Vidis da ga je poraz pogodio pa izmislja. Ne znma jedan post ovdje da je bio "bravo siroki, hajde Siroki" ili slicno, ali eto sta ces nije bolest sve sto boli.jeza u ledja wrote:avetinja wrote:Joj, ovih pitara. U Širokom im ubili Vedrana, Manijaci bili uz njih poslije, skadirali u Širokom Vedran Puljić i oni opet navijaju za Široki. Ma znaš kad ću više podržavati Sarajevo u Lištici. NIKAD.KO od Pitara je navijao za Siroki???avetinja wrote:Kada vi pljunete na nas nakon svega, tu više ljubavi nema. Kada budete igrali sa Lišticom otvoreno ću za njih navijati.
KUP BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#4551 Re: KUP BiH
-
LSD
#4552 Re: KUP BiH
niste rekli, ali kao da ste rekli....samo je još to falilo, da bude potpuni ugođaj
ali zato cemo mi govoriti slijedeci put bravo Uski i naprijed lištica....naravno, svijetla obraza poslije ovog vašeg orgijanja
sve po zaslugama
ali zato cemo mi govoriti slijedeci put bravo Uski i naprijed lištica....naravno, svijetla obraza poslije ovog vašeg orgijanja
sve po zaslugama
- avetinja
#4553 Re: KUP BiH
LSD wrote:niste rekli, ali kao da ste rekli....samo je još to falilo, da bude potpuni ugođaj
sve po zaslugama
- burek_in_space
#4554 Re: KUP BiH
@LSD, gubish se...mjesecima vec.
-
todd_smith
#4555 Re: KUP BiH
Samo ti uzivaj okoLSD wrote:niste rekli, ali kao da ste rekli....samo je još to falilo, da bude potpuni ugođaj
sve po zaslugama
-
LSD
#4556 Re: KUP BiH
jah doduše, ali nek si ti na brzinu izbrisao postove onih svojih pitara u kojim psuju i vrijeđaju, a koji povlace automatski banoveburek_in_space wrote:@LSD, gubish se...mjesecima vec.
dobro si ih zaštitio, mora ti se odati priznanje
-
todd_smith
#4557 Re: KUP BiH
nemoj se ti nama samo nervirati
- burek_in_space
#4558 Re: KUP BiH
Josh da sam mrdnuo prstom u zadnjih 15 dana na forumu po pitanju moderiranja, mozhda bih ti i povjerovao.LSD wrote: jah doduše, ali nek si ti na brzinu izbrisao postove onih svojih pitara u kojim psuju i vrijeđaju, a koji povlace automatski banove
dobro si ih zaštitio, mora ti se odati priznanjebaš onako moderatorski i nepristrasno
Ovako sam samo zabrinut. Za tebe.
-
LSD
#4559 Re: KUP BiH
ma jašta, sine...a kad si brže bolje brisao postove Keme Ataturka (zvanicno proglađena maskota foruma za sezonu 2012) u kojima me naziva idiotom - a znamo šta to povlaci....tad si uredno brinuo za svoje i brisao im postove da ne bude krampanja po banovićimaburek_in_space wrote:Josh da sam mrdnuo prstom u zadnjih 15 dana na forumu po pitanju moderiranja, mozhda bih ti i povjerovao.LSD wrote: jah doduše, ali nek si ti na brzinu izbrisao postove onih svojih pitara u kojim psuju i vrijeđaju, a koji povlace automatski banove
dobro si ih zaštitio, mora ti se odati priznanjebaš onako moderatorski i nepristrasno
Ovako sam samo zabrinut. Za tebe.
sjajno ti to...samo naprijed i ne daj se omesti
Last edited by LSD on 01/10/2014 20:56, edited 1 time in total.
-
Darkstorm
#4560 Re: KUP BiH
LSD wrote:jah doduše, ali nek si ti na brzinu izbrisao postove onih svojih pitara u kojim psuju i vrijeđaju, a koji povlace automatski banoveburek_in_space wrote:@LSD, gubish se...mjesecima vec.
Vrlo neobjektivno.Ti se na moderaciju nikako ne bi smio zaliti.
Ne znam cemu ovoliki izliv frustracija ? Ili su mozda postovi obrisani pa ih ja ne vidim, ali euforije stvarno i nema.I da objasnim nekima iznad, u kupu nema karanja ni busenja.Gleda se prolaz.Jel Zeljo izbusio Sarajevo kad je skor bio 3-1 i 2-4 ? To ti je rezultatski jednako kao i ovo, a presudio je gol u gostima.
Al' hajde, shvatam.Dug je taj niz bio da bi se tek tako lako prebolio.
- Reglan
-
Alkos
#4562 Re: KUP BiH
Ne vjerujem šta čitam. Dovoljan je jedan post i odmah se generalizuje. Žao mi je iskreno što su ubice pobijedile, iako nisam navijao ni za koga. Iskreno, ne volim ni jedne ni druge, malo manje "ne volim" željezn'čar.
Nema potrebe za generalizacijom na osnovu 1-2 posta. I te prijetnje da će sutra komšije navijati za ubice?! Pa navijajte slobodno, ako imate savjesti.
Nema potrebe za generalizacijom na osnovu 1-2 posta. I te prijetnje da će sutra komšije navijati za ubice?! Pa navijajte slobodno, ako imate savjesti.
- avetinja
#4563 Re: KUP BiH
Nije meni krivo radi poraza da je on bio čist i da je Široki bio bolji. Sve pet, bili ste bolji i pobijedili ste. Nego prvo pogode sudiju flošom u glavu i ta bi se utakmica logično trebala prekinuti i 0-3 za goste. Prvi gol im je čist, ali drugi Bože sačuvaj. Ruše dva naša igrača, očigledan faul, ali sudija ipak pušta kontru i gol. Što je još gore Široki uopšte nije bio bolja ekipa na terenu, ali eto bilo šta je bilo. Nije još ništa gotovo idemo revanš, pa nikad se ne zna.
-
LSD
#4564 Re: KUP BiH
ma svijetla obraza, buraz i to prvom prilikom...i mojne mi samo vi o savjestiAlkos wrote:Ne vjerujem šta čitam. Dovoljan je jedan post i odmah se generalizuje. Žao mi je iskreno što su ubice pobijedile, iako nisam navijao ni za koga. Iskreno, ne volim ni jedne ni druge, malo manje "ne volim" željezn'čar.
-
Alkos
#4565 Re: KUP BiH
Evo sad ću plakati. Samo naprijed "buraz", iskreno me zaboli kurac za koga ćeš ti navijati. Jebe mi se!LSD wrote:ma svijetla obraza, buraz i to prvom prilikom...i mojne mi samo vi o savjestiAlkos wrote:Ne vjerujem šta čitam. Dovoljan je jedan post i odmah se generalizuje. Žao mi je iskreno što su ubice pobijedile, iako nisam navijao ni za koga. Iskreno, ne volim ni jedne ni druge, malo manje "ne volim" željezn'čar.
-
LSD
#4566 Re: KUP BiH
pošteno
to poštujem
kad budemo zdušno podržavali lišticu kontra vas, nemoj slucajno da neko bude pametovao ,moralisao i neka spocitavanja
jer to bi bilo za grohotnog smijeha
a sad odoh gledati LP
kad budemo zdušno podržavali lišticu kontra vas, nemoj slucajno da neko bude pametovao ,moralisao i neka spocitavanja
a sad odoh gledati LP
- avetinja
#4567 Re: KUP BiH
LSD wrote:poštenoto poštujem
a sad odoh gledati LP
-
Alkos
#4568 Re: KUP BiH
I ja poštujem tvoje, ja ti sigurno neću moralisat, tvoj izbor. Pošteno, pa ko koga zajebe!
- lijek-za-sve
#4569 Re: KUP BiH
maleni
danas i opet ce u revansu i vozdra.....
na AFH bilo danas superiska,dosta golova ,lijepa igra....i sad malo meza picence,neki bez tabletica nece zaspati,al ko ih
na AFH bilo danas superiska,dosta golova ,lijepa igra....i sad malo meza picence,neki bez tabletica nece zaspati,al ko ih
-
ibizza
#4570 Re: KUP BiH
Kazu nam navijaci koji ispred Otoka pijace(oni sto prodaju sve i svasta za marku , dvije) psuju Vedrana Puljica, a sve zbog toga sto je Sarajevo osvojilo Kup BiH.
- jeza u ledja
#4571 Re: KUP BiH
Skonto sam da raspravljam s djetetom.avetinja wrote:Ovi ovdje što se raduju porazu Želje.jeza u ledja wrote:avetinja wrote:Joj, ovih pitara. U Širokom im ubili Vedrana, Manijaci bili uz njih poslije, skadirali u Širokom Vedran Puljić i oni opet navijaju za Široki. Ma znaš kad ću više podržavati Sarajevo u Lištici. NIKAD.KO od Pitara je navijao za Siroki???avetinja wrote:Kada vi pljunete na nas nakon svega, tu više ljubavi nema. Kada budete igrali sa Lišticom otvoreno ću za njih navijati.
-
Darkstorm
#4575 Re: KUP BiH
avetinja wrote:Hoš reć' da nije tako?
Daj mi primjer, tj. citiraj mi tri posta u kojim se slavi danasnji poraz Zelje.