Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Gabrielo

#4551 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Gabrielo »

sizifinho wrote:Ne razumijem ogranicene tipove koji se smatraju muskarcinama. Ali ih zalin fkt, tesko je njima, mislim mora da je jako tesko kad te falus uzme pod svoje i kad ti je vulva centar svemira.
Da li taj sto ti guzi prijateljicu bolje izgleda ili vozi bolju mecku? Jesi li ljubomoran na njega?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#4552 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Gabrielo, stvarno te dosta :run:
ćiribiribela

#4553 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ćiribiribela »

Gabrielo wrote:
ćiribiribela wrote:
Gabrielo wrote:
Ozbiljno se brinem za tebe.
Warum?
Stvorio sam odredjenu sliku o tebi. Necu javno da pisem.
Slobodno ti to javno sto se mene tice. :mrgreen:
sha_ba

#4554 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sha_ba »

:lol: :lol: :lol: :lol:

miskin :mrgreen:
KPNCTNJAH

#4555 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by KPNCTNJAH »

Bata je Chico, vjerni prijatelj Zagora :mrgreen:
sizifinho

#4556 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sizifinho »

Gabrielo wrote:
sizifinho wrote:Ne razumijem ogranicene tipove koji se smatraju muskarcinama. Ali ih zalin fkt, tesko je njima, mislim mora da je jako tesko kad te falus uzme pod svoje i kad ti je vulva centar svemira.
Da li taj sto ti guzi prijateljicu bolje izgleda ili vozi bolju mecku? Jesi li ljubomoran na njega?
:lol: kakav si ti prostak :skoljka:

nadam se da ćeš nas napustiti na par dana da ohanemo i ko ljudi prozborimo bez da ti uliječeš s svojim mačo prostim komentarima koji ne doliče pravom muškarcu.
Ako si ti prototip muškarčine, mene slobodno oslovljavajte s gospođice u idućim postevima.
betametazon

#4557 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by betametazon »

ne kontam pojam "paćenik"?

od kad je svijeta i vijeka ljudi su patili zbog nečeg ili im je smetalo nešto...danas ako imaš negativno mišljenje o nečemu odmah si "paćenik". Sreća pa mladi Werter ne živi u današnje doba :D
sizifinho

#4558 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sizifinho »

betametazon wrote:ne kontam pojam "paćenik"?

od kad je svijeta i vijeka ljudi su patili zbog nečeg ili im je smetalo nešto...danas ako imaš negativno mišljenje o nečemu odmah si "paćenik". Sreća pa mladi Werter ne živi u današnje doba :D
ma to je više urbanizam
isto kao što riječ gay znači sretan veseo, a danas se koristi za homoseksualce. Riječi mijenjaju značenje s vremenom.
Better Man

#4559 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Better Man »

prog321 wrote:
animals wrote:
Tesla10 wrote:Ne razumijem zašto ljudi ne vole Arape? Odakle tolike predrasude?
Pa jeboga ti..odes na yu toube i pogledas video, ne jedan..
klanje , ubijanje svi moguci vrsta..arapi izmisljaju i stavljaju svaki dan novi video..
i jos pitas sto ih ljudi ne vole..
sad ce neki reci manjina..
ali los glas se cuje dalje...
Ti Arapi ubijaju većinom Arape.
Znaći za tebe su svi isti. I dzelat i žrtve. :?
Ima još jedna stvar zbog koje ih ne vole, a to je da su pravo bahati da se vole k.....i i pokazivati da imaju novca tako što kupuju bijesna auta itd. ludiraju se za volanom istih i da ne nabrajam dalje.
betametazon

#4560 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by betametazon »

sizifinho wrote:
betametazon wrote:ne kontam pojam "paćenik"?

ma to je više urbanizam
isto kao što riječ gay znači sretan veseo, a danas se koristi za homoseksualce. Riječi mijenjaju značenje s vremenom.
Aha.
Uglavnom, ja skontah da smo svi mi danas, manje ili više, zbog ovog ili onog, nekakvi paćenici :D
Gabrielo

#4561 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Gabrielo »

sizifinho wrote:
Gabrielo wrote:
:lol: kakav si ti prostak :skoljka:

nadam se da ćeš nas napustiti na par dana da ohanemo i ko ljudi prozborimo bez da ti uliječeš s svojim mačo prostim komentarima koji ne doliče pravom muškarcu.
Ako si ti prototip muškarčine, mene slobodno oslovljavajte s gospođice u idućim postevima.
Ti si prava muskarcina jer te zene posmatraju kao aseksualno bice koje mogu smarati glupom pricom koja im kod momka ne prolazi. :thumbup:

Preskocio si odgovoriti na pitanja. :wink:
sizifinho

#4562 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sizifinho »

Gabrielo wrote: Ti si prava muskarcina jer te zene posmatraju kao aseksualno bice koje mogu smarati glupom pricom koja im kod momka ne prolazi. :thumbup:

Meni je tebe žao, toliko nisko samopouzdanje nisam vidio do sad. A najbolji dokaz niskog samopouzdanja se može vidjeti u težnji da druge poniziš i u tome se ogleda sva čovječija slabost a ti si očito jedan slabić koji uvjerava sebe da je muškarčina i to na forumu, pa mislim da ne može niže od tog. Neću se ja tebi pravdati koliko ja jesam seksualno aseksualan, to je moja lična stvar. Ako tebi više godi da me tako gledaš, jer sebi dižeš moral, slobodno.
Imaš pozdrav od mene, tužan sam i stvarno mi je žao. Volio bih da ti mogu pomoći sa tim kompleksima ali nažalost sami sebi moramo pomoći.
Zato si vjerovatno sam i sve veze koje si imao su površne. Jer naprosto je nemoguće da će ijedna snažna i inteligentna žena pasti na tako površnu priču. Ali je nemoguće da takav šovinistički nastrojen superficijalista može imati neku ozbiljnu i čvrstu vezu. :kiss:
Gabrielo

#4563 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Gabrielo »

sizifinho wrote:
Gabrielo wrote: Ti si prava muskarcina jer te zene posmatraju kao aseksualno bice koje mogu smarati glupom pricom koja im kod momka ne prolazi. :thumbup:

Meni je tebe žao, toliko nisko samopouzdanje nisam vidio do sad. A najbolji dokaz niskog samopouzdanja se može vidjeti u težnji da druge poniziš i u tome se ogleda sva čovječija slabost a ti si očito jedan slabić koji uvjerava sebe da je muškarčina i to na forumu, pa mislim da ne može niže od tog. Neću se ja tebi pravdati koliko ja jesam seksualno aseksualan, to je moja lična stvar. Ako tebi više godi da me tako gledaš, jer sebi dižeš moral, slobodno.
Imaš pozdrav od mene, tužan sam i stvarno mi je žao. Volio bih da ti mogu pomoći sa tim kompleksima ali nažalost sami sebi moramo pomoći.
Zato si vjerovatno sam i sve veze koje si imao su površne. Jer naprosto je nemoguće da će ijedna snažna i inteligentna žena pasti na tako površnu priču. Ali je nemoguće da takav šovinistički nastrojen superficijalista može imati neku ozbiljnu i čvrstu vezu. :kiss:
Nemoj vise Sizife. :lol:

Zna se na sta zene padaju. Vidim da ta tvoja nepovrsna prica ti nije pomogla da ne budes frendzoniran. :evil:
animals

#4564 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by animals »

Ja ne kontam ljude, a tjesi me , da se ni oni ne kontaju :D
sizifinho

#4565 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sizifinho »

Gabrielo wrote:Nemoj vise Sizife. :lol:

Zna se na sta zene padaju. Vidim da ta tvoja nepovrsna prica ti nije pomogla da ne budes frendzoniran. :evil:
vidim i ti si večeras svojom muškošću oborio par djevojaka, još si stigao na forum i to mene citirati. To nešto čak i znači. U moru riba koje te saljeću ti se mene sjetiš. Muškarčina, nema :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#4566 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

KPNCTNJAH wrote:Bata je Chico, vjerni prijatelj Zagora :mrgreen:
Lafe puno si se ti navalio na Baticu :zjev: :lol:
Gabrielo

#4567 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Gabrielo »

sizifinho wrote:
Gabrielo wrote:Nemoj vise Sizife. :lol:

vidim i ti si večeras svojom muškošću oborio par djevojaka, još si stigao na forum i to mene citirati. To nešto čak i znači. U moru riba koje te saljeću ti se mene sjetiš. Muškarčina, nema :lol:
Dobar si ti momak. Samo to nije pozitivna stvar. Jesi li cuo za nice guys finish last?
belfy

#4568 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by belfy »

eno Tuka fin momak, a zavrsava prvi... :izet:
palestinka

#4569 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by palestinka »

Logovan wrote:
palestinka wrote:Ja ne kontam sebe što ne mogu da se potpuno skinem s fc, a niti šta objavljujem niti šta lajkam mjesecima jer mi se smučio iz milion razloga, svih ovdje navedenih. A sve mislim nešto ću propustiti ako se izbrišem :shock: FaceBorg me usisao, ali se nisam asimilirala.
Nedavno sam i ja razmišljao zašto se ne skinem sa fb. Nisam sam sebi jasan. :lol:
Hajmo na twítter:-)
prog321

#4570 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by prog321 »

[="sizifinho"]

Nemoj se čuditi da te djevojke stavljaju uvijek u frendzonu.
Jednostavno fer, kulturan i pošten ne jebe nikada.
Ili jebe zadnji.
Promjeni spiku, proradi na izgledu ( teretana, trčanje, sport ) i jedine frendice koje ćeš imati bit će one koje si zamjenio za mladje i ljepše :-D
Logovan

#4571 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

palestinka wrote:
Logovan wrote:
palestinka wrote:Ja ne kontam sebe što ne mogu da se potpuno skinem s fc, a niti šta objavljujem niti šta lajkam mjesecima jer mi se smučio iz milion razloga, svih ovdje navedenih. A sve mislim nešto ću propustiti ako se izbrišem :shock: FaceBorg me usisao, ali se nisam asimilirala.
Nedavno sam i ja razmišljao zašto se ne skinem sa fb. Nisam sam sebi jasan. :lol:
Hajmo na twítter:-)
Nemoj Boga ti, još treba da se zarazim i na toj društvenoj mreži. :D :-)
Gabrielo

#4572 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Gabrielo »

prog321 wrote:[="sizifinho"]

Nemoj se čuditi da te djevojke stavljaju uvijek u frendzonu.
Jednostavno fer, kulturan i pošten ne jebe nikada.
Ili jebe zadnji.
Promjeni spiku, proradi na izgledu ( teretana, trčanje, sport ) i jedine frendice koje ćeš imati bit će one koje si zamjenio za mladje i ljepše :-D
:thumbup:

Slusaj iskusnije sizife.
sizifinho

#4573 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sizifinho »

ma vi ste fulili kompas majke mi :D
ja u mlin, vi u ploču.
Al hajd.
Pričajte mi o fizičkim aktivnostima, o spici, molim vas, zanima me. Ovako suh i jadan, ne znam šta ću bez vaše pomoći :evil:
svaka me je do sad bacila u friendzone, pa sam malo napaćen
ho oponopono

#4574 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ho oponopono »

...zajedno sami...kineski macak... :pusi2:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4575 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

Image

:roll: :lol: