FK Željezničar - Evropske utakmice

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
rumenige_brajtner

#4551 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by rumenige_brajtner »

nismo ga zabili kad smo trebali, oni iskoristili jednu od svoje 3 šanse, i jebi ga. željo igra borbeno, ekipa fakat djeluje potentno, al očito je da nam je klupa ko rizla. jednostavno, kad treba izmjenu napravit skontaš da nema ko uć i unaprijedit igru.

p.s. nema se šta prigovorit, ispali smo od bolje ekipe, oni zabili nama 3 gola, mi njima 1, sve je kristalno jasno.
agnostic_front

#4552 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by agnostic_front »

Ravnopravni sa jačim protivnikom, nema zamjerki, osim (što Betmen spomenu) na Stokića. Baš mi nezainteresovan djelovao.
Charuga
Globalni moderator

#4553 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Charuga »

Da smo imali kvaliteta mogli smo ih proči, ali ova ekipa je dosegla svoj maksimum u Evropi. Ekipa sa previše prosječnih igrača i malo znalaca nije mogla bolje od ovoga, Sa mozgom ekipe smo se dobro držali, ali kad je on izašao igra se raspala skroz.

Hvala im i na ovome što su do sada uradili .... :thumbup:
LSD

#4554 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by LSD »

agnostic_front wrote:Ravnopravni sa jačim protivnikom, nema zamjerki, osim (što Betmen spomenu) na Stokića. Baš mi nezainteresovan djelovao.
Meni Stokić više djeluje kao nespreman, nego nezainteresiran :roll: možda griješim, ali izgleda kao da je van forme totalno.
ultima_palabra

#4555 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ultima_palabra »

Ras Al Ghul wrote:Jebiga, to je to, idemo još jače naredne godine aBd! Odlična posjeta 25 milja, bio sam ponosan zbog toga!

Hvala momcima na ovim evropskim utakmicama, kapa dole svakom od njih, ali Joci Stokiću treba mamu jebati na treningu, lik isto slina ,a ušao zadnjih deset minuta. Obavezno ga išamarati, Dejo mi je rekao da ima platu sedam milja, mater mu jebem, ko slina se kreće nikakvog žara, ništa. Ne da li u Vitezu tri komada protiv onih čobana, noge mu slomiti! Najodmorniji je naš fudbler, a ko ker lipsani se trudi!

Prvi sam ga prizivao da dođe u naš veliki klub, ali ako ovako nastavi, neka ka Jug slomi odmah!
Dje si ti ranije lomio noge? Smiri se, oguli jabuku...
Ras Al Ghul

#4556 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Ras Al Ghul »

agnostic_front wrote:Ravnopravni sa jačim protivnikom, nema zamjerki, osim (što Betmen spomenu) na Stokića. Baš mi nezainteresovan djelovao.
Betmen kaka, samo League of Shadows :D Stokić sad zasad pičić, išamarati ga treba, nadam se da će prvo Mulalić slomiti, pa onda braća sJuga da se malo dohaviza, nije mu ovo onaj čobanski Bojac, zna se ko smo i prema čemu težimo svake godine!
relativno84

#4557 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by relativno84 »

U skladu s mogucnostima, sve u svemu i pored poraza osjecaj zadovoljstva nakon ovogodisnjih nastupa u evropi :thumbup:

Bravo momci :kakoste:
Ras Al Ghul

#4558 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Ras Al Ghul »

LSD wrote:
Meni Stokić više djeluje kao nespreman, nego nezainteresiran :roll: možda griješim, ali izgleda kao da je van forme totalno.
Pa deset minuta je igrao, pa da imaš 130 kila, letićeš deset minuta!
Ras Al Ghul

#4559 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Ras Al Ghul »

ultima_palabra wrote:
Ras Al Ghul wrote:Jebiga, to je to, idemo još jače naredne godine aBd! Odlična posjeta 25 milja, bio sam ponosan zbog toga!

Hvala momcima na ovim evropskim utakmicama, kapa dole svakom od njih, ali Joci Stokiću treba mamu jebati na treningu, lik isto slina ,a ušao zadnjih deset minuta. Obavezno ga išamarati, Dejo mi je rekao da ima platu sedam milja, mater mu jebem, ko slina se kreće nikakvog žara, ništa. Ne da li u Vitezu tri komada protiv onih čobana, noge mu slomiti! Najodmorniji je naš fudbler, a ko ker lipsani se trudi!

Prvi sam ga prizivao da dođe u naš veliki klub, ali ako ovako nastavi, neka ka Jug slomi odmah!
Dje si ti ranije lomio noge? Smiri se, oguli jabuku...
Gdje sam napisao da sam ih lomio?
LSD

#4560 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by LSD »

Ras Al Ghul wrote:
LSD wrote:
Pa deset minuta je igrao, pa da imaš 130 kila, letićeš deset minuta!
Možda ga Oda na stavlja u prvih 11, zato što je vam forme i nespreman...kažem možda (valjda u klubu znaju najbolje zašto ne igra od pocetka)

džabe, da je 5 minuta ako je lik van forme ;-)
Ras Al Ghul

#4561 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Ras Al Ghul »

Dohavizati ga :wink:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#4562 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by hrasno38 »

LSD wrote:Možda ga Oda na stavlja u prvih 11, zato što je vam forme i nespreman...kažem možda (valjda u klubu znaju najbolje zašto ne igra od pocetka)

džabe, da je 5 minuta ako je lik van forme ;-)
Vjerovatno je bio cilj da se sa sigurnoscu proda Bajic i da se postigne sto veca cijena a cijena se dize kroz utakmice. Sada je Stokic u prvih 11....doduse ima Beganovic.....i sto Diatta nije bio veceras u sastavu?
hungalas

#4563 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by hungalas »

Ja sam stvarno zadovoljan današnjom igrom. Momci su pokazali srce, volju i želju za igrom (naravno ima i tu se po koja reći za Stokića i E. Sadikovića, ali ostavit to za neki drugi dan). Nema im ko šta zamjeriti. Dali su svoje najbolje i to je to, Standard je ipak masivan klub. Bajiću želim stvarno sve najbolje u daljnim utakmicama, neka tamo guzi sad malo one turke. Bio sam direkt iza onog malca kojem je on dao dres, ja sretnijeg dječaka odavno nisam vidio. A pitari slobodno nek ga dudlaju, oni nikad neće vidjeti od nekog svog igrača ljubav prema klubu kao što smo mi večeras vidjeli. FORZA ŽELJO!
Bambino Blu

#4564 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Bambino Blu »

Ljudi pricate o nekoj fizickoj spremi haj saberite se i samo razmislite koliko su oni utakmica u zadnjih par dana odigrali pa ne moze i konj bi crko. Svaka cast na onome sto su pokazali trcali su borili su se dokle su mogli kad vise nije moglo opet su davali zadnji atom snage al' sta ces.

Mene ta stvar oko Stokcia brine da bude ko Varea pojacanje ovo ono a ustvari bude samo promasaj :)
Lakat Jebić

#4565 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Lakat Jebić »

jebo ba stokica, igrao kratko, a i imamo gore opcija. mladenovic nam je jedini lijevi bek, ne mozemo tako uci u sezonu
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#4566 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by hrasno38 »

Bambino Blu wrote:Ljudi pricate o nekoj fizickoj spremi haj saberite se i samo razmislite koliko su oni utakmica u zadnjih par dana odigrali pa ne moze i konj bi crko. Svaka cast na onome sto su pokazali trcali su borili su se dokle su mogli kad vise nije moglo opet su davali zadnji atom snage al' sta ces.

Mene ta stvar oko Stokcia brine da bude ko Varea pojacanje ovo ono a ustvari bude samo promasaj :)
E upravo je to ono sto sam pisao vrijeme oporavka izmedju utakmica je bilo ono bas kratko, velike vrucine i sparine. igraci sami po sebi poprilicno nespremni.....jedini spas suplementacija jer na zalost bez nje danas u ni jednom sportu nema rezultata....a Zeljo u poprilicno kokuznoj varijanti do sada tesko da im je mogao priustiti kvalitetnu suplementaciju. Zato se oni samostalno suplementiraju nargilama i hamburgerima :-)
Dead Man Walking

#4567 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Dead Man Walking »

Jedina nada nam je bila da zabijemo na startu da ovi ne mogu priustiti da igraju sporo i cuvaju se. Cim je prvo zavrseno 0:0 to je bilo to, kasnije i da smo zabili stigli bi nas 100% jer su oni bili svjeziji, a vidjeli smo kako izgleda kad su svjezi. Nije bas da imaju ovcu na klupi, jednom se mogao zeznuti, dva puta malo teze. Oni su puno bolja ekipa nego li je to izgledalo veceras, uostalom vidjece se u narednom krugu.

Nasim se nema sta zamjeriti, Bajicu pozeljeti sve najbolje, ali iskreno ne znam kud je prispio samo sa lijevom...

Edit... Glede Stokica, pa covjek uso zadnjih 15 mon kad nismo pasa sastavili i kad je bio raspad sistema. Sta je mogao uraditi? Daj nek odigra 2-3 po 90 pa cemo vidjeti.
ultima_palabra

#4568 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ultima_palabra »

Ma jedina opcija je bila da odigramo kontrolisanu utakmicu sa malo sansi, pa da nasa udje a njihova ne. Cim se uslo u trcanje sa njima, vidjelo se da ne moze izdobriti.

Hvala svima na odlicnoj euro sezoni, valja nam se vratiti u realnost sto prije.
ganjeta

#4569 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ganjeta »

Ma nema se nikom ništa prigovoriti, ali baš nikom. Oda i Edis su postavili odličnu taktiku. Odlično smo krenuli u utakmicu i prvo gotovo cijelo dominirali. Oni iz ništa imali onaj mrtvi zicer. Poslije stative i povrede Amira nije nas nigdje bilo.

Sve u svemu ovogodišnji evropski izlet i više nego dobar. Kompletan utisak vrlo dobar.

Do godine ako Bog da.
Mea_parvitas

#4570 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Mea_parvitas »

Lakat Jebić wrote:Nisam gledao livaju sad za vikend, al mladenovic je nesto najgore sto sam gledao u zelji
Ne znam sta ste ti i slicni tebi gledali, ali Mladenovic vrlo vrlo dobar veceras. Nije nesto prema naprijed, ali nije ni imao brzog igraca u paru pa da igra sa njim.

Zelji svaka cast, odlicna tekma, mogli smo i proci da je bilo malo vise srece, ali Boze moj... Nadam se da ce ove pare koje su legle biti pametno i planski iskoristene.
salle_eh1986

#4571 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by salle_eh1986 »

mist wrote:Onog trenutka kada je Hadiahmetovic izasao i usao E. Sadikovic to je bilo to.
problem ovakvih mečeva je to što moraš imati 14-15 igrača istih kvaliteta
standard je to imao, njihove izmjene izvršene u pravom momentu ne da su dostojno zamjenili prvotimce već su napravili prevagu na terenu
kod nas potpuno drugačija situacija
amir kad je izašao tu nam je bio kraj smislenim akcijama, dženis i joca su bili gori nego kokot i dado
jbg
salle_eh1986

#4572 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by salle_eh1986 »

Mea_parvitas wrote:
Lakat Jebić wrote:Nisam gledao livaju sad za vikend, al mladenovic je nesto najgore sto sam gledao u zelji
Ne znam sta ste ti i slicni tebi gledali, ali Mladenovic vrlo vrlo dobar veceras. Nije nesto prema naprijed, ali nije ni imao brzog igraca u paru pa da igra sa njim.

Zelji svaka cast, odlicna tekma, mogli smo i proci da je bilo malo vise srece, ali Boze moj... Nadam se da ce ove pare koje su legle biti pametno i planski iskoristene.
par puta sam komentarisao u raji večeras da je mladenović dobra zamjena za kvesića
i onda čitam ovde komentare pa kontam je.bo majku ja sam njega zamjenio sa nekim onda :D
fakat i meni je moamk bio sasvim pristojan, da ne idem sad do toga da je odigrao i dosta bolje nego recimo memija kojeg nije bilo u napadu nikako a u odbrani je valjan po podu od one 12-ke njihove
Izlija

#4573 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Izlija »

Ma ima se šta prigovoriti ali nema sad svrhe.
LSD

#4574 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by LSD »

Nama je Hadziahmetović glavni igrac na terenu :!: dakle naš Xavi....bez njega smo ko muha bez glave. E sad koliko je dobro za klub što je jedan 18-godišnjak glavni igrac na terenu :-? to je vec upitno
Blagojević je isto vrlo bitan igrac :!: ...pod bitne igrace za igru idu i Đelmić, Memija, Sadiković, donekle Kokot (stoperski par Kosorić- Bogdanović je vrlo dobar, ali ne racunam ih za neku kreaciju igre)....vidjecemo kako ce Stokić zamjeniti Bajića
Last edited by LSD on 07/08/2015 00:51, edited 1 time in total.
Ras Al Ghul

#4575 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Ras Al Ghul »

Izlija wrote:Ma ima se šta prigovoriti ali nema sad svrhe.
Ma ja ne mogu nikome a reći osim Stokiću koji je igrao deset minuta, a na terenu izgledao kao da su produžeci! Ali hajde izlaskom Amira veza je pukla pa je i on bio zavaljan, ali onu letargičnost mu ne mogu halaliti, pred 25 hiljada ljudi lik ništa! Ostalima naklon do poda za ove evropske utakmice, dogodine još bolji aBd!
Post Reply