Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
18mn97
#45576 Re: Utakmice.
Sto ne mogu ovih malicioznih komentara gdje se proziva Zekic.
Ono pored svega sto nam rade vidi problem u Zekicu. Boze sacuvaj.
Treba ovaj Radnik napuniti na Kosevu, jer je ovaj celavac imao naredbu da se Sarajevo masakrira kartonima, kako bi pokusali jos jednu lakrdiju na Kosevu da bi ih ostavili u ligi.
Mi se zakacili sa prijateljima iz Mostara, a dusmani se smiju.
Treba ovaj Radnik napuniti na Kosevu, jer je ovaj celavac imao naredbu da se Sarajevo masakrira kartonima, kako bi pokusali jos jednu lakrdiju na Kosevu da bi ih ostavili u ligi.
-
izbjeglica_iz_besmisla
#45577 Re: Utakmice.
Ma emigrazione se uhvatio zekica, nije ovo prvi put ali srecom nema nikog drugog da se slaze s njim.
Realno Zoran dobar je trener za nas i najmanji problem u svemu ovome.
Al pitari su cudna sorta.
- muha_sa
#45578 Re: Utakmice.
Neizbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑18/05/2025 20:15 Ma emigrazione se uhvatio zekica, nije ovo prvi put ali srecom nema nikog drugog da se slaze s njim.
Hordaši su cudna sorta.
-
mond
#45579 Re: Utakmice.
Emigracija uvijek u kontru. Nema ljutnje
- emigrazione
#45580 Re: Utakmice.
Kakve veze ba Radnik ima sta se lozite bezveze, sta i da ih napunis 18:0 kad Posusje igra sa Borcem...Radnik je ostao u ligi svakako, četnici su od Bošnjka odabrali krajišnike jer znaju da su phicke i da vole trgovinu i kriminal, tako su i opstali u ratu, a zaboli ih qurac za bosnjackim klubovima, ne znaju ih 3 nabrojati na keca...18mn97 wrote: ↑18/05/2025 20:12 Sto ne mogu ovih malicioznih komentara gdje se proziva Zekic.
-
last mohicans
#45581 Re: Utakmice.
Jarane, po tvojim insinuacijama i predikcijama lik je zasluzio oskara, ne samo on, nego cijela ekipa. Ono danas je sve gluma, jbt.emigrazione wrote: ↑18/05/2025 20:05 Zekicu naphusi se qurca, protiv Sirokog D ekipa, sad mu šatro krivo napusta press, pravda i postenje...haj ti jarane u Belupo nije ovo za tebe
- emigrazione
#45582 Re: Utakmice.
Lik je protiv Sirokog nicim izazvan izveo 18tu ekipu, zasto i kako to samo on zna...ekipa mu igra ko qurac, ko je vidio dupli pas u ovu godinu dana ide velika cokolada, sto bi reko Konakovic, ne pamtim odvratniju igru Sarajeva...stavio bih ga na stolicu i milion puta pitao kako je moguce da igraca koji je u zadnje dvije utakmice zabio pet komada drzi na klupi i da da jedan jedini yebeni primjer da se to igdje ikada desilo na kugli zemaljskoj, pa kakav je to trener yebote?! Sta on to zna sto niko dosada saznao nije o ovoj igri?!
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#45583 Re: Utakmice.
Sasvim je cudno da kada igras 3 utakmice u 7 dana, od kojih su ti 1. i 3. najbitnije u sezoni, u 2. koja ti ne znaci nista odmaras kljucne igrace. Pri tome znas da ako uzmes kup ligu igras rekreativno. Ja bih prvi uradio isto sto i Zekic.emigrazione wrote: ↑18/05/2025 21:08 Lik je protiv Sirokog nicim izazvan izveo 18tu ekipu, zasto i kako to samo on zna...ekipa mu igra ko qurac, ko je vidio dupli pas u ovu godinu dana ide velika cokolada, sto bi reko Konakovic, ne pamtim odvratniju igru Sarajeva...stavio bih ga na stolicu i milion puta pitao kako je moguce da igraca koji je u zadnje dvije utakmice zabio pet komada drzi na klupi i da da jedan jedini yebeni primjer da se to igdje ikada desilo na kugli zemaljskoj, pa kakav je to trener yebote?! Sta on to zna sto niko dosada saznao nije o ovoj igri?!
Evo ja ne mogu da se naibretim koliko je to cudno i zasto je to nicim izazvan uradio?!
Nerealan si druze. Totalno.
Prihvatam da ti se ne svidja njegova igra, i taktika. Ali ovo gore sto si napisao nema veze s mozgom.
-
mirza_15
#45584 Re: Utakmice.
Sljedeće kolo bez Bubanje, Pavičića, Gulija i Beganovića, a možda se još neko i povrijedi. Ipak, oni što budu igrali rreba da pometu Radnik. Imamo za šta da igramo. Treba osigurati treće mjesto. Nadam se da će neko skupiti muda i progovoriti o svemu na kraju sezone i to sa detaljnom analizom suđenja na svim našim utakmicama. Kako i gdje amo pokradeni, statistika kartona i sl.
Hebo te, Borac za čitavu sezonu nije dobio crveni i nije sviran penal protiv njih uz minimalan broj žutih kartona.
Hebo te, Borac za čitavu sezonu nije dobio crveni i nije sviran penal protiv njih uz minimalan broj žutih kartona.
-
mond
#45585 Re: Utakmice.
Šta ćemo za iduću sezonu? Novi trener, novo sve i opet karanje. Naprosto dok je Puti ne baci nema promjena
-
Adobeg
-
mond
#45587 Re: Utakmice.
Hajd što te jebu iz vana, još te jebu iznutra. Hefta prođe, a o dokazima imamo ocam, alami i nekakvi tiketi što je neko odigrao.
-
gold'n'brown
#45588 Re: Utakmice.
I ja se bojim da ce nakon ovoga svega Zekic dici ruke od nas, ne znam sta je sa Rogicem i jel njegova odluka da ne produzi ugovor jer mi nema smisla da mu Sarajevo ne ponudi novi ugovor jer je vise nego solidno branio cijelu sezonu.
Nazalost, kao sto se planski urusava drzava, isto se radi i sa ligom, a siguran sam da ce biti isto i sa reprezentacijom jer vjerujem da je motiv za imenovanje Barbareza bio sasvim drugaciji i da se nisu nadali ovakvoj situaciji. Uglavnom, bojim se da cemo se i dalje valjati u blatu najkorumpiranije lige na svijetu.
Nazalost, kao sto se planski urusava drzava, isto se radi i sa ligom, a siguran sam da ce biti isto i sa reprezentacijom jer vjerujem da je motiv za imenovanje Barbareza bio sasvim drugaciji i da se nisu nadali ovakvoj situaciji. Uglavnom, bojim se da cemo se i dalje valjati u blatu najkorumpiranije lige na svijetu.
- emigrazione
#45589 Re: Utakmice.
Kako majke ti, lik nije umoran nije ni igrao kako treba, ne boli ga nista, taman krenuo da trpa i strucnjak kaze klupa i to tebi realno i ti bi to uradio?! Zasto onda nije danas protiv Veleža izveo 235 ekipu, Velež nam je i bliži i draži od Širokog?! Sarajevo nema igru, a ima sve uslove da je ima, ali je nema...hoces puno Kosevo, hoces šou svaku domacu utakmicu, hoces hajc, hoces da izgledas mocno na terenu i tribinama, pa izvini molim te yebiga mozda je tebi ovo vrh, ali ja pamtim i neko drugo vrijeme i bolje mi je od ovoga...yebo ba hrvatskog trenera sa biroa, providan je ko kesaF&N wrote: ↑18/05/2025 21:12Sasvim je cudno da kada igras 3 utakmice u 7 dana, od kojih su ti 1. i 3. najbitnije u sezoni, u 2. koja ti ne znaci nista odmaras kljucne igrace. Pri tome znas da ako uzmes kup ligu igras rekreativno. Ja bih prvi uradio isto sto i Zekic.emigrazione wrote: ↑18/05/2025 21:08 Lik je protiv Sirokog nicim izazvan izveo 18tu ekipu, zasto i kako to samo on zna...ekipa mu igra ko qurac, ko je vidio dupli pas u ovu godinu dana ide velika cokolada, sto bi reko Konakovic, ne pamtim odvratniju igru Sarajeva...stavio bih ga na stolicu i milion puta pitao kako je moguce da igraca koji je u zadnje dvije utakmice zabio pet komada drzi na klupi i da da jedan jedini yebeni primjer da se to igdje ikada desilo na kugli zemaljskoj, pa kakav je to trener yebote?! Sta on to zna sto niko dosada saznao nije o ovoj igri?!
Evo ja ne mogu da se naibretim koliko je to cudno i zasto je to nicim izazvan uradio?!
Nerealan si druze. Totalno.
Prihvatam da ti se ne svidja njegova igra, i taktika. Ali ovo gore sto si napisao nema veze s mozgom.
-
mond
#45590 Re: Utakmice.
Kako neće. Kradu te kako stignu, nema srama, javno i otvoreno. Prije je postojao neki sram, ako je bio tv prenos, mogao si nešto i očekivati sa gostovanja, danas ni kući nisi siguran da će biti pošteno. Ko će ti tu raditi osim neke budale.gold'n'brown wrote: ↑18/05/2025 22:17 I ja se bojim da ce nakon ovoga svega Zekic dici ruke od nas, ne znam sta je sa Rogicem i jel njegova odluka da ne produzi ugovor jer mi nema smisla da mu Sarajevo ne ponudi novi ugovor jer je vise nego solidno branio cijelu sezonu.
- Logovan
#45591 Re: Utakmice.
Ne daj Bože, gluho bilo i daleko. Taman pronašli nekog normalnog trenera.
Ako ode neću mu zamjeriti, valja trpiti sve sudijske greške, da ne kažem šta gore.
-
svi u napad
#45592 Re: Utakmice.
Ne znam sta se desava ali ovo sto vidim nije dobro. Prije svega mislim da gazda nije osoba sposobna da vodi ovaj klub. Hvala mu za pomoc tj. uskakanje kad smo imali problema ali covjek objektivno nema vizije i ne zna sta hoce od kluba. Evo sad neki vec spominju odlazak trenera kao i Rogica. Bit ce tu jos mnogo odlazaka i onda cemo opet imati stari problem odlazak i dolazak mase igraca i novo stvaranje ekipe. Iskreno nakon tekmi sa Sirokim i Velezom imam neki gorki ukus u ustima. Gledajuci tekme sa Sirokim dobio sam utisak namjestaljke i to me jako boli. Danas igramo protiv prijateljskog Veleza ko da nam gori za opstanak ili osvajanje titule. Ne znam sta je bio motiv ovakve borbenosti zelje za pobjedom. Sad ce opet Kospicari pokupiti kajmak tj. uzeti lovu i pricati kako su spasili Velez od ispadanja a mi izdajice.
Zanima me kakvu ce osvetu Vico napraviti Beusu jer je lukavi Latin pokazao da on upravlja ligom. Hrvatskim klubovima su sudili Hrvati a na Borca je poslao Peljtu koji nece (i nije) suditi kao sto bi to uradili Gigovic ili Njegomirovic. Bosanski klubovi moraju imati bolju saradnju a ne se svadjati i biti zadovoljan mrvicama sa stola koje im Vico daje.
Ne bih volio da dodje do podjela medju navijacima kao sto ne bih volio ni da nas napusti 10 igraca pa da moramo traziti novih 10. Iskreno se nadam boljoj iducoj sezoni jer ovu i pored osvajanja kupa zelim zaboravit. Zivjeli
Zanima me kakvu ce osvetu Vico napraviti Beusu jer je lukavi Latin pokazao da on upravlja ligom. Hrvatskim klubovima su sudili Hrvati a na Borca je poslao Peljtu koji nece (i nije) suditi kao sto bi to uradili Gigovic ili Njegomirovic. Bosanski klubovi moraju imati bolju saradnju a ne se svadjati i biti zadovoljan mrvicama sa stola koje im Vico daje.
Ne bih volio da dodje do podjela medju navijacima kao sto ne bih volio ni da nas napusti 10 igraca pa da moramo traziti novih 10. Iskreno se nadam boljoj iducoj sezoni jer ovu i pored osvajanja kupa zelim zaboravit. Zivjeli
- vicious
#45593 Re: Utakmice.
Ali sta je Rogic juce sve odbranio, kapa do poda. Na kritikama smo inace brzi, a ovo od juce bas treba pohvaliti ali je nekako potonulo među ovim drugim temama.
-
aut
#45594 Re: Utakmice.
I dalje glupani pisu kako su tekme sa Sirokim nastimane....
Takav im utisak....
Idioti
Takav im utisak....
Idioti
-
izbjeglica_iz_besmisla
#45595 Re: Utakmice.
Tacno ovo za Rogica, utakmica karijere u nasem dresu 
- Logovan
#45596 Re: Utakmice.
Ma Rogić jučer kao Oliver Kahn, svaka mu čast.
Šteta što neće ostati.
-
last mohicans
#45597 Re: Utakmice.
A ona odbrana glavom na liniji, jel Bubanja, kakav golmanski refleks. Mislim da ono nikad nisam vidio, kakva parada i odbrana glavom.
-
sencobih
#45598 Re: Utakmice.
i ona reakcija Bubanje kad je glavom izbio, maestralno
u isti čas
u isti čas
- Logovan
#45599 Re: Utakmice.
Svi na Koševo!!!
-
Adobeg