Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Norm
#4551 Re: Zeničani
Strasno, pet zivota... basun sagolsun i iskreno saucesce porodicama...
- Casual's
- N.N.
#4553 Re: Zeničani
Jel` neko imao iskustva sa onom prodavnicom telefona Halooo u gradu ?
Preko puta Centrotransa gore
Jesu li sigurni, kakvi su uredjaji, garancija i to
Preko puta Centrotransa gore
- Oi
#4554 Re: Zeničani
od mene sve pohvale, od prodaje uredjaja do servisiranja i sl.N.N. wrote:Jel` neko imao iskustva sa onom prodavnicom telefona Halooo u gradu ?
Preko puta Centrotransa gore![]()
- Casual's
#4555 Re: Zeničani
Zajednička dženaza rudarima biti će klanjana na platou Kamberovića Polja kod autopijace u 14 sati.
-
ljuspica
#4556 Re: Zeničani
Moja komsinica na dan zalosti evo na drugom spratu odvrnula muziku do daske. Sram je bilo!
-
Eborg
#4557 Re: Zeničani
Meni i dalje nije jasno zašto se diže ovolika halabuka oko poginulih rudara. Da se razumijemo, strašna tragedija, ali mislim da je fokus javnosti otišao u sasvim krivom smjeru. Nažalost, svaki mjesec skoro imamo automobilske nesreće gdje nastrada 3-5 osoba, ponekad i kompletne porodice pa se to završi u jednoj novinskoj rubrici. Ovako, priča o rudarima već prelazi u neko izdrkavanje usahle informacije bez konkretno naučene lekcije.
Naši divni novinari (jeb'o vam Express mater i fakultet koji ste kao završavali da nešto naučite) više vremena potroše na takve priče, recikliranje stoput rečenog i teoretisanja umjesto da se pozabave posljedicom. Zašto prokleta Vlada FBiH na toj famoznoj vanrednoj sjednici nije donijela odluku da kao većinski vlasnik Elektroprivrede pokrene istragu i napravi detaljan elaborat o sigurnosti SVIH jama koje ista koristi za svoje potrebe?
Ovako su svi "zadovoljni" što imamo dan žalosti. Jebo te dan žalosti, bio-ne bio, problem se nije riješio. Hoćemo li onda i za poplave opet tako, da kupimo cvijeća i zastava i proglašavamo danove žalosti kada nam ustreba a nećemo razmišljati kako spriječiti da opet dođe do istih?
Naši divni novinari (jeb'o vam Express mater i fakultet koji ste kao završavali da nešto naučite) više vremena potroše na takve priče, recikliranje stoput rečenog i teoretisanja umjesto da se pozabave posljedicom. Zašto prokleta Vlada FBiH na toj famoznoj vanrednoj sjednici nije donijela odluku da kao većinski vlasnik Elektroprivrede pokrene istragu i napravi detaljan elaborat o sigurnosti SVIH jama koje ista koristi za svoje potrebe?
Ovako su svi "zadovoljni" što imamo dan žalosti. Jebo te dan žalosti, bio-ne bio, problem se nije riješio. Hoćemo li onda i za poplave opet tako, da kupimo cvijeća i zastava i proglašavamo danove žalosti kada nam ustreba a nećemo razmišljati kako spriječiti da opet dođe do istih?
- pumica
#4558 Re: Zeničani
Sve fino napisano, ali...premijer vlade SDP a direktor EP opet SDP...ovo s rudnikom ih zanima tek toliko sto im je poremetilo otvaranje nove zgrade EP i slikanje i sijecenje vrpce i ostala predizborna sranja o trosku naroda...Eborg wrote:Meni i dalje nije jasno zašto se diže ovolika halabuka oko poginulih rudara. Da se razumijemo, strašna tragedija, ali mislim da je fokus javnosti otišao u sasvim krivom smjeru. Nažalost, svaki mjesec skoro imamo automobilske nesreće gdje nastrada 3-5 osoba, ponekad i kompletne porodice pa se to završi u jednoj novinskoj rubrici. Ovako, priča o rudarima već prelazi u neko izdrkavanje usahle informacije bez konkretno naučene lekcije.
Takodjer...dan zalosti...koja predstava za narod i porodice poginulih...koja korist od tog dana zalosti?
Treba biti dan zalosti pa da meni i svima bude zao?!
-
Eborg
#4559 Re: Zeničani
Pa da su upravo izveli tu studiju, pa neka traje pola godine-godinu, sigurno bi dobili "političkih poena" i na tome, čak i kratkoročno da je objavljeno da se ide s tim. Ali ovako imamo dan žalosti, da postavimo koji Facebook status i riješen problem.
Sve je to nama naša borba dala, da postavljamo podobne a ne sposobne. Više ni glavni portir ni čistačica ne možeš biti bez stranke.
Jebem te narode.
Sve je to nama naša borba dala, da postavljamo podobne a ne sposobne. Više ni glavni portir ni čistačica ne možeš biti bez stranke.
Jebem te narode.
- pumica
#4560 Re: Zeničani
Ma sad su potrebni "brzi" politicki poeni...ovaj gorski udar im je sve poremetio...hajd neka i korist od njega.
I nema tu poena, ovo su davno trebali rijesiti...osigurati rudare. Ovo je minus ko kuca al naravno je*eni narod opet ce to "previdjeti" kad bude glasao i opet ista go*na cemo gledati a gorski udari prolaze...
Bolan bolan...cuj svecano otvorenje nove zgrade...joj jbt!
I nema tu poena, ovo su davno trebali rijesiti...osigurati rudare. Ovo je minus ko kuca al naravno je*eni narod opet ce to "previdjeti" kad bude glasao i opet ista go*na cemo gledati a gorski udari prolaze...
Bolan bolan...cuj svecano otvorenje nove zgrade...joj jbt!
- Norm
#4561 Re: Zeničani
Eborg wrote:Pa da su upravo izveli tu studiju, pa neka traje pola godine-godinu, sigurno bi dobili "političkih poena" i na tome, čak i kratkoročno da je objavljeno da se ide s tim. Ali ovako imamo dan žalosti, da postavimo koji Facebook status i riješen problem.
Jebem te narode.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#4562 Re: Zeničani
Dosta ljudi trenutno ide ka Kamberoviću...
http://zenica.tv/index.php/zenica-live/ ... opa-zenica
http://zenica.tv/index.php/zenica-live/ ... opa-zenica
- Amagon
#4564 Re: Zeničani
Pozdrav svima! Može li mi neko nabrojati zeničke građevine, kuće i eventualno vile, sagrađene u austro-ugarskom period? Pri tome, ne mislim na KPZ, željezaru... Ima li neki izvor na internetu, sa slikama?
Hvala unaprijed!
Hvala unaprijed!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- Amagon
#4566 Re: Zeničani
Odlično! Zahvalan 
-
dert
#4567 Re: Zeničani
Sta bude sa cukama kada je utakmica na BP.......pobjegnu negdje, grizu navijace 
- cenecimoveocino
#4568 Re: Zeničani
Kod mene upravo nestalo vode,Radakovo
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
- Amagon
#4569 Re: Zeničani
Koji je to momak izvršio samoubistvo? Sad mi prijateljica reče neki Amir, prerezao vene zbog djevojke
Može li neko potvrditi I priužiti informaciju vise?
-
kakavdanakneiskustvu
#4570 Re: Zeničani
Amagon wrote:Koji je to momak izvršio samoubistvo? Sad mi prijateljica reče neki Amir, prerezao vene zbog djevojkeMože li neko potvrditi I priužiti informaciju vise?
istina,jusufi ili neko slično prezime
-
ljuspica
#4571 Re: Zeničani
Zenica smrdi na kerove, posebno sad kad je pala kisa....jeste li procitali odluku Vlade KS?
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#4572 Re: Zeničani
Da, momak 30 god, nestao 04. septembra, nadjen 09.-og tek, navodno zbog neke djevojke, danas bila dženaza u Tetovu...Amagon wrote:Koji je to momak izvršio samoubistvo? Sad mi prijateljica reče neki Amir, prerezao vene zbog djevojkeMože li neko potvrditi I priužiti informaciju vise?
- Amagon
#4573 Re: Zeničani
Evo saznadoh, znao sam ga iz viđenja
Amir Jusufi, nekad prije je visio u starom Rocku i Muhi. Kažu presjekao sebi vene. Tuga. Zenica je ovih dana i previše tužan grad...
Amir Jusufi R.I.P.
Amir Jusufi R.I.P.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#4574 Re: Zeničani
Slutim da ce biti belaja ovdje u Sa, sa ovom odlukom Vlade KS da aktivira kafilerijsku sluzbu. Evo zapazanje jednog forumasa:

Ne sumnjam da bi i kod nas Šape, Glas Nevinih, i ostale također krenule u akciju.Otkako su mediji prenijeli danas da se šintori i kafilerije ponovo aktiviraju u komšiluku je nastala panika. Udruženim snagama gerijatrija, vječite djevice i LGBT populacija kupi cuke i guraju u ih u haustore, podrume i stanove.
Zabilježano u Vogošći...
-
Mustang1
#4575 Re: Zeničani
Mogu oni gurati u haustore ali ima neko ko ce gurati iz haustora