The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
al-em
#4551 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Mozel mi samo neko u privatne poruke napisati kolko traje epizoda bez reklama. Hvala i pozz
- janje_
#4552 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
sat vremena.al-em wrote:Mozel mi samo neko u privatne poruke napisati kolko traje epizoda bez reklama. Hvala i pozz
-
Cybernetic
#4553 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 14:49, edited 1 time in total.
-
serijofanatik
#4554 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
^
Anyway, dobra epizoda. Šteta što nije bilo klanja sa Wolvesima, ali dobro je. Puno toga se mora razriješit još, kraj je bio odličan, naježio sam se. Mislim da bi nam mid season finale 6 sezone trebao donijet Rick&ekipa vs Wolves.
To je jebena serija. -.-. Ali hej, mos mislit slucajnosti: bas u trenutku izlaska, pojavi se Morgan sa svojom motkom. Ili onaj "strazar" sto Gabrielu vice da zatvori kapiju. Pravi strazar, nema sta. Kao da su u kancelariji. I sve to da bi Rick na kraju dosao u polju poziciju. Kao spasitelj i covjek koji je cijelo vrijeme bio u pravu.
Anyway, dobra epizoda. Šteta što nije bilo klanja sa Wolvesima, ali dobro je. Puno toga se mora razriješit još, kraj je bio odličan, naježio sam se. Mislim da bi nam mid season finale 6 sezone trebao donijet Rick&ekipa vs Wolves.
-
kakavdanakneiskustvu
#4555 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ko su vukovi?
-
kakavdanakneiskustvu
#4556 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jack Be Nimble wrote:Obog ljeta pocinje fear the walking dead. Radnja u kaliforniji i neki se virus pojavio. Prikazali reklamu sinoc.Logovan wrote:Čuj nek' se završilo, šta sada raditi.jasko_ba wrote:Nek je zavrsilo vise u tri lijepe. Jos 10 sezona oni mogu ovako snimati![]()
to posve druga serija,nema nikakve veze sa ovom?
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#4557 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Prica je bila smijesna od samog pocetka, ne znam sto sada kukasCybernetic wrote:Veoma slabo finale. Tri/cetiri zombija padaju na upucanog i poluisprebijanog Glenna, on prezivljava i jos ima snage za dalje marisanje. Daryl i Aaron, zatoceni u onom autu, dolaze na genijalnu ideju da se izvuku tako sto ce jednostavno otvoriti vrata, a za auto se zalijepilo tko zna koliko walkera. Ali hej, mos mislit slucajnosti: bas u trenutku izlaska, pojavi se Morgan sa svojom motkom. Ili onaj "strazar" sto Gabrielu vice da zatvori kapiju. Pravi strazar, nema sta. Kao da su u kancelariji. I sve to da bi Rick na kraju dosao u polju poziciju. Kao spasitelj i covjek koji je cijelo vrijeme bio u pravu. Veoma lijeno napisano finale. Jos su snimili i spin-off, njakav fear the walking k***c, sa radnjom "na drugom kraju svijeta"...u Kaliforniji jbte.
Kao sto rece jasko_ba, mogu snimiti jos 10 ovakvih sezona. Na kraju svake sezone imaju posla sa nekakvim zlikovcima. Governor, pa oni kanibalu i Terminusu i sada "vukovi" koji su vrhunac besmislenosti u kojoj ova serija sve vise tone. Vukovi su, naime, postali to doslovno. Ubijaju ljude bez ikakvog razloga i jos sa dobrom dozom sadizma. Nekako sam se nadao da ce serija dobiti nesto na kvalitetu, da ce biti bolja od stripa zbog mnogih razlika u radnji, ali postaje sve jasnije da se radi o istom trashu.
Dosta se sjetiti prve sezone i ljubavne afere izmedju Lori i Rickovog najboljeg prijatelja
Dalje ona drama oko poroda
Dalje, citava druga sezona je trazenje one djevojcice koja uopste nije trebala ni pobjeci...pa potom njen glupi nestanak. Rick je lafo sakrio
Ma daj ba...
- ExNihilo
#4558 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Najlošije finale ikad.
Nisu više sposobni ni finale napraviti uzbudljivim, već je i ono postalo filler, kao i 95% ep. serije.
Sat vremena mlaćenja kurca. Velika nada donosi veliko razočarenje, I guess...
Nisu više sposobni ni finale napraviti uzbudljivim, već je i ono postalo filler, kao i 95% ep. serije.
Sat vremena mlaćenja kurca. Velika nada donosi veliko razočarenje, I guess...
- Jack Be Nimble
#4559 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Nikakve veze. Prikazace radnju od pocetka virusa pa na dalje.kakavdanakneiskustvu wrote:
to posve druga serija,nema nikakve veze sa ovom?
- Logovan
#4560 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Tooo obradovah se pravo.Jack Be Nimble wrote: Obog ljeta pocinje fear the walking dead. Radnja u kaliforniji i neki se virus pojavio. Prikazali reklamu sinoc.
- Averus
#4561 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Meni dobra ova posljednja epizoda... Nije sad da padnem u nesvijest, ali čim ja nisam uporedo gledao i radio 10 drugih stvari po netu, znači da nije bila ni dosadna epizoda. Na to još dodajem da nisam ni skontao da je trajala duže nego inače
Morgan zmaj!
Sad će morat' izbaciti nekoga od ovih manje sposobnih likova (ciljam na Sašu, jer dugo nismo izgubili žeMsku).
Biće zanimljivi Clan Wars, kad krenu ratovati Rickovi pioniri protiv Vukova iz mahale
Sve u svemu, fino sam skratio vrijeme čekanja Game of Thrones - još samo par danaaaa

Morgan zmaj!
Sad će morat' izbaciti nekoga od ovih manje sposobnih likova (ciljam na Sašu, jer dugo nismo izgubili žeMsku).
Biće zanimljivi Clan Wars, kad krenu ratovati Rickovi pioniri protiv Vukova iz mahale
Sve u svemu, fino sam skratio vrijeme čekanja Game of Thrones - još samo par danaaaa
Nije, na početku se tačno vidi koliko mu se kosa zalijepila da se samo pramenčići viore na vjetrububa80 wrote:od svega, meni je najgore sto je ostalo nerazjasnjeno da li se deryl ikako okupao ove sezone![]()
- IcedMFEarth
#4562 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Glenn pičkica
- I am Happy
#4563 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Vala, meni bas smijesno izgleda sa onim brkovimaIcedMFEarth wrote:Glenn pičkica
Valjda hoce da im malo opasnije izgleda...ali ne ide, kad ima djecije lice
Mozda ostari do Oktobra
-
oskarboy
#4564 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
uzas,serija za malu djecu ovo postade.pa kako ih nije sram ovo prikazivat
joj cuvara i govana kao da sam nije mogao vrata zatvorit vec popu govori da zatvori a pop od njega bio dva metra udaljen cccc u pm sto mi zivce sve to izvadi.stvarno smo zesci mazohisti kad ovo sranje gledamo.sto ne pokazase kako se glen izvuce?????? odjednom 10 zombija na njemu i gle cuda on se izvukao hahahahaha i sto onog smrada odmah nije prijavio zajednici a ne sutio i jos mu sad postedi zivot iako ga je ovaj htjeo ubit .a pop je posebna prica ,sta taj moze zivaca izvuc
cuj 9.5 ocijena na imdb
pa ovo ne zasluzuje ni 6 ocjenu.upropastise skroz seriju,samo je prva sezona bila dobra ,eventualno druga. a i onaj morgan neka dobri pa postedi onu dvojicu sadista i stavio ih u kola da pajke
iako se sam uvjerio da su monstrumi al ne on njih fino uspava i ususka u auto na sigurno i time ih pustio da dalje mogu ubijat ljude.
- annoy
#4565 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ja sam to radila čitavu epizoduAverus wrote:ali čim ja nisam uporedo gledao i radio 10 drugih stvari po netu, znači da nije bila ni dosadna epizoda.
Neću se sad bacit na pljuvanje, ali jednostavno sam razočarana.
Možda sam nešto propustila ali nije mi jasno kako je onaj kirurg izašao iz kuće u kojoj su ga držali, nije li on trebao biti zatvoren tamo?
- annoy
#4566 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Slažem se s ostatkom posta, ali što se tiče ovoga...ja sam to shvatila kao da je on njih tamo stavio, a onda sjeo na trubu da privuče zvukom što više zombija valjda u nadi da će ih doć popapatoskarboy wrote: a i onaj morgan neka dobri pa postedi onu dvojicu sadista i stavio ih u kola da pajke![]()
![]()
![]()
iako se sam uvjerio da su monstrumi al ne on njih fino uspava i ususka u auto na sigurno i time ih pustio da dalje mogu ubijat ljude.
-
oskarboy
#4567 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
kako ce ih popapat kad ih je zatvorio u autoannoy wrote:Slažem se s ostatkom posta, ali što se tiče ovoga...ja sam to shvatila kao da je on njih tamo stavio, a onda sjeo na trubu da privuče zvukom što više zombija valjda u nadi da će ih doć popapatoskarboy wrote: a i onaj morgan neka dobri pa postedi onu dvojicu sadista i stavio ih u kola da pajke![]()
![]()
![]()
- I am Happy
#4568 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
E fakat vas ne kontam.... gledali ste 5 sezona i sada ste nasli pametovati o logici ? 
Zatvorio ih na sigurno i svirnuo u nadi da ce doci njihova raja koja je u bliziniannoy wrote:Slažem se s ostatkom posta, ali što se tiče ovoga...ja sam to shvatila kao da je on njih tamo stavio, a onda sjeo na trubu da privuče zvukom što više zombija valjda u nadi da će ih doć popapatoskarboy wrote: a i onaj morgan neka dobri pa postedi onu dvojicu sadista i stavio ih u kola da pajke![]()
![]()
![]()
-
oskarboy
#4569 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
pa nastavili smo gledat jer smo debili navuceni
cisti mazohizam.joj jos sam nervozan zbog onog strazara ,kako su to debilno napravili ccc
-
oskarboy
#4570 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
fazon strazar otisao a nema nikog da ga zamjeni
dno dna
- I am Happy
#4571 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pa on je otisao na zakazani sastanak? Zamolio popa da zatvori kapiju, sto je normalno. Barem to nije neki posao.
Druga prica je to sto je onaj bio nadrkan i sto je htio da umre. Vala, steta pa nije..bas je nekakav beze
Druga prica je to sto je onaj bio nadrkan i sto je htio da umre. Vala, steta pa nije..bas je nekakav beze
-
oskarboy
#4572 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
sta ima molit popa kad je on bio tu i otvorio vrata popu i mogao je odmah zatvorit vrata kad je pop usao al ne njemu se kao zuri na sastanakI am Happy wrote:Pa on je otisao na zakazani sastanak? Zamolio popa da zatvori kapiju, sto je normalno. Barem to nije neki posao.
-
serijofanatik
#4573 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
To je serija, shvatite to više, nemojte me živcirat bezveze.
Morali su nekako napravit Ricka kao nekog junaka il šta već je on ispao, neće se walker zaletit i preskočit ogradu.
Morali su nekako napravit Ricka kao nekog junaka il šta već je on ispao, neće se walker zaletit i preskočit ogradu.
- I am Happy
#4574 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
oskarboy wrote:sta ima molit popa kad je on bio tu i otvorio vrata popu i mogao je odmah zatvorit vrata kad je pop usao al ne njemu se kao zuri na sastanak![]()
![]()
![]()
de ba pa ovo je za malu djecu.i ono sa kamionima je bilo skroz ofirno.pa mogli su skontat da ce iz njih zombiji izletit al ne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nisam rekao da ima logike
Pa i taj dio za kamione ima logike, ono..ko bi normalan ocekivao da walkeri izadju iz kamiona sa konzervama ? Sto ce oni unutra u opste ?
Vjeruj da je sekunda falila da odustanem nakon prve epizode sezone 2, odmorio sam par dana pa sam opet dao sansu seriji. Samo sam taj put rekao da se necu zamarati time kako i sta
- IcedMFEarth
#4575 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Idi jebi sta oskare