Auto salon Kramar - vasa iskustva
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
tempuser
#4551 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Vidis da ta prica i dalje prolazi i to tamo gdje se nominalno skupljaju emancipovani ljudi.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#4552 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Ima i nasih govana koliko hoces, ali oni nisu bili tema rasprave. Nego majorizirsni se nadju uvrijedjeni pa odmah daj prebaci loptu......amar1994 wrote:To to,samo nacionalizma i hljeba i igara
Konektovani,prvo da mi pocistimo govna ispred nase baste pa onda ostalo,sto se mene tice sve nacionalne stranke su fasisti,svako na svoj nacin a u pozadini mastrafe lovu
- Bakir1
#4553 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
I zna major sve o svemu mijesa se ko germa ali lopticu uredno prebacuje tamo gdje je nije mjesto
Tako mozemo citati o grasu stanovima nekim drugim trgovcima automobilima kod kojih naravno nije kupio automobil, i na kraju baci spin o tome kako je isto kada nemas plina u sistemu i kada te Hercegovci povale ko bekana famoznim garancijama
Cestitamo majore
Tako mozemo citati o grasu stanovima nekim drugim trgovcima automobilima kod kojih naravno nije kupio automobil, i na kraju baci spin o tome kako je isto kada nemas plina u sistemu i kada te Hercegovci povale ko bekana famoznim garancijama
Cestitamo majore
-
tempuser
#4554 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Daleko do toga da znam sve o svemu, nikad kupio auto kod Kramara, ali sto je puno bitnije niste ni vi pa vam to ne smeta da na 180 strana bez ikakvih isustava raspredate kako je prevarant, a sve argumenti su prepricavanje tudjih prica iz xy ruke.
Kad se neko javi, ja kupio, bio prevaren, onda mozemo nastaviti, do tad nastavite sa forumskim mahalanjem i teorijama zavjere...
Kad se neko javi, ja kupio, bio prevaren, onda mozemo nastaviti, do tad nastavite sa forumskim mahalanjem i teorijama zavjere...
-
tempuser
#4555 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
A Aliminij je kao tema rasprave?konektovan wrote:Ima i nasih govana koliko hoces, ali oni nisu bili tema rasprave. Nego majorizirsni se nadju uvrijedjeni pa odmah daj prebaci loptu......amar1994 wrote:To to,samo nacionalizma i hljeba i igara
Konektovani,prvo da mi pocistimo govna ispred nase baste pa onda ostalo,sto se mene tice sve nacionalne stranke su fasisti,svako na svoj nacin a u pozadini mastrafe lovu
I dalje te *ebe dugi klik!
Mene takvi kao ti ne mogu uvrijediti, pogotovo ne na ovu temu, ali me iritira kad je neko ogranicen i opterecen!
-
Throttle
#4556 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Pa eto koju stranicu ispred javio se lik koji je kihnuo 8 stoja zbog rikavela klime 
- konektovan
#4557 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
@tempuser
Ponavljam opet, niko tebe nije htio uvrijedtiti, vec se ti nekako sam nadjes u tome,...sta cu ti ja...
Ponavljam opet, niko tebe nije htio uvrijedtiti, vec se ti nekako sam nadjes u tome,...sta cu ti ja...
-
tempuser
#4558 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Jel lik ijedan od ove dvojice koji znaju sve o Kramarovim prevarama i koga finansira?Throttle wrote:Pa eto koju stranicu ispred javio se lik koji je kihnuo 8 stoja zbog rikavela klime
- konektovan
#4559 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Javljalo se ovdje vise njih sa negativnim iskustvom, isto kao i onih koji nisu imali nikakvih problema. Valjda i ja mogu napisati svoje mišljenje?!Throttle wrote:Pa eto koju stranicu ispred javio se lik koji je kihnuo 8 stoja zbog rikavela klime
Prije par godina isao sam sa bratom u kramar da kupi sebi scenica. Na slikama auto super, u opisu oglasa super, sa jednim od prodavaca na telefon, sve super. Medjutim, po dolasku kod njih, auto ni blizu iz opisa. Sofersajba napukla, tri razlicite gume na vozilu, ne radi podizac stakla, mrs u hiljadu pi... Materina. Uzmes slobodan dan i vozis u pripizdinu, kontajuci da nisu toliko ljudi pokvareni, nisu quratz......
-
tempuser
#4560 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Ponavljam i ja tebi, nisam uvrijedjen niti mogu biti, ali mi ide na ganglije forumsko mahalanje, dovoljno puta ponovljena forumska predpostavka postaje istina, pogotovo kad su u pozadini prizemni i selektovni nagoni!konektovan wrote:@tempuser
-
isx
#4561 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Evo ja jesam kupio vozilo i za ljude imam samo rijeci hvale. Sad koga su zajebali mene nije briga, kod mene je sve ispoštovano maksimalno. Ta nacionalna prepucavanja ostavite po strani, jer lopov nema ni vjeru ni naciju. Vrijeme je da moderatori malo usmjere ovu temu na pravi kolosjek.tempuser wrote:Daleko do toga da znam sve o svemu, nikad kupio auto kod Kramara, ali sto je puno bitnije niste ni vi pa vam to ne smeta da na 180 strana bez ikakvih isustava raspredate kako je prevarant, a sve argumenti su prepricavanje tudjih prica iz xy ruke.
-
530i
#4562 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Moj Bakire, vidiš da je na isto došlo kad ne dobiješ račun za kafu i kad te neko ubije. Ili malo sprovede kroz logor. Svi su isti.Bakir1 wrote:I zna major sve o svemu mijesa se ko germa ali lopticu uredno prebacuje tamo gdje je nije mjesto![]()
Tako mozemo citati o grasu stanovima nekim drugim trgovcima automobilima kod kojih naravno nije kupio automobil, i na kraju baci spin o tome kako je isto kada nemas plina u sistemu i kada te Hercegovci povale ko bekana famoznim garancijama![]()
Cestitamo majore
- Rockefeller
#4563 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Jest, vratite temu na pravi put.
Kramar smetlje.
Kramar smetlje.
-
tempuser
#4564 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Pa o tome se radi, ako je lopov i prevarant i ako imas konkretne dokaze i iskustva pisi o njemu kao o lopovu i prevarantu, nemoj sve gledati kroz naciju o upetljavati svoje niske i prizemne pobude, ali dzaba to je jace od nekih. Evo prica je evoluirala to toga da Kramar nije samo prevarant nego ubica i komadant logora, a s druge strane je varanje drzave pod pokroviteljstvom stranke postalo bezazleno neizdavanje racuna za kafu!isx wrote:Evo ja jesam kupio vozilo i za ljude imam samo rijeci hvale. Sad koga su zajebali mene nije briga, kod mene je sve ispoštovano maksimalno. Ta nacionalna prepucavanja ostavite po strani, jer lopov nema ni vjeru ni naciju. Vrijeme je da moderatori malo usmjere ovu temu na pravi kolosjek.tempuser wrote:Daleko do toga da znam sve o svemu, nikad kupio auto kod Kramara, ali sto je puno bitnije niste ni vi pa vam to ne smeta da na 180 strana bez ikakvih isustava raspredate kako je prevarant, a sve argumenti su prepricavanje tudjih prica iz xy ruke.
- Bakir1
#4565 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Bit ce da nije niko "legitiman" da pise o temi?
E moj majore providan si
Ti onako sav uzvisen slobodno bilo kakav pokusaj da se o nekome nesto napise svedi na krvna zrnca pa elaboriraj SDA majke ti jos jednom.
I sam pokusaj da se svi svedu pod SDA vise govori o tebi i tvojim shvatanjima nego ono o čemu se zaista radi. Evo svi smo mi stranacki placenici, prvi ja, dosao da blatim trgovca automobilima polovnim, stranka me angazovala, kako si me samo procitao
E moj majore providan si
Ti onako sav uzvisen slobodno bilo kakav pokusaj da se o nekome nesto napise svedi na krvna zrnca pa elaboriraj SDA majke ti jos jednom.
I sam pokusaj da se svi svedu pod SDA vise govori o tebi i tvojim shvatanjima nego ono o čemu se zaista radi. Evo svi smo mi stranacki placenici, prvi ja, dosao da blatim trgovca automobilima polovnim, stranka me angazovala, kako si me samo procitao
-
tempuser
#4566 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Ako imas argumente i iskustva, a ne preprodavanje tudjih prica, legitiman si da nekog etiketiras da je prevarant i kriminalac, a to pogotovo vazi za onog dobro obavjestenog koji povrh svega tvrdi da je doticni jos i ratni zlocinac. Sad sam saberi jesi li legitiman ili ne. As simple as that.
Sve ostale tvrdnje bez argumenata su puko fortumsko naprdjivanje i lijecenje frustracija bez obzira da li te je angazovala stranka ili si jednostavno sam po sebi takav da moras pljuvati po nekom trgovcu auta s kojim nikad nisi imao nikavih dodirnih tacaka.
To da se svi svedu pod SDA-ov dokazani kriminal je samo pokazna vjezba kako kako to izgleda onima koji sve sto ima veze sa drugom komponentom apriori i bez argumenata etiketiraju kao ustasko, UZP i sta vec do sad nije napisano, a vidim tebi smeta. Sto bi se reklo tante za kukuriku.
Sve ostale tvrdnje bez argumenata su puko fortumsko naprdjivanje i lijecenje frustracija bez obzira da li te je angazovala stranka ili si jednostavno sam po sebi takav da moras pljuvati po nekom trgovcu auta s kojim nikad nisi imao nikavih dodirnih tacaka.
To da se svi svedu pod SDA-ov dokazani kriminal je samo pokazna vjezba kako kako to izgleda onima koji sve sto ima veze sa drugom komponentom apriori i bez argumenata etiketiraju kao ustasko, UZP i sta vec do sad nije napisano, a vidim tebi smeta. Sto bi se reklo tante za kukuriku.
-
tabija
#4567 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Moj kolega s posla u Kramaru uzeo Dustera 4x4 2015g.
Zasad sve u najboljem redu.Njrgovo auto mu zacjenili tacno onoliko kolko bi on i trazio.
Auto se cini u super stanju.Vidjecemo kroz po godine godinu je li sve kako kazu
Al sto je duster siromasan s opremom...e to ne posebna prica.
Zasad sve u najboljem redu.Njrgovo auto mu zacjenili tacno onoliko kolko bi on i trazio.
Auto se cini u super stanju.Vidjecemo kroz po godine godinu je li sve kako kazu
Al sto je duster siromasan s opremom...e to ne posebna prica.
-
UmaX
#4568 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
A je li dobio ikakav popust na to novo auto? Sigurno nije. Zato misli da je dobro prosao. 
-
tabija
#4569 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Ne misli on da je dobro prosao finansijski..to sto su mu zacjenili njegovo vise su mu duplo vratili na cijeni dustera.Bitno je da je dobro auto dobio, bar se nadamo.UmaX wrote:A je li dobio ikakav popust na to novo auto? Sigurno nije. Zato misli da je dobro prosao.
2015g, 150k presla, ima onaj malo moderniji radio od opreme (sa bluetooth i usb/aux ulazom), 2 prednja podizaca i mehanicko stimanje retrovizora
On kad je dodo za registraciju, 4 nove ljetne gume i mali servis izasla ga ne 19 tisuca.
-
NediM17
#4570 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Je li makar 4x4?
-
tabija
#4571 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Da da...1.5 dci 6 brzina. Iskreno, nikad ocuvanije auto staro haman 5 godina nisam vidio.Ukljucujuci i placeve i privatne prodaje isl.NediM17 wrote:Je li makar 4x4?
Da ima makar 4 podizaca, elektronsko stimanje retrovizora i alu felge bila bi odlicna.
- nivla
#4572 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
serif je reko da je kramar ozbiljna kuca i da su one kilometraze istog audija na piku i mobile.de samo puka greska koju su zlonamjernici iskoristili da blate kramara
sto se tice iskustava, slabo ko hoce priznati da je imao veci kvar, posebno u situaciji kad je masno platio auto sto je slucaj u kramaru, nego zamijene i voze
sto se tice iskustava, slabo ko hoce priznati da je imao veci kvar, posebno u situaciji kad je masno platio auto sto je slucaj u kramaru, nego zamijene i voze
-
ado-šampion
#4573 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Jasta je nego masno, covjek platio popravak 800 maraka u autu kojeg je platio manje od polovine cijene istog takvog novog. A sutra ce neko za te iste pare kupiti 3x losije auto i dati 400 za obicni servis. Masno nego sta.
-
Throttle
#4574 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Znaci, tebi je ok da covjek, uprkos garanciji, sam mora popravljat auto?ado-šampion wrote:Jasta je nego masno, covjek platio popravak 800 maraka u autu kojeg je platio manje od polovine cijene istog takvog novog. A sutra ce neko za te iste pare kupiti 3x losije auto i dati 400 za obicni servis. Masno nego sta.
- basicm
#4575 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Prica vam nije za kokica, zaplet nula bodova.