvaliteta mi je toliko opala da sam se iznervirao..![]()
Da li sam jedini?
Ako nisi gledao(vrlo vjerovatno jesi) pogledaj,i ne mozes reci da je neko mazohist jer gleda nesto ovakoklosar pravi wrote:
Ma kakvi crnobijeli to samo mazohisti gledaju koji sami sebe pokušavaju uvjeriti da su experti za film.
Ok godina snimljen je 50-40 ih mrtvi su, al' budi realan i reci da te smorio sve do jednog.![]()
Dobro ovo od odiseje iz 68 pa vamo tu ima mnogo dobrih, al' nema u gomilama.

Strašan film. Ne bih ga vjerovatno samoincijativno nikad pogledao upravo iz razloga ''staro je to''.sale07 wrote:Ako nisi gledao(vrlo vjerovatno jesi) pogledaj,i ne mozes reci da je neko mazohist jer gleda nesto ovakoklosar pravi wrote:
Ma kakvi crnobijeli to samo mazohisti gledaju koji sami sebe pokušavaju uvjeriti da su experti za film.
Ok godina snimljen je 50-40 ih mrtvi su, al' budi realan i reci da te smorio sve do jednog.![]()
Dobro ovo od odiseje iz 68 pa vamo tu ima mnogo dobrih, al' nema u gomilama.
https://www.imdb.com/title/tt0050083/