GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
- Morales
#4551 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Imate Sjevernu Koreju pa sikter tamo ako vas toliko vuče...
- Opetja033
#4552 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Privatizacija, samo privatizacije. Privatizirati sve osim Elektroprivrede. Jedini nacin da se rijesis parazita.
- sorcerer
#4553 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
zateznistub wrote:Kao i masu na ovom forumu.Cyrax wrote:Kako bi njih Tito pomeo za pola sata. Goli otok i tucaj kamenje
- and
#4554 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
pa nek izvuče vozni park vlade i insitucija i nek kruže.mogli bi haman ko gras prevući ljudinicaze_072 wrote:Kaze premijer Kantona Sarajevo da ce po pic*ki od policije dobiti najranije u ponedjeljak ako narod ne bude mogao na posao!
- zateznistub
#4555 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ma sta zboris?hypko_nurko wrote:tebe prvog pa onda grasovcezateznistub wrote:Kao i masu na ovom forumu.Cyrax wrote:Kako bi njih Tito pomeo za pola sata. Goli otok i tucaj kamenje
-
Ja sam korisnik
#4556 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ko je klepio?and wrote:ove što su klepili 30 tak miliona iz grasa?Cyrax wrote:Kako bi njih Tito pomeo za pola sata. Goli otok i tucaj kamenje
Bivsi vd direktor Adis Sehic je za 4 mjeseca napravio gubitak od 15ak miliona, njegovi sticenici bukvalno su tukli ljude po krugu preduzeca, jer se nisu slagali sa njegovom politikom. Rate kredita nisu uplacene od septembra ! Ali, sindikalcima valja, jer ne rade nista, uzimaju lovu preko nabavki itd. Prva ruka!
Last edited by Ja sam korisnik on 12/01/2013 19:08, edited 1 time in total.
-
nicaze_072
#4557 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Taman posla. Da se fukara voza u limuzinama!and wrote:pa nek izvuče vozni park vlade i insitucija i nek kruže.mogli bi haman ko gras prevući ljudinicaze_072 wrote:Kaze premijer Kantona Sarajevo da ce po pic*ki od policije dobiti najranije u ponedjeljak ako narod ne bude mogao na posao!
edit.
Da se neki kreten potpise na krov sa unutrasnje strane od Audija! hahaha
Last edited by nicaze_072 on 12/01/2013 19:10, edited 1 time in total.
- and
#4558 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
pa valjda imaju institucije koje bi trebale dati te odgovoreJa sam korisnik wrote:Ko je klepio?and wrote:ove što su klepili 30 tak miliona iz grasa?Cyrax wrote:Kako bi njih Tito pomeo za pola sata. Goli otok i tucaj kamenje
Bivsi vd direktor Adis Sehic je za 4 mjeseca napravio gubitak od 15ak miliona, njegovi sticenici bukvalno su tukli ljude po krugu preduzeca, jer se nisu slagali sa njegovom politikom. Rate kredita nisu uplacene od septembra ! Ali, sindikalcima valja, jer ne rade nista, uzimaju lovu preko nabavki itd. Prva ruka!
-
laura b.
#4559 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ako su grasovci u strajku zbog visedecenijskog kriminala.... ako su grasovci u strajku jer nemaju redovne place....zateznistub wrote:Kao i masu na ovom forumu.Cyrax wrote:Kako bi njih Tito pomeo za pola sata. Goli otok i tucaj kamenje
ako su grasovci u strajku jer im penziono, zdravstveno i ostali doprinosi nisu uplaceni, e, onda se pitam zasto mi, svi ostali radnici ovoga grada, to ne podrzavamo nego smatramo "sramnim"
moje skromno misljenje je da je daleko veci problem sto jusufranic, i ini jusufranici, te njegovi/njihovi naredbodavci mirno spavaju i uzivaju u "brdu" para nas poreznih obveznika
- nosara
#4560 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Opet tipkas, a mrzis tipkanje... Nevjerovatno...sorcerer wrote:da,tipkam, ali ti nazalost nisi primjetio o cemu. ne iznosim ogromne kolicine gluposti na forumu i ne rjesavam svoje zivotne probleme tu ,kao vecina ovde. jer ih niko u stvarnom zivotu ne jebe ni 2% tako da moraju negdje prosipat svoje umotvorine i izljevat svoju ''pamet'' . nego drzi se teme.... jestel usli u krug grasa? jel razbijen strajk?nosara wrote:
Pa i ti tipkas... Nisi primjetio...?
-
Ja sam korisnik
#4561 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Adis je kao izvrsni direktor autobusa parafiro da se isjece 50 autobusa, vecina ih se mogla popravit. Ko je pokupio saft?and wrote: pa valjda imaju institucije koje bi trebale dati te odgovore
Raja vjerujte mi ovi sto su organizovali strajk su kriminalci samo takvi. Svi su hajrovali od firme vise nego svi direktori zajedno minus Boskailo, koji je opet bio njihov direktor.
- sorcerer
#4562 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
gdje pise da mrzim? nego nisi mi odgovorio,jel razbijen strajk? jel to tipkas iz kruga grasa? jesi ponjeo tastaturu?nosara wrote:Opet tipkas, a mrzis tipkanje... Nevjerovatno...sorcerer wrote:da,tipkam, ali ti nazalost nisi primjetio o cemu. ne iznosim ogromne kolicine gluposti na forumu i ne rjesavam svoje zivotne probleme tu ,kao vecina ovde. jer ih niko u stvarnom zivotu ne jebe ni 2% tako da moraju negdje prosipat svoje umotvorine i izljevat svoju ''pamet'' . nego drzi se teme.... jestel usli u krug grasa? jel razbijen strajk?nosara wrote:
Pa i ti tipkas... Nisi primjetio...?
- zateznistub
#4563 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ne, lakse je pljuvati sve zivo, praviti se pametan a ne bi bili u stanju ni dva goblena cuvati.laura b. wrote:ako su grasovci u strajku zbog visedecenijskog kriminala.... ako su grasovci u strajku jer nemaju redovne place....zateznistub wrote:Kao i masu na ovom forumu.Cyrax wrote:Kako bi njih Tito pomeo za pola sata. Goli otok i tucaj kamenje
ako su grasovci u strajku jer im penziono, zdravstveno i ostali doprinosi nisu uplaceni, e, onda se pitam zasto mi, svi ostali radnici ovoga grada, to ne podrzavamo nego smatramo "sramnim"
moje skromno misljenje je da je daleko veci problem sto jusufranic, i ini jusufranici, te njegovi/njihovi naredbodavci mirno spavaju i uzivaju u "brdu" para nas poreznih obveznika
-
StupskaBitanga
#4564 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Svi su lopovi
Samo je jedna opcija-STEČAJ i noga svima
Novi menadžment novi ljudi i novi radnici
Oni dobri pošteni kojih je malo trenutno nek se zaposle a ostalo sa biroa i nek voze
Samo je jedna opcija-STEČAJ i noga svima
Novi menadžment novi ljudi i novi radnici
Oni dobri pošteni kojih je malo trenutno nek se zaposle a ostalo sa biroa i nek voze
-
mali_balon
#4565 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Imam D, DE1 i DE kategoriju i nezaposlen sam, ovim putem, neka mi je forumski svijet svjedok, obecavam da su raditi za pola plate sofera busa, samo neka me PRIMEEEEEE.
I necu strajkovati.
I necu strajkovati.
-
saabsa
#4566 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Al prava je slucajnost bila da su svi autobusi koje su prodali na otpad imali pun rezervoar gorivaJa sam korisnik wrote:Adis je kao izvrsni direktor autobusa parafiro da se isjece 50 autobusa, vecina ih se mogla popravit. Ko je pokupio saft?and wrote: pa valjda imaju institucije koje bi trebale dati te odgovore
Raja vjerujte mi ovi sto su organizovali strajk su kriminalci samo takvi. Svi su hajrovali od firme vise nego svi direktori zajedno minus Boskailo, koji je opet bio njihov direktor.
-
nicaze_072
#4567 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Zatezni ajd priznaj ko u GRAS-u radi?
- nosara
#4568 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ma boli me kita za strajk... Nadam se da ce trajat pola godine...sorcerer wrote: gdje pise da mrzim? nego nisi mi odgovorio,jel razbijen strajk? jel to tipkas iz kruga grasa? jesi ponjeo tastaturu?
- hypko_nurko
#4569 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ma nista dalekovode, to ja nesto sebizateznistub wrote:]
Ma sta zboris?
-
Ja sam korisnik
#4570 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ako su grasovci u strajku zbog visedecenijskog kriminala.... ako su grasovci u strajku jer nemaju redovne place....laura b. wrote:
moje skromno misljenje je da je daleko veci problem sto jusufranic, i ini jusufranici, te njegovi/njihovi naredbodavci mirno spavaju i uzivaju u "brdu" para nas poreznih obveznika[/quote]
Sve su plate isplacene. Vidi zanimljivosti. Bivsi vd direktor nije uplatio penziono, kredite, socijalno od septembra al im je ipak dobar? Zanimljivo a?
@ saabsa Za gorivo ne znam, al znam da su izrezani, neki su cak imali sasvim dobre motore.
- zateznistub
#4571 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Otac rahmetli u FDS-u, mati zaradila penziju u opcini centar, ja radim u Energoinvest-u.nicaze_072 wrote:Zatezni ajd priznaj ko u GRAS-u radi?
Dovoljno? Ili trebam ici dalje u istoriju?
- sorcerer
#4572 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
bravo,zbog takvih smecara je ovakva situacija u drzavi ....mali_balon wrote:Imam D, DE1 i DE kategoriju i nezaposlen sam, ovim putem, neka mi je forumski svijet svjedok, obecavam da su raditi za pola plate sofera busa, samo neka me PRIMEEEEEE.
I necu strajkovati.
- sorcerer
#4573 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ja se nadam bar godinunosara wrote:Ma boli me kita za strajk... Nadam se da ce trajat pola godine...sorcerer wrote: gdje pise da mrzim? nego nisi mi odgovorio,jel razbijen strajk? jel to tipkas iz kruga grasa? jesi ponjeo tastaturu?
-
nicaze_072
#4574 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
A sa zenine strane?zateznistub wrote:Otac rahmetli u FDS-u, mati zaradila penziju u opcini centar, ja radim u Energoinvest-u.nicaze_072 wrote:Zatezni ajd priznaj ko u GRAS-u radi?
Dovoljno? Ili trebam ici dalje u istoriju?
- and
#4575 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
pa eto što nova vlada to ne istraži i ne ispita?Ja sam korisnik wrote:Adis je kao izvrsni direktor autobusa parafiro da se isjece 50 autobusa, vecina ih se mogla popravit. Ko je pokupio saft?and wrote: pa valjda imaju institucije koje bi trebale dati te odgovore
sića je to što su ovi hajrovali u odnosu na cifru koja je isparila