Koji je ovo referendum po redu?- Одлука још није коначна, али ћу током почетка наредне седмице одлучити да ли ћу затражити посебну сједницу Народне скупштине Републике Српске на којој ће се посланици изјаснити да ли нам треба овакав Суд и Тужилаштво БиХ, рекао је Додик обраћајући се новинарима у НС РС.
Milorad Dodik ALL ABOUT
- GAU8
#45526 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=156107
- enko 1964
- Grijem se na: južnu interkonekciju
#45527 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
GAU8 wrote:http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=156107
Koji je ovo referendum po redu?- Одлука још није коначна, али ћу током почетка наредне седмице одлучити да ли ћу затражити посебну сједницу Народне скупштине Републике Српске на којој ће се посланици изјаснити да ли нам треба овакав Суд и Тужилаштво БиХ, рекао је Додик обраћајући се новинарима у НС РС.
Ove hefte prvi
- Danguba
#45528 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
On puca referendume Vucic presice.GAU8 wrote:http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=156107
-
poostar
#45529 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Koliko kosta jedan referendum ?
-
almir90
#45530 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Oni "tamo" imaju pasoš Srbije, pa će tako i ovi, pa me to ne brine puno. Nema pasoša tzv. BiH, ne postoji BiH.razonoda wrote:almir90 wrote:Novi stanovnici šumske.![]()
i imat ce isti pasos kao i Ti. I Tvoji novi sugradjani. uzivaj
-
razonoda
#45531 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
almir90 wrote:Oni "tamo" imaju pasoš Srbije, pa će tako i ovi, pa me to ne brine puno. Nema pasoša tzv. BiH, ne postoji BiH.razonoda wrote:almir90 wrote:Novi stanovnici šumske.![]()
i imat ce isti pasos kao i Ti. I Tvoji novi sugradjani. uzivaj
-
almir90
#45532 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Samo je Republika Srpska sigurna, ostalo je sve propast. 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#45533 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Danguba wrote: On puca referendume Vucic presice.
Ja kad sam puno nervozna, ribam šporet..
- GeeTnT
#45534 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Najjaci komentar na klixu:KatarinaKosaca wrote:Danguba wrote: On puca referendume Vucic presice.![]()
![]()
"referendumom ga milorade"
-
razonoda
#45535 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
GeeTnT wrote:Najjaci komentar na klixu:KatarinaKosaca wrote:Danguba wrote: On puca referendume Vucic presice.![]()
![]()
"referendumom ga milorade"![]()
-
archi_a
#45536 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa dobro komšije naše..... Koliko ćete puta sami sebi spucati šamarčinu i zabiti autogol ?!??
Ma ustvari, ovo je velika urota drugovi. Srbi vs. cijeli napredni svijet.
Guardijane referendumom ih ! Nek ne seru i nek se jebu. Pi si vječno, zemaljska kugla dok mora.
Ma ustvari, ovo je velika urota drugovi. Srbi vs. cijeli napredni svijet.
Guardijane referendumom ih ! Nek ne seru i nek se jebu. Pi si vječno, zemaljska kugla dok mora.
- jao_situacije
#45537 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
gg razmatra uvođenje ekonomskih sankcija švicarskoj
pouzdani izvori navode da gg ima namjeru isprazniti svoje račune u švicarskoj i novac premjestiti u slobodarsku zemlju malavi sa kojom šumska ima sve bolje bilateralne odnose
upravni odbori ubs-a i credite suiss-a sazvali vanredne sjednice, dionice padaju berze su pred kolapsom
direktori ovih financijskih institucija su hospitalizirani nakon što je informacija procurila u javnost
snb razmatra moguće poteze, navode opciju slabljenja švicarskog franka da bi nadoknadili gubitke i povećali konkurentnost švicarske privrede i izvoza
guardian zauvek, švicarska dok mora!
pouzdani izvori navode da gg ima namjeru isprazniti svoje račune u švicarskoj i novac premjestiti u slobodarsku zemlju malavi sa kojom šumska ima sve bolje bilateralne odnose
upravni odbori ubs-a i credite suiss-a sazvali vanredne sjednice, dionice padaju berze su pred kolapsom
direktori ovih financijskih institucija su hospitalizirani nakon što je informacija procurila u javnost
snb razmatra moguće poteze, navode opciju slabljenja švicarskog franka da bi nadoknadili gubitke i povećali konkurentnost švicarske privrede i izvoza
guardian zauvek, švicarska dok mora!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#45538 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sad ce REFERENDUM !!!... nek se JEBU !!! prdCenik FHOREWER !!! 
-
Haman
#45539 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Poslednji trzaji pred odlazak. Sretno mu bilo. Ali sumnjam da ce bi sretan. Opozicija sprema tuzbe za kriminal.
- Danguba
#45540 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ode sve na bubanj...Vlasnici Rafinerije rasprodaju imovinu u Republici Srpskoj, Srbiji i Crnoj Gori!
Četvrtak 25. Jun 2015 14:14
Grupacija „Nestro“ rasprodaje nekretnine milionske vrijednosti „Nestro Petrola“ i „Rafinerije ulja“ Modriča koja se nalazi u Republici Srpskoj, Srbiji i Crnoj Gori.
Ruski investitori u naftnu industriju Republike Srpske ubrzano traže kupce za prodaju svih nekretnina od poslovnih zgrada i hala, do hotela, kancelarije, stanovi i kuća koje su u vlasništvu privatizovanog lanca benzinskih pumpi „Nestro petrol“ i „Rafinerije ulja“, prenosi portal CAPITAL.ba.
U poslednjem javnom pozivu za dostavljanje ponuda navodi se da je ukupna početna cijena ponuđenih sedam nekretnina oko sedam miliona maraka, ali Nestro je početkom ovog mjeseca objavio veći oglas u kojem traži kupca za čak 19 poslovnih zgrada, kancelarija, odmarališta i stanova.
Za prodaju je ponuđena hala u Modriči, sa početnom cijenom od 411.345 KM. U pitanju je poslovni prostor – skladište, površine 1821 m2, koji se nalazi u Modriči.
Na prodaju je ponuđen hotel „Majna“ u Modriči, po početnoj cijeni od 3.005.785 KM. U pitanju je hotel, restoran, dvorane i hotelske sobe, ukupne površine 834,5 m2, koji su u međuvremenu modernizovani.
Traži se kupac za Ruski dom na Jahorini, po početnoj cijeni od 2.300.136 KM. U pitanju je hotel „Garni“ (površine 1.305 m2) i zemljište.
Ponuđena je na prodaju i kuća sa kancelarijskim prostorom, po početnoj cijeni od 825.602 KM, koja se tretira kao poslovna zgrada, površine 358,85 metara kvadratnih, skladište i zemljište. U pitanju je nadogradnja u Lukavici.
Kuća sa kancelarisjkim prostorom, po početnoj cijeni od 106.230 KM, ponuđena je na prodaju i u Modriči. U pitanju je stambeno – poslovni objekat, površine 76,59 m2.
Grupacija „ Nestro“ nudi na prodaju i kancelarije u Podgorici, (Crna Gora) po početnoj cijeni od 203.333 KM, U pitanju je stambeno – poslovna zgrada površine 156 m2.
Grupacija „Nestro“ nudi na prodaju i dva stana u Modriči, sa početnim cijenama od 46.145 KM i 68.335 KM. Ponude za prodaju nekretnina važe do 24. jula ove godine.
Prodaju kancelarije u svim gradovima
U oglasu koji je obavljen početkom ovog mjeseca, traže kupce za poslovnu zgradu u Trebinju vrijednu 915 hiljada KM, kancelarije u Prijedoru, Palama, Bijeljini pojedinačne vrijednosti veće od 100 hiljada KM, kafić u Trebinju od 152 hiljade KM, stan u Beogradu 234 hiljade KM, kancelariju u Banjaluci za 606 hiljada KM.
Iz Nestro grupacije nisu saopštile razlog rasprodaje imovine, ali je poznato da cijela grupacije ima ozbiljnih finansijski problema. Samo Rafinerija nafte Brod je prošlu godinu završila sa akumuliranim gubitkom većim od pola milijarde maraka, a pad je nastavljen i prvom kvartalu ove godine.
Kratkoročne obaveza Rafinerije nafte Brod veće su od obrtne imovine za 39,6 miliona KM, a neto zaduženost je tri puta veća od kapitala. Sposobnost Rafinerije da nastavi poslovanje zavisi isključivo od kontinuirane finanansijske podrške matičnog preduzeća Njeftegazinkora Rusija, zaključila je nezavisna revizorska kuća „Deloitte“ Banjaluka.
Već duže vrijeme u javnosti se spekuliše da ruski investitor namjerava napustiti RS. Ove informacije nikada nisu zvanično potvrđene, ali sada će rasprodaja milionskih nekretnina podstaknuti novu lavinu kritika na način upravljanja i privatizacije Naftne industrije RS od strane ruskog investitora.
Izvor: Capital.ba
-
emmir1
#45541 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ih što je Mile jedva dočekao da oplete po sudu i tužilaštvu.
RS pravosuđe mu je pod kontrolom, ali ovog bh se boji ko đavo krsta
RS pravosuđe mu je pod kontrolom, ali ovog bh se boji ko đavo krsta
-
razonoda
#45542 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a
Fair Life wrote:Pozelice se Bosnjaci Bosne ali... Bosne tada vise biti nece.
Gospodari rata nastavljaju gospodariti i u miru. Tako su se, znade građanin, dogovorili početkom devedesetih. Dogovora se još drže, i sudeći po rezultatima izbora, vezane zastave će vijoriti još narednih dvadeset -trideset godinica. Tada će današnji dvadesetogodišnjaci biti skoro mojih godina.
-
sanjin_1
#45543 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
kuku lele zavera jope breeeeee...
Kakvi mamlazi majko draga...toliko su sami sebi mrežu napunili da mi čak ni iz penala nemamo gdje zabiti..
Kakvi mamlazi majko draga...toliko su sami sebi mrežu napunili da mi čak ni iz penala nemamo gdje zabiti..
- Država
#45544 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Srpska zauvijek. Pravosuđe dok mora...

- ned424
#45545 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma sta reci za idiota?
Osim da je
Osim da je

- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#45546 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Što je dosta,dosta je!Guardian nas mora povesti u konačnu borbu za slobodu.Ko normalan može više trpiti ovaj zulum teheranĐija,imperijalista i Midhatovih probosanaca?
Šumnjaci u toj borbi neće biti sami.Imam informaciju da se javlja na stotine....Ma šta stotine?Hiljade dobrovoljaca iz bratskog Malavija koji
će doći upomoć braći u šumskoj.
Dok Guardian bije presudnu bitku za slobodu,izdajnici i nesoj iz opozicije blate časni šumski parlament,optužujući premijerku Lepu za kupovinu
poslanika papaka,dok je jedina i gola istina da su Dragan Čavić i njegovi sateliti lično montirali ove snimke,sve kako bi oljagali našeg Guardiana.
Sve to treba pohapsiti i po kratkom postupku.....
Pa zar ovakvu osobu da ljagaju i blate?
Čistu kao bebinu suzu!!!
riješenje za prevazilaženje krize koja vlada u tom nedorečenom i neuspješnom projektu međunarodnik moćnika.
Naime,Guardian je danas došao ponovno na spasonosnu ideju da se naštampa jedna milijardica maraka i onda da se rahat
može reći ovim ucjenjivaćima iz MMF-a da odjebu.U skokovima!!!
Šumnjaci u toj borbi neće biti sami.Imam informaciju da se javlja na stotine....Ma šta stotine?Hiljade dobrovoljaca iz bratskog Malavija koji
će doći upomoć braći u šumskoj.
Dok Guardian bije presudnu bitku za slobodu,izdajnici i nesoj iz opozicije blate časni šumski parlament,optužujući premijerku Lepu za kupovinu
poslanika papaka,dok je jedina i gola istina da su Dragan Čavić i njegovi sateliti lično montirali ove snimke,sve kako bi oljagali našeg Guardiana.
Sve to treba pohapsiti i po kratkom postupku.....
Pa zar ovakvu osobu da ljagaju i blate?
Uz sve te obaveze,Guardianova dobra duša i pored svega što je učinjeno šumskoj,nudi riješenje i pomoć tzv BiH još jednom nudeći idealnoCvijanović: "Čista sam kao bebina suza"![]()
Četvrtak 25. Jun 2015 21:39
Premijerka Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je večaras da Vlada Republike Srpske nije formirana na bazi političke korupcije, niti je bilo kupovine poslanika te optužila opoziciju da su "pokušali preko nekoga drugog da spriječe formiranje Vlade".
"Željka Cvijanović nije kupila nijendog poslanika, niti je imala mogućnost da to uradi niti ima saznanja da je bilo ko nekoga kupovao, niti misli da je neko bio na prodaju", rekla je ona.
U prvom obraćanju poslanicima, nakon gotovo dvodnevne rasprave u Narodnoj skupštini Republike Srpske o navodnoj kupovini poslanika u Srpskoj, Vlada je normalno formirana i sada mislim da je došlo do „prirodne redistribucije“ u smislu da su dva poslanika bila uz opoziciju samo u vrijeme izborne kampanje, a zatim ponovo prešla vladajućim strankama.
"Niti je bilo pokušaja, niti je izvršeno krivično djelo s moje strane",navela je Cvijanović i dodala da ona nema bezbjednosnu kulturu, jer nema šta da krije.
Fotografija ne laže:Željka Cvijanović teče niz oba bebina oka!Samo najgori bezbožnici mogu ostati neosjetljivi na ovaj dirljivi prizor!![]()
"I dalje tvrdim da sam čista kao bebina suza", ustvrdila je ona te dodala da je ona u cijeloj toj priči "žrtva".![]()
![]()
![]()
![]()
riješenje za prevazilaženje krize koja vlada u tom nedorečenom i neuspješnom projektu međunarodnik moćnika.
Naime,Guardian je danas došao ponovno na spasonosnu ideju da se naštampa jedna milijardica maraka i onda da se rahat
može reći ovim ucjenjivaćima iz MMF-a da odjebu.U skokovima!!!
-
daddy-kool
#45547 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Fantastičan govor GG na tribini Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva "Prosvjeta" u Beogradu.
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Do ... ama/312172
...
On je, međutim, upozorio da u Republici Srpskoj još nema popisa stanovnika i ocijenio da postoji namjera da bude "upisano 380.000 Muslimana koji imaju državljanstvo stranih država, kako bi došli do povećanog procenta u BiH".
"Ali, mi i naša crkva znamo da u Republici Srpskoj živi milion i 300.000 Srba i da imamo na raspolaganju, uz sve što nam je Bog dao, 1.290.000 hektara obradive zemlje, što je skoro hektar po glavi stanovnika. A, stalno jaučemo kako nam ne ide", rekao je Dodik.
...
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je BiH tamni vilajet, te da Republika Srpska mora ostati privržena slovu Dejtonskog sporazuma, a njena osnovna aktivnost usmjerena ka vraćanju nadležnosti.
Dodik je rekao da BiH "nema obilježje ni države, ni konfederacije, ni unije, niti bilo čega poznatog u političkoj teoriji i praksi u svijetu".
...
Dodik je rekao da su "najodvratniji" visoki predstavnici bili Volfgang Petrič i Pedi Ešdaun i da on ne namjerava da odustane od tužbe protiv Ešdauna.![]()
Prema Dodikovim riječima, Ešdaun je čak kršio Bečku konvenciju koja određuje da se međunarodni ugovori moraju poštovati kako su napisani.![]()
...
On je poručio da se mora odbiti svaka protivustavna inicijativa.
"BiH za Srbe se pokazuje kao tamni vilajet, neodrživa i raspadnuta. Republiku Srpsku ne mogu da unište ni da je ukinu ni Muslimani niti međunarodna zajednica. Možemo samo mi", zaključio je Dodik.![]()
- lerdi
#45548 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Poslije ove: "Možemo samo mi." fali mu još samo: "I hoćemo."daddy-kool wrote:Fantastičan govor GG na tribini Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva "Prosvjeta" u Beogradu.
...
On je, međutim, upozorio da u Republici Srpskoj još nema popisa stanovnika i ocijenio da postoji namjera da bude "upisano 380.000 Muslimana koji imaju državljanstvo stranih država, kako bi došli do povećanog procenta u BiH".
"Ali, mi i naša crkva znamo da u Republici Srpskoj živi milion i 300.000 Srba i da imamo na raspolaganju, uz sve što nam je Bog dao, 1.290.000 hektara obradive zemlje, što je skoro hektar po glavi stanovnika. A, stalno jaučemo kako nam ne ide", rekao je Dodik.
...
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je BiH tamni vilajet, te da Republika Srpska mora ostati privržena slovu Dejtonskog sporazuma, a njena osnovna aktivnost usmjerena ka vraćanju nadležnosti.
Dodik je rekao da BiH "nema obilježje ni države, ni konfederacije, ni unije, niti bilo čega poznatog u političkoj teoriji i praksi u svijetu".
...
Dodik je rekao da su "najodvratniji" visoki predstavnici bili Volfgang Petrič i Pedi Ešdaun i da on ne namjerava da odustane od tužbe protiv Ešdauna.![]()
Prema Dodikovim riječima, Ešdaun je čak kršio Bečku konvenciju koja određuje da se međunarodni ugovori moraju poštovati kako su napisani.![]()
...
On je poručio da se mora odbiti svaka protivustavna inicijativa.
"BiH za Srbe se pokazuje kao tamni vilajet, neodrživa i raspadnuta. Republiku Srpsku ne mogu da unište ni da je ukinu ni Muslimani niti međunarodna zajednica. Možemo samo mi", zaključio je Dodik.![]()
- madner
#45549 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mal je ovo entitet kakve izdajnike ima. 
-
krater
#45550 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To je Republikamadner wrote:Mal je ovo entitet kakve izdajnike ima.