BAKIRE ODLAZI
- Point.
#4551 Re: BAKIRE ODLAZI
Trebo mu je i ovaj hajirlija sto je bio sa amerikankom pokazati kurcinu. To su jedino i zasluzili.
- shbc
#4552 Re: BAKIRE ODLAZI
Ridji se fakat krio po trezoru, a ovaj prica kako je dijelio sudbinu sa nama... Pa ko je ovdje lud
- sunceKOtepsija
#4553 Re: BAKIRE ODLAZI
Oni nikad nisu izdali

Prvi u ratu-prvi u miru
uvijek uz narod

Prvi u ratu-prvi u miru
uvijek uz narod
- Alfons Kauders
#4554 Re: BAKIRE ODLAZI
Imam osjecaj da ce se mnogi na ovoj temi razocarati kad SDA osvoji vise glasova no na proslim izborima. 
- JThomas
#4555 Re: BAKIRE ODLAZI
makar za tvoj jelde 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4556 Re: BAKIRE ODLAZI
akobogda insallahAlfons Kauders wrote:Imam osjecaj da ce se mnogi na ovoj temi razocarati kad SDA osvoji vise glasova no na proslim izborima.
- HAVANA
- insomnia78
#4558 Re: BAKIRE ODLAZI
Ja se jos dvoumim da li da vama izaberem Bakira ili Hrvatima njihovog predstavnika
- Alfons Kauders
#4559 Re: BAKIRE ODLAZI
I meni je to jedina dilema - SDA ili HDZinsomnia78 wrote:Ja se jos dvoumim da li da vama izaberem Bakira ili Hrvatima njihovog predstavnika
Treba pazljivo pratiti ankete pred izbore, da se ne zajebemo pa ne glasamo svi za SDA, vec taman da navucemo da prodju i jedni, i drugi.
-
Sunca Sin
- Location: Psi nam se dive, svinje nas smatraju jednakim, a mačke nas preziru.
#4560 Re: BAKIRE ODLAZI
HDZ i SDA su ugrađeni u ustav i sa ovim izbornim zakonom ne mogu izgubit izbore, još kad se doda da glasačke kutije imaju prenamješten sistem glasova unaprijed određen, svaka zabluda o regularnosti izbora pada u vodu, namještaju se glasovi još od prvih izbora.
- SmokingMan
#4561 Re: BAKIRE ODLAZI
Ma glasaj Za Matina Raguža,ha ja.
-
Sunca Sin
#4562 Re: BAKIRE ODLAZI
kakvog raguža trebaju cigani osnovat stranku i onda svi za cigu glasat i postavit ga u predjedništvo.SmokingMan wrote:Ma glasaj Za Matina Raguža,ha ja.
- Alfons Kauders
#4563 Re: BAKIRE ODLAZI
Ne moze - nije implementirana presuda Sejdic Finci.Sunca Sin wrote:kakvog raguža trebaju cigani osnovat stranku i onda svi za cigu glasat i postavit ga u predjedništvo.SmokingMan wrote:Ma glasaj Za Matina Raguža,ha ja.
U predsjednistvo mogu samo Konstitutivni Arijevci, niposto nize rase poput Roma, Jevreja i Ostalih.
- SmokingMan
#4564 Re: BAKIRE ODLAZI
Pa ako amerikancima i MZ odgovaraju,iz njima znanih razloga,ovakava "tri režima rada" i propaganda koja ga održava,oni će "direktno" podržati takvu vlast.Sunca Sin wrote:HDZ i SDA su ugrađeni u ustav i sa ovim izbornim zakonom ne mogu izgubit izbore, još kad se doda da glasačke kutije imaju prenamješten sistem glasova unaprijed određen, svaka zabluda o regularnosti izbora pada u vodu, namještaju se glasovi još od prvih izbora.
-
Sunca Sin
#4565 Re: BAKIRE ODLAZI
Onda narod kad izađe na proteste neka pali strane ambasade a ne zgrade institucija.SmokingMan wrote:Pa ako amerikancima i MZ odgovaraju,iz njima znanih razloga,ovakava "tri režima rada" i propaganda koja ga održava,oni će "direktno" podržati takvu vlast.Sunca Sin wrote:HDZ i SDA su ugrađeni u ustav i sa ovim izbornim zakonom ne mogu izgubit izbore, još kad se doda da glasačke kutije imaju prenamješten sistem glasova unaprijed određen, svaka zabluda o regularnosti izbora pada u vodu, namještaju se glasovi još od prvih izbora.
- MOSALJOZE
#4566 Re: BAKIRE ODLAZI
Da mi imamo mozga,jedan dio Bošnjaka bi glasao za ovog čovjeka,i vjerujem da bi glat prošao.E to se zove politika...SmokingMan wrote:Ma glasaj Za Matina Raguža,ha ja.
- SmokingMan
#4567 Re: BAKIRE ODLAZI
Da je ikako moguće,i da su konstituivan narod,glasao bi za jevrejskog predstavnika.Alfons Kauders wrote:Ne moze - nije implementirana presuda Sejdic Finci.Sunca Sin wrote:kakvog raguža trebaju cigani osnovat stranku i onda svi za cigu glasat i postavit ga u predjedništvo.SmokingMan wrote:Ma glasaj Za Matina Raguža,ha ja.
U predsjednistvo mogu samo Konstitutivni Arijevci, niposto nize rase poput Roma, Jevreja i Ostalih.
- spreca
#4568 Re: BAKIRE ODLAZI
Ali oni nisu ni predsjednici drzava niti predsjednici najjacih stranaka.....cijenim tvoj doprinos odbrani BiH ali mi se gadi kad neko brani Bakira......jer bakira prvo trebaFudo Bosna wrote:Moglo bi se dosta mana naci clanu predsjednistva Bakiru Izetbegovicu, kritikovati ga, objektivno konstatovati da je kao lider daleko ispod harizme svoga rah oca...
Ipak, meni ovdje,( bez potrebe da ga branim ili kritikujem) , padaju u oci dvije stvari: Dovodjenje Bakira u kontekst nekakvog"ratnog kukavicluka"/ trezor, i pravdanje poteza ove , "demokratski nastrojene", USA drzavljanke?
Prvo; Gdje su u slicnim okolnostima, bili sinovi predsjednika i ratnih komandanata iz reda drugih naroda?
Da li je Miroslav Tudjman dok mu je 1/3 Hrvatske drzave, ciji mu je otac bio predsjednik bila okupirana, bio mozda diverzant, ili na prvoj liniji prema Benkovcu?
Jesu li sinovi ratnih zlicinaca Slobe ili Rase ili slicnih, bili " ratni heroji" sa prvih linija?
Nisu!
Bio sam , od aprila 1992 godine do sredine rata kao dobrovoljac pripadnik ARBIH, od polovine rata na radnoj obavezi zbog teske bolesti uzrokovane ucescem u ratu, (zbog cega sam i demobilisan), ali znam da i ljudi koji su npr, za razliku od mene, koji sam bio na prvoj liniji pola rata, koji su bili uz rah Aliju, kao Bakir, koji su bili uz gene Sefera, Sibera, Jovu, koji su radili u bolnicama, radili u namjenskoj industriji, pekari i slicno, znam da su i ti ljudi dali mozda nesto manji ,( od nas na prvoj liniji), ali daleko veci doprinos odbrani i nisu izdali Domovinu za razliku od muskih "strina" i muskih "tetki" koji su iz Sarajeva razgulili 1992 a sada iz dijaspore "pametuju" i "mirna obraza" kritikuju Bakira. Da, Bakir nije, "gle cuda", kao sin predsjednika drzave bio diverzant, ali je boravio nekih 500 metara daleko od prve linije, i cijeli rat proveo sa nama ostalim sugradjanima, pod granatama i snajperima i u opkoljenom Sarajevu, bez dovoljno hrane, bez struje , bez vode, nije se dislocirao ni u Njemacku niti van borbenih dejstava, na mirniji dio slobodne teritorije BIH, mnogi koji ga kritikuju jesu , pa neka prvo osude sebe i svoj kukavicluk!
Drugo; ova Amerikanka ovim cinom, barem po meni, nije uvrijedila osobu Bakira Izetbegovica, kao gradjanina, ona je , barem po meni, uvrijedila instituciju predsjednika/ predsjednistva drzave Bosne i Hercegovine, i time pokazala nepostovanje prema zemlji u koju je dosla!
Zasto ne pokaze srednji prst svome predsjedniku, ili zasto ovaj , " demokratski performans" , nije pokazala nekom od dva druga clana predsjednistva ili predsjedniku manjeg BIH entiteta, nije valjda, (da gorenabrojana gospoda to, " nikako" ne zasluzuju, a samo Bake zasluzuje), mislim da to nije razlog, vec je razlog to sto ovoj nekulturnoj djevojci ocito politika drugih bosanskih lidera ocito ne smeta, a i daleko bi se gore provela i "odrijesila djep"/fasovala prekrsajnu , da je njima pokazala taj srednji prst....
- SmokingMan
#4569 Re: BAKIRE ODLAZI
Bošnjo uvijek zna za koga treba glasati.Takva je to sorta,ako nas neko treba jebati neka to bude naš,jer bolje naš nego neko drugi,samo zato što se zove Abdullah,čak iako postoji bolja i objektivna opcija u nekoj drugoj osobi,druge nacionalnosti,oni bi opet izabrali isto.Ljudi na šta prvo ne obraćaju pažnju je karakter osobe,već na ono najmanje bitno,kako se zove,je li mu babo,dedo ili neko drugi hadžija,koliko vakata klanja.Nije pravilo da je svako ko ide u džamiju dobar čovjek.MOSALJOZE wrote:Da mi imamo mozga,jedan dio Bošnjaka bi glasao za ovog čovjeka,i vjerujem da bi glat prošao.E to se zove politika...SmokingMan wrote:Ma glasaj Za Matina Raguža,ha ja.
- Alfons Kauders
#4570 Re: BAKIRE ODLAZI
I to na svim nivoima, od opstine do predsjednistva.SmokingMan wrote: Da je ikako moguće,i da su konstituivan narod,glasao bi za jevrejskog predstavnika.
- SmokingMan
#4571 Re: BAKIRE ODLAZI
Finci do groba.Alfons Kauders wrote:I to na svim nivoima, od opstine do predsjednistva.SmokingMan wrote: Da je ikako moguće,i da su konstituivan narod,glasao bi za jevrejskog predstavnika.
- tandmand
#4572 Re: BAKIRE ODLAZI
ajme, ajme ..... šok i nevjerica
- salik79
#4573 Re: BAKIRE ODLAZI
SmokingMan wrote:Finci do groba.Alfons Kauders wrote:I to na svim nivoima, od opstine do predsjednistva.SmokingMan wrote: Da je ikako moguće,i da su konstituivan narod,glasao bi za jevrejskog predstavnika.
Finci, jos vise od Baketa&co, gleda samo vlastiti interes.
Last edited by salik79 on 26/08/2017 12:33, edited 1 time in total.
- drag_gost
- mO k3
#4575 Re: BAKIRE ODLAZI
Sljedece izbore skinuti covica i izabracemo martina..MOSALJOZE wrote:Da mi imamo mozga,jedan dio Bošnjaka bi glasao za ovog čovjeka,i vjerujem da bi glat prošao.E to se zove politika...SmokingMan wrote:Ma glasaj Za Matina Raguža,ha ja.