Sad vidio da sam prozvan pa imam pravo na replikushalla wrote:Jbt tačno mi neprijatno zbog lake, mightymatcha i ostalih koji nas ubjeđivaše da je Zukanović u rangu Vasilića ili sličnih
Bio bi ovaj Pape vrhunski selektor da malo češće dođe na forum da pogleda koga mu to mi pojedini predlažemo hehehe (šala mala)...
Sent from my iPhone using Tapatalk
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#4551 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
- shalla
#4552 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Haj nemoj zezati, ismijavali ste nas koji smo dozivali Zukanovića u smislu "gdje taj igra" i sl...luckylaka wrote:Sad vidio da sam prozvan pa imam pravo na replikushalla wrote:Jbt tačno mi neprijatno zbog lake, mightymatcha i ostalih koji nas ubjeđivaše da je Zukanović u rangu Vasilića ili sličnih
Bio bi ovaj Pape vrhunski selektor da malo češće dođe na forum da pogleda koga mu to mi pojedini predlažemo hehehe (šala mala)...
Sent from my iPhone using TapatalkNaime Lucky NIKADA i jos jedno NIKADA ni za ijednog BiH reprezentativca nije rekao da ne valja ili nije dobar.Sve sto uradi PAPE za mene je vrh.E sad druga stvar je ako ja kazem da nikad nisam cuo za kliub za koji igra Zuka(a i nisam a ti ko jesi)i nelogicno mi da tako ,,kvalitetan,,fudbaler tavori skoro pa ko u Olimpicu.Druga stvar.Ovdje su neki svrsavali na igre Lulica i Zahirovica a danas(procitaj na drugim temama sta misle)Za kraj.Meni je zelja Brazili (pa makar pod stare dane)i nebitno je ko ce nas odvesti(PAPE garant)i ko ce igrati(pa jebem ga najbolje sto imamo je tu).Nego ziv ti meni bio pa ABD vidimo se u Rio
Al nejse, svima nam je cilj ovo boldirano pa et, nek se na tome završi
- luckylaka
#4553 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
E jebo te ...kazem realno da nikad nisam cuo za klub dok se ovdje nije pocelo pisati o Zuki.Al nebitno da nastavi ovako bice igracina 
- Mračajski proto
#4554 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
NEMANJA SUPIĆ!Bivši golman reprezentacije Bosne i Hercegovine Nemanja Supić, je nakon što su odlukom Žalbenog vijeća Međunarodnog suda za ratne zločine na području bivše Jugoslavije, hrvatski generali Ante Gotovina i Mladen Markač pušteni na slobodu, dao podršku ratnim zločincima veličajući ih na svom facebook profilu.
Odmah nakon što su Gotovina i Markač pušteni na slobodu, bivši golman naše reprezentacije je napisao status dajući podršku ratnim zločincima.
"Samo me zanima kako su svi srbi zločinci a ovi drugi nevinašćad. Izdrži Ratko!"
Uz status koji se nalazi iznad, Supić je priložio i sliku na kojoj je pisalo:
"Granice se krvlju crtaju i prekrajaju, a Otadžbina brani svim snagama. Nije mrtav vojnik ako život da braneći otadžbinu, mrtav je ako izgubi svoje vjekovno ognjište." general Ratko Mladić.
-
Dead Man Walking
#4555 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Yebo li mu ratko djecu! Takve su nase patriote u reprezentaciji, vjerujem da i danas da ima poneki sa takvom ideologijom, al vazno je da mi odmah yebemo mater Halilovicu, Hajrovicu, Kolasincu i slicnim.Sarajevo_Grad wrote:NEMANJA SUPIĆ!Bivši golman reprezentacije Bosne i Hercegovine Nemanja Supić, je nakon što su odlukom Žalbenog vijeća Međunarodnog suda za ratne zločine na području bivše Jugoslavije, hrvatski generali Ante Gotovina i Mladen Markač pušteni na slobodu, dao podršku ratnim zločincima veličajući ih na svom facebook profilu.
Odmah nakon što su Gotovina i Markač pušteni na slobodu, bivši golman naše reprezentacije je napisao status dajući podršku ratnim zločincima.
"Samo me zanima kako su svi srbi zločinci a ovi drugi nevinašćad. Izdrži Ratko!"
"Granice se krvlju crtaju i prekrajaju, a Otadžbina brani svim snagama. Nije mrtav vojnik ako život da braneći otadžbinu, mrtav je ako izgubi svoje vjekovno ognjište." general Ratko Mladić.
- Logovan
#4556 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ovo ako je tačno ja mu jebem svu onu familiju što ima.Sarajevo_Grad wrote:NEMANJA SUPIĆ!Bivši golman reprezentacije Bosne i Hercegovine Nemanja Supić, je nakon što su odlukom Žalbenog vijeća Međunarodnog suda za ratne zločine na području bivše Jugoslavije, hrvatski generali Ante Gotovina i Mladen Markač pušteni na slobodu, dao podršku ratnim zločincima veličajući ih na svom facebook profilu.
Kada se sjetim da mu se u Zenici skandiralo, orilo se njegovo ime i prezime i onda nakon svega toga ovo dođe.
- luckylaka
#4557 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
zlo87 wrote:Ovo ako je tačno ja mu jebem svu onu familiju što ima.Sarajevo_Grad wrote:NEMANJA SUPIĆ!Bivši golman reprezentacije Bosne i Hercegovine Nemanja Supić, je nakon što su odlukom Žalbenog vijeća Međunarodnog suda za ratne zločine na području bivše Jugoslavije, hrvatski generali Ante Gotovina i Mladen Markač pušteni na slobodu, dao podršku ratnim zločincima veličajući ih na svom facebook profilu.
"Granice se krvlju crtaju i prekrajaju, a Otadžbina brani svim snagama. Nije mrtav vojnik ako život da braneći otadžbinu, mrtav je ako izgubi svoje vjekovno ognjište." general Ratko Mladić.![]()
![]()
Kada se sjetim da mu se u Zenici skandiralo, orilo se njegovo ime i prezime i onda nakon svega toga ovo dođe.![]()
![]()
![]()
Fuj jebo li ga otac retardirani.
-
častan i pošten
#4558 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma Hajrović nije nikad ni ozbiljno razmatran za reprezentaciju, pojedinci ga samo pokušavaju namamiti subliminarnim porukama da bi ga mogli lakše namlatiti. 
- Arteta
#4559 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sto se tice Supica,ja mislim da i Stevanovic i Vranjes isto misle,mozda je i Misimovic malo umjereniji jer je iz dijaspore ali otrpilike svi oni isto misle.
- xXBl0odXx
#4560 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kakav je ovaj malac iz Celtica ? Treba to odmah zvati u mladu. Pa ako budes sta od njega super.
- Arteta
#4561 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
On je cini mi se u Juniorima Celtica.xXBl0odXx wrote:Kakav je ovaj malac iz Celtica ? Treba to odmah zvati u mladu. Pa ako budes sta od njega super.
Ne treba ga zvati dok ne postane prvotimac nekog normalnog kluba.
- Logovan
#4562 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Čuj izletilo mu.luckylaka wrote:Daj ba izletilo covjeku,vidjelo se da bi glavu dao za BiH,jebo ga Ciro ista govna nam se uvijek prodaju i prodju
Svi fudbaleri što isto misle treba izbaciti iz reprezentacije pa taman nikad ne otišli na SP/EP.Arteta wrote:Sto se tice Supica,ja mislim da i Stevanovic i Vranjes isto misle,mozda je i Misimovic malo umjereniji jer je iz dijaspore ali otrpilike svi oni isto misle.
- Aziz_Bešlagić
#4563 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ko oni?Arteta wrote:svi oni isto misle.
- xXBl0odXx
#4564 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Treba ga zvati u mlade selekcija odmah. Ako igraju juniori domacih ekipa, sto ne zvati juniora Celtica. Treba malom pokazati da se racuna na njega.Arteta wrote:On je cini mi se u Juniorima Celtica.xXBl0odXx wrote:Kakav je ovaj malac iz Celtica ? Treba to odmah zvati u mladu. Pa ako budes sta od njega super.
- Arteta
#4565 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Fudbaleri koji dolaze iz RS-a.Aziz_Bešlagić wrote:ko oni?Arteta wrote:svi oni isto misle.
- Arteta
#4566 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
On ima 19 godina,da je neki talenat vec sada bi trebao igrati za u-21 repku.xXBl0odXx wrote:Treba ga zvati u mlade selekcija odmah. Ako igraju juniori domacih ekipa, sto ne zvati juniora Celtica. Treba malom pokazati da se racuna na njega.Arteta wrote:On je cini mi se u Juniorima Celtica.xXBl0odXx wrote:Kakav je ovaj malac iz Celtica ? Treba to odmah zvati u mladu. Pa ako budes sta od njega super.
U u-21 repki su svi prvotimci,nema nijednog juniora.
- Aziz_Bešlagić
#4567 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
eno fol. cim si i misimovica tu utrpo mislis srbi, reci slobodno. kad si vec zasro budi kreten do kraja.Arteta wrote:Fudbaleri koji dolaze iz RS-a.Aziz_Bešlagić wrote:ko oni?Arteta wrote:svi oni isto misle.
- xXBl0odXx
#4568 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Prica nasih zivota. Nikad mi ne vidimo talenta dok ne dobije poziv Svicarske, Svedske i tako tih zemalja. E onda se tek ko pocne pricati o nekom igracu, ko god da je on.Arteta wrote:On ima 19 godina,da je neki talenat vec sada bi trebao igrati za u-21 repku.xXBl0odXx wrote:Treba ga zvati u mlade selekcija odmah. Ako igraju juniori domacih ekipa, sto ne zvati juniora Celtica. Treba malom pokazati da se racuna na njega.Arteta wrote: On je cini mi se u Juniorima Celtica.
U u-21 repki su svi prvotimci,nema nijednog juniora.
- PapeSusic
#4569 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Izvor? Da nije lazni profil?Sarajevo_Grad wrote:NEMANJA SUPIĆ!Bivši golman reprezentacije Bosne i Hercegovine Nemanja Supić, je nakon što su odlukom Žalbenog vijeća Međunarodnog suda za ratne zločine na području bivše Jugoslavije, hrvatski generali Ante Gotovina i Mladen Markač pušteni na slobodu, dao podršku ratnim zločincima veličajući ih na svom facebook profilu.
-
JasminHurić
- buzzer
#4571 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
begovic, mujdza, pjanic, salihovic, ibricic, ibisevic... sve go cetnik... halo moderacija!!!Arteta wrote:Fudbaleri koji dolaze iz RS-a.Aziz_Bešlagić wrote:ko oni?Arteta wrote:svi oni isto misle.
zbog nepotvrdjenog navoda da nam je bivsi golman prolupo, ovdje neki mishevi sebi dozvoljavaju etiketiranje igraca sa najvise nastupa i drugog strijelca.... helouuuu!!!
- jeza u ledja
#4572 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Paaa, MIsimovic nije iz RS vec iz Njemacke.
A Arteta se takmici kao sto rekoh sam sa sobom koji dan ce vecu provalu napisati.
A Arteta se takmici kao sto rekoh sam sa sobom koji dan ce vecu provalu napisati.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#4573 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
nemojte politike u ovu butigu
nego hajte tu priču tamo na pdf politika prebacite
nego hajte tu priču tamo na pdf politika prebacite
- Mračajski proto
#4574 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/supic-po ... atko/92089PapeSusic wrote:Izvor? Da nije lazni profil?Sarajevo_Grad wrote:NEMANJA SUPIĆ!Bivši golman reprezentacije Bosne i Hercegovine Nemanja Supić, je nakon što su odlukom Žalbenog vijeća Međunarodnog suda za ratne zločine na području bivše Jugoslavije, hrvatski generali Ante Gotovina i Mladen Markač pušteni na slobodu, dao podršku ratnim zločincima veličajući ih na svom facebook profilu.
- hrastov žižak
#4575 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
gadiš mi se i sadArteta wrote:Fudbaleri koji dolaze iz RS-a.Aziz_Bešlagić wrote:ko oni?Arteta wrote:svi oni isto misle.