Mene isto zanima. Koje su povoljne cijene i za koji proizvod? Sta je trenutno best buy? Znam za gold whey (cijena oko 130KM). Malo su poskupili jer su nekad bili i po 110KM. Koliko su amino kiseline i koje su trenutno best buy?moa wrote:zavisi od tvrdoce, ako je mehka nema od naprezanja nista ako nije onda je vec nestoGreenWay wrote:I kad kakis sav se natezes...ali ne rastu misici od toga
hajmo da cujem odakle ili ti ga gdje nabavljate proteine, amino i BCAA i po kojoj cijeni.
Teretana
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
motorola01
#4551 Re: Teretana
-
Chuckie
#4552 Re: Teretana
Realno kupujem samo Optimum Nutrition i Ultimate od brendova. Dakle Gold whey ili Prostar.
Kanticu (vreću) od 4.5kg platim oko 190-200.
Ko ima poznanika šofera koji šnjiraju kroz Ljubljanu, najbolje vam je tamo kupovati u Flexshopu. Ljudi su pravo susretljivi i donesu na stanicu šoferu paket. Ako znate šofera uvalite mu cenera na kafu i doviđenja prijatno.
Ko ima poznanika šofera koji šnjiraju kroz Ljubljanu, najbolje vam je tamo kupovati u Flexshopu. Ljudi su pravo susretljivi i donesu na stanicu šoferu paket. Ako znate šofera uvalite mu cenera na kafu i doviđenja prijatno.
- moa
#4553 Re: Teretana
Jbga odakle cu znati sofera...Chuckie wrote:Realno kupujem samo Optimum Nutrition i Ultimate od brendova. Dakle Gold whey ili Prostar.
- Partijaner
#4554 Re: Teretana
Pa ima u Importanne centru koliko ja znam shop za suplemente, vecinom brenda ON.
- MOSALJOZE
#4555 Re: Teretana
Nemaš tu pameti odeš na autobusku stanicu,upratiš kad ide do Slovenije zovneš vozača tako i tako tvoje je toliko.Što nebi on to neće ni osjetiti,a zaradiće.Ja kad god sam trebao tako nešto odem pitam i samo sam jednom odbijen.moa wrote:Jbga odakle cu znati sofera...Chuckie wrote:Realno kupujem samo Optimum Nutrition i Ultimate od brendova. Dakle Gold whey ili Prostar.
- moa
#4556 Re: Teretana
Chuckie
hvala ti i imal namjer jos neko narucivati?
hvala ti i imal namjer jos neko narucivati?
-
T-pain
#4557 Re: Teretana
moa wrote:zavisi od tvrdoce, ako je mehka nema od naprezanja nista ako nije onda je vec nestoGreenWay wrote:I kad kakis sav se natezes...ali ne rastu misici od toga
hajmo da cujem odakle ili ti ga gdje nabavljate proteine, amino i BCAA i po kojoj cijeni.
ja narucivo sa PROTEINI.SI, jeftiniji su dosta nego kod nas u BIH, ima postarine 10 eura na paket pa koliko god ti toga uzeo.
- hodža
-
motorola01
-
Mustang1
#4560 Re: Teretana
Joj jesam op'o preko ramazana .. Odustao sam i od onog t25 nisam mogao izdrzati .. Samo 4 dana 5. sam umro tako da nisam htio forsirati 
- BHfanatik
#4563 Re: Teretana
Ljudi ja imam jedan da tako kazemo problem, ja sam se poprilicno doveo u normalu ove godine sto se tice tjela. Stopio 12kg i tjelo je vec formiralo konture koje jos treba dotegnut, ali mnogo bolje izgleda. Ali problem mi je sto jos imam dupli podbradak i punije obraze i ne primjetim pomake gotovo nikakona tom polju. Sta se tu moze uraditi da se situacija promjeni?
-
Mustang1
#4564 Re: Teretana
Ako sam skonto ti bi da ti na celu pise da ides u teretanu posto se na tijelu ne primjeti ? 
-
Vannolli
#4565 Re: Teretana
Moon face aBHfanatik wrote:Ljudi ja imam jedan da tako kazemo problem, ja sam se poprilicno doveo u normalu ove godine sto se tice tjela. Stopio 12kg i tjelo je vec formiralo konture koje jos treba dotegnut, ali mnogo bolje izgleda. Ali problem mi je sto jos imam dupli podbradak i punije obraze i ne primjetim pomake gotovo nikakona tom polju. Sta se tu moze uraditi da se situacija promjeni?
Sad bez zezancije,ima tu dosta genetike...znam hejbet ljudi sto imaju six pack a u licu k'o da litru ulja pije dnevno...ne opterecuj se tim ako si tijelom zadovoljan a ako ti bas smeta, pusti bradu na licu a na vratu obrij sve, na taj nacin vizuelno smanjujes chubby face...
-
Sarajlija734
#4566 Re: Teretana
Teretana u dzamiji kralja Fahda, jel kako kazu besplatno i moze li se pristojan trening odraditi?
- LoveIsGone
#4568 Re: Teretana
Pozdrav,
Zna li neko ima li negdje na podrucju Hrasnog, Malte ili eventualno Ch Ville neki teren ili površina sa vratilom ili nekim sipkama koje su pogodne za vjezbanje. S obzirom da trebam skinuti još poneku kilu pretezno sa stomaka, ne planiram još ici u teretanu nego to uraditi trčanjem, ali volio bih tako malo i da vjezbam na tim spravama.
Zna li neko ima li negdje na podrucju Hrasnog, Malte ili eventualno Ch Ville neki teren ili površina sa vratilom ili nekim sipkama koje su pogodne za vjezbanje. S obzirom da trebam skinuti još poneku kilu pretezno sa stomaka, ne planiram još ici u teretanu nego to uraditi trčanjem, ali volio bih tako malo i da vjezbam na tim spravama.
- moa
#4569 Re: Teretana
Imas one na vilsu sad spravice sad da li ima vratilo aj don't know ali kad vec odes na vilsu onda ga I pretrci.LoveIsGone wrote:Pozdrav,
- LoveIsGone
#4570 Re: Teretana
Hvala, pogledaću.moa wrote:Imas one na vilsu sad spravice sad da li ima vratilo aj don't know ali kad vec odes na vilsu onda ga I pretrci.LoveIsGone wrote:Pozdrav,
Pa i trcim vilsonovim vec izvjesno vrijeme od malte do Suade preko mosta i nazad..
edit: samo što trenutno nisam u Sa pa pitam, jer dok sam trčao nisam obraćao paznju na te sprave jer me nisu previše interesovale.
-
Mustang1
#4572 Re: Teretana
Joj nemoj mi reci da si fan tog sa cijeg si zida pokupio sliku 
- Partijaner
#4573 Re: Teretana
Ex Yu je li ?
Imam ja svakakvih grupa.
Imam ja svakakvih grupa.
-
Mustang1
#4574 Re: Teretana