Premijer Liga BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Obuca9

#4551 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Obuca9 »

Ledenko wrote:
Obuca9 wrote: Željezničar živi od transfera (Džeko...).
Možeš li mi ti kao vrli poznavalac fudbala i neko ko me proziva po fksinfo-u objasniti kako Željo živi od Želje, ako si se ti pola godine ubjeđivao sa mnom da Željo neće primiti ni marke od transfera.
Javi se tamo, rado ću ti objasniti.
elSaik

#4552 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by elSaik »

north wrote:Hoćemo li sad reći kako u Želji nešto nije dobro? Naravno da ozbiljni ljudi neće, ali poenta je što je ovo sasvim normalna pojava da se igrači ljute kad se na njih ne računa, samo u Sarajevu kad se to desi veličanstveni kvazinovinari od toga prave vijest i maksimalno pljuju po klubu i ljudima koji ga trenutno vode....

Malo principijelnosti ne bi bilo na odmet, je li tako ledeni "novinaru"?

SAVIĆ: NISAM ZASLUŽIO TAKAV STATUS

Srđan Savić, možemo slobodno reći bivši nogometaš Željezničara, pred potpisom je za češku ekipu Karvina.

Danas su sa Grbavice obavijestili javnost kako je Savić tražio raskid ugovora te kako će klub u narednim danima donijeti odluku o tome.

"Poslao sam zahtjev za raskid ugovora. Nisam zaslužio takav status od Želje. Svi su osim mene išli na testiranje, svi su dobili plan i program sa satovima i pilsmetrima, jedino ja nisam. Svi su dobili ratu ugovora osim mene i mislim da je to dovoljan razlog što sam zatražio raskid ugovora. Još sam izgubio status prvotimca", kazao je Savić za SportSport.ba.

Savić je, kako nam je i sam rekao, pred potpisom za drugoligaša iz Češke, ekipu Karvine.

"Nadam se da će se u ovih nekoliko dana sve riješiti i da ću potpisati za Karvinu. Ne vraćam se u Željezničar", dodao je bivši igrač gradačačke Zvijezde.

Za Željezničar je Savić odigrao 32 prvenstvene utakmice i pritom postigao osam golova. U klub je došao 2010. godine.
Raspadamo se. :mrgreen:
north

#4553 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by north »

Slično kao i Sarajevo....
LSD

#4554 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

JThomas wrote:sarajevo će bolje igrati bez njega, on je objektivno jedna karina od igrača koja se ponaša k'o da je aman zaman igrač.
Izvini jaro, ali sad si izvalio strahovito :-) ....pa to je crnogorska zakletva pitara, Piksi ga zovu i tako mu tepaju (a on sam sebe naziva Messi) - valjda mu malo Piksi.
Uostalom, šta imamo pricati dalje...neka ovaj klip kaže o kakvom velemajstoru je rijec ;-)

Najdraža reprezentacija?? - pa eto Messi :lol: :lol:
JThomas

#4555 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JThomas »

saviću sretno i hvala na svemu, prošle sezone je zabio dosta bitnih golova. prejaka je konkurencija i ja sam siguran da sad igraju bolji nego on. dat mu je sporazumni raskid i stvarno ne znam po čemu bi to trebalo biti problem.
banovan

#4556 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by banovan »

LSD wrote:
JThomas wrote:sarajevo će bolje igrati bez njega, on je objektivno jedna karina od igrača koja se ponaša k'o da je aman zaman igrač.
Izvini jaro, ali sad si izvalio strahovito :-) ....pa to je crnogorska zakletva pitara, Piksi ga zovu i tako mu tepaju (a on sam sebe naziva Messi) - valjda mu malo Piksi.
Uostalom, šta imamo pricati dalje...neka ovaj klip kaže o kakvom velemajstoru je rijec ;-)

Najdraža reprezentacija?? - pa eto Messi :lol: :lol:
Meni zao sto ode :D

e cuj ide Messijevim stopama :D :D
Last edited by banovan on 13/01/2012 11:22, edited 2 times in total.
ganjeta

#4557 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

Nigdje nije sjajno, sve je u pet deka ,ali porediti Savića ( hvala mu na svemu, posebno na golu u finalu kupa :thumbup: ) kojem su isplaćene sve plate, rate i kirije za stan, i porediti situaciju sa vašim buntovnicima je smiješno. Na jednoj strani se žali da je zapostavljen, od kako je zapostavljen Željo nema poraza, pametnom dosta, dok na drugoj pršte uzvrde na sve strane, počevši od ne isplaćenih rata, plata pa do kirija za stan. Baš je slično :-? .
Last edited by ganjeta on 13/01/2012 11:22, edited 1 time in total.
Melodicni

#4558 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Melodicni »

Sta reci o Kojasevicu.Tip zna igrat lopte i imao je atraktivnih poteza.Takvog u Sarajevu vise nema,ostali su oni sto igraju na sigurne pasove.Da je pretjerao ponekad jeste.Meni je samo zao sto niko od trenera nije mogao da mu utjera u glavu ako je vec predriblao dva igraca da ne mora bas i treceg pokusat driblat nego da doda loptu.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#4559 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by -LIBERO- »

Ovo si apsolutno u pravu. Ja vec duzi period molim Boga da ga hoce ko kupiti.

Nadam se da nasi iz kluba nece sra*i sa velicinom transfera :D . Pustite covjeka da ide ,molim vas :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#4560 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by -LIBERO- »

Ispuni mi se zelja... :D
Sarajevo bez veznjaka: Damir Kojašević prešao u Budućnost

Odlazim u podgoričku Budućnost u kojoj ću ostati godinu i po, rekao je Kojašević

Damir Kojašević definitivno je napustio Fudbalski klub Sarajevo, a danas se ofanzivni veznjak na treningu oprostio od saigrača.

- Odlazim u podgoričku Budućnost u kojoj ću ostati godinu i po. Noseći bordo dres doživio sam mnogo lijepih trenutaka kojih ću se rado sjećati. Želim se zahvaliti svima u Sarajevu, posebno navijačima na podršci koju sam imao - rekao je Kojašević koji će već sutra trenirati s Podgoričanima.
"Avaz"
Manic Psycho

#4561 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Manic Psycho »

ode messi, liga ostade osakacena za takav talent :(
banovan

#4562 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by banovan »

Negdje sam procitao da ste trazili za njega nesto oko 170.000 eura.Pa nije valjda da je Buducnost toliko jaka ?
BHF_Manijak

#4563 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

Eto sranje su kvazi portali i kvazi novinari, je li i HAyat kvazi televizija pa su montirali one vecerasnje razgovore sa Hadzicem i Skorom?

Sto se Savica tice, meni je iskreno zao sto ide, nije los igrac bio. A vezano za "Messia", kleli su se u njega a realno utakmicu briljira pa ga pet nema nigdje.
KPNCTNJAH

#4564 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by KPNCTNJAH »

Cuo sam za to na Hayatu, ali nisam gledao, pa bi zamolio nekog navijaca Zeljeznicara koji je to snimio da postavi video na youtube... hvala
BHF_Manijak

#4565 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

KPNCTNJAH wrote:Cuo sam za to na Hayatu, ali nisam gledao, pa bi zamolio nekog navijaca Zeljeznicara koji je to snimio da postavi video na youtube... hvala
Ja sto znate fino upakovati podbadanje... :zzzz:

Nema potrebe za snimanjem, iste stvari mozes procitati na portalu govnogovno kako ga vi zovete.
KPNCTNJAH

#4566 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by KPNCTNJAH »

BHF_Manijak wrote:
KPNCTNJAH wrote:Cuo sam za to na Hayatu, ali nisam gledao, pa bi zamolio nekog navijaca Zeljeznicara koji je to snimio da postavi video na youtube... hvala

Nema potrebe za snimanjem, iste stvari mozes procitati na portalu govnogovno kako ga vi zovete.
Zanima me video, jer hocu da vidim i cujem sta pricaju, a ne da mi neki novinarcic prepricava... a sto se tice podbadanja, procitaj zadnjih 10 stranica ove teme... 90% napisanog su postovi navijaca Zeljeznicara u kojim pisete o stanju u FK Sarajevo, pa me ne bi cudilo i da snimate emisije u kojim se pojavljuje neko ko ima veze s nasim klubom...

mozda zvuci nevjerovatno, ali ima nas koji nikad nismo otvorili ili nesto pisali na pdf Zeljeznicar i iskreno ne zanima me sta se trenutno desava kod vas... kad se nastavi liga pogledat cu vas spisak igraca tek toliko da znam cime raspolazete i to je to... ne pada mi na pamet da po netu trazim clanke vezane za vas i da ih komentarisem svakodnevno ili da gledam emisije u kojim se pojavljuje neko ko ima veze s vama...
north

#4567 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by north »

KPNCTNJAH wrote:
BHF_Manijak wrote:

Zanima me video, jer hocu da vidim i cujem sta pricaju, a ne da mi neki novinarcic prepricava... a sto se tice podbadanja, procitaj zadnjih 10 stranica ove teme... 90% napisanog su postovi navijaca Zeljeznicara u kojim pisete o stanju u FK Sarajevo, pa me ne bi cudilo i da snimate emisije u kojim se pojavljuje neko ko ima veze s nasim klubom...

mozda zvuci nevjerovatno, ali ima nas koji nikad nismo otvorili ili nesto pisali na pdf Zeljeznicar i iskreno ne zanima me sta se trenutno desava kod vas... kad se nastavi liga pogledat cu vas spisak igraca tek toliko da znam cime raspolazete i to je to... ne pada mi na pamet da po netu trazim clanke vezane za vas i da ih komentarisem svakodnevno ili da gledam emisije u kojim se pojavljuje neko ko ima veze s vama...
E moj drug, ne bi valjalo da smo svi isti....Imam osjećaj da gro ljudi ovdje šta radi kopa po portalima ne spavajući nikako i čim nađu nešto vezano za FKS što bi moglo biti negativno brže bolje potrče da ufate muštuluk.....Šta reći, nego blago njima...

Inače, Budućnost možda zvuči smiješno u nekim okvirima, ali su finansijski dosta jači od naših klubova, nedavno su prodali kapitena u neku od ruskih zemalja naglasivši da su dobili ponudu koja se ne odbija.....Mislim da naši neće proći lošije od 150000 eura, pa ako ništa biće dosta za viršli jebi ga.....
Manic Psycho

#4568 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Manic Psycho »

evo ja kopam vec 7 smjenu, ako treba zvacu i hamu da povucemo i 8 smjenu da iskopamo kakav trač o fk sarajevo. nisam vidio sunca ima godina ihihi od kopanja, nema raja preceg posla nego da kopa i rovi o desavanjima u klubu fk kone. sve sto se ovdje pise naleti se na portalima tipa ss.ba. sa-x.com avazb, sc sport. i slicno. jel trebamo da zatvorimo oci kad naletimo na tekstove o vama
north

#4569 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by north »

Manic Psycho wrote:evo ja kopam vec 7 smjenu, ako treba zvacu i hamu da povucemo i 8 smjenu da iskopamo kakav trač o fk sarajevo. nisam vidio sunca ima godina ihihi od kopanja, nema raja preceg posla nego da kopa i rovi o desavanjima u klubu fk kone. sve sto se ovdje pise naleti se na portalima tipa ss.ba. sa-x.com avazb, sc sport. i slicno. jel trebamo da zatvorimo oci kad naletimo na tekstove o vama
Ovo je jako duhovito i vidi se odmah da si ozbiljan sagovornik....Nego, večeras iz ponoći nekad objavljuju još jedan članak o FKS, pa mojne spavati nego copy-paste i ne daj da te ko preduhitri.....
Charuga
Globalni moderator

#4570 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

@KPNCTNJAH

Tema je PL BiH i svako ima pravo da pise sta hoce i o cemu hoce sve dok je u granicama normale!

north wrote:
KPNCTNJAH wrote:Zanima me video, jer hocu da vidim i cujem sta pricaju, a ne da mi neki novinarcic prepricava... a sto se tice podbadanja, procitaj zadnjih 10 stranica ove teme... 90% napisanog su postovi navijaca Zeljeznicara u kojim pisete o stanju u FK Sarajevo, pa me ne bi cudilo i da snimate emisije u kojim se pojavljuje neko ko ima veze s nasim klubom...

E moj drug, ne bi valjalo da smo svi isti....Imam osjećaj da gro ljudi ovdje šta radi kopa po portalima ne spavajući nikako i čim nađu nešto vezano za FKS što bi moglo biti negativno brže bolje potrče da ufate muštuluk.....Šta reći, nego blago njima...
Ne stoji vam ova prica nikako jer nema velike razlike izmedju jednih i drugih. Uvijek je bilo i bice podje.avanja sa obje strane i uvijek ce ih biti. Eto kao, navijaci Sarajeva gledaju samo u svoju avliju. Ih ...
north

#4571 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by north »

Drugo su podjebavanja kad Željo uzme Sarajevo ili kad završi na tabeli ispred Sarajeva, pa krenu prcanja...to je sasvim ok i toga treba da bude....ali ako misliš da je ok da se svako malo kopiraju razni članci sa raznih portala koji jedni druge komprimitiraju, i da se na bazi toga kao nekakvog argumenta Sarajevo podjebava, neka bude tako....Uvijek sam govorio da si ti realan, što naravno i trebaš biti jer si moderator, ali valjda mi me kontao šta sam htio reći...

Naravno da ima i kod navijača Sarajeva onih koji vire u vašu avliju, ja nisam jedan od tih, jer me tamo nema nikako, ali moraš priznati da se zadnjih nekoliko stranica svakakve budalaštine pišu...
Charuga
Globalni moderator

#4572 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

north wrote:Drugo su podjebavanja kad Željo uzme Sarajevo ili kad završi na tabeli ispred Sarajeva, pa krenu prcanja...to je sasvim ok i toga treba da bude....ali ako misliš da je ok da se svako malo kopiraju razni članci sa raznih portala koji jedni druge komprimitiraju, i da se na bazi toga kao nekakvog argumenta Sarajevo podjebava, neka bude tako....Uvijek sam govorio da si ti realan, što naravno i trebaš biti jer si moderator, ali valjda mi me kontao šta sam htio reći...

Naravno da ima i kod navijača Sarajeva onih koji vire u vašu avliju, ja nisam jedan od tih, jer me tamo nema nikako, ali moraš priznati da se zadnjih nekoliko stranica svakakve budalaštine pišu...
Meni nije interesantno to postavljanje clanaka u tolikom broju ali nije zabranjeno na ovom forumu. Ne mogu ih brisati zato jer su ih postavili navijaci drugog kluba. Sjeti se samo onih Željinih kriznih godina, ako si bio na ovom forumu, i prcanja navijaca Sarajeva.

Nece ni ovo dugo ..
KPNCTNJAH

#4573 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by KPNCTNJAH »

Plavih_11 wrote:@KPNCTNJAH

Tema je PL BiH i svako ima pravo da pise sta hoce i o cemu hoce sve dok je u granicama normale!
Jesam li se ja zalio administraciji zbog toga ? Naravno da mogu pisati sta god hoce, nego mi zanimljivo da su na zadnjih 10 stranica toliko komentara ostavili navijaci Zeljeznicara, a da su samo 3-4 vezana za vas klub, sve ostalo sto je napisano je o FK Sarajevo...

joj jeste nam suknuli :-) :mrgreen:

EDIT: evo sad listam, jos ste pokrenuli izmedju sebe diskusiju o tome jel' Skoro legenda naseg kluba :D jel' bila anketa na vasem forumu ? :mrgreen:
Manic Psycho

#4574 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Manic Psycho »

north wrote:
Manic Psycho wrote:evo ja kopam vec 7 smjenu, ako treba zvacu i hamu da povucemo i 8 smjenu da iskopamo kakav trač o fk sarajevo. nisam vidio sunca ima godina ihihi od kopanja, nema raja preceg posla nego da kopa i rovi o desavanjima u klubu fk kone. sve sto se ovdje pise naleti se na portalima tipa ss.ba. sa-x.com avazb, sc sport. i slicno. jel trebamo da zatvorimo oci kad naletimo na tekstove o vama
Ovo je jako duhovito i vidi se odmah da si ozbiljan sagovornik....Nego, večeras iz ponoći nekad objavljuju još jedan članak o FKS, pa mojne spavati nego copy-paste i ne daj da te ko preduhitri.....
ne mogu veceras, imam nekih obaveza sutra. pa moram da uranim. nadam se da se necete ljutiti zbog toga. ipak je visa sila u pitanju. :D :thumbup:

al bice sutra navece, iskopace se nesto.
strong69

#4575 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by strong69 »

Treaba da nas castite. I nasu upravu i igrace :D Sta bi radili i pisali ovdje cekajuci pocetak sezone da nije FKS? U zadnjih godinu dana s nama nikada nije dosadno 8-)
Locked