Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#4551 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by PipiDugaDevetka »

Senaid Memić je čovjek koji ima srce svoje na reveru istaknuto. Dobar k'o hljeb/kruh!
StupskaBitanga

#4552 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by StupskaBitanga »

PipiDugaDevetka wrote:Senaid Memić je čovjek koji ima srce svoje na reveru istaknuto. Dobar k'o hljeb/kruh!
šala ili?
Ne volem

#4553 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Ne volem »

Ovo s ne zna ko je u čijoj !!!
Najbolje gledat box - Kličko
:-) :-) :-) :-) :-) :-)
THINK PINK

#4554 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by THINK PINK »

SBB centrala je rekla da je Senaid Memić najbolji kandidat steta što nije njihov ....
a vidim i SDP je izabrala najboljeg ... sad mi je jasno zasto ovdje na forumu SDP-ovci podržavaju Senaida ( doduše prošle izbore tek nakon izbora , a sada su skontali valjda da se ne ofiraju da ga odma podrže i izreklamiraju...

SDA - Senaid Memić - načelnik ilidže 2012- 2020 -- nakon toga ako odluči dalje ... hehe
jedanjedini

#4555 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by jedanjedini »

THINK PINK wrote:
bracika brat wrote:Senaid Memic ljubi zastavu SDP-a

Image

Uz komentar nacelnika i moje srce crveno...

Image
Ima nesto u ovoj SDP ilidza. Svi im prilaze...
jedanjedini

#4556 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by jedanjedini »

Image

Image
joj senaida jest potrcao da poljubi zastavu heheh. a vjerovatno je nije poljubio od kako je bio u socijalisticnoj omladini :)
DELEGACIJA

#4557 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by DELEGACIJA »

jedanjedini wrote:

Image

Image
joj senaida jest potrcao da poljubi zastavu heheh. a vjerovatno je nije poljubio od kako je bio u socijalisticnoj omladini :)
Čini mi se da zastava pušta boju, slab kvalitet ;) ;)
JohnnyS.

#4558 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by JohnnyS. »

Heheheh ko bi rekao da ce starog lisca Memica sdp-ovci ovako "navući".
Jest da im nacelnik nema sanse al dobri su moji socijalisti :)
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#4559 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by PipiDugaDevetka »

StupskaBitanga wrote:
PipiDugaDevetka wrote:Senaid Memić je čovjek koji ima srce svoje na reveru istaknuto. Dobar k'o hljeb/kruh!
šala ili?
Nije šala, samo sam realan i on će biti novi-stari načelnik. Njegova stranka će sve ostale izdominirati za jedno šest-sedam kopalja. Kao i svi ostali, ni ja ne glasam za pojedince koji su na listama, nego se opredjeljujem za stranke. Što sam ranije pisao da ću glasati za NS, otkako je rukovodstvo NS izašlo sa zalaganjem za Federativne regione u BiH, presvrnuo sam, pa neću za NS. Glas dajem za neku stranku koja se drži lijeve opcije. Treba mi info ko su na Ilidži lijeve stranke ? Je li SDU u utrci?
DELEGACIJA

#4560 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by DELEGACIJA »

PipiDugaDevetka wrote:
StupskaBitanga wrote:
šala ili?
Nije šala, samo sam realan i on će biti novi-stari načelnik. Njegova stranka će sve ostale izdominirati za jedno šest-sedam kopalja. Kao i svi ostali, ni ja ne glasam za pojedince koji su na listama, nego se opredjeljujem za stranke. Što sam ranije pisao da ću glasati za NS, otkako je rukovodstvo NS izašlo sa zalaganjem za Federativne regione u BiH, presvrnuo sam, pa neću za NS. Glas dajem za neku stranku koja se drži lijeve opcije. Treba mi info ko su na Ilidži lijeve stranke ? Je li SDU u utrci?
THINK PINK

#4561 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by THINK PINK »

PipiDugaDevetka wrote:
StupskaBitanga wrote:
šala ili?
Nije šala, samo sam realan i on će biti novi-stari načelnik.

Jest vala Senaid Memic dobar i gubitnike Sdp zagrli, velicina covjeka se ogleda u tome kad je premasvima dobar, a inace nas narod to ne cijeni
Klikeraš

#4562 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Klikeraš »

Jest vala Senaid Memic dobar i gubitnike Sdp zagrli, velicina covjeka se ogleda u tome kad je premasvima dobar, a inace nas narod to ne cijeni
S obzirom na godine, hoće li preživiti ovo ujdurmu na Ilidži :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Svi u njemu vide zaštitnika (sarkazam) :D :sad: :D :sad: :D :sad:
Klikeraš

#4563 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Klikeraš »

jedanjedini wrote:
Klikeraš wrote:
jedanjedini wrote:saznam juče od sdp-ovaca da imaju 14 mladih na listi od 29 kandidata. to treba provjeriti. ako je istina treba ih sve podržati!!
A kad podržavaš mlade tako objeručke, koga ćeš podržati za načelnika, Sinanovića, Memića, Mahmutovića......
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Sinanovića, zato sto ce imati mlade vijećnike :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Klasični SDP-ovski odgovor. Mladi, mladi, mladi a prioritet su stariji :D :D :D :D
Gore podržavaš mlade, pa onda Sinanovića :P :P :P :P (e baš je mlad ;-) )
FOČANSKI PROPISI

#4564 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by FOČANSKI PROPISI »

Samo da vas podsjetim:
KEREŠ JASMIR i BNS
FOČANSKI PROPISI

#4565 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

PipiDugaDevetka wrote:
StupskaBitanga wrote:
šala ili?
BNS će skrenuti lijevo,ako treba
FOČANSKI PROPISI

#4566 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

THINK PINK wrote: SDA - Senaid Memić - načelnik ilidže 2012- 2020 -- nakon toga ako odluči dalje ... hehe
Ako obeća da će u narednim danima posjetiti psihijatra.
DELEGACIJA

#4567 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by DELEGACIJA »

FOČANSKI PROPISI wrote:Samo da vas podsjetim:
KEREŠ JASMIR i BNS
E zabrinuo si me bio, sad mi je lakše ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
A konkurencija ?????????
DELEGACIJA

#4568 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by DELEGACIJA »

BNS će skrenuti lijevo,ako treba
A zar nije
jon_jovi

#4569 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by jon_jovi »

Image

Image
Pa vidi Višnjić da gubi izbore pa potrčo da se uvuče dok je vakta i vremena budučem načelniku a kada klub vijećnika SDA spane na 8 - 9 članova neće moči bez SDP-a ama baš ništa sačiniti jer u politici nije zgoreg podsjećati ljude na činjenice a jedna od tih je da na prošlim općinskim izborima nije bilo SBB stranke a upravo ona "jede" glasove SDA kao i ona Bičakčić - Mahmutović stranka, i tako dalje i tomu slično.
DELEGACIJA

#4570 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by DELEGACIJA »

jon_jovi wrote:

Image

Image
Pa vidi Višnjić da gubi izbore pa potrčo da se uvuče dok je vakta i vremena budučem načelniku a kada klub vijećnika SDA spane na 8 - 9 članova neće moči bez SDP-a ama baš ništa sačiniti jer u politici nije zgoreg podsjećati ljude na činjenice a jedna od tih je da na prošlim općinskim izborima nije bilo SBB stranke a upravo ona "jede" glasove SDA kao i ona Bičakčić - Mahmutović stranka, i tako dalje i tomu slično.
Al se generacija zagrlila.
jon_jovi

#4571 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by jon_jovi »

Pa jeste, ali meni svi ti balavci ne ostavljaju utisak.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#4572 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Admir_1984 »

pa sdp je digao sda iz mrtvih nakon izbora 2004, i kao to se smatra mracnom prošloscu sdp-a na ilidzi i ovi novi sa ponosom isticu da u vladajucim strukturama sdp-a na ilidzi više nema ljudi koji su to tad uradili. primanjem otpadaka szbih i ovim slatkim osmjesima sa nacelinkom ne vidim da se puno toga promjenilo

samo zbog neke raje cu još ovaj put dati glas sdp, a cisto sumnjam da ce me njihova politika u narednom periodu privlaciti

:run:
jon_jovi

#4573 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by jon_jovi »

To sada više nije ni važno. Kao prvo, SDA, ako neko priželjkuje njen poraz jeste primila udarac sa desnice, a to od SBB-a. Kao što vidmo gužva je na desnici - SDA, S za BiH, SBB, a sad niče i Bičakčić sa svojom strankom, tu su i neke stranke derivati SDA koje to nose i u nazivu kao - A SDA. Na ljevici malo. SDP, i SDU.
Ali kao što rekoh, SDA je na šteti od sestrinskih desničarskih stranaka tako da ju crveni i ne moraju razbijati, ako tome dodamo i nacionalne stranke Hrvata i Srba koji ne podnose SDA onda dobijamo jednu potpunu sliku.
DELEGACIJA

#4574 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by DELEGACIJA »

jon_jovi wrote:Pa jeste, ali meni svi ti balavci ne ostavljaju utisak.
Postoji li kakva grupa između (starih i balavaca da je tebi poznata i koje su to godine prema tvom sudu (ako tako nešto postoji) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Koje su to najbolje godine u kojima je čovjek najaktivniji :?:
DELEGACIJA

#4575 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by DELEGACIJA »

Admir_1984 wrote:pa sdp je digao sda iz mrtvih nakon izbora 2004, i kao to se smatra mracnom prošloscu sdp-a na ilidzi i ovi novi sa ponosom isticu da u vladajucim strukturama sdp-a na ilidzi više nema ljudi koji su to tad uradili. primanjem otpadaka szbih i ovim slatkim osmjesima sa nacelinkom ne vidim da se puno toga promjenilo

samo zbog neke raje cu još ovaj put dati glas sdp, a cisto sumnjam da ce me njihova politika u narednom periodu privlaciti

:run:
Sumnjaš u nešto i glasaš za to, pa to može samo kod nas :D :D :D :D :D :D :D
Locked