Sarajevo shopping

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
leki hz

#4551 Re: Sarajevo shoping

Post by leki hz »

bezda wrote:vozdrica :)
treba mi mala pomoc, gdje kupiti lijep zenski novcanik a da cijena ne prelazi 30-35 KM, treba za poklona? hvala.
Bilo je i u Deichmanu lijepih kožnih novčanika, a nisu bili nešto preskupi
hamzah

#4552 Re: Sarajevo shoping

Post by hamzah »

anonimnaosoba wrote:Ja bio jutros i istina je ovo da ima puno više ženskih stvari, al' mi se ni muške ne doimaju lošim, majice 15 KM, dukserice 25... Jedino pantalona ne vidjeh, al' svakako sam bio u žurbi, opet ću obići Azel i kupiti nešto aBd...
u kojoj si poslovnici bio? i ima li ovih dukserica u vecim brojevima XL/XXL ? :D
anonimnaosoba

#4553 Re: Sarajevo shoping

Post by anonimnaosoba »

U Titovoj, a veličina nisam ni upratio sem M i L (koje meni trebaju :D )
azurna_obala

#4554 Re: Sarajevo shoping

Post by azurna_obala »

Cherry-Cherry wrote:je li iko vidio negdje muške torbe?
Retro, Robot na Socijalnom...
Čudna sorta

#4555 Re: Sarajevo shoping

Post by Čudna sorta »

zamzija wrote:
bezda wrote:vozdrica :)
treba mi mala pomoc, gdje kupiti lijep zenski novcanik a da cijena ne prelazi 30-35 KM, treba za poklona? hvala.
Najbolje ti je prošetaj čaršijom u one kožarske radnje i izaberi sebi pravi kožni novčanik, barem znaš da je koža, mislim da u ovim Parfois i ostalim nije koža
Ili pogledaj u knjižarama Svjetlost, proširili su program imaju također lijepih kožnih novčanika pogledaj u Titovoj u onoj velikoj ( ne gdje se prodaju samo knjige nego u onoj do nje )
Isto tako vidjela sam prelijepih kožnih novčanika u knjižari u velikom merkatoru na Socijalnom, ali ne tamo gdje se sve prodaje u merkatoru nego u onoj knjižari sastrane lijevo imaju čitavu policu prelijepih različitih novčanika - sve koža!
također pogledaj i u Modiani...
:)
Dodala bih i Monu, imaju lijepih novčanika i zaista su im kvalitetni... i mislim da su sada na sniženju.
zamzija

#4556 Re: Sarajevo shoping

Post by zamzija »

Čudna sorta wrote:
Dodala bih i Monu, imaju lijepih novčanika i zaista su im kvalitetni... i mislim da su sada na sniženju.
Eeeeee daaaaa, Mona! odlični kvalitetni jednostavni kožni novčanici :)
ko_sam_ja

#4557 Re: Sarajevo shoping

Post by ko_sam_ja »

gdje kupiti body paint?
BJB

#4558 Re: Sarajevo shoping

Post by BJB »

Narucila sam ruksak preko neta..Ne mogu docekati dok oni to izloze i tako to. A ionako dok dodjem u Sarajevo potrosicu na benzin ili kartu vise od postarine. :D :D Ako mi ruksak prodje bez carine, narucit cu i torbu. :D
seyo_84

#4559 Re: Sarajevo shoping

Post by seyo_84 »

Gdje u Sarajevu kupiti lijepu knjigu za bebe(radosnicu) i koja je cjena odprilike?Za djecaka :)
_EMA_

#4560 Re: Sarajevo shoping

Post by _EMA_ »

seyo_84 wrote:Gdje u Sarajevu kupiti lijepu knjigu za bebe(radosnicu) i koja je cjena odprilike?Za djecaka :)
U knjizari Svjetlost u Titovoj...cijene se krecu od 25KM do 50KM cini mi se...zavisi sta i kakvu zelis... :)
nera18

#4561 Re: Sarajevo shoping

Post by nera18 »

Gdje imamo bilo kakvu, a da ne kazem bolju, ponudu vecernjih haljina, svecanih haljina :)
Ujedam

#4562 Re: Sarajevo shoping

Post by Ujedam »

nera18 wrote:Gdje imamo bilo kakvu, a da ne kazem bolju, ponudu vecernjih haljina, svecanih haljina :)
Teško, teško pitanje.. :D
JanuaryJones

#4563 Re: Sarajevo shoping

Post by JanuaryJones »

BJB wrote:Narucila sam ruksak preko neta..Ne mogu docekati dok oni to izloze i tako to. A ionako dok dodjem u Sarajevo potrosicu na benzin ili kartu vise od postarine. :D :D Ako mi ruksak prodje bez carine, narucit cu i torbu. :D
Ona druga torba sa slike visi u Accessorize u Mepasu. Ne viđoh cijenu.
JanuaryJones

#4564 Re: Sarajevo shoping

Post by JanuaryJones »

nera18 wrote:Gdje imamo bilo kakvu, a da ne kazem bolju, ponudu vecernjih haljina, svecanih haljina :)
U Interexu na spratu ima jedna radnja što drži svečane haljine. Nije neki wow izbor ali bude lijepih komada.
vjesticanametli

#4565 Re: Sarajevo shoping

Post by vjesticanametli »

BJB wrote:Narucila sam ruksak preko neta..Ne mogu docekati dok oni to izloze i tako to. A ionako dok dodjem u Sarajevo potrosicu na benzin ili kartu vise od postarine. :D :D Ako mi ruksak prodje bez carine, narucit cu i torbu. :D

pa posalji sta treba kupiti zeno a donijecu ti usput kad budem isla u tvom pravcu..........je li ono bilo prema Mostaru :D
nera18

#4566 Re: Sarajevo shoping

Post by nera18 »

JanuaryJones wrote:
U Interexu na spratu ima jedna radnja što drži svečane haljine. Nije neki wow izbor ali bude lijepih komada.
hajd odem pogledati, hvala
strasno nam je los izbor
BJB

#4567 Re: Sarajevo shoping

Post by BJB »

vjesticanametli wrote:

pa posalji sta treba kupiti zeno a donijecu ti usput kad budem isla u tvom pravcu..........je li ono bilo prema Mostaru :D
:kiss: ljubi BJB vjesticu dragu..Hey, torba stigla obicnom postom, nije carinjena, nisu je ni otvarali..
Nadjoh na internetu neki code za popust STUDENT4ACC ( 10%popusta) pa je kostala 31.5 GBP, standard delivery ako je narudzba ispod 75GBP je 5.95 GBP=13.86KM, pa sam dobro prosla.
BJB

#4568 Re: Sarajevo shoping

Post by BJB »

poticaj wrote:
JanuaryJones wrote:
Ona druga torba sa slike visi u Accessorize u Mepasu. Ne viđoh cijenu.
Ruksak sa slike došao i u Sa, cijena je 85 ili 95 KM, :-) .
Eto, mene sa postarinom kostalo 88KM :D...
Ruksak je predobar, prostran, moze puno ppapirina i fascikli stati unutra, plus u ovaj dzep naprijed novcanik, rokovnik, neseser i jos svastaaa..
A onaj code STUDENT4ACC jos radi. :D
Lady Saray

#4569 Re: Sarajevo shoping

Post by Lady Saray »

gdje naci kvalitetan pulsimetar.. pozeljno sa GPS-om :?
Afanasi_94

#4570 Re: Sarajevo shoping

Post by Afanasi_94 »

U Robotu na Socijalnom imaš butik koji se zove Rinascimento i oni imaju odličan izbor haljina. U pitanju je talijanska roba, a cijene su pristupačne. :D
mumy

#4571 Re: Sarajevo shoping

Post by mumy »

Afanasi_94 wrote:

U Robotu na Socijalnom imaš butik koji se zove Rinascimento i oni imaju odličan izbor haljina. U pitanju je talijanska roba, a cijene su pristupačne. :D
u wogu isto ima radnja sa svecanim haljinama,ima i nekih vjencanica al pretezno su haljine
BJB

#4572 Re: Sarajevo shoping

Post by BJB »

Vezano je za shopping..Juce u Bingu htjedoh kupiti termos solju sa poklopcem i jedna jedina ostala, ali nema poklopca..Neko ga maznuo.. I kupim jos neke sitnice i izmedju ostalog i Jadran dokoljenice, 2 para..Maloprije ih otvorim i unutra umjesto 2 para, 3 dokoljenice iliti jedan par i jedna dokoljenica.. :?
P308

#4573 Re: Sarajevo shoping

Post by P308 »

BJB wrote:Vezano je za shopping..Juce u Bingu htjedoh kupiti termos solju sa poklopcem i jedna jedina ostala, ali nema poklopca..Neko ga maznuo.. I kupim jos neke sitnice i izmedju ostalog i Jadran dokoljenice, 2 para..Maloprije ih otvorim i unutra umjesto 2 para, 3 dokoljenice iliti jedan par i jedna dokoljenica.. :?
Danas u DM-u u Alti usao da kupim vosak za kosu, i bezveze gledam ponudu i imam obicaj da otvorim kutijicu da vidim kako izgleda, kad otvorih pola voska nema, sve se tragovi prstiju vide :D Ali nije to sve, nekih 5-6 kutijica voska je ostalo, reko da provjerim i ostale, normalno da uzmem neki koji nije "koristen" i samo jednu normalnu kutiju nadjoh, u svakom se tacno tragovi prstiju vide :D
BJB

#4574 Re: Sarajevo shoping

Post by BJB »

Ne kapiram ove nas narod nikako..Ne cudi me sto djeca stanglice iz kutija cokolade kradu, ali 1 dokoljenicu ili poklopac sa termos solje..A to sa voskom, teenageri vjerovatno udju namjeste friz besplatno i izadju van- kakogod, taj vosak za kosu nije skup i moze dugo trajati ona tuba ili posudica..Ko zna, mozda je to svugdje tako :? Razumijem u potpunosti ljutnju prodavacice koju sam pitala moze li mi pronaci poklopac one termosice.
Ujedam

#4575 Re: Sarajevo shoping

Post by Ujedam »

Ja uvijek imam naviku prije nego što nešto kupim, pregledam milion puta jel'sve okej, i ako je neka krema, malo otvorim da provirim jel'sve okej.. baš zbog tih stvari.. :)

Milion puta sam znala otići da kupim dezodorans, pa poluprazne bočice.. kreme, voskovi, sve što ljudi mogu iskoristiti-iskoriste. Jedne prilike ja u CM-u kupovala karmin, i kako koji otvorim karmin-korišten.. ja pitam onu prodavačicu jel'im svaki ovakav, kaže ona meni, pa eto nije do njih, ima gospođa kradu karmine, testere, poklopce :shock: :? Čisto da čovjek ne povjeruje.
Post Reply