Pa ovo je vise primjer licemjerja i ulizivanja interesnim grupama nego iskrena podrska LGBT-u.tranquil wrote:Bez sarkazma, u nekom boljem okruženju to i ne bi bilo ništa čudno.pici wrote:skaku i fadilja na Ćelo kolone neg bidnu lokomotiva...
Kad može Sadik, što ne bi i Fadil.
Povorka ponosa u Sarajevu
- mirsek
#4551 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
- arzuhal
#4552 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
U tome je razlika skromnog političkog pregalaštva Fadila i SDA, i licemjernog Sadika.mirsek wrote: Pa ovo je vise primjer licemjerja i ulizivanja interesnim grupama nego iskrena podrska LGBT-u.
- mirsek
#4553 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Mene je birvaktile bario peder kod bicakcica u klubu. Spasila me poznanica neugodne situacije kad me zovnula da me upozna sa nekim. Jesam li ja sad moderan/napredan jer ga nisam nokautirao ili poslao u PM na licu mjesta ?
- arzuhal
#4554 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Što bi nokautirao nekog ko te smatra atraktivnim, zgodnim, lijepim... Čudi me da on nije nokautirao jaranicu ti...
-
breuer
#4555 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
kako je Britanija postala probušeni pe...dolar
- mirsek
#4556 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Bilo mi je gadno i neugodno kad sam skontao sta hoce. A krenuo sa pricom odakle sam, jesam li bio na moru, gdje cu ici na more, mozda bi i on mogao doci u to mjesto....arzuhal wrote:Što bi nokautirao nekog ko te smatra atraktivnim, zgodnim, lijepim... Čudi me da on nije nokautirao jaranicu ti...
- Ramzess Veliki
#4557 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Po njima si vec njihov jer ga nisi namarisao.mirsek wrote:Mene je birvaktile bario peder kod bicakcica u klubu. Spasila me poznanica neugodne situacije kad me zovnula da me upozna sa nekim. Jesam li ja sad moderan/napredan jer ga nisam nokautirao ili poslao u PM na licu mjesta ?
- dječak sa šibicama
#4558 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Sad ne razumijem, ako me nikada nije bario derpe, moram li se osjecati nepozeljno? 
ali jeste me bario, pa sam miran, nego samo pitam
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4559 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
bogumi je meni birivaktile jedan malezijac bizmisen nudio milju mara... ja se premisljoRamzess Veliki wrote:Po njima si vec njihov jer ga nisi namarisao.mirsek wrote:Mene je birvaktile bario peder kod bicakcica u klubu. Spasila me poznanica neugodne situacije kad me zovnula da me upozna sa nekim. Jesam li ja sad moderan/napredan jer ga nisam nokautirao ili poslao u PM na licu mjesta ?
- mirsek
#4560 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa da je bio napadniji ili da se nisam izvukao mozda bi i to bilo. Ali ono, dok samo prica, tolerantan sam.Ramzess Veliki wrote:Po njima si vec njihov jer ga nisi namarisao.mirsek wrote:Mene je birvaktile bario peder kod bicakcica u klubu. Spasila me poznanica neugodne situacije kad me zovnula da me upozna sa nekim. Jesam li ja sad moderan/napredan jer ga nisam nokautirao ili poslao u PM na licu mjesta ?
- arzuhal
- mirsek
#4562 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Sto si se radovao ceci ?dječak sa šibicama wrote:Sad ne razumijem, ako me nikada nije bario derpe, moram li se osjecati nepozeljno?
- arzuhal
#4563 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Znači, samo se oko cijene još razmišljalo?pici wrote:bogumi je meni birivaktile jedan malezijac bizmisen nudio milju mara... ja se premisljoRamzess Veliki wrote:Po njima si vec njihov jer ga nisi namarisao.mirsek wrote:Mene je birvaktile bario peder kod bicakcica u klubu. Spasila me poznanica neugodne situacije kad me zovnula da me upozna sa nekim. Jesam li ja sad moderan/napredan jer ga nisam nokautirao ili poslao u PM na licu mjesta ?
-
Hakiz
#4564 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
A samo zato što je homo to automastski znači da je slab pa da bi on dobio batine od tebe.mirsek wrote:Pa da je bio napadniji ili da se nisam izvukao mozda bi i to bilo. Ali ono, dok samo prica, tolerantan sam.Ramzess Veliki wrote:Po njima si vec njihov jer ga nisi namarisao.mirsek wrote:Mene je birvaktile bario peder kod bicakcica u klubu. Spasila me poznanica neugodne situacije kad me zovnula da me upozna sa nekim. Jesam li ja sad moderan/napredan jer ga nisam nokautirao ili poslao u PM na licu mjesta ?
Nemoguće bi bilo obratno?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4565 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
ama milja je milja al kontam junfer sam pa bi to moglo i dic cijenu...
- mirsek
#4566 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa ja mlad, u formi, fudbal, teretana, trcanje, on u nekim cetrdesetim- pedesetim, mrsav. Nekako ne vidim da bi me mogao povrijediti, osim u dusu.Hakiz wrote:
A samo zato što je homo to automastski znači da je slab pa da bi on dobio batine od tebe.
- dječak sa šibicama
#4567 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ceca kraljica, srpska majka <3
- mirsek
#4568 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Da ti nije nudio da mu zenu obljubis a ne njega ?pici wrote:bogumi je meni birivaktile jedan malezijac bizmisen nudio milju mara... ja se premisljoRamzess Veliki wrote:Po njima si vec njihov jer ga nisi namarisao.mirsek wrote:Mene je birvaktile bario peder kod bicakcica u klubu. Spasila me poznanica neugodne situacije kad me zovnula da me upozna sa nekim. Jesam li ja sad moderan/napredan jer ga nisam nokautirao ili poslao u PM na licu mjesta ?
Malajke vole zapadnjake.
-
Hakiz
#4569 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Iskustvo i rutina su na njegovoj stranimirsek wrote:Pa ja mlad, u formi, fudbal, teretana, trcanje, on u nekim cetrdesetim- pedesetim, mrsav. Nekako ne vidim da bi me mogao povrijediti, osim u dusu.Hakiz wrote:
A samo zato što je homo to automastski znači da je slab pa da bi on dobio batine od tebe.
- mirsek
#4570 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Jesil snimio koncert za uspomenu ?dječak sa šibicama wrote:Ceca kraljica, srpska majka <3
- arzuhal
#4571 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa nema gore...mirsek wrote:Pa ja mlad, u formi, fudbal, teretana, trcanje, on u nekim cetrdesetim- pedesetim, mrsav. Nekako ne vidim da bi me mogao povrijediti, osim u dusu.Hakiz wrote:
- Ramzess Veliki
#4572 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ovdje su bezobrazni jer im je sve dopusteno.
Prestao sam ici na bazen jer je tamo stalna grupa pedera I kad god dodjem neki od njih mi prilazi I dodijava. Dzabe sto ih stalno odbijam, kao da im je natjecanje da me neki nategne ...
Prestacu cini mi se ici I u teretanu.
Sad nemam kome odnijeti hlace na skracivanje, trazim krojacki salon u drugom gradu, jer me je bario vlasnik jedinog snajderaja u ovom gradu, I muka mi ponovo ici tamo.
Dok sam bio u vezi sa filipinkom konobar derpe joj je rekao ako ikad prekine samnom da ce on probati. Kad sam prekinuo sa njom I krenuo sa drugom, ovoj drugoj je slao slike kad sam u baru sa nekim drustvom, uslika neku zensku za susjednim stolom I laze da je varam sa njom ne bi li prekinuli.
Transgender me pip'o u pubu ...
Prestao sam ici na bazen jer je tamo stalna grupa pedera I kad god dodjem neki od njih mi prilazi I dodijava. Dzabe sto ih stalno odbijam, kao da im je natjecanje da me neki nategne ...
Prestacu cini mi se ici I u teretanu.
Sad nemam kome odnijeti hlace na skracivanje, trazim krojacki salon u drugom gradu, jer me je bario vlasnik jedinog snajderaja u ovom gradu, I muka mi ponovo ici tamo.
Dok sam bio u vezi sa filipinkom konobar derpe joj je rekao ako ikad prekine samnom da ce on probati. Kad sam prekinuo sa njom I krenuo sa drugom, ovoj drugoj je slao slike kad sam u baru sa nekim drustvom, uslika neku zensku za susjednim stolom I laze da je varam sa njom ne bi li prekinuli.
Transgender me pip'o u pubu ...
- Sara03
#4573 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Jesi ti ono u Maleziji?
Aham, jes' tako je.
Aham, jes' tako je.
Last edited by Sara03 on 27/08/2019 16:16, edited 1 time in total.
- Ramzess Veliki
#4574 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Naprotiv, to znaci da si privlacan I zenama.dječak sa šibicama wrote:Sad ne razumijem, ako me nikada nije bario derpe, moram li se osjecati nepozeljno?
- Ramzess Veliki
#4575 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Jes jes …Sara03 wrote:Jesi ti ono u Maleziji?
Aham, jes' tako je.