Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_mufljuz_ wrote:renesansa šugizma i papkarstva nije samo loko problem nego svjeCki
svaki detalj ni/je slucajan
jeste da je pretjerano - ali o ukusima se ne raspravlja, jelte ......... jedino mi belaj što je na slici u prvom planu "dama" a ne auto, pa ne znam šta je papanluk - boja auta ili ona
edit:
također, zanimljivo bi bilo vidjeti da nije u pitanju kakva kampanja za borbu protiv raka dojke ....... ako je auto namjenski rađeno za te potrebe onda bi svaki vaš komentar bio više nego suvišan
_mufljuz_ wrote:renesansa šugizma i papkarstva nije samo loko problem nego svjeCki
svaki detalj ni/je slucajan
jeste da je pretjerano - ali o ukusima se ne raspravlja, jelte ......... jedino mi belaj što je na slici u prvom planu "dama" a ne auto, pa ne znam šta je papanluk - boja auta ili ona
edit:
također, zanimljivo bi bilo vidjeti da nije u pitanju kakva kampanja za borbu protiv raka dojke ....... ako je auto namjenski rađeno za te potrebe onda bi svaki vaš komentar bio više nego suvišan
kakva ba kampanja o cem ti zivota ti
a boja auta jeste naravno idiotluk... a ne papanluk - pogledaj sta je uradila od unutrasnjosti bogte i skiĆi i vrišĆi....
ona je prototip seljobera koji je ogranicen k'o ivicnjak pa nema pojma sta sa parama da uradi pa uzme da brise guzicu sa istim....
vidio sam prebogate ljude koji su napravili predivne stvari bilo u prirodi, okolisu, stanovanju, motorizaciji i pozelio sam da imaju jos toliko kad su znali lijepo investirat.... i sa ukusom.... ovo cisto da ne bi slucajno neki taliban izvalio kako sam nedajboze ljubomoran na mladu....
Last edited by _mufljuz_ on 10/11/2014 15:33, edited 1 time in total.
eluna wrote:
........... balkančeros do srži ......nick ti baš baš pristaje
eluna wrote:
........... balkančeros do srži ......nick ti baš baš pristaje
Mora da ti je ona uzor u zivotu,cim je branis?! Papanlook,krkanlook,primitivizam na djelu,sta rec' dalje?!:-D
pitam se da li iko od ovih što komentarišu papanluk kod drugih razumije i zna šta je upitan riječca AKO, i da li znaju šta su uopšte upitne rečenice, te kako izgleda pitanje a kako izgleda konstatacije kad ih se čita i koja im je osnovna razlika
ah da - ONI komentarišu papanluk ....... nepismenost izgleda ne spada u tu kategoriju
eluna wrote: pitam se da li iko od ovih što komentarišu papanluk kod drugih razumije i zna šta je upitan riječca AKO, i da li znaju šta su uopšte upitne rečenice, te kako izgleda pitanje a kako izgleda konstatacije kad ih se čita i koja im je osnovna razlika
ah da - ONI komentarišu papanluk ....... nepismenost izgleda ne spada u tu kategoriju
Ako si u stanju procitati svoj post,tek ces da vidis ,sta znaci rijec nepismenost?!;-)
Evo nešto za Bitangu. Samo još da skontamo da li ga ova raja u pitanjima loži ili su isti ćutuci kao on?
22.10.2014. u 11:13 Ovo treba da stavis bar 10.000 da kosta,ovo je unikat,ovo se vidi da je rucni rad,nemoj da te prevare da das za 3.500,poslusaj me ovakve stvari se ne vidjaju svaki dan. Jednog dana moci ces da dobijes ja mislim i 20.000, joooj ne mogu da se nadivim,sad da imam pare iste sekunde bi pazar napravili !!! Ti si moj idol !!!