Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
"Modalita Outlet" sa već stečenim i dokazanim kvalitetom usluga u prodaji svjetskih brendova na zahtjevnom tržištu Njemačke otvorila je svoju prodavnicu u prostorima Importane Centra u Sarajevu.
U "Modalita Outletu", zahvaljujući ekskluzivnoj licenci vodećih brendova, može se uživati u kupovini originalne odjeće iz prethodne sezone od 60 do 80 posto jeftinije.
Pored vodećih svjetskih brandova kao što su: Roberto Cavalli, Versace, GF Ferre, Armani, Gucci, CNC, Prada, Valentino, Christian Dior, Yves Saint Laurent, Burberry, Rocco Barocco, Ralph Lauren, Lanvin, Balenciaga, Bottega Veneta, Salvatore Ferragamo, Outlet nudi i high street brandove kao što su Benetton, Sisley, Futuro, Alberto Bianini, William Wrust.
- Atraktivne cijene su postignute direktnim pristupom prodajnim kanalima i ekskluzivnom licencom, izjavila je suvlasnica firme Alma Hadžidedić Kurjak.
Ponuda uključuje žensku, mušku i dječiju odjeću, tašne, cipele, acesori, te odjeću za modno "osvještene" trudnice.
Ja na brzinu pregledala. Ono što je pristupačno je Beneton i Sisley, košulje 30-40 maraka, jeans 25-40. Što se tiče jačih brendova, nisam ni zagledala puno. Cijene su 200, 300 pa do hiljadu i više. Meni se na prvi pogled nije ništa svidjelo.
Mislim da se može naći dobrih komada odjeće (u dogledno vrijeme), ali je izbor mali za sada.
alica.k wrote:je, ak se bude narucivalo, ja hocu ovo. nije puno, al moj skromni doprinos do 55 funti. gledam ga vec danima al puno mi 15 funti dat za to...
alica.k wrote:je, ak se bude narucivalo, ja hocu ovo. nije puno, al moj skromni doprinos do 55 funti. gledam ga vec danima al puno mi 15 funti dat za to...
Haljine su mi divne, pogotovo on romanticne
Juce navece u prolazu sam vidjela suknjicu u Orsayu, stajala je blizu izloga, mislim da je puni krug, u milion boja Trazim ju sada po netu ali nema. Ako neko zna na koju sam mislila i ako zna cijenu bila bih zahvalna da javi
eh zene hitno mi treba vasa pomoc..
naime nekad u oktobru sam kupila u UK u Dorothy-ju haljinu kao sto je Nadi stavila danas br. 8 samo je moja plava i ne sjaji se eh nikad je nisam obukla a idealna je za jednu polu-formalnu priliku..
medjutim nemam inspiracije i ne znam sa cim da je kombinujem.. sako preko ne bih jer je to onda previshe formalno..
ugl putujem danas popodne pa bi bila zahvalna da mi date sugestije u toku dana
evo je samo je u stvarnosti sekundu svjetlija ali je i dalje tamno plava (ili mozda je meni do rezolucije na racunaru)