Bilo je i u Deichmanu lijepih kožnih novčanika, a nisu bili nešto preskupibezda wrote:vozdrica![]()
treba mi mala pomoc, gdje kupiti lijep zenski novcanik a da cijena ne prelazi 30-35 KM, treba za poklona? hvala.
Sarajevo shopping
Moderator: anex
- leki hz
#4551 Re: Sarajevo shoping
- hamzah
#4552 Re: Sarajevo shoping
u kojoj si poslovnici bio? i ima li ovih dukserica u vecim brojevima XL/XXL ?anonimnaosoba wrote:Ja bio jutros i istina je ovo da ima puno više ženskih stvari, al' mi se ni muške ne doimaju lošim, majice 15 KM, dukserice 25... Jedino pantalona ne vidjeh, al' svakako sam bio u žurbi, opet ću obići Azel i kupiti nešto aBd...
- anonimnaosoba
#4553 Re: Sarajevo shoping
U Titovoj, a veličina nisam ni upratio sem M i L (koje meni trebaju
)
- azurna_obala
#4554 Re: Sarajevo shoping
Retro, Robot na Socijalnom...Cherry-Cherry wrote:je li iko vidio negdje muške torbe?
- Čudna sorta
#4555 Re: Sarajevo shoping
Dodala bih i Monu, imaju lijepih novčanika i zaista su im kvalitetni... i mislim da su sada na sniženju.zamzija wrote:Najbolje ti je prošetaj čaršijom u one kožarske radnje i izaberi sebi pravi kožni novčanik, barem znaš da je koža, mislim da u ovim Parfois i ostalim nije kožabezda wrote:vozdrica![]()
treba mi mala pomoc, gdje kupiti lijep zenski novcanik a da cijena ne prelazi 30-35 KM, treba za poklona? hvala.
Ili pogledaj u knjižarama Svjetlost, proširili su program imaju također lijepih kožnih novčanika pogledaj u Titovoj u onoj velikoj ( ne gdje se prodaju samo knjige nego u onoj do nje )
Isto tako vidjela sam prelijepih kožnih novčanika u knjižari u velikom merkatoru na Socijalnom, ali ne tamo gdje se sve prodaje u merkatoru nego u onoj knjižari sastrane lijevo imaju čitavu policu prelijepih različitih novčanika - sve koža!
također pogledaj i u Modiani...
-
zamzija
#4556 Re: Sarajevo shoping
Eeeeee daaaaa, Mona! odlični kvalitetni jednostavni kožni novčaniciČudna sorta wrote:
Dodala bih i Monu, imaju lijepih novčanika i zaista su im kvalitetni... i mislim da su sada na sniženju.
-
BJB
#4558 Re: Sarajevo shoping
Narucila sam ruksak preko neta..Ne mogu docekati dok oni to izloze i tako to. A ionako dok dodjem u Sarajevo potrosicu na benzin ili kartu vise od postarine.
Ako mi ruksak prodje bez carine, narucit cu i torbu. 
-
seyo_84
#4559 Re: Sarajevo shoping
Gdje u Sarajevu kupiti lijepu knjigu za bebe(radosnicu) i koja je cjena odprilike?Za djecaka 
- _EMA_
#4560 Re: Sarajevo shoping
U knjizari Svjetlost u Titovoj...cijene se krecu od 25KM do 50KM cini mi se...zavisi sta i kakvu zelis...seyo_84 wrote:Gdje u Sarajevu kupiti lijepu knjigu za bebe(radosnicu) i koja je cjena odprilike?Za djecaka
-
nera18
#4561 Re: Sarajevo shoping
Gdje imamo bilo kakvu, a da ne kazem bolju, ponudu vecernjih haljina, svecanih haljina 
-
Ujedam
#4562 Re: Sarajevo shoping
Teško, teško pitanje..nera18 wrote:Gdje imamo bilo kakvu, a da ne kazem bolju, ponudu vecernjih haljina, svecanih haljina
- JanuaryJones
#4563 Re: Sarajevo shoping
Ona druga torba sa slike visi u Accessorize u Mepasu. Ne viđoh cijenu.BJB wrote:Narucila sam ruksak preko neta..Ne mogu docekati dok oni to izloze i tako to. A ionako dok dodjem u Sarajevo potrosicu na benzin ili kartu vise od postarine.![]()
- JanuaryJones
#4564 Re: Sarajevo shoping
U Interexu na spratu ima jedna radnja što drži svečane haljine. Nije neki wow izbor ali bude lijepih komada.nera18 wrote:Gdje imamo bilo kakvu, a da ne kazem bolju, ponudu vecernjih haljina, svecanih haljina
- vjesticanametli
#4565 Re: Sarajevo shoping
BJB wrote:Narucila sam ruksak preko neta..Ne mogu docekati dok oni to izloze i tako to. A ionako dok dodjem u Sarajevo potrosicu na benzin ili kartu vise od postarine.![]()
pa posalji sta treba kupiti zeno a donijecu ti usput kad budem isla u tvom pravcu..........je li ono bilo prema Mostaru
-
nera18
#4566 Re: Sarajevo shoping
hajd odem pogledati, hvalaJanuaryJones wrote:U Interexu na spratu ima jedna radnja što drži svečane haljine. Nije neki wow izbor ali bude lijepih komada.nera18 wrote:Gdje imamo bilo kakvu, a da ne kazem bolju, ponudu vecernjih haljina, svecanih haljina
strasno nam je los izbor
-
BJB
#4567 Re: Sarajevo shoping
vjesticanametli wrote:BJB wrote:Narucila sam ruksak preko neta..Ne mogu docekati dok oni to izloze i tako to. A ionako dok dodjem u Sarajevo potrosicu na benzin ili kartu vise od postarine.![]()
pa posalji sta treba kupiti zeno a donijecu ti usput kad budem isla u tvom pravcu..........je li ono bilo prema Mostaru
Nadjoh na internetu neki code za popust STUDENT4ACC ( 10%popusta) pa je kostala 31.5 GBP, standard delivery ako je narudzba ispod 75GBP je 5.95 GBP=13.86KM, pa sam dobro prosla.
-
BJB
#4568 Re: Sarajevo shoping
Eto, mene sa postarinom kostalo 88KMpoticaj wrote:Ruksak sa slike došao i u Sa, cijena je 85 ili 95 KM,JanuaryJones wrote:Ona druga torba sa slike visi u Accessorize u Mepasu. Ne viđoh cijenu.BJB wrote:Narucila sam ruksak preko neta..Ne mogu docekati dok oni to izloze i tako to. A ionako dok dodjem u Sarajevo potrosicu na benzin ili kartu vise od postarine.![]()
.
Ruksak je predobar, prostran, moze puno ppapirina i fascikli stati unutra, plus u ovaj dzep naprijed novcanik, rokovnik, neseser i jos svastaaa..
A onaj code STUDENT4ACC jos radi.
- Lady Saray
#4569 Re: Sarajevo shoping
gdje naci kvalitetan pulsimetar.. pozeljno sa GPS-om 
- Afanasi_94
#4570 Re: Sarajevo shoping
nera18 wrote:Gdje imamo bilo kakvu, a da ne kazem bolju, ponudu vecernjih haljina, svecanih haljina
U Robotu na Socijalnom imaš butik koji se zove Rinascimento i oni imaju odličan izbor haljina. U pitanju je talijanska roba, a cijene su pristupačne.
-
mumy
#4571 Re: Sarajevo shoping
u wogu isto ima radnja sa svecanim haljinama,ima i nekih vjencanica al pretezno su haljineAfanasi_94 wrote:nera18 wrote:Gdje imamo bilo kakvu, a da ne kazem bolju, ponudu vecernjih haljina, svecanih haljina
U Robotu na Socijalnom imaš butik koji se zove Rinascimento i oni imaju odličan izbor haljina. U pitanju je talijanska roba, a cijene su pristupačne.
-
BJB
#4572 Re: Sarajevo shoping
Vezano je za shopping..Juce u Bingu htjedoh kupiti termos solju sa poklopcem i jedna jedina ostala, ali nema poklopca..Neko ga maznuo.. I kupim jos neke sitnice i izmedju ostalog i Jadran dokoljenice, 2 para..Maloprije ih otvorim i unutra umjesto 2 para, 3 dokoljenice iliti jedan par i jedna dokoljenica.. 
- P308
#4573 Re: Sarajevo shoping
Danas u DM-u u Alti usao da kupim vosak za kosu, i bezveze gledam ponudu i imam obicaj da otvorim kutijicu da vidim kako izgleda, kad otvorih pola voska nema, sve se tragovi prstiju videBJB wrote:Vezano je za shopping..Juce u Bingu htjedoh kupiti termos solju sa poklopcem i jedna jedina ostala, ali nema poklopca..Neko ga maznuo.. I kupim jos neke sitnice i izmedju ostalog i Jadran dokoljenice, 2 para..Maloprije ih otvorim i unutra umjesto 2 para, 3 dokoljenice iliti jedan par i jedna dokoljenica..
-
BJB
#4574 Re: Sarajevo shoping
Ne kapiram ove nas narod nikako..Ne cudi me sto djeca stanglice iz kutija cokolade kradu, ali 1 dokoljenicu ili poklopac sa termos solje..A to sa voskom, teenageri vjerovatno udju namjeste friz besplatno i izadju van- kakogod, taj vosak za kosu nije skup i moze dugo trajati ona tuba ili posudica..Ko zna, mozda je to svugdje tako
Razumijem u potpunosti ljutnju prodavacice koju sam pitala moze li mi pronaci poklopac one termosice.
-
Ujedam
#4575 Re: Sarajevo shoping
Ja uvijek imam naviku prije nego što nešto kupim, pregledam milion puta jel'sve okej, i ako je neka krema, malo otvorim da provirim jel'sve okej.. baš zbog tih stvari..
Milion puta sam znala otići da kupim dezodorans, pa poluprazne bočice.. kreme, voskovi, sve što ljudi mogu iskoristiti-iskoriste. Jedne prilike ja u CM-u kupovala karmin, i kako koji otvorim karmin-korišten.. ja pitam onu prodavačicu jel'im svaki ovakav, kaže ona meni, pa eto nije do njih, ima gospođa kradu karmine, testere, poklopce
Čisto da čovjek ne povjeruje.
Milion puta sam znala otići da kupim dezodorans, pa poluprazne bočice.. kreme, voskovi, sve što ljudi mogu iskoristiti-iskoriste. Jedne prilike ja u CM-u kupovala karmin, i kako koji otvorim karmin-korišten.. ja pitam onu prodavačicu jel'im svaki ovakav, kaže ona meni, pa eto nije do njih, ima gospođa kradu karmine, testere, poklopce