REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post Reply
SkyLimit

#4551 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by SkyLimit »

sandromen wrote:
megaman4 wrote:@sandromen

Petar Matanovic je jedan od prvih koji je reagovao na Covicevo trazenje treceg a nije jedini.

Tu je i katolicka crkva koja je protiv ove politike. Protiv su i fratri.
To nisu Hrvati! To su naši Bosanci katolici!! :bih: :bih: :bih:
A da pustiš da oni sami odlučuju šta su?
sandromen

#4552 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by sandromen »

SkyLimit wrote:
sandromen wrote:
megaman4 wrote:@sandromen

Petar Matanovic je jedan od prvih koji je reagovao na Covicevo trazenje treceg a nije jedini.

Tu je i katolicka crkva koja je protiv ove politike. Protiv su i fratri.
To nisu Hrvati! To su naši Bosanci katolici!! :bih: :bih: :bih:
A da pustiš da oni sami odlučuju šta su?
Ne provociraj!! Ne na ovoj temi!!!
Lug

#4553 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Lug »

hAZNADAR wrote:
Banksy wrote:Sinoć (Čovićev glasnogovornik) I. Lučić na HTV-u reče kako je Čović u vrlo teškoj poziciji i kako će odluka biti teška, kakva god da bude.
I zaista jeste teška, ali koja god da bude, ne sumnjam da će je kapitalizirati, i to debelo, debelo.
I za vjerovati je :lol:

Za Covica je stvar vrlo jasna. Zeli treci a Bosnjaci ne daju.
Vjerovatno ovih dana pokusava svoj pristanak naplatiti.

Tako da smo prije mi u teskoj situaciji. Ili treci sa revizijom ili nema treceg i nema revizije.

ne trazi sud novu odluku, pa da ce glasati.. sta vam je ljudi..?!
DonieBrasco

#4554 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by DonieBrasco »

Covic zna da nece dobiti treci jer zapad nece dozvolit, jedino da traz federalizaciju (nesto oko kantona), jos kljucnih funkcija, kanal na r'vatskom i slicne stvari.
sandromen

#4555 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by sandromen »

Lug wrote:
hAZNADAR wrote:
Banksy wrote:Sinoć (Čovićev glasnogovornik) I. Lučić na HTV-u reče kako je Čović u vrlo teškoj poziciji i kako će odluka biti teška, kakva god da bude.
I zaista jeste teška, ali koja god da bude, ne sumnjam da će je kapitalizirati, i to debelo, debelo.

Tako da smo prije mi u teskoj situaciji. Ili treci sa revizijom ili nema treceg i nema revizije.

ne trazi sud novu odluku, pa da ce glasati.. sta vam je ljudi..?!
Traži da se tri člana Predsjedništva očituju o tome kao je sve urađeno po propisima? Ako Bakir jedini pošalje pismo nazad da je sve uredu, a ova dvojica kako nije ništa od ponovnog pokretanja svega. Kontaš?
animus

#4556 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by animus »

Kad bi i bilo potrebno glasati a nece biti ja bi pustio Covica da glasa kako hoce. Ako bi glasao za srpsku stranu tu bi mu bio kraj. Znam da bi on to volio ali je ipak dovoljno pametan da zna koliko bi ga kostalo. Zato ce pokusati da malo ucijeni Baketa ali mu to nece proci.
Teska mu je pozicija zato on kaze da ce biti neutralan. Nista mu drugo ne preostaje.
sandromen

#4557 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by sandromen »

animus wrote:Kad bi i bilo potrebno glasati a nece biti ja bi pustio Covica da glasa kako hoce. Ako bi glasao za srpsku stranu tu bi mu bio kraj. Znam da bi on to volio ali je ipak dovoljno pametan da zna koliko bi ga kostalo. Zato ce pokusati da malo ucijeni Baketa ali mu to nece proci.
Teska mu je pozicija zato on kaze da ce biti neutralan. Nista mu drugo ne preostaje.
A šta neutralno da odgovori na pitanje jeste legalno ili nije legalno? To nije moguće. Morat će nešto da odluči. :izet: :lol:
DonieBrasco

#4558 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by DonieBrasco »

Prije da ce biti suzdrzan ali znamo mi njegovu stranu, vece je pitanje kakve on instrukcije dobija iz Hrvatske.
dobojlija81

#4559 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by dobojlija81 »

ivanić,dačić :-)
jeko ovaj treci
dobra voditeljka :thumbup:
DonieBrasco

#4560 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by DonieBrasco »

Koja televizija ?
Ripicipi

#4561 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Ripicipi »

DonieBrasco wrote:Koja televizija ?
rts1
Duka Dizel

#4562 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Duka Dizel »

DonieBrasco wrote:Koja televizija ?
http://www.rts.rs/page/tv/ci/live.html
Sara03

#4563 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Sara03 »

Evo i Dačić udari na Mirsadu. :D
Jadna Mirsa, šta joj rade. :-)
palermo

#4564 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by palermo »

sandromen wrote:
Traži da se tri člana Predsjedništva očituju o tome kao je sve urađeno po propisima? Ako Bakir jedini pošalje pismo nazad da je sve uredu, a ova dvojica kako nije ništa od ponovnog pokretanja svega. Kontaš?
Pa valjda sud traži i dokaze za tvrdnje svakog od članova predsjedništva. Kad sud tako ne bi radio, bilo bi dovoljno da lopov kaže, nisam majke mi i sud obustavlja postupak :D
animus

#4565 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by animus »

sandromen wrote:
animus wrote:Kad bi i bilo potrebno glasati a nece biti ja bi pustio Covica da glasa kako hoce. Ako bi glasao za srpsku stranu tu bi mu bio kraj. Znam da bi on to volio ali je ipak dovoljno pametan da zna koliko bi ga kostalo. Zato ce pokusati da malo ucijeni Baketa ali mu to nece proci.
A šta neutralno da odgovori na pitanje jeste legalno ili nije legalno? To nije moguće. Morat će nešto da odluči. :izet: :lol:
Moze on svasta. Pravi politicar uvijek nadje treci izbor. Npr ne odgovori nista a kratak rok. Pa moze da navede da je potrebno o tome razgovarati i pazljivo donijeti odluku zbog delikatne situacije jer je nejasno i tesko reci kakav je status. Pa jebo ga ti jesi gledao kada uzivo kako pricaju satima a nista ne kazu. Tu su svjetski majstori.
Duka Dizel

#4566 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Duka Dizel »

Dačić popio malo.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#4567 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by pici »

stara karalica... :izet:

Image
Haris.ba

#4568 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Haris.ba »

Duka Dizel wrote:Dačić popio malo.
Kako ono reče? Stotine hiljada Srba poginulo u ratu u Bosni i Hercegovini pa nema genocida?

P.S.
Znači trebalo bi tužiti državu Srbiju zbog toga? Da nema Dacić neke nove činjenice o stradanju Srba u Bosni i Hercegovini?
Last edited by Haris.ba on 28/02/2017 21:49, edited 1 time in total.
_dreamer_

#4569 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by _dreamer_ »

procitah ovo pismo... Sud u pismu navodi izjave Ivanica i onog drugog koji nazivaju Sakiba Softica bivsim agentom, a ovdje pojedini na forumu iz toga konstruisu tezu da je sud oslovio Sakiba Softica kao bivseg agenta. Zemljo otvori se, Alija pomakni se da i ja kraj tebe legnem.
hAZNADAR

#4570 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by hAZNADAR »

I sta bi mu se to desilo da samo potvrdi konstantu svoje visegodisnje politike i podrzi srpsku stranu? Kakav kraj?
animus

#4571 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by animus »

pici wrote:stara karalica... :izet:

Image
Ako je ovo staro onda sam ja metuzalem. Koka u najboljim godinama. Uh kad ove nogice vidim povukao bi reviziju instantno. :izet:
Sara03

#4572 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Sara03 »

Haris.ba wrote:
Duka Dizel wrote:Dačić popio malo.
Kako ono reče? Stotine hiljada Srba poginulo u ratu u Bosni i Hercegovini pa nema genocida?
:-)

Još se našao raspravljati o pravnoj kvalifikaciji genocida. On, hej? :run:
tandmand

#4573 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by tandmand »

hAZNADAR wrote:

Ne možemo tražiti pravdu za žrtve iz prošlog rata/agresije, tako što ćemo na osnovu Čovićeve usluge pustiti niz vodu Bošnjake SBK, HNK i tako praviti nove žrtve. Halooo :shock:
Haris.ba

#4574 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Haris.ba »

_dreamer_ wrote:procitah ovo pismo... Sud u pismu navodi izjave Ivanica i onog drugog koji nazivaju Sakiba Softica bivsim agentom, a ovdje pojedini na forumu iz toga konstruisu tezu da je sud oslovio Sakiba Softica kao bivseg agenta. Zemljo otvori se, Alija pomakni se da i ja kraj tebe legnem.
Pa evo, i Ivanić isto tvrdi. Mada on kaže da piše i u pismu "bivši agent". Ne kaže je li to citirano ili ga tako oslovljava Registrar.
DonieBrasco

#4575 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by DonieBrasco »

animus wrote:Ako je ovo staro onda sam ja metuzalem. Koka u najboljim godinama. Uh kad ove nogice vidim povukao bi reviziju instantno. :izet:
Ona je 1966. godiste, poznata po plasticnim operacijama. Ali izgleda predobro.

Vratimo se na temu ...
Last edited by DonieBrasco on 28/02/2017 21:53, edited 1 time in total.
Post Reply