Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Država

#45501 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Država »

archi_a wrote: Najgore je kad te tvoja uzdanica karinđa. спутник putin.... :lol:
Znaš kako Srbi kažu: 'JEBI NAS PUTINE, NEK' CURI NIZ BUTINE'!!!

:mrgreen:
Danguba

#45502 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

Dodik je naglasio da bi na ovaj način Srpska mogla da postane najstabilniji finansijski sistem u BiH i potpuno "oslobođena od reformskih očekivanja" međunarodnih finansijskih institucija
sta podmecete i sirite lazi smutljivci jedni...je li vi vise vjerujete osmanu ili svojim ocima :oops:
archi_a

#45503 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

просто трахаться, другой путин :lol:
Suelureac

#45504 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Suelureac »

Joj koji je ovo kralj :izet:

Pogledajte izjavu i sliku u članku hahahaha

http://bljesak.info/rubrika/business/cl ... iva/124640
mO k3

#45505 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Suelureac wrote:Joj koji je ovo kralj :izet:

Pogledajte izjavu i sliku u članku hahahaha

http://bljesak.info/rubrika/business/cl ... iva/124640
cek bre tko si ti???
U pravu je predcednik :) par boca piva
Država

#45506 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Država »

Mladen Ivanić se najeo baklava pa promoviše BiH u Strasbourg-u...

Image

Balijska posla...

Srpska zauvijek, Strasbourg dok mora...

:sax:
skupljac_zeljeza

#45507 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

Država wrote:Mladen Ivanić se najeo baklava pa promoviše BiH u Strasbourg-u...
Da je samo to....vele da ode sad popit kahvu iz najveće džezve pred katedralom.
GAU8

#45508 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GAU8 »

Aj sto Dodik petlja, al sto narod jedva ceka da to popusi....
Paralelna stvarnost na svim nivoima.
Danguba

#45509 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

Jebalo ih par flasa pive za bolje sutra. :D

Danas pive, sutra ne moraju jesti 'ljeb kada su kifle jeftinije. Jesu manje ali su jeftinije. :D
zavrzlama

#45510 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

GAU8 wrote:Aj sto Dodik petlja, al sto narod jedva ceka da to popusi....
Zna 99% srba u BIH da je dodik lazov,lopov,profiter....medjutim oni u dodiiku vide moralni spas....
GAU8

#45511 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GAU8 »

zavrzlama wrote:
Zna 99% srba u BIH da je dodik lazov,lopov,profiter....medjutim oni u dodiiku vide moralni spas....
Nisam ja govorio o lopovluku, vjerujem da su svjesni toga. Ja sam mislio na paralelnu stvarnost u smislu srpsko-nacionalisticke kolektivne interpretacije svijeta koji se citav urotio protiv njih. Oni kao narod su gladni tih lazi i obmana.
Svaki dan iz radoznalosti slusam RTRS, zamrzio sam sam sebe koliko zla sam nanio srpskom narodu jebote :P :P :P
čaika

#45512 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Srpska potpisala Memorandum o saradnji sa Republikom Malavi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

24.06.2015. • 14:55h • Srna
Ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske Zlatan Klokić i državni sekretar Malavija Džastin Fajidi potpisali su danas u Banjaluci Memorandum o privredno–tehničkoj saradnji između Republike Srpske i ove afričke zemlje. :lol: :lol: :lol: :lol:

Klokić je rekao da se nada uspješnoj saradnji na obostranu korist, ocijenivši da će ovaj memorandum doprinijeti zbližavanju dvije vlade :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , jer postoji veliki i neiskorišten potencijal za privrednu i svaku drugu saradnju.

Dokumentom se predviđa saradnja u oblastima industrije, trgovine, poljoprivrede, finansija, fondova i bankarstva, saobraćaja i logistike, kulture, životne sredine i energetike. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Memorandum će biti na snazi 10 godina, sa mogućnošću automatskog obnavljanja, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izrazio je zadovoljstvo što je danas potpisan Memorandum o privredno-tehničkoj saradnji između Republike Srpske i Republike Malavi. :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodik je na današnjem sastanku sa delegacijom Malavija u Banjaluci rekao da će ovim memorandumom početi uspješna saradnja, u skladu sa brojnim potencijalima koje Republika Srpska i Malavi posjeduju, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike.
Samo dva dana poslije donošenja čudotvorne ikone sa ugrađenom česticom Mamvrijskog hrasta, desio se veličanstveni samit između dvije republike. Ko se usuđuje reći da Mamvrijski hrast nije zaslužan za ovaj ogromni međunarodni uspjeh Šumske?
Naravno, Šumska će Malaviju prodavati visokosofisticirane proizvode, automobile, IT proizvode, mikročipove iz Mrkonjića, a uvoziće poneko pakovanje kikirikija i banana, da ne ispadne da je Šumska prevarila Afrikance.

Dio ugovora je da Guardian jednom u 3 mjeseca oplođava nerotkinje u Malaviju, što je on nerado prihvatio, jer uvijek pati od gadnog džet-laga kada tamo putuje, ali za interes Šumske sve se da istrpiti. Kralj Malavija poslao je Guardianu sliku sa prvom turom nerotkinja koje jedva čekaju da ih Guardian posjeti i oplodi. Prema ugovoru, muški potomci Guardiana će se rađati sa titulom poglavice plemena i imati privilegiju da nastave oplođavati po Malaviju, da šire nadmoćnu guardiansku rasu.

Image
ČEKAJUĆI GUARDIANA: NEROTKINJE IZ MALAVIJA ŠMEKAJU NJEGOVU SLIKU
Danguba

#45513 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

Sa ovima se nije zezati. Kakve oni skalamerije mogu prodati najprosperitetnijoj drzavetini u Europi pa i sire, to je cudo od tehnike.
Nije ni cudo ovih dana sto se dovodi u pitanje americki svemirski program i posjeta na mjesec. Amerikanci mogi biti samo zavidni ovima a holandske vjetrenjace mogu u knjige istorije.

Image

I da ne bude zabine, ovo sto je obiljezeno crvenom bojom to su oni kada su bili sjeme a sada su nabuhli do Egipta. :oops:

Image
zavrzlama

#45514 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

GAU8 wrote:
zavrzlama wrote:
Nisam ja govorio o lopovluku, vjerujem da su svjesni toga. Ja sam mislio na paralelnu stvarnost u smislu srpsko-nacionalisticke kolektivne interpretacije svijeta koji se citav urotio protiv njih. Oni kao narod su gladni tih lazi i obmana.
Svaki dan iz radoznalosti slusam RTRS, zamrzio sam sam sebe koliko zla sam nanio srpskom narodu jebote :P :P :P
Vec sam napisao zasto....srpski narod je velikosprskom ideologijom zadnjih 200 godina uvucen u psiholosko stanje da je njima uvijek neko neprijatelj i da oni konstantno moraju ratovati i sukobljavati se sa drugim ...Zamisli koloiko bi moralno posrnuce bilo da crkveni i politicki vrh srba javno prizna da su srbi 90-tih ratovali za necasne i sramne ciljeve i pri tome pocinili najgore zlocine ukljucujuci i genocid..ovako srbi kao narod podrzavaju lidere koji negiraju zlocine i genocid cime sami sebe lazno hrane iluzijom da su ipak oni ratovali za nesto dobro i ispravno...i sad imamo situaciju da politicari koriste narod,a narod politicare..ovi prvi uzimaju lovu i funkcije,a ovi drugi lazni moralni privid ispravnosti sto su bili topovsko meso.....dolazenje tobe mora ici dugotrajnije,zna to zapad zato i rade neke nelogicne stvari,ali ipak se zaba polako kuha na laganoj vatri..
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#45515 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

čaika wrote:
Srpska potpisala Memorandum o saradnji sa Republikom Malavi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

24.06.2015. • 14:55h • Srna
Ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske Zlatan Klokić i državni sekretar Malavija Džastin Fajidi potpisali su danas u Banjaluci Memorandum o privredno–tehničkoj saradnji između Republike Srpske i ove afričke zemlje. :lol: :lol: :lol: :lol:

Klokić je rekao da se nada uspješnoj saradnji na obostranu korist, ocijenivši da će ovaj memorandum doprinijeti zbližavanju dvije vlade :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , jer postoji veliki i neiskorišten potencijal za privrednu i svaku drugu saradnju.

Dokumentom se predviđa saradnja u oblastima industrije, trgovine, poljoprivrede, finansija, fondova i bankarstva, saobraćaja i logistike, kulture, životne sredine i energetike. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Memorandum će biti na snazi 10 godina, sa mogućnošću automatskog obnavljanja, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izrazio je zadovoljstvo što je danas potpisan Memorandum o privredno-tehničkoj saradnji između Republike Srpske i Republike Malavi. :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodik je na današnjem sastanku sa delegacijom Malavija u Banjaluci rekao da će ovim memorandumom početi uspješna saradnja, u skladu sa brojnim potencijalima koje Republika Srpska i Malavi posjeduju, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike.
Samo dva dana poslije donošenja čudotvorne ikone sa ugrađenom česticom Mamvrijskog hrasta, desio se veličanstveni samit između dvije republike. Ko se usuđuje reći da Mamvrijski hrast nije zaslužan za ovaj ogromni međunarodni uspjeh Šumske?
Naravno, Šumska će Malaviju prodavati visokosofisticirane proizvode, automobile, IT proizvode, mikročipove iz Mrkonjića, a uvoziće poneko pakovanje kikirikija i banana, da ne ispadne da je Šumska prevarila Afrikance.

Dio ugovora je da Guardian jednom u 3 mjeseca oplođava nerotkinje u Malaviju, što je on nerado prihvatio, jer uvijek pati od gadnog džet-laga kada tamo putuje, ali za interes Šumske sve se da istrpiti. Kralj Malavija poslao je Guardianu sliku sa prvom turom nerotkinja koje jedva čekaju da ih Guardian posjeti i oplodi. Prema ugovoru, muški potomci Guardiana će se rađati sa titulom poglavice plemena i imati privilegiju da nastave oplođavati po Malaviju, da šire nadmoćnu guardiansku rasu.

Image
ČEKAJUĆI GUARDIANA: NEROTKINJE IZ MALAVIJA ŠMEKAJU NJEGOVU SLIKU

:lol: :lol: :lol:
Prema ugovoru, muški potomci Guardiana će se rađati sa titulom poglavice plemena i imati privilegiju da nastave oplođavati po Malaviju, da šire nadmoćnu guardiansku rasu.

Vijest da ce shumska uspostaviti saradnju sa Malavijem,medju narodom Malavija je docekana sa velikim odusevljenjem,a kada se jos saznalo da
ce Guardian tamo oplodjavati.......Nastao je haos,narod Malavija je u delirijumu.Slavi se na sve strane,pjesma,ples i vatrometi poceli su sirom
Malavija.

Evo nekoliko fotografija iz Malavija nakon saznanja o potpisanom Memorandumu o saradnji sa shumskom. :mrgreen:

Image
Image
Image
Image
:thumbup:
almir90

#45516 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by almir90 »

Novi stanovnici šumske. :D :lol:
pumica

#45517 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pumica »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
howdy

#45518 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by howdy »

Image

da se prisjetimo sta guardian zigu dok se drugi kupaju :oops:
znaci kakva aida nazalost mujan delic :D :D
howdy

#45519 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by howdy »

sta je zulumcari, sutite jel? nesto nije jasno?

:D :D :D :D
archi_a

#45520 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

GAU8 wrote:
zavrzlama wrote:
:lol: Nadrealno
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#45521 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

howdy wrote:sta je zulumcari, sutite jel? nesto nije jasno?

:D :D :D :D
Vi kolega ste zaboravili da je ta praksa obustavljenja od kada je Guardianova supruga Snjeza uletila u sluzbene guardianske prostorije
nezadovoljna cinjenicom da se guardiansko dragocjeno sjeme rasipa na oplodnju samo jedne osobe.Nakon toga je donesen ustavni akt
o oplodnji i sada sve nerotkinje imaju tu privilegiju.
Inace,dama sa slike je danas uspjesan biznismen i posjeduje fabriku chipsa,jos jedna sretnica koja je dobila visemilionski kredit od
IRB shumske u programu borbe protiv klosharluka i narkomanije. :mrgreen:
ILVIIR

#45522 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ILVIIR »

sto se ovaj lik (srdjan puhalo) fura na pojedine obozavaoce GG sa ovog foruma...

http://www.frontal.ba/blogovi/blog/6055 ... 15.-godine
Naravno moramo biti svjesni da postoje sile mraka i bezumlja koje žele da destabilizuju Republiku Srpsku plaćajući u Milka čokoladama, hamburgerima iz MekDonadsa, turskim baklavama ili Hajnekenima, ali oni moraju znati da im to neće uspjeti.
ovo kao da je hare ili caika napisao.
razumibezumlje

#45523 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by razumibezumlje »

il je hare puhalo ili je puhalo hare ?? :-) :-) samo dzevad moze da odgonetne :D :D
pumica

#45524 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pumica »

archi_a wrote:
GAU8 wrote:
:lol: Nadrealno
razonoda

#45525 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by razonoda »

almir90 wrote:Novi stanovnici šumske. :D :lol:
:roll: i imat ce isti pasos kao i Ti. I Tvoji novi sugradjani. uzivaj
Locked