Champions League 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
todd_smith

#4551 Re: Champions League 2011/12

Post by todd_smith »

Terry je dao izjavu da je dobio crveni namjerno, jer ce biti slobodan da guzi Ronaldovu trebu, dok on guzi njegove saigrace u Minhenu
BHF_Manijak

#4552 Re: Champions League 2011/12

Post by BHF_Manijak »

Dammme wrote:
motorola01 wrote:Pa ovo je ofsajd :-)
E moj @motorola.
Brzo ponoviti pravila ofsajda pa se vratiti.
E jebi ga jeste na co'eka navalili, nije ba vidio da je Torres bio na svojoj polovini! :mrgreen: I ja tek kad sam ugledo da Torres prima loptu samo sam ceko kad ce stati i vratit je jer je ofsajd, dok ne vidjeh da nista ne sviraju sudije nisam skonto je li ofsajd ili ne. :mrgreen:
sarajevoxxxx

#4553 Re: Champions League 2011/12

Post by sarajevoxxxx »

Ali_G wrote:A sta mislis da se uvede pravilo k'o u rukometu pasivnog napada kad se lopta krene daviti oko 16erca?
hehehe
Dobar si. Koje provale na račun Barce dragi Allahu, ne znam kada sam se ovoliko ismijao.
LSD

#4554 Re: Champions League 2011/12

Post by LSD »

BHF_Manijak wrote:
Ali_G wrote:A sta mislis da se uvede pravilo k'o u rukometu pasivnog napada kad se lopta krene daviti oko 16erca?
Pa onda bi i sama Barca cesto puta bila vracena u napadu jer beskonacno nekad znaju kruzit oko 16m bez ikakve akcije! :roll: To bi pravilo i za njih kontraproduktivno bilo! :roll:
Barcelonina igra je "dosadna" zbog protu-igre protivnika :!: i tako je protiv 90% timova...i uvijek se mantra jedna te ista prica - dosadno, dosadno....ili u prevodu: kako ce ta igra biti dopadljiva i efikasna kad se protivnik strpa u svojih 16 metara i neda ni uci unutra, a neda ni opucati sa distance jer odmah prilijecu u blok.
I opet su imali i veceras (a i u prvom mecu) 4-5 extra prilika, precki, stativa, cak i penal...ali džabe, kad je to opet dosadno nekima.
Dosadna je dominacija, tako recite ;-)
3/4 terena ovi zauzeli i oblijecu oko gola proitvnika, nabacuju preko krila ali ne ide ni to...nabacuj ti kome hoceš kad mrcina od 190 cm skace sa maksumom od 170 cm....i kako ,reci ti meni, da igra bude normalna i da ne bude "dosadna":? Čelzijev bunker nekako nije dosadan i jednolican, a Barcini napadi dosadni....e jbg više :shock:
Pregonite preko osvake mjere ;-)
Last edited by LSD on 25/04/2012 00:06, edited 1 time in total.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#4555 Re: Champions League 2011/12

Post by bordo gandalf »

just principe wrote:

Cist crveni i to se tek sad vidi
Image
Il se meni cini il se on bacio...ne sporim karton sve je cisto i zasluzeno ali nekako mi djeluje da se bacio :-)
Dammme

#4556 Re: Champions League 2011/12

Post by Dammme »

BHF_Manijak wrote:
Dammme wrote:
E moj @motorola.
E jebi ga jeste na co'eka navalili, nije ba vidio da je Torres bio na svojoj polovini! :mrgreen: I ja tek kad sam ugledo da Torres prima loptu samo sam ceko kad ce stati i vratit je jer je ofsajd, dok ne vidjeh da nista ne sviraju sudije nisam skonto je li ofsajd ili ne. :mrgreen:
Pa jebi ga, da nije citirao post sa snimkom gola, pa ga možda i ne bi peglali. :-D
BHF_Manijak

#4557 Re: Champions League 2011/12

Post by BHF_Manijak »

LSD wrote: Barcelonina igra je "dosadna" zbog protu-igre protivnika :!: i tako je protiv 90% timova...i uvijek se mantra jedna te ista prica - dosadno, dosadno....ili u prevodu: kako ce ta igra biti dopadljiva i efikasna kad se protivnik strpa u svojih 16 metara i neda ni uci unutra, a neda ni opucati sa distance jer odmah prilijecu u blok.
I opet su imali i veceras (a i u prvom mecu) 4-5 extra prilika, precki, stativa, cak i penal...ali džabe, kad je to opet dosadno nekima.
3/4 terena ovi zauzeli i oblijecu oko gola proitvnika, nabacuju preko krila ali ne ide ni to...nabacuj ti kome hoceš kad mrcina od 190 cm skace sa maksumom od 170 cm....i kako ,reci ti meni, da igra bude normalna i da ne bude "dosadna":? Čelzijev bunker nekako nije dosadan i jednolican, a Barcini napadi dosadni....e jbg više :shock:
Da ti odgovorim protupitanjem, a sta treba, da prodju ko Leverkusen ili Real prije nekoliko godina?! Ako se otvoris, to je gotovo i to je sva filozofija. Drugacije se ne moze proci! ;-)
just principe

#4558 Re: Champions League 2011/12

Post by just principe »

rashtiman wrote: Il se meni cini il se on bacio...ne sporim karton sve je cisto i zasluzeno ali nekako mi djeluje da se bacio :-)

jebiga, nije bio jak udarac ali da se nije bacio drugacije ne bi iznudio crvendaca
cyprus

#4559 Re: Champions League 2011/12

Post by cyprus »

rashtiman wrote:
just principe wrote:

Cist crveni i to se tek sad vidi
Image
Il se meni cini il se on bacio...ne sporim karton sve je cisto i zasluzeno ali nekako mi djeluje da se bacio :-)
Ne znam, drugi dio pada totalno neprirodan... Idiotizam Terrya nije sporan, ali ovaj pad je ipak stara dobro poznata Barcina škola...

No, to sad nije ni bitno :D Nek su prošli ovu utakmicu, finale i ne moraju :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#4560 Re: Champions League 2011/12

Post by -LIBERO- »

Zato ce Celsi u finalu , haman, sa drugom ekipom... :D

Al' nije moglo drugacije ;-)
Hopkins

#4561 Re: Champions League 2011/12

Post by Hopkins »

Barca je usavrsila pas igru i posjed, kao sto je celsea usavrsio odbranu i kontre. celsiju se to vise isplatillo veceras i zasluzeno su prosli. Tim koji u 180 minuta iz 3 suta zabije 3 gola znaci da ima worldclass realizaciju i puno bolje napadace od tima kojem treba 20+ sansi da zabiju 1-2 gola.
todd_smith

#4562 Re: Champions League 2011/12

Post by todd_smith »

Svi govore, neka je Chelsea u finalu, dalje i ne treba...ako hoce da igraju slijedece sezone u Ligi Sampiona, onda moraju pobijediti :lol:
Dammme

#4563 Re: Champions League 2011/12

Post by Dammme »

LSD wrote:
BHF_Manijak wrote:
Pa onda bi i sama Barca cesto puta bila vracena u napadu jer beskonacno nekad znaju kruzit oko 16m bez ikakve akcije! :roll: To bi pravilo i za njih kontraproduktivno bilo! :roll:
Barcelonina igra je "dosadna" zbog protu-igre protivnika :!: i tako je protiv 90% timova...i uvijek se mantra jedna te ista prica - dosadno, dosadno....ili u prevodu: kako ce ta igra biti dopadljiva i efikasna kad se protivnik strpa u svojih 16 metara i neda ni uci unutra, a neda ni opucati sa distance jer odmah prilijecu u blok.
Kao što sam rekao i ranije. Meni jeste Barcina igra lijepa, ali ovu tekmu su izgubili čisto zbog prepotencije.
Mislili su da će natrpati Chelsea, kad ono Chelsea "natrpa" njih.
cyprus

#4564 Re: Champions League 2011/12

Post by cyprus »

todd_smith wrote:Svi govore, neka je Chelsea u finalu, dalje i ne treba...ako hoce da igraju slijedece sezone u Ligi Sampiona, onda moraju pobijediti :lol:
Ma ova utakmica večeras je vala vrijedila i neigranja dogodine :D
motorola01

#4565 Re: Champions League 2011/12

Post by motorola01 »

Dammme wrote:
E moj @motorola.
Nemoj sranja :D ,ovo pravilo ofsajda je isto ono kad je golman ispred svojih odbambenih igraca i ne svira se ofsajd ili tako nesto :D .Ne sjecam se ni ja vise toga i takvo pravilo ne zna 80 posto ljudi..Znam da se takva jedan situacija desila na tekmi Sarajevo Celik na Kosevu(ovo u vezi golmana i njegovih odbrambenih igraca).

just principe:nisam mislio na to da je gol idiotski,nego da su igraci barse idiotski sve to odradili.Trojica u liniji,a covjek kroz njih prodje.Jedan jedini covjek i niko ga ne cuva.Vljda ih ponijelo onih 2:0 i zaklanfase ga gosti :(
todd_smith

#4566 Re: Champions League 2011/12

Post by todd_smith »

cyprus wrote:
todd_smith wrote:Svi govore, neka je Chelsea u finalu, dalje i ne treba...ako hoce da igraju slijedece sezone u Ligi Sampiona, onda moraju pobijediti :lol:
Mene bi bilo stid da padnem na Liverpoolom nivo :mrgreen:
Edin H.

#4567 Re: Champions League 2011/12

Post by Edin H. »

I suknuti ga New Castle-u :D , jal Tottenhamu :D
LSD

#4568 Re: Champions League 2011/12

Post by LSD »

BHF_Manijak wrote:
LSD wrote: Barcelonina igra je "dosadna" zbog protu-igre protivnika :!: i tako je protiv 90% timova...i uvijek se mantra jedna te ista prica - dosadno, dosadno....ili u prevodu: kako ce ta igra biti dopadljiva i efikasna kad se protivnik strpa u svojih 16 metara i neda ni uci unutra, a neda ni opucati sa distance jer odmah prilijecu u blok.
Da ti odgovorim protupitanjem, a sta treba, da prodju ko Leverkusen ili Real prije nekoliko godina?! Ako se otvoris, to je gotovo i to je sva filozofija. Drugacije se ne moze proci! ;-)
Ali ne može se pricati da je igra Barce dosadna, monotona, procitana i tome slicno...ne može jbg.
Igraš koliko ti protivnik dozvoli, staro pravilo....dozvolili su im, ne samo sredinu vec i 30 metara njihove polovine (i to kad su imala isti broj igraca na terenu, a i u prvom mecu isto), ovi navaljivali , probavali konstantno ili desno ili lijevo ili kroz sredinu na kraju....normalno da ce izgledati dosadno i monotono kad se protivnik brani svim silama.
Da bi tekma bila dobra, moraju oba tima pružiti spektakl...naravno da Čelzi nije padalo na pame da pruža te spektakle jer bi primili petardu u tom slucaju...veceras Čelzi nije ni pokušavao igrati :!: jesam li u pravu :?: e zato nije Barca kriva....a ni u prvo mecu kad su iz jedne šanse zabili taj gol....a ovi glupani svi krenu ,cak i Puyol veceras igra negdje u napadu, Mascherano i Busquets na 20 od gola protivnika...to je jedna kontra iz dva dodavanja i eto nekog pred Valdesom...i tako bi kad Tores istrca....ali ne može se Barca kriviti što je joj je igra "dosadna", to je poenta ;-) šta tek onda reci za druge.
Last edited by LSD on 25/04/2012 00:16, edited 1 time in total.
Dammme

#4569 Re: Champions League 2011/12

Post by Dammme »

motorola01 wrote:
Dammme wrote:
E moj @motorola.
Nemoj sranja :D ,ovo pravilo ofsajda je isto ono kad je golman ispred svojih odbambenih igraca i ne svira se ofsajd ili tako nesto :D .Ne sjecam se ni ja vise toga i takvo pravilo ne zna 80 posto ljudi..Znam da se takva jedan situacija desila na tekmi Sarajevo Celik na Kosevu(ovo u vezi golmana i njegovih odbrambenih igraca).

just principe:nisam mislio na to da je gol idiotski,nego da su igraci barse idiotski sve to odradili.Trojica u liniji,a covjek kroz njih prodje.Jedan jedini covjek i niko ga ne cuva.Vljda ih ponijelo onih 2:0 i zaklanfase ga gosti :(
Zato sam i rekao ponoviti pravila ofsajda. Jesam li se šta zajebao? :-D
Neki poznaju, a neki ne poznaju. Tako su se pojedinci ovde "iskazali" i za vrijeme SP u J. Africi, kada upravo nisu znali kako tačno glasi pravilo.
todd_smith

#4570 Re: Champions League 2011/12

Post by todd_smith »

Evo predpostavljam tim za Minhen

.......................Cech

Bosningwa......Luiz....Cahill.......Cole

.........................Essien

........Lampard...................Mikel

Mata...............Drogba.......Ramires

pisi propalo, samo zbog odbrane
Logovan

#4571 Re: Champions League 2011/12

Post by Logovan »

Chelsea još jednom zaustavio Barcelonin napad i to je za svaku pohvalu. :thumbup: Ovi što govore da je antifudbal kad se braniš sa svim igračima ne bi li došao do dobrog rezultata il' prate fudbal od neke 2005 ili se ne razumiju u ovu igru. Englezima će biti jako teško u finalu jer ne igraju pravo bitni igrači ali svaka im čast, vidjelo se da im je stalo da prođu u finale Lige prvaka pa makar igrali sa juniorima protiv Reala/Bayerna. Gol Ramiresa :shock: :thumbup: Lob baš prejak. Torres :lol: :lol: Više se on sjebao zbog gola, nego Katalonci. :mrgreen:
Edin H.

#4572 Re: Champions League 2011/12

Post by Edin H. »

todd_smith wrote:
cyprus wrote:
Mene bi bilo stid da padnem na Liverpoolom nivo :mrgreen:
Sve je dobro, kad se dobro zavrsi :D

Liverpool uzima Kup, City prvenstvo, Chelski Ligu sampiona :D
Johnny_x

#4573 Re: Champions League 2011/12

Post by Johnny_x »

Edin H. wrote:
I suknuti ga New Castle-u :D , jal Tottenhamu :D
Pa teoretski moze 5 timova iz Engleske sljedece godine, Celzi osvoji i bude 5 na tabeli, a prva 4 idu u LP
cindrlimindrli

#4574 Re: Champions League 2011/12

Post by cindrlimindrli »

Ma smijesno, komentari o strasnoj igri celzija su za podforum vic dana. Ne vrijedi razgovarati sa nekim ko je
odrastao u sistemu iskrivljenih vrijednosti po kojem cilj odobrava bas svako sredstvo. Ja ne navijam za Barsu, cak
bi mi bilo drago sto je Celzi prosao, cisto zato sto vazda navijam za autsajdere, ali da je tu bilo bar grama fudbala
u njihovoj igri. Ono sto su oni odigrali u ovih 180 minuta je za noge u dupe i zabrane nastupa dvije godine.
Shvatio bih da je ovo pretkolo lige sampiona pa neki jadovi iz neke znj lige pokusavaju napraviti senzaciju, ali
polufinale lige sampiona i ona igra, ma daj, bjezi tamo. Pa za ove jadove je mogao navijati samo neko kome se
prapradedo rodio ispod stamford bridge-a, neko cije su generacije odrasle gledajuci ove luzere tako da su im srcu
prirasli. Ali kad neko sa strane, neutralan, pogleda utakmicu i rahat napise, "kakva igra celzija"... :skoljka: :run:
motorola01

#4575 Re: Champions League 2011/12

Post by motorola01 »

Dammme wrote:
motorola01 wrote:
Dammme wrote: E moj @motorola.

Zato sam i rekao ponoviti pravila ofsajda. Jesam li se šta zajebao? :-D
Neki poznaju, a neki ne poznaju. Tako su se pojedinci ovde "iskazali" i za vrijeme SP u J. Africi, kada upravo nisu znali kako tačno glasi pravilo.
Ma bolan i ne bio,upravu si ali ovakva situacija se desi jednom u 5 godina :D .Kad si zadnji put vidio ovako nesto?Nema se ovdje vise sta pisati.Barsa ispala i kraj price.Znam samo da ako sutra prodje RM vjerovatno necu ni gledati finale LP :D .Ne mogu brate onog mrmka na klupi ocima vidjeti.Tip nije normalan sekunde...
Locked