Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
- cyprus
#4551 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Poenta ove tri karte koje sam postavio jeste da se vidi u kolikim smo govnima svi... Bošnjaci se koncentrišu u trokut Sarajevo -Zenica - Tuzla, Srbi u okolinu Banja Luke, a Hrvati u Hercegovini... Ostala područja će polako postajati pusta... Neka vrlo skoro, a neka nakon određenog vremena... Zaista bih i ja volio da vidim razlog za ovo nekakvo trijumfalističko raspoloženje...
-
Fudo387
#4552 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Ma nema zime za vas dvojicu, ako bude gusto vas ce brat PM prebaciti, u gepeku.junior3 wrote:Nisam vidio troke dugo, ali ne sumnjam da je i on spreman sa sve traktorom.Fudo387 wrote:
A dje ti je jaran troka, nesta ga nema, da ga niste ispisali...gluho bilo?
Nemoj djaba da trosite na poljoprivrednu mehanizaciju.
- Danguba
#4553 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Da. Bosnjaka je vise od 50%.hizo ramidovic wrote:ok, znaci bosnjaka ima vise od 50%.
mene zanima sta sad? kakvi su planovi za dalje? ukidanje rs-a?
Haj sada u B.Luku pa ih pitaj ''sto im to smeta''? Nama ne smeta.
- Connaisseur Karlin
#4554 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Jedno od pitanja koje postavih prije dva dana,jos nisam dobila odgovorpiupiu wrote:Haj' ti meni reci koje su to kulturološke (ne političke, već kulturološke) razlike koje ih nepomirljivo razdvajaju?Patriotska_Liga wrote: Problem nastaje onog momenta kad pripadnici ta tri tora jasno kažu da neće u taj zajednički tor jer postoje kulturološke i političke razlike koje ih nepomirljivo razdvajaju.
- spreca
#4555 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Mani se ti gramatike ....nego gledaj ako kako mognes sa Bajom da se ukrcas bar u Vertaljotjunior3 wrote:Joj jaro de se malo opismeni, ti si garant u onima sa osnovnom školom.spreca wrote:zasta ces kupiti jadan nebio kad vas je Baja pokro za 10 pokoljenja........napravicu ja firmu RentaTraktor i to sve ce biti Bjelorusijunior3 wrote:\
Jašta, davno sam sve spremio, još samo da traktor kupim.![]()
![]()
ali pred drinom moras parkirati i onda preko cuprije pjeske
![]()
![]()
a tamo ce vas cekati IMT i Rakovice
![]()
![]()
K'o da ti je Mektić nešto u rodu, dva rijetko nepismena čovjeka.
I ne sikiraj se z moje pare, stvarno ste ljudine, jedan se brine za ljubav drugi za pare.
-
zrakomlat
#4556 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
cyprus wrote:Poenta ove tri karte koje sam postavio jeste da se vidi u kolikim smo govnima svi... Bošnjaci se koncentrišu u trokut Sarajevo -Zenica - Tuzla, Srbi u okolinu Banja Luke, a Hrvati u Hercegovini... Ostala područja će polako postajati pusta... Neka vrlo skoro, a neka nakon određenog vremena... Zaista bih i ja volio da vidim razlog za ovo nekakvo trijumfalističko raspoloženje...
A već su mnoga pusta a nova to postaju.
-
junior3
#4557 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Ma kakve zime fudo, tu si ti sa motorkama.Fudo387 wrote:Ma nema zime za vas dvojicu, ako bude gusto vas ce brat PM prebaciti, u gepeku.junior3 wrote:Nisam vidio troke dugo, ali ne sumnjam da je i on spreman sa sve traktorom.Fudo387 wrote:
A dje ti je jaran troka, nesta ga nema, da ga niste ispisali...gluho bilo?![]()
Nemoj djaba da trosite na poljoprivrednu mehanizaciju.
Jadan ovaj PM njega mrze više nego Srbe na forumu.
- Laertes
#4558 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Moremo naprdjivat ovdje 180 stranica i ništa više.Danguba wrote:Da. Bosnjaka je vise od 50%.hizo ramidovic wrote:ok, znaci bosnjaka ima vise od 50%.
-
hizo ramidovic
#4559 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
nebitno je sto im to smeta, ja samo pitam kako dalje? kakva je strategija i kako se misli materijalizovati ova cinjenica?Danguba wrote:Da. Bosnjaka je vise od 50%.hizo ramidovic wrote:ok, znaci bosnjaka ima vise od 50%.
-
mzungu
#4560 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
quote]
Ja djecu davno napravio, fala što se brineš.
[/quote]
ma kako da se ne brinem kad vas statistika
Ja djecu davno napravio, fala što se brineš.
ma kako da se ne brinem kad vas statistika
-
junior3
#4561 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Joj jesi mi se napisao, svaka čast, bravo.spreca wrote: Mani se ti gramatike ....nego gledaj ako kako mognes sa Bajom da se ukrcas bar u Vertaljot
Ja ću se maniti gramatike, al' ti ne bi trebao.
- Danguba
#4562 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Nemora nikako.hizo ramidovic wrote:nebitno je sto im to smeta, ja samo pitam kako dalje? kakva je strategija i kako se misli materijalizovati ova cinjenica?Danguba wrote:Da. Bosnjaka je vise od 50%.hizo ramidovic wrote:ok, znaci bosnjaka ima vise od 50%.
...ali zasto im to toliko smeta ako niko nista ne planira sa tim.
- Laertes
#4563 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Hizo, opet si se zajeb' o. S pogrešnog profila pišeš.hizo ramidovic wrote:nebitno je sto im to smeta, ja samo pitam kako dalje? kakva je strategija i kako se misli materijalizovati ova cinjenica?Danguba wrote:Da. Bosnjaka je vise od 50%.hizo ramidovic wrote:ok, znaci bosnjaka ima vise od 50%.
- madner
#4564 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Kako lupate ofrlje, nacionalista bi se izjasnio kao Bosanac, mudzahedin se ne bi izjasnio. Budala ne bi znao sta koja opcija predstavlja.L u c i f e r wrote:pa onda mi nije jasno šta ima neko nekog ovde ubjeđivati da je budala ili nacionalista ili mudžahedin što se izjasnio kao bošnjak, a bio bi kao cool da je bosanacmadner wrote:Cuj kondicionala, covjek se treba izjasniti kako se osjeca.
ne fakat, ova priča je stvarno bezze
prosvijetlite brate na bl i hb forumu kojeg bh hrvata ili srbina da treba da se izjašnjava kao bosanac![]()
ja vam govorim da je glupi merhametli Musliman nestao, a da je nastao vrlo jeben boošnjo koji se ne da baš tako lahko prevesti žedan preko vode, i to su rezultati popisa upravo pokazali
Jedini nacin na koji mozes doci do tvog zakljucka jeste ako mislis da se ljudi izjasnjavaju drugacije od svog osjecaja. Sto je tvoj zakljucak.
- spreca
#4565 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
kako god....ali za pjesacenja je dalekojunior3 wrote:Joj jesi mi se napisao, svaka čast, bravo.spreca wrote: Mani se ti gramatike ....nego gledaj ako kako mognes sa Bajom da se ukrcas bar u Vertaljot
Ja ću se maniti gramatike, al' ti ne bi trebao.
- Sanjarko
#4566 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Po ovim Kvazi Bosancima smo Marsovci i to Vehabije i Islamisti Marsovci.House wrote:bošnjak je bosanac ili hercegovac po default-u jbt.nisam valjda marsovac![]()
Marsovci koji hoce da osvoje Planetu Zemlju i Bosnu ko u Ratu Svjetova Orson Velsa.
A ono Srbi i Hrvati nece.
Ono hoce da je sacuvaju, paze je, maze je, ne pale je, ne zare je, ne pljackaju i siluju je.
Ono Bosnjaci neprijatelji dusmani Bosne.
Da nije
-
junior3
#4567 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Kurac brale, nisam ja dobar sa pm-om kao troka, ja ću ipak trEktor kupiti.spreca wrote: kako god....ali za pjesacenja je daleko...kosto rece fudo ima sedamdesetdvojka
-
hizo ramidovic
#4568 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
gresis, bre, hizo ima jedan profil.Laertes wrote: Hizo, opet si se zajeb' o. S pogrešnog profila pišeš.
a ovako pise najcesce nedjeljom
- Laertes
#4569 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Haj, ako ti tako kažeš, Zagorehizo ramidovic wrote:gresis, bre, hizo ima jedan profil.Laertes wrote: Hizo, opet si se zajeb' o. S pogrešnog profila pišeš.
-
hizo ramidovic
#4570 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
zagore i tebi, ako je jaka vatraLaertes wrote:Haj, ako ti tako kažeš, Zagorehizo ramidovic wrote:gresis, bre, hizo ima jedan profil.Laertes wrote: Hizo, opet si se zajeb' o. S pogrešnog profila pišeš.
- Bradafilozof
#4571 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Ne daju terapiju nedjeljom?hizo ramidovic wrote:gresis, bre, hizo ima jedan profil.Laertes wrote: Hizo, opet si se zajeb' o. S pogrešnog profila pišeš.
- Sanjarko
#4572 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Ne moras.SkyLimit wrote:
Apsolutno. Ja sam se zarekao da ću ih naštancati par do narednog popisa. I nisam neki ljubitelj djece, čisto profesionalno. Nacionalni interes.
Lukavi smo Mi Bosnjaci Bosanci koji smo vecinom kozmopolite nismo vecinom Nacionalisti, Sovinisti, Rasisti i slicno.
-
Fudo387
#4573 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Kaze mi neki dan da je kupio dobrog terenca, ima mjesta u gepeku i za tebe.junior3 wrote:Kurac brale, nisam ja dobar sa pm-om kao troka, ja ću ipak trEktor kupiti.spreca wrote: kako god....ali za pjesacenja je daleko...kosto rece fudo ima sedamdesetdvojka
Jes vidio levata, vas dvojicu lozi, dje ste raja, hajmo na pivu, a on se dva put popis'o. Jednom ga zatekli u stanu, drugi put u vikendici.
- Point.
#4574 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Jos uvijek pjenis? Kolega Moke je to reko, ja mu dao taj radRipicipi wrote:Bosnjak na baterije, vidi se da si priucen sta da budes, nemas ni svoje ja...Point. wrote: Jos uvijek kmecite? 4 dan vec? 1 vas je posto, mene bi bilo sramota dolaziti i pametovati da dozivim takav krah. Kako imate samo obraza? Prodali ste se za saku dolara i jos uvijek pametujete. 1%. Caos djaci.
Sta, bio bi Bosanac da se 3% Srba i Hrvata tako izjasni, i ti pricas o obrazu?
Nisi ti ni Bosnjak ni Bosanac, ti si obicna prelivoda. Srbi i Hrvati ti diktiraju sta ces biti
Ja mogu biti i Bosnjak i Bosanac, ti ne mozes. Tebi je neko sugeriso da ako si bosanac onda nisi Bosnjak, sto je nesto najgluplje sto sam cuo u zivotu. Pa ti gledaj. Interesantno je da se ova poelmika vodi samo medju bosnjackim pukom, a kvazi intelektualci i ljudi koji ne znaju sta su se primili na Bosanac. Tih problema nema medju Srbima i Hrvatima, sto dovodi do zakljucka ili ste placeni da ovako pjenite i bacate kocku, ili vas je lako okrenuti jer ste nesigurni u sebe i svoje ja ili ste jednostavno izgubljeni u vremenu i prostoru. U svakom slucaju, prnuli ste u shishu i mozete samo jos qurcu svirati, narod je rekao svoje. 1% covjece. Zasto jednostavno ne prihvatis da ste se zajebali dobro i muski se usutite a ne ko kakve tetke, brujite na forumu evo vec cetvrti dan i samo se prosipate. Provaljeni ste. Demagogija vam je ko u Riste Djoge onomad, sram da vas bude.
- GeeTnT
#4575 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
– Slika je simptomatična za Ustav BiH. Ne postoji nijedna zemlja u Evropi, u kojoj država dolazi sa tri limuzine sa tri iste zastave. To je rezultat Dejtonskog ustava. Ta greška mora biti uklonjena – rekao je Brandt.hizo ramidovic wrote: nebitno je sto im to smeta, ja samo pitam kako dalje? kakva je strategija i kako se misli materijalizovati ova cinjenica?
Hizo za pocetak promjena Ustava...ono jedan predsjednik, jedna limuzina....
Usput dok su na nogama ukinut eres, jer potrosise boga oca, a ni kolateral vise ne postoji.
Dalje ide sve ko po loju....