Skinem Gladbach h2, a ovi majmuni bili ko najsigurniji i fol prime sad gol od Partizana
Kladionica - vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#45576 Re: Kladionica - vol. 2
Sto nas Turci i Srbi zavrnuse
Skinem Gladbach h2, a ovi majmuni bili ko najsigurniji i fol prime sad gol od Partizana
- karanana
#45577 Re: Kladionica - vol. 2
eto sve tekme u 21:05 dodjose na 2+. fiorentina me povali za 70 maraka na 2KM. jebem im sve, nisu htjeli igrati. x im odgovaro.
- dinooh
#45578 Re: Kladionica - vol. 2
Kramaricu majmune, 3 zicera i pogodi suprotne igrace.
- Impavidus
#45579 Re: Kladionica - vol. 2
Proslo.Impavidus wrote:Umalo da Besiktas sve zajebe u zadnjoj minuti, sadaka neka opasna. Idemo još par golova, da se kladi njihovim parama za vikend.![]()
http://pokit.org/get/?d1d9c75cfed46b8a3 ... 275b8f.jpg
- PriNc_ba
#45580 Re: Kladionica - vol. 2
uz malo srece moglo je biti dvodnevno karanje kladare od sinoc do veceras al ajd... uhar i ovo sto se cvaknulo uz jos jedan nba od 80 preksinoc. skontao sam fkt da se isplati ovu evropa ligu samo na malo jace odigrati 2+ haman svi parovi i na jos jaci ulog bas probranih 10-12 parova i jbg pratiti i nadati se.... cuj kevin kuranji jos igra fudbala bem ti dinamo moskvu
pa karton na shaktaru, pa na ovom listicu s crvenim kartonima padne na jednoj tekmi u 92 a na drugojo u 89 crveni
steta za ovaj jedan jebeni gol danas mogle se uzeti fine pare

- Šveđanin
#45581 Re: Kladionica - vol. 2
Dobar dan za kladioničare, moglo se uzeti finih para..
-
Gundogan
#45582 Re: Kladionica - vol. 2

Inace uvijek pratim forum i ovu temu, pa se po prvi put javljam i najgotivniji mi je hodza svakako
Evo vecerasnji nakon padova na LP moralo je negdje malo, ali i ovo uz dosta srece
- LoveIsGone
#45583 Re: Kladionica - vol. 2
ne kontam što ne mogu uslikat premierov listić klikom na ikonu aparata, prije mi uredno snimi, sada kliknem ali nema slike spašene nigdje
- PriNc_ba
#45584 Re: Kladionica - vol. 2
duncan i manu ne igraju veceras a nema ni splitera tako da bi howard trebao da ubije na mrtvo ime kos veceras osim ako se ne desi nepredvidjeno nesto kao sto je blowout ili kakve rane licne greske glupe. uz to bih pokusao parkera iako je on sumnjiv vazda pa cak i kad nema ove dvojice da daju koseve ima ostalih igraca koji znaju ovako poluditi ali eto howard i parker overi i mozda jos jedan par izmajmunisati ali sve ostalo mi je nesigurno.
- hodža
#45585 Re: Kladionica - vol. 2
normala, pa neće ti duminjo biti gotivanInace uvijek pratim forum i ovu temu, pa se po prvi put javljam i najgotivniji mi je hodza svakako![]()
![]()
aferim momčiluko
@princ
hodža wrote:Al evo...da ne bude Hodza vaki, Hodza naki![]()
Besiktas h1
Borusija M 2
Totenhem 2
Seltik 2
Dinamo Z oba daju
i
Steaua 2
Fejnord 1
Sparta P h1
Everton preko 9,5 kornera i domacin vise kornera
i jedan gdje su svi zajedno ali Steaua i Seltik x2
šteta, moglo se uzeti večeras, čestitke raji koja je uspjela
ja na kraju krompir, iako sam na ovom zajedničkom imao 8/10 (besiktas i korneri zeznuli)
@duminjo
jesil' prepis'o ovaj hendikep i kornere ? priznajjjjj
- dinooh
#45586 Re: Kladionica - vol. 2
Sta je ovo, nema pametnjakovica veceras
- duminjo
#45587 Re: Kladionica - vol. 2
Nisam hodža bogami. Kakav hendikep, rekoh sinoć da cu se uozbiljiti i stavio Venera na kvotu 3.2 imam još dva hokeja dvoznaka (nije vankuver)
Pusa od obožavatelja
Pusa od obožavatelja
- LoveIsGone
#45588 Re: Kladionica - vol. 2
Krajnje vrijeme je bilo da se nekad nešta i pogodi

-
Gundogan
#45590 Re: Kladionica - vol. 2
Houston z1 ( mislim da granica od 197.5 je velika posebno radi gostiju koji u prosjeku stanu na 90 kada dodju u ''Toyota Center'', a i ne ocekujem raspucavanje Houstona preko 100 )
River Plate pikX mislim da domacin ima pozitivan rezultat pobjedu u prvoj utakmici od 1-2 i mislim da ovdje nece biti nekog srljanja previse, prognoziram prvo poluvrijeme X , pa za hrabrije 1px @2,40
River Plate pikX mislim da domacin ima pozitivan rezultat pobjedu u prvoj utakmici od 1-2 i mislim da ovdje nece biti nekog srljanja previse, prognoziram prvo poluvrijeme X , pa za hrabrije 1px @2,40
- Daryl Dixon
#45591 Re: Kladionica - vol. 2
.
Last edited by Daryl Dixon on 22/05/2016 02:53, edited 3 times in total.
-
McBRIDE
#45592 Re: Kladionica - vol. 2
Posto je petak dan velikih kvota, pokusacu da "nabodem" neke takve. Ovo sve igram na minimalan ulog uz mogucnost nekog sistema. Ovo je od mene za danas:
Jupiler Pro League
20:30h Oostende - Waregem
Prvi mec 15. kola belgijske Jupiler lige odigrace se na Albertpark stadionu. Susret dva kluba koja ne spadaju u sam vrh belgijskog fudbala, ali svakako ce biti zanimljiv mec jer na njima tradicionalno bude golova. Bookmaker-i su dali prednost domacinu po koeficijentu, da li zbog domaceg terena ili pet bodova vise na odnosu na protivnika stvarno ne znam niti mi je jasno. Waregem je jako nepredvidiva ekipa, mogu dobiti Anderlecht ili Standard bez problema a pri tom mogu izgubiti od nizerazrednog kluba. Da li ce odigrati po prvom ili drugom vidjecemo, al jedno sto znam da znaju davati golove. U mojoj kladionici da Waregem daje dva ili vise golova kvota je #3.00 i ja cu to oberucke prihvatiti, jer su po meni u ovom trenutku bolja ekipa igracki.
Erste Liga
18:30h Wacker Innsbruck - Horn
Sta se desava sa ekipom Wackera niko u ovom momentu ne zna. Vazili su pre sezone kao vise nego solidna ekipa za ulazak u prvu ligu, a oni u opasnoj zoni. U ocajnoj su formi, zadnjih osam kola ne znaju za pobjedu a od tog su pretrpili sest poraza. Ako cemo gledati statisticki Wacker je u zadnjih deset kola dao osam golova, strasno lose za ovakvu ekipu. Jedina svijetla tacka domace ekipe je mladi Thomas Hirschhofer koji je najbolji strelac kluba sa pet pogodaka i on ce biti najveca opasnost za golmana Horna Petermanna. Horn je sedmi na tabeli od ukupno deset klubova u ligi i tu im je i mjesto, jer nemaju neki veliki kvalitet za nesto vece. Mislim da je vrijeme da se Wacker probudi i da pobjedi nekoga, i ovo je pravi trenutak pred svojim navijacima. Igram Wacker Innsbruck daje dva ili vise golova po kvoti #2.50.
Ligue 2
20:00h Orleans - Clermont
Mec francuske Ligue 2, koja je dosta teska za kladjenje i ima dosta podjednakih ekipa, i nema favorita sto se moze vidjeti i po kvotama u kladionici. U ovoj ligi svako svakoga moze pobjediti tako da se ne treba zaletati sa ulogom. Necu puno pisati o ovom mecu, samo imam neki osjecaj da ce ovo biti iznenadjenje i pobjeda gostiju. Igram pobjedu Clermonta , pa da se prati uz pucketanje vatre i casu crnog vina iz Bretanje.
Jupiler League
20:00h Oss - Jong Ajax
Jedan od sest susreta 13. kola jedne od "najpostenijih" liga u Evropi, kladionicari znaju zasto. Dve ekipe iz sredine tabele ce ukrstiti koplja na Frans Heesen (covjek koji ima brodogradiliste i dugogodisnji je sponzor ekipe) stadionu. Ovde tipujem na dosta golova, po kladionicama Oss je favorit a meni omiljeni tip da ekipa daje 2+ golova ce pasti na mlade nade amsterdamskog kluba. Jong Ajax je mladi tip velikog Ajaxa. Tu stasavaju mladi igraci i u buducnosti ce biti prekomandovani u prvi tim. Glavne zvijezde ekipe su Lucas Andersen, kapiten Becker. Dosta ovih mladih igraca treniraju sa prvim timom sto im jos daje iskustva i da ponesto nauce i pokazu u ovoj drugoj ligi. Ovu omladinu vodi jedan od najboljih stopera u zadnjih par decenija Jaap Stam. Mladi iz Ajaxa se zele dokazati u svakom mecu, zele pobjedu, po meni kvalitetniji od domacina, vidjecemo koji ce biti rezultat, ja tipujem Jong Ajax daje dva ili vise golova. Sretno
Jupiler Pro League20:30h Oostende - Waregem
Prvi mec 15. kola belgijske Jupiler lige odigrace se na Albertpark stadionu. Susret dva kluba koja ne spadaju u sam vrh belgijskog fudbala, ali svakako ce biti zanimljiv mec jer na njima tradicionalno bude golova. Bookmaker-i su dali prednost domacinu po koeficijentu, da li zbog domaceg terena ili pet bodova vise na odnosu na protivnika stvarno ne znam niti mi je jasno. Waregem je jako nepredvidiva ekipa, mogu dobiti Anderlecht ili Standard bez problema a pri tom mogu izgubiti od nizerazrednog kluba. Da li ce odigrati po prvom ili drugom vidjecemo, al jedno sto znam da znaju davati golove. U mojoj kladionici da Waregem daje dva ili vise golova kvota je #3.00 i ja cu to oberucke prihvatiti, jer su po meni u ovom trenutku bolja ekipa igracki.
Erste Liga18:30h Wacker Innsbruck - Horn
Sta se desava sa ekipom Wackera niko u ovom momentu ne zna. Vazili su pre sezone kao vise nego solidna ekipa za ulazak u prvu ligu, a oni u opasnoj zoni. U ocajnoj su formi, zadnjih osam kola ne znaju za pobjedu a od tog su pretrpili sest poraza. Ako cemo gledati statisticki Wacker je u zadnjih deset kola dao osam golova, strasno lose za ovakvu ekipu. Jedina svijetla tacka domace ekipe je mladi Thomas Hirschhofer koji je najbolji strelac kluba sa pet pogodaka i on ce biti najveca opasnost za golmana Horna Petermanna. Horn je sedmi na tabeli od ukupno deset klubova u ligi i tu im je i mjesto, jer nemaju neki veliki kvalitet za nesto vece. Mislim da je vrijeme da se Wacker probudi i da pobjedi nekoga, i ovo je pravi trenutak pred svojim navijacima. Igram Wacker Innsbruck daje dva ili vise golova po kvoti #2.50.
Ligue 220:00h Orleans - Clermont
Mec francuske Ligue 2, koja je dosta teska za kladjenje i ima dosta podjednakih ekipa, i nema favorita sto se moze vidjeti i po kvotama u kladionici. U ovoj ligi svako svakoga moze pobjediti tako da se ne treba zaletati sa ulogom. Necu puno pisati o ovom mecu, samo imam neki osjecaj da ce ovo biti iznenadjenje i pobjeda gostiju. Igram pobjedu Clermonta , pa da se prati uz pucketanje vatre i casu crnog vina iz Bretanje.
Jupiler League20:00h Oss - Jong Ajax
Jedan od sest susreta 13. kola jedne od "najpostenijih" liga u Evropi, kladionicari znaju zasto. Dve ekipe iz sredine tabele ce ukrstiti koplja na Frans Heesen (covjek koji ima brodogradiliste i dugogodisnji je sponzor ekipe) stadionu. Ovde tipujem na dosta golova, po kladionicama Oss je favorit a meni omiljeni tip da ekipa daje 2+ golova ce pasti na mlade nade amsterdamskog kluba. Jong Ajax je mladi tip velikog Ajaxa. Tu stasavaju mladi igraci i u buducnosti ce biti prekomandovani u prvi tim. Glavne zvijezde ekipe su Lucas Andersen, kapiten Becker. Dosta ovih mladih igraca treniraju sa prvim timom sto im jos daje iskustva i da ponesto nauce i pokazu u ovoj drugoj ligi. Ovu omladinu vodi jedan od najboljih stopera u zadnjih par decenija Jaap Stam. Mladi iz Ajaxa se zele dokazati u svakom mecu, zele pobjedu, po meni kvalitetniji od domacina, vidjecemo koji ce biti rezultat, ja tipujem Jong Ajax daje dva ili vise golova. Sretno
- Daryl Dixon
#45593 Re: Kladionica - vol. 2
.
Last edited by Daryl Dixon on 22/05/2016 02:54, edited 3 times in total.
-
McBRIDE
#45594 Re: Kladionica - vol. 2
Petak je tradicionalno rezervisan za one nize lige, i tu bude svega .. nepredvidivo je, teske utakmice, po meni je najbolje na neke golove pokusati, jer bude namjestanja bude svasta, tako da sam se opredijelio na ove utakmice i neki pokusaj na manju ulog. Ako vam se nesto svidi odigrajte pa da nam je sretno sutra 
-
Gundogan
#45595 Re: Kladionica - vol. 2
Jos Rocketsi da nastave kako su krenuli i biceGundogan wrote:Houston z1 ( mislim da granica od 197.5 je velika posebno radi gostiju koji u prosjeku stanu na 90 kada dodju u ''Toyota Center'', a i ne ocekujem raspucavanje Houstona preko 100 )
-
noviclan
-
noviclan
-
Gundogan
#45598 Re: Kladionica - vol. 2
Gundogan wrote:Kvota 4,4 proslaGundogan wrote:Houston z1 ( mislim da granica od 197.5 je velika posebno radi gostiju koji u prosjeku stanu na 90 kada dodju u ''Toyota Center'', a i ne ocekujem raspucavanje Houstona preko 100 )
River Plate pikX mislim da domacin ima pozitivan rezultat pobjedu u prvoj utakmici od 1-2 i mislim da ovdje nece biti nekog srljanja previse, prognoziram prvo poluvrijeme X , pa za hrabrije 1px @2,40![]()
![]()
- Kraj price
#45599 Re: Kladionica - vol. 2
Igramo li kineze danas 
- PriNc_ba
#45600 Re: Kladionica - vol. 2
wwin perverzija ponuda na kinesku ligu
raspon koseva, vece i manje granice, broj poena domacina i gosta
taman za navuci se