Serie A

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Atticus Finch

#4551 Re: Serie A

Post by Atticus Finch »

Bombaš, dobro je ba, shvatili smo. :-)
kakabanja

#4552 Re: Serie A

Post by kakabanja »

Atticus Finch wrote:Bombaš, dobro je ba, shvatili smo. :-)
Nista ti nisi shvatio.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
kakabanja

#4553 Re: Serie A

Post by kakabanja »

Atticus Finch wrote:Bombaš, dobro je ba, shvatili smo. :-)
Nista ti nisi shvatio

BRAH

#4554 Re: Serie A

Post by BRAH »

kakabanja wrote:Sta ja tebi imam argumentirati. Cuj tabela sa greskama koje nisu direktno uticale na rezultat. To je neko zanimljivo bodovanje. Vjerovatno ima neka fora i za to.
Serie A je klincu od kada je Juve od lopovske ekipe sa stilom postao lopovska seljacka ekipa.
I sta ja trebam i kako argumentirati. Da li je argument ako kazem da u 93 nije bio penal. Ili da kazem da je Baloteliju bio penal u 70 i nekoj minuti. Ili protiv vas nije bio penal ali vam je sudija u prvom pol. pustio ofsajd od metar pa ga kvalja nije znao zabiti (doduse mozda vas krene sa Anjelkom).
Cuj Vidal svjetska klasa (uvijek ste bili arogantni ali ovo je boze sacuvaj) i argument Bajern ga trazio ( Bajern je doveo i Pranjica). I Boateng je svjetska klasa (ali kod svoje kuce). U Italiji jedini pored Kavanija je mozda ali samo mozda Baloteli.

jbt sad ces reci da je bio penal protiv juventusa kad vam ga pokloni sudija. milan ti je seljacka i ciganska ekipa od kako je stvoren bio i ostao. a kakav klub takvi i navijaci
Last edited by BRAH on 06/02/2013 17:29, edited 1 time in total.
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#4555 Re: Serie A

Post by I am Happy »

Bolan nakon "Bombe" te vise niko ne smatra normalnim...
Nego jesi li to ti Vito ili si mu brat,rodjak.... neko iz familije jesi 100% :lol:
kakabanja

#4556 Re: Serie A

Post by kakabanja »

Sad bi se ja trebao nasekirati ili nesto drugo mozda ne kontam.
Nego kako nazvat ekipu koja u domacem prvenstvu hara godinama a kad izadje u Evropu ne osvoji nista. Kaze neki od vas igrwli ste zaredom 180 polufinala i 38 finala. I... sta osvojiste osim titule u seie A na guranje.
kakabanja

#4557 Re: Serie A

Post by kakabanja »

BRAH wrote:
kakabanja wrote:Sta ja tebi imam argumentirati. Cuj tabela sa greskama koje nisu direktno uticale na rezultat. To je neko zanimljivo bodovanje. Vjerovatno ima neka fora i za to.
Serie A je klincu od kada je Juve od lopovske ekipe sa stilom postao lopovska seljacka ekipa.
I sta ja trebam i kako argumentirati. Da li je argument ako kazem da u 93 nije bio penal. Ili da kazem da je Baloteliju bio penal u 70 i nekoj minuti. Ili protiv vas nije bio penal ali vam je sudija u prvom pol. pustio ofsajd od metar pa ga kvalja nije znao zabiti (doduse mozda vas krene sa Anjelkom).
Cuj Vidal svjetska klasa (uvijek ste bili arogantni ali ovo je boze sacuvaj) i argument Bajern ga trazio ( Bajern je doveo i Pranjica). I Boateng je svjetska klasa (ali kod svoje kuce). U Italiji jedini pored Kavanija je mozda ali samo mozda Baloteli.

jbt sad ces reci da je bio penal protiv juventusa kad vam ga pokloni sudija. milan ti je seljacka i ciganska ekipa od kako je stvoren bio i ostao. a kakav klub takvi i navijaci
Bio je penal isto onoliko koliko je vama protiv Djenove bio penal.
I koji kurac ti mene vrijedjas.
02GHOST20

#4558 Re: Serie A

Post by 02GHOST20 »

Jel ovo navijaci Juventusa pokusavaju porediti njihov tim sa Milanom ili sta? Sa Milanom jedini klubovi koji se mogu porediti su Real Madrid i Barcelona, klubovi koji kroz historiju jedini konstantnost imaju i u domacoj ligi i u Europi. Juventus je svoju snagu (ili slabost) uvijek dokazivao time sto u Europi nije mogao nista. Ne bi me iskreno iznenadilo da ispadnu od Celtica sad. Cuj, likovi hoce da porede Juventus i najuspjesniji tim svih vremena Milan. :lol:
BRAH

#4559 Re: Serie A

Post by BRAH »

kakabanja wrote:
BRAH wrote:

milanu je sviran a nama nije, i to ne jedan nego tri. a ti vrijedjas zdrav razum svakog normalnog covjeka ovdje.
02GHOST20 wrote:Jel ovo navijaci Juventusa pokusavaju porediti njihov tim sa Milanom ili sta? Sa Milanom jedini klubovi koji se mogu porediti su Real Madrid i Barcelona, klubovi koji kroz historiju jedini konstantnost imaju i u domacoj ligi i u Europi. Juventus je svoju snagu (ili slabost) uvijek dokazivao time sto u Europi nije mogao nista. Ne bi me iskreno iznenadilo da ispadnu od Celtica sad. Cuj, likovi hoce da porede Juventus i najuspjesniji tim svih vremena Milan. :lol:
pa naravno da se ne moze porediti, vecih mafijasa nema nigdje ko u milanu :oops:
02GHOST20

#4560 Re: Serie A

Post by 02GHOST20 »

BRAH wrote: pa naravno da se ne moze porediti, vecih mafijasa nema nigdje ko u milanu :oops:
Pa zato je li imaju 7 osvojenih liga prvaka. Mislim da bi ti kao navijac Juventusa zadnji na svijetu trebao pricati o mafiji nekoj i varanju. Juventus je "ukaljao" obraz ne samo sebi, vec cijeloj Serii A, koju je samo Milan koliko toliko svojim igrama u Europi vukao. Skontaj jednu stvar. Juventus moze osvajati domace prvenstvo sljedecih recimo 300 godina uzastopno i opet ih niko nece ozbiljno shvatati. Jer od 2006. oni su lopovi u ocima svih ljudi na svijetu osim njihovih navijaca. Sve dok ne osvoje Ligu Prvaka, oni ce biti sinonim za mafiju. A to ce potrajati jos dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo vremena.
Last edited by 02GHOST20 on 06/02/2013 17:49, edited 1 time in total.
kakabanja

#4561 Re: Serie A

Post by kakabanja »

J
BRAH wrote:
kakabanja wrote:
BRAH wrote: jbt sad ces reci da je bio penal protiv juventusa kad vam ga pokloni sudija. milan ti je seljacka i ciganska ekipa od kako je stvoren bio i ostao. a kakav klub takvi i navijaci
milanu je sviran a nama nije, i to ne jedan nego tri. a ti vrijedjas zdrav razum svakog normalnog covjeka ovdje.
02GHOST20 wrote:Jel ovo navijaci Juventusa pokusavaju porediti njihov tim sa Milanom ili sta? Sa Milanom jedini klubovi koji se mogu porediti su Real Madrid i Barcelona, klubovi koji kroz historiju jedini konstantnost imaju i u domacoj ligi i u Europi. Juventus je svoju snagu (ili slabost) uvijek dokazivao time sto u Europi nije mogao nista. Ne bi me iskreno iznenadilo da ispadnu od Celtica sad. Cuj, likovi hoce da porede Juventus i najuspjesniji tim svih vremena Milan. :lol:
pa naravno da se ne moze porediti, vecih mafijasa nema nigdje ko u milanu :oops:
Znaci kazes da je za milan protiv juventusa bio penal a da su i za vas protiv djenove bila 3 penala a nijedan nije sviran
Stvarno su ove mlade juventusove snage sve gore i gore. Oni bar nikad nisu pricali o sudjenju. Vazda je bilo zalite se ali kakve vam fajde kad ce vam i sljedeci put biiti tako. Sad sa ovim Mrmotom i Blanjelijem se je stvorio neki novi trend. Jednom nas osteti pa cemo mi kukati da bi vas ostetili sljedecih 10 puta. Ali zati je doveden Anjelka da rijesi utakmicu prije bilo ko bude ostecen.
Last edited by kakabanja on 06/02/2013 17:54, edited 1 time in total.
BRAH

#4562 Re: Serie A

Post by BRAH »

02GHOST20 wrote:
BRAH wrote: pa naravno da se ne moze porediti, vecih mafijasa nema nigdje ko u milanu :oops:
Pa zato je li imaju 7 osvojenih liga prvaka. Mislim da bi ti kao navijac Juventusa zadnji na svijetu trebao pricati o mafiji nekoj i varanju. Juventus je "ukaljao" obraz ne samo sebi, vec cijeloj Serii A, koju je samo Milan koliko toliko svojim igrama u Europi vukao. Skontaj jednu stvar. Juventus moze osvajati domace prvenstvo sljedecih recimo 300 godina uzastopno i opet ih niko nece ozbiljno shvatati. Jer od 2006. oni su lopovi u ocima svih ljudi na svijetu osim njihovih navijaca. Sve dok ne osvoje Ligu Prvaka, oni ce biti sinonim za mafiju. A to ce potrajati jos dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo vremena.
da si jos koji put napisao dugo mozda bi te i shvatio ozbiljno. ovako vidim da si neko deriste od 13 godina :lol:
Ingot

#4563 Re: Serie A

Post by Ingot »

Juventine samo treba na ignore, kakav je to klub najbolje govori podatak da grad Torino navija za Torino F.C. a za Juve djecica sirom svijeta sto se loze na 30(sic!) `sul campo` :lol:
Sto rece neko, mozete osvojit jos 300 scudetta zaredom, dzaba vam sve
BRAH

#4564 Re: Serie A

Post by BRAH »

Ingot wrote:Juventine samo treba na ignore, kakav je to klub najbolje govori podatak da grad Torino navija za Torino F.C. a za Juve djecica sirom svijeta sto se loze na 30(sic!) `sul campo` :lol:
Sto rece neko, mozete osvojit jos 300 scudetta zaredom, dzaba vam sve
ma samo cool. i zapali jedan joint Image
Bianconeri1988

#4565 Re: Serie A

Post by Bianconeri1988 »

Činiš mi se nervoznim, opusti se, uživaj u pokušaju vođenja normalne diskusije. :D

Ne moraš ništa argumentovat je ne možeš. Nemaš ni jednog kontraargumenta, to je problem. Ne možeš poreći da sudije ne guraju Milan i da Milan igrama na terenu nije zaslužio trenutnu poziciju, to je ono što te grize. Činjenica je da bi Milan bez pomoći sudija bio minimalno 10 bodova od Lige šampiona, a ovako je samo 3.

Ja se ne primam na te uvrede na račun kluba i pokušaj dječijeg ismijavanja, neko ko prati Serie A 25 godina bi trebao da vodi neku normalnu i civilizovanu diskusiju, a ne kao neko ko je tek izašao iz vrtića. Tjeraš me da posumnjam u tvoju iskrenost ili možda još uvijek nisi sazreo kao čovjek. Klub za kojeg navijaš je simbol za lopovluk u Italiji (dobro poznati Totonero skandal), a ti najveći italijanski klub nazivaš lopovskim i seljačkim. Patetika!

Da, Vidal je svjetska klasa, tvoje mišljenje mi je nebitno. Od jednog deklasiranog antijuventina i ne očekujem drugačiji način razmišljanja.
De ti meni reci koji klub je prvi osvojio sve međunarodne trofeje kad si tako bistar i pametan?
02GHOST20

#4566 Re: Serie A

Post by 02GHOST20 »

Bianconeri1988 wrote:
De ti meni reci koji klub je prvi osvojio sve međunarodne trofeje kad si tako bistar i pametan?
Nisam te bas skonto na sta mislis ali nije ni bitno. Ustvari toliko je bitno da se kladim da ti 0.1% ljudi ne bi znalo odgovoriti kad bi ih prvi put pitao. Najvise internacionalnih trofeja ima AC Milan. To je najbitnija stvar, na osnovu koje se njima svi klanjaju i zovu ga najtrofejnijim timom svih vremena. Za razliku od nekih koje nazivaju mafijom. :roll:
BRAH wrote: da si jos koji put napisao dugo mozda bi te i shvatio ozbiljno. ovako vidim da si neko deriste od 13 godina :lol:
Ovdje jedini koji ispada deriste si ti jer nisi ni jednu recenicu koju bi covjek ozbiljno mogao razmotriti napisao.
Bianconeri1988

#4567 Re: Serie A

Post by Bianconeri1988 »

Čuj nisi me razumio, ko sve danas koristi inet, pitanje je bilo kristalno jasno. Postavit ću ti opet i zahtjevam odgovor, bez ikakavog dječijeg izmotavanja.

Kojem klubu je pošlo za nogom da prvi osvoji sve međunarodne trofeje?

Svako ko prati fudbal zna odgovor na pitanje, osim tebe izgleda. :dance:
kakabanja

#4568 Re: Serie A

Post by kakabanja »

Bianconeri1988 wrote:

Činiš mi se nervoznim, opusti se, uživaj u pokušaju vođenja normalne diskusije. :D

Ne moraš ništa argumentovat je ne možeš. Nemaš ni jednog kontraargumenta, to je problem. Ne možeš poreći da sudije ne guraju Milan i da Milan igrama na terenu nije zaslužio trenutnu poziciju, to je ono što te grize. Činjenica je da bi Milan bez pomoći sudija bio minimalno 10 bodova od Lige šampiona, a ovako je samo 3.

Ja se ne primam na te uvrede na račun kluba i pokušaj dječijeg ismijavanja, neko ko prati Serie A 25 godina bi trebao da vodi neku normalnu i civilizovanu diskusiju, a ne kao neko ko je tek izašao iz vrtića. Tjeraš me da posumnjam u tvoju iskrenost ili možda još uvijek nisi sazreo kao čovjek. Klub za kojeg navijaš je simbol za lopovluk u Italiji (dobro poznati Totonero skandal), a ti najveći italijanski klub nazivaš lopovskim i seljačkim. Patetika!

Da, Vidal je svjetska klasa, tvoje mišljenje mi je nebitno. Od jednog deklasiranog antijuventina i ne očekujem drugačiji način razmišljanja.
Nervozan nisam. Taj skandal o kojem pricas je bio prije 30 godina tako da je to davno proslo vrijeme. A prije 6 godina vi ste izbaceni iz lige zboh kupovine i dogovora sa sudijama. To sto ti pricas nije bilo zbog rada sa sudijama vec dogovori izmedju klubova tako da mi sa sudijama nemamo nista. Pa vas trener je kaznjen doduse kazna mu je smanjena ali je jos uvijek kaznjen zbog slicne stvari zbog koje je Milan prije 30tak godina izbacen iz lige.
Doduse nama jos uvijek niko nije rekao (osim vas totalno nebitnih likova) da smo mafija (Rumenige )

kakabanja

#4569 Re: Serie A

Post by kakabanja »

Bianconeri1988 wrote:

Kroz maglu se sjecam... ali davno je to bilo

02GHOST20

#4570 Re: Serie A

Post by 02GHOST20 »

Bianconeri1988 wrote:Čuj nisi me razumio, ko sve danas koristi inet, pitanje je bilo kristalno jasno. Postavit ću ti opet i zahtjevam odgovor, bez ikakavog dječijeg izmotavanja.

Uredu je to, ali nema nikakve veze ni sa cim. Eto cim pitas vjerovatno je Juventus, ali glup si ako mislis da to dize neki rejting Juventusu koji u 60+ godina je uspio da osvoji 2 puta ligu prvaka i ako se ne varam klub je koji ima najvise izgubljenih finala sto govori koliki su gubitnici.
Evo sad tebi pitanje. Kako se zove klub sa najvise osvojenih trofeja na svijetu?
kakabanja

#4571 Re: Serie A

Post by kakabanja »

02GHOST20 wrote:
Bianconeri1988 wrote:Čuj nisi me razumio, ko sve danas koristi inet, pitanje je bilo kristalno jasno. Postavit ću ti opet i zahtjevam odgovor, bez ikakavog dječijeg izmotavanja.

Uredu je to, ali nema nikakve veze ni sa cim. Eto cim pitas vjerovatno je Juventus, ali glup si ako mislis da to dize neki rejting Juventusu koji u 60+ godina je uspio da osvoji 2 puta ligu prvaka i ako se ne varam klub je koji ima najvise izgubljenih finala sto govori koliki su gubitnici.
Evo sad tebi pitanje. Kako se zove klub sa najvise osvojenih trofeja na svijetu?
To i nije bilo tako davno

Bianconeri1988

#4572 Re: Serie A

Post by Bianconeri1988 »

02GHOST20 wrote: Uredu je to, ali nema nikakve veze ni sa cim. Eto cim pitas vjerovatno je Juventus, ali glup si ako mislis da to dize neki rejting Juventusu koji u 60+ godina je uspio da osvoji 2 puta ligu prvaka i ako se ne varam klub je koji ima najvise izgubljenih finala sto govori koliki su gubitnici.
Sad sam i glup, hajd u udure. Post će normalno biti prijavljen. 8-)

Ako se ne diže rejting zašto onda i ostali veliki klubovi nisu osvojili sve međunarodne trofeje ako misliš da je to tako lahko? Ko je sada glup? :lol:

A najtrofejniji klub na svijetu, Real, Barca ili Rangersi, mrsko mi guglati, gledam repku. :dance:
kakabanja wrote: Nervozan nisam. Taj skandal o kojem pricas je bio prije 30 godina tako da je to davno proslo vrijeme. A prije 6 godina vi ste izbaceni iz lige zboh kupovine i dogovora sa sudijama. To sto ti pricas nije bilo zbog rada sa sudijama vec dogovori izmedju klubova tako da mi sa sudijama nemamo nista. Pa vas trener je kaznjen doduse kazna mu je smanjena ali je jos uvijek kaznjen zbog slicne stvari zbog koje je Milan prije 30tak godina izbacen iz lige.
Doduse nama jos uvijek niko nije rekao (osim vas totalno nebitnih likova) da smo mafija (Rumenige )

Ma nemoj mi reći, a šta je Allegri radio u igračkim danima? Sve sveznalice, a niko pojma nema. :lol:

Istina i neoborljiva činjenica je da je Milan dva puta igrao Serie B, zato i nadimak BBilan. :D Jednom zbog namještanja (način namještanja je nebitan isto kao što je nebitno jesi li čovjeka ubio pištoljem, puškom ili nožem), a drugi put jer su ispali na terenu. Nema tu neke rasprave, druga je strana medalje što ti nešto želiš da ostaviš po strani. Milan je izbačen u Seriu B.

Ujak Fester Adriano Galliani je priča za sebe, oličenje poštenja. :lol:
02GHOST20

#4573 Re: Serie A

Post by 02GHOST20 »

Bianconeri1988 wrote:
02GHOST20 wrote: Uredu je to, ali nema nikakve veze ni sa cim. Eto cim pitas vjerovatno je Juventus, ali glup si ako mislis da to dize neki rejting Juventusu koji u 60+ godina je uspio da osvoji 2 puta ligu prvaka i ako se ne varam klub je koji ima najvise izgubljenih finala sto govori koliki su gubitnici.
Sad sam i glup, hajd u udure. Post će normalno biti prijavljen. 8-)

Ako se ne diže rejting zašto onda i ostali veliki klubovi nisu osvojili sve međunarodne trofeje ako misliš da je to tako lahko? Ko je sada glup? :lol:

A najtrofejniji klub na svijetu, Real, Barca ili Rangersi, mrsko mi guglati, gledam repku. :dance:
kakabanja wrote: Nervozan nisam. Taj skandal o kojem pricas je bio prije 30 godina tako da je to davno proslo vrijeme. A prije 6 godina vi ste izbaceni iz lige zboh kupovine i dogovora sa sudijama. To sto ti pricas nije bilo zbog rada sa sudijama vec dogovori izmedju klubova tako da mi sa sudijama nemamo nista. Pa vas trener je kaznjen doduse kazna mu je smanjena ali je jos uvijek kaznjen zbog slicne stvari zbog koje je Milan prije 30tak godina izbacen iz lige.

Ma nemoj mi reći, a šta je Allegri radio u igračkim danima? Sve sveznalice, a niko pojma nema. :lol:

Istina i neoborljiva činjenica je da je Milan dva puta igrao Serie B, zato i nadimak BBilan. :D Jednom zbog namještanja (način namještanja je nebitan isto kao što je nebitno jesi li čovjeka ubio pištoljem, puškom ili nožem), a drugi put jer su ispali na terenu. Nema tu neke rasprave, druga je strana medalje što ti nešto želiš da ostaviš po strani. Milan je izbačen u Seriu B.

Ujak Fester Adriano Galliani je priča za sebe, oličenje poštenja. :lol:
Eto dokaza ti svoje "znanje" zacas. Drzi ti se namjestanja utakmica i mafije. Nije za vas fudbal. Al hajd, bar su ti postovi smijesni ako nista. A kad covjek zivi u ovoj drzavi to je ono sto mu treba najvise. Hvala ti. :dance:
Bianconeri1988

#4574 Re: Serie A

Post by Bianconeri1988 »

Pa kad ne znaš definisati pitanje, Milan je klub sa najviše međunarodnih trofeja, pretpostavljam da si na ovo mislio, ali to ga opet ne čini najtrofejnijim klubom na svijetu. Pa Juventus ima više trofeja od Milana. 8-) :dance:

Važno je da si ti meni rekao da sam glup, a ni pitanje ne znaš postaviti kako treba. :lol:
02GHOST20

#4575 Re: Serie A

Post by 02GHOST20 »

Bianconeri1988 wrote:Pa kad ne znaš definisati pitanje, Milan je klub sa najviše međunarodnih trofeja, pretpostavljam da si na ovo mislio, ali to ga opet ne čini najtrofejnijim klubom na svijetu. Pa Juventus ima više trofeja od Milana. 8-) :dance:

Važno je da si ti meni rekao da sam glup, a ni pitanje ne znaš postaviti kako treba. :lol:
Haha pa po cemu ce to se porediti klubovi u svijetu. Da neces porediti Liverpool koji igra u Engleskoj sa Rangersima po broju trofeja u ligi, iako je Liverpool igrao protiv takvih sila kao ManUtd, Arsenal, Nott. pa u novije vrijeme Chelsea ili City, a Rangersi protiv Celtica bukvalno. Klubovi se porede po broju trofeja na medjunarodnoj sceni, a o Juventusu kao sto covjek rece govori to da u Torinu ih nadglasaju navijaci Torina. Na njih se samo pale djeca mafijasa, propalica i ubojica, lopova i onih koji ce to tek da budu. To je taj "veliki" Juve i njihovi "veliki" navijaci. Sagnite se na koljena kad izgovarate to sveto ime AC Milan.
Post Reply