Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#4551 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Senaid Memić je čovjek koji ima srce svoje na reveru istaknuto. Dobar k'o hljeb/kruh!
-
StupskaBitanga
#4552 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
šala ili?PipiDugaDevetka wrote:Senaid Memić je čovjek koji ima srce svoje na reveru istaknuto. Dobar k'o hljeb/kruh!
- Ne volem
#4553 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ovo s ne zna ko je u čijoj !!!
Najbolje gledat box - Kličko

Najbolje gledat box - Kličko
-
THINK PINK
#4554 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
SBB centrala je rekla da je Senaid Memić najbolji kandidat steta što nije njihov ....
a vidim i SDP je izabrala najboljeg ... sad mi je jasno zasto ovdje na forumu SDP-ovci podržavaju Senaida ( doduše prošle izbore tek nakon izbora , a sada su skontali valjda da se ne ofiraju da ga odma podrže i izreklamiraju...
SDA - Senaid Memić - načelnik ilidže 2012- 2020 -- nakon toga ako odluči dalje ... hehe
a vidim i SDP je izabrala najboljeg ... sad mi je jasno zasto ovdje na forumu SDP-ovci podržavaju Senaida ( doduše prošle izbore tek nakon izbora , a sada su skontali valjda da se ne ofiraju da ga odma podrže i izreklamiraju...
SDA - Senaid Memić - načelnik ilidže 2012- 2020 -- nakon toga ako odluči dalje ... hehe
-
jedanjedini
-
jedanjedini
- DELEGACIJA
- JohnnyS.
#4558 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Heheheh ko bi rekao da ce starog lisca Memica sdp-ovci ovako "navući".
Jest da im nacelnik nema sanse al dobri su moji socijalisti
Jest da im nacelnik nema sanse al dobri su moji socijalisti
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#4559 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Nije šala, samo sam realan i on će biti novi-stari načelnik. Njegova stranka će sve ostale izdominirati za jedno šest-sedam kopalja. Kao i svi ostali, ni ja ne glasam za pojedince koji su na listama, nego se opredjeljujem za stranke. Što sam ranije pisao da ću glasati za NS, otkako je rukovodstvo NS izašlo sa zalaganjem za Federativne regione u BiH, presvrnuo sam, pa neću za NS. Glas dajem za neku stranku koja se drži lijeve opcije. Treba mi info ko su na Ilidži lijeve stranke ? Je li SDU u utrci?StupskaBitanga wrote:šala ili?PipiDugaDevetka wrote:Senaid Memić je čovjek koji ima srce svoje na reveru istaknuto. Dobar k'o hljeb/kruh!
- DELEGACIJA
#4560 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
PipiDugaDevetka wrote:Nije šala, samo sam realan i on će biti novi-stari načelnik. Njegova stranka će sve ostale izdominirati za jedno šest-sedam kopalja. Kao i svi ostali, ni ja ne glasam za pojedince koji su na listama, nego se opredjeljujem za stranke. Što sam ranije pisao da ću glasati za NS, otkako je rukovodstvo NS izašlo sa zalaganjem za Federativne regione u BiH, presvrnuo sam, pa neću za NS. Glas dajem za neku stranku koja se drži lijeve opcije. Treba mi info ko su na Ilidži lijeve stranke ? Je li SDU u utrci?StupskaBitanga wrote:šala ili?PipiDugaDevetka wrote:Senaid Memić je čovjek koji ima srce svoje na reveru istaknuto. Dobar k'o hljeb/kruh!
-
THINK PINK
#4561 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Nije šala, samo sam realan i on će biti novi-stari načelnik.PipiDugaDevetka wrote:StupskaBitanga wrote:šala ili?PipiDugaDevetka wrote:Senaid Memić je čovjek koji ima srce svoje na reveru istaknuto. Dobar k'o hljeb/kruh!
Jest vala Senaid Memic dobar i gubitnike Sdp zagrli, velicina covjeka se ogleda u tome kad je premasvima dobar, a inace nas narod to ne cijeni
- Klikeraš
#4562 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
S obzirom na godine, hoće li preživiti ovo ujdurmu na IlidžiJest vala Senaid Memic dobar i gubitnike Sdp zagrli, velicina covjeka se ogleda u tome kad je premasvima dobar, a inace nas narod to ne cijeni
Svi u njemu vide zaštitnika (sarkazam)
- Klikeraš
#4563 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
jedanjedini wrote:Sinanovića, zato sto ce imati mlade vijećnikeKlikeraš wrote:A kad podržavaš mlade tako objeručke, koga ćeš podržati za načelnika, Sinanovića, Memića, Mahmutovića......jedanjedini wrote:saznam juče od sdp-ovaca da imaju 14 mladih na listi od 29 kandidata. to treba provjeriti. ako je istina treba ih sve podržati!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gore podržavaš mlade, pa onda Sinanovića
- FOČANSKI PROPISI
#4564 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Samo da vas podsjetim:
KEREŠ JASMIR i BNS
KEREŠ JASMIR i BNS
- FOČANSKI PROPISI
#4565 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
BNS će skrenuti lijevo,ako trebaPipiDugaDevetka wrote:Nije šala, samo sam realan i on će biti novi-stari načelnik. Njegova stranka će sve ostale izdominirati za jedno šest-sedam kopalja. Kao i svi ostali, ni ja ne glasam za pojedince koji su na listama, nego se opredjeljujem za stranke. Što sam ranije pisao da ću glasati za NS, otkako je rukovodstvo NS izašlo sa zalaganjem za Federativne regione u BiH, presvrnuo sam, pa neću za NS. Glas dajem za neku stranku koja se drži lijeve opcije. Treba mi info ko su na Ilidži lijeve stranke ? Je li SDU u utrci?StupskaBitanga wrote:šala ili?PipiDugaDevetka wrote:Senaid Memić je čovjek koji ima srce svoje na reveru istaknuto. Dobar k'o hljeb/kruh!
- FOČANSKI PROPISI
#4566 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ako obeća da će u narednim danima posjetiti psihijatra.THINK PINK wrote: SDA - Senaid Memić - načelnik ilidže 2012- 2020 -- nakon toga ako odluči dalje ... hehe
- DELEGACIJA
#4567 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
E zabrinuo si me bio, sad mi je lakšeFOČANSKI PROPISI wrote:Samo da vas podsjetim:
KEREŠ JASMIR i BNS
A konkurencija ?????????
- DELEGACIJA
#4568 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Nije šala, samo sam realan i on će biti novi-stari načelnik. Njegova stranka će sve ostale izdominirati za jedno šest-sedam kopalja. Kao i svi ostali, ni ja ne glasam za pojedince koji su na listama, nego se opredjeljujem za stranke. Što sam ranije pisao da ću glasati za NS, otkako je rukovodstvo NS izašlo sa zalaganjem za Federativne regione u BiH, presvrnuo sam, pa neću za NS. Glas dajem za neku stranku koja se drži lijeve opcije. Treba mi info ko su na Ilidži lijeve stranke ? Je li SDU u utrci?
A zar nijeBNS će skrenuti lijevo,ako treba
- jon_jovi
#4569 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Pa vidi Višnjić da gubi izbore pa potrčo da se uvuče dok je vakta i vremena budučem načelniku a kada klub vijećnika SDA spane na 8 - 9 članova neće moči bez SDP-a ama baš ništa sačiniti jer u politici nije zgoreg podsjećati ljude na činjenice a jedna od tih je da na prošlim općinskim izborima nije bilo SBB stranke a upravo ona "jede" glasove SDA kao i ona Bičakčić - Mahmutović stranka, i tako dalje i tomu slično.
- DELEGACIJA
#4570 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Al se generacija zagrlila.jon_jovi wrote:Pa vidi Višnjić da gubi izbore pa potrčo da se uvuče dok je vakta i vremena budučem načelniku a kada klub vijećnika SDA spane na 8 - 9 članova neće moči bez SDP-a ama baš ništa sačiniti jer u politici nije zgoreg podsjećati ljude na činjenice a jedna od tih je da na prošlim općinskim izborima nije bilo SBB stranke a upravo ona "jede" glasove SDA kao i ona Bičakčić - Mahmutović stranka, i tako dalje i tomu slično.
- jon_jovi
#4571 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Pa jeste, ali meni svi ti balavci ne ostavljaju utisak.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#4572 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
pa sdp je digao sda iz mrtvih nakon izbora 2004, i kao to se smatra mracnom prošloscu sdp-a na ilidzi i ovi novi sa ponosom isticu da u vladajucim strukturama sdp-a na ilidzi više nema ljudi koji su to tad uradili. primanjem otpadaka szbih i ovim slatkim osmjesima sa nacelinkom ne vidim da se puno toga promjenilo
samo zbog neke raje cu još ovaj put dati glas sdp, a cisto sumnjam da ce me njihova politika u narednom periodu privlaciti

samo zbog neke raje cu još ovaj put dati glas sdp, a cisto sumnjam da ce me njihova politika u narednom periodu privlaciti
- jon_jovi
#4573 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
To sada više nije ni važno. Kao prvo, SDA, ako neko priželjkuje njen poraz jeste primila udarac sa desnice, a to od SBB-a. Kao što vidmo gužva je na desnici - SDA, S za BiH, SBB, a sad niče i Bičakčić sa svojom strankom, tu su i neke stranke derivati SDA koje to nose i u nazivu kao - A SDA. Na ljevici malo. SDP, i SDU.
Ali kao što rekoh, SDA je na šteti od sestrinskih desničarskih stranaka tako da ju crveni i ne moraju razbijati, ako tome dodamo i nacionalne stranke Hrvata i Srba koji ne podnose SDA onda dobijamo jednu potpunu sliku.
Ali kao što rekoh, SDA je na šteti od sestrinskih desničarskih stranaka tako da ju crveni i ne moraju razbijati, ako tome dodamo i nacionalne stranke Hrvata i Srba koji ne podnose SDA onda dobijamo jednu potpunu sliku.
- DELEGACIJA
#4574 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Postoji li kakva grupa između (starih i balavaca da je tebi poznata i koje su to godine prema tvom sudu (ako tako nešto postoji)jon_jovi wrote:Pa jeste, ali meni svi ti balavci ne ostavljaju utisak.
- DELEGACIJA
#4575 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Sumnjaš u nešto i glasaš za to, pa to može samo kod nasAdmir_1984 wrote:pa sdp je digao sda iz mrtvih nakon izbora 2004, i kao to se smatra mracnom prošloscu sdp-a na ilidzi i ovi novi sa ponosom isticu da u vladajucim strukturama sdp-a na ilidzi više nema ljudi koji su to tad uradili. primanjem otpadaka szbih i ovim slatkim osmjesima sa nacelinkom ne vidim da se puno toga promjenilo