Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- vaučer
#4551 Re: Liverpool FC
Preočito je bilo, trebao je svirati.
Žao mi je Mansfielda, dobro su se borili, predobro da ih izbaci sudački previd.
Žao mi je Mansfielda, dobro su se borili, predobro da ih izbaci sudački previd.
-
Mustang1
#4552 Re: Liverpool FC
Trebao je Suarez priznati sad je imao priliku da opere neke mrlje i da se dokaze kao velicina .. Jest da vodstvo nije neko 1:0 ali sumnjam da bi izgubili a on bi dobio puno ..
-
Mustang1
#4553 Re: Liverpool FC
Auuuu sto skace vlasnica .. Da hoce jos jedan dati Mansfield da je gledam i kroz 10.ak dana

- vaučer
#4555 Re: Liverpool FC
Štopao si loptu rukom pred golom pa zabio.Lakat Jebić wrote:sta ucini suarez?
-
Mustang1
#4556 Re: Liverpool FC
Djubrad bezdusna .. Pustite ljudima go vidite da zena hoce poludit

- MyTao
#4557 Re: Liverpool FC
Linijski sudija koji nije "vidio" igranje rukom je isti onaj sto je svirao nepostojeci ofsajd protiv Evertona... covjek je izgubljen slucaj to se vidilo i na toj utakmici protiv Evertona, i opet sudi

- vaučer
#4558 Re: Liverpool FC
Dobro si ga snimio.MyTao wrote:Linijski sudija koji nije "vidio" igranje rukom je isti onaj sto je svirao nepostojeci ofsajd protiv Evertona... covjek je izgubljen slucaj to se vidilo i na toj utakmici protiv Evertona, i opet sudi![]()
Stvarno je rupa od sudije.
- Logovan
#4559 Re: Liverpool FC
Eee moj Suarez.
Dobar si igrač ali si jedan veliki kreten.
- vaučer
#4560 Re: Liverpool FC
Ma da, to nijedan drugi napadač ne bi zabio, samo Suarez je dovoljno đubre.zlo87 wrote:Eee moj Suarez.Dobar si igrač ali si jedan veliki kreten.
-
todd_smith
#4561 Re: Liverpool FC
Klose nedavno rukom zabio i izvinuo se i ponistili gol 
- MyTao
#4562 Re: Liverpool FC
Ma nije ono namjerno uradio... loptu je zabio u gol iz frastruacije. Sudija nije vidio igranje rukom i sta sad...
- studeni76
#4563 Re: Liverpool FC
Yes,yes.Sigurno je to bilo iz frustracije,inače nebi onMyTao wrote:Ma nije ono namjerno uradio... loptu je zabio u gol iz frastruacije. Sudija nije vidio igranje rukom i sta sad...
- MyTao
#4564 Re: Liverpool FC
Nebi on sta? O cemu pricas covjece... rekao sam da je zabio loptu iz frastruacije jer se nije nadao da ce sudije priznati gol... ispostavilo se drugacije i sta sad?
Cheating je kad igraci ManU odglume penal... a ne kad te lopta udari u ruku i sudija to nevidi...
Cheating je kad igraci ManU odglume penal... a ne kad te lopta udari u ruku i sudija to nevidi...
-
Teufik
#4565 Re: Liverpool FC
Fol je sto je on mogao izbjeci udarac te lopte,a nije.Znaci on je udario loptu a ne ona njega.MyTao wrote:
a ne kad te lopta udari u ruku

- MyTao
#4566 Re: Liverpool FC
Pa sta? nije ukrao nista, nije prevario nikoga... ja ipak mislim da nije namjerno al eto.
Sudija je tu da prati utakmicu... ponistili su mu cist gol protiv Evertona, sada nisu vidjeli ovo... nije on kriv za to...
Ovo mi je isto kao na Svjetskom kad su ga prozvali "cheat-on" jer je odbranio gol rukom
E sad, fer play bi bio da je priznao igranje rukom, ali 99.9% igraca to nikada nebi uradilo...
Sudija je tu da prati utakmicu... ponistili su mu cist gol protiv Evertona, sada nisu vidjeli ovo... nije on kriv za to...
Ovo mi je isto kao na Svjetskom kad su ga prozvali "cheat-on" jer je odbranio gol rukom
E sad, fer play bi bio da je priznao igranje rukom, ali 99.9% igraca to nikada nebi uradilo...
-
Teufik
#4567 Re: Liverpool FC
Mozes misliti sta hoces,tvoja stvar i ne zamjerim ti.MyTao wrote:Pa sta? nije ukrao nista, nije prevario nikoga... ja ipak mislim da nije namjerno al eto.
Nijedan igrac ne moze biti kriv za propuste sudija (zato sto nesto nisu vidjeli) ali svaki igrac ima duznost i odgovornost da se ponasa po pravilima igre.
Ne bi mu ni u kojem slucaju naskodilo da je priznao da je igrao rukom,cak naprotiv.
- MyTao
#4568 Re: Liverpool FC
Pa pravila igre su da smijes igrati rukom... samo sto ces za to zaraditi zuti ili crveni u nekim sitoacijama (kao na Svjetskom). Nije ni u pravilima igre da se glume penali, pa se to non stop radi...Teufik wrote:Mozes misliti sta hoces,tvoja stvar i ne zamjerim ti.MyTao wrote:Pa sta? nije ukrao nista, nije prevario nikoga... ja ipak mislim da nije namjerno al eto.
Nijedan igrac ne moze biti kriv za propuste sudija (zato sto nesto nisu vidjeli) ali svaki igrac ima duznost i odgovornost da se ponasa po pravilima igre.
Ne bi mu ni u kojem slucaju naskodilo da je priznao da je igrao rukom,cak naprotiv.
Svaki igrac treba da odluci kad je dobro igrati rukom a kad ne... Suarez je na svjetskom igrao rukom i tako svoj tim odveo do polufinala...
Noramlno da bi mu puno bolje bilo da je priznao... el evo sada izgleda da su sudije vidjele igranje rukom al su su misljenja da nije bilo namjerno... dali je ili nije o tom mozemo do sutra.
-
Teufik
#4569 Re: Liverpool FC
Ja nikad nisam cuo za ta pravila al hajd...MyTao wrote:
Pa pravila igre su da smijes igrati rukom... samo sto ces za to zaraditi zuti ili crveni u nekim sitoacijama (kao na Svjetskom). Nije ni u pravilima igre da se glume penali, pa se to non stop radi...
Dobro,simpatizer sam Uniteda pa pretpostavljam da je dio o glumljenju penala upucen radi toga.
Nemam namjeru razglabat o tome,vjerujem da vecina forumasa na ovoj temi zna moje stavove o nesportskim ispadima pa makar oni bili i iz Uniteda.
Nekada za visi cilj (uspjeh ekipe) se moze neko i licno zrtvovati (igranje rukom i dobijanje crvenog) al to ne mijenja cinjenicu da je to nesportski.U ovom slucaju Suarez to nije morao raditi radi toga.Liverpool je bio u dobroj poziciji.MyTao wrote: Svaki igrac treba da odluci kad je dobro igrati rukom a kad ne... Suarez je na svjetskom igrao rukom i tako svoj tim odveo do polufinala...
Neka misli ko sta hoce,ja se nemam namjeru ubjedjivati ovdje ni s kim.MyTao wrote: al su misljenja da nije bilo namjerno... dali je ili nije o tom mozemo do sutra.
Poenta moje price je da je pogrijesio (desava se) i da mu je bilo bolje da je to priznao.
- MyTao
#4570 Re: Liverpool FC
Fair enough... I meni smetaju nesportski ispadi... i najvise bi volio da je ovdje prizao igranje rukom, ali nije, i nemoze se kriviti nista vise nego gotovo svaki drugi igrac, jer bi svi postupili isto...
P.S. Vidi se da Suarez nije ocekivao da priznaju gol, jer on obicno kad postigne pogodak trci okolo ko lud... ovdje je udario loptu u gol iz frastruacije da ga je zakacila za ruku... Greska sudija, jbg.... jos 100 ovakvih ispada u korist Liverpoola i bit ce izjednaceni sa Man U

P.S. Vidi se da Suarez nije ocekivao da priznaju gol, jer on obicno kad postigne pogodak trci okolo ko lud... ovdje je udario loptu u gol iz frastruacije da ga je zakacila za ruku... Greska sudija, jbg.... jos 100 ovakvih ispada u korist Liverpoola i bit ce izjednaceni sa Man U
-
missko
#4571 Re: Liverpool FC
Po meni ovdje Suarez nije nista kriv.
Hebo igraca napadaca ako u glavi nema mahinalno da bilo kako ugura loptu u mrezu, on je rukom igrao ono bas mahinalno i igrao bi tako da je bio rezultat 5-0 za njih.
A za ovo prozivanje Uniteda za padanje u sesnaest, pa sam Suarez ima glume kao cijela PL skupa
Hebo igraca napadaca ako u glavi nema mahinalno da bilo kako ugura loptu u mrezu, on je rukom igrao ono bas mahinalno i igrao bi tako da je bio rezultat 5-0 za njih.
A za ovo prozivanje Uniteda za padanje u sesnaest, pa sam Suarez ima glume kao cijela PL skupa
- Kemal Malovčić
#4572 Re: Liverpool FC
Ta čuj moralista, bolje da je priznao, da opere pređašnja grehe.
Igra se za golove.
Igra se za golove.
- burekdzijabezmesa
#4573 Re: Liverpool FC
Kemal Malovčić wrote:Ta čuj moralista, bolje da je priznao, da opere pređašnja grehe.
Igra se za golove.
-
The Realist
#4574 Re: Liverpool FC
MyTao wrote:Linijski sudija koji nije "vidio" igranje rukom je isti onaj sto je svirao nepostojeci ofsajd protiv Evertona... covjek je izgubljen slucaj to se vidilo i na toj utakmici protiv Evertona, i opet sudi![]()
- rage_guy
#4575 Re: Liverpool FC
Igranje rukom je bilo toliko ocigledno da je i Suarez mislio da ce biti svirano. A sudija nije skontao, kakav kreten