KUP BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
todd_smith

#4551 Re: KUP BiH

Post by todd_smith »

jeza u ledja wrote:
avetinja wrote:Joj, ovih pitara. U Širokom im ubili Vedrana, Manijaci bili uz njih poslije, skadirali u Širokom Vedran Puljić i oni opet navijaju za Široki. Ma znaš kad ću više podržavati Sarajevo u Lištici. NIKAD.
avetinja wrote:Kada vi pljunete na nas nakon svega, tu više ljubavi nema. Kada budete igrali sa Lišticom otvoreno ću za njih navijati.
KO od Pitara je navijao za Siroki???
Vidis da ga je poraz pogodio pa izmislja. Ne znma jedan post ovdje da je bio "bravo siroki, hajde Siroki" ili slicno, ali eto sta ces nije bolest sve sto boli.
LSD

#4552 Re: KUP BiH

Post by LSD »

niste rekli, ali kao da ste rekli....samo je još to falilo, da bude potpuni ugođaj

ali zato cemo mi govoriti slijedeci put bravo Uski i naprijed lištica....naravno, svijetla obraza poslije ovog vašeg orgijanja

sve po zaslugama
avetinja

#4553 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

LSD wrote:niste rekli, ali kao da ste rekli....samo je još to falilo, da bude potpuni ugođaj

ali zato cemo mi govoriti slijedeci put bravo Uski i naprijed lištica....naravno, svijetla obraza poslije ovog vašeg orgijanja

sve po zaslugama
:thumbup:
burek_in_space

#4554 Re: KUP BiH

Post by burek_in_space »

@LSD, gubish se...mjesecima vec.
todd_smith

#4555 Re: KUP BiH

Post by todd_smith »

LSD wrote:niste rekli, ali kao da ste rekli....samo je još to falilo, da bude potpuni ugođaj

sve po zaslugama
Samo ti uzivaj oko
LSD

#4556 Re: KUP BiH

Post by LSD »

burek_in_space wrote:@LSD, gubish se...mjesecima vec.
jah doduše, ali nek si ti na brzinu izbrisao postove onih svojih pitara u kojim psuju i vrijeđaju, a koji povlace automatski banove

dobro si ih zaštitio, mora ti se odati priznanje :thumbup: baš onako moderatorski i nepristrasno 8-)
todd_smith

#4557 Re: KUP BiH

Post by todd_smith »

nemoj se ti nama samo nervirati
burek_in_space

#4558 Re: KUP BiH

Post by burek_in_space »

LSD wrote: jah doduše, ali nek si ti na brzinu izbrisao postove onih svojih pitara u kojim psuju i vrijeđaju, a koji povlace automatski banove

dobro si ih zaštitio, mora ti se odati priznanje :thumbup: baš onako moderatorski i nepristrasno 8-)
Josh da sam mrdnuo prstom u zadnjih 15 dana na forumu po pitanju moderiranja, mozhda bih ti i povjerovao.
Ovako sam samo zabrinut. Za tebe.
LSD

#4559 Re: KUP BiH

Post by LSD »

burek_in_space wrote:
LSD wrote: jah doduše, ali nek si ti na brzinu izbrisao postove onih svojih pitara u kojim psuju i vrijeđaju, a koji povlace automatski banove

Josh da sam mrdnuo prstom u zadnjih 15 dana na forumu po pitanju moderiranja, mozhda bih ti i povjerovao.
Ovako sam samo zabrinut. Za tebe.
ma jašta, sine...a kad si brže bolje brisao postove Keme Ataturka (zvanicno proglađena maskota foruma za sezonu 2012) u kojima me naziva idiotom - a znamo šta to povlaci....tad si uredno brinuo za svoje i brisao im postove da ne bude krampanja po banovićima ;-)

sjajno ti to...samo naprijed i ne daj se omesti :thumbup: može ti se
Last edited by LSD on 01/10/2014 20:56, edited 1 time in total.
Darkstorm

#4560 Re: KUP BiH

Post by Darkstorm »

LSD wrote:
burek_in_space wrote:@LSD, gubish se...mjesecima vec.
jah doduše, ali nek si ti na brzinu izbrisao postove onih svojih pitara u kojim psuju i vrijeđaju, a koji povlace automatski banove

Vrlo neobjektivno.Ti se na moderaciju nikako ne bi smio zaliti. ;-)

Ne znam cemu ovoliki izliv frustracija ? Ili su mozda postovi obrisani pa ih ja ne vidim, ali euforije stvarno i nema.I da objasnim nekima iznad, u kupu nema karanja ni busenja.Gleda se prolaz.Jel Zeljo izbusio Sarajevo kad je skor bio 3-1 i 2-4 ? To ti je rezultatski jednako kao i ovo, a presudio je gol u gostima.

Al' hajde, shvatam.Dug je taj niz bio da bi se tek tako lako prebolio.
Reglan

#4561 Re: KUP BiH

Post by Reglan »

Image
Alkos

#4562 Re: KUP BiH

Post by Alkos »

Ne vjerujem šta čitam. Dovoljan je jedan post i odmah se generalizuje. Žao mi je iskreno što su ubice pobijedile, iako nisam navijao ni za koga. Iskreno, ne volim ni jedne ni druge, malo manje "ne volim" željezn'čar.

Nema potrebe za generalizacijom na osnovu 1-2 posta. I te prijetnje da će sutra komšije navijati za ubice?! Pa navijajte slobodno, ako imate savjesti.
avetinja

#4563 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

Nije meni krivo radi poraza da je on bio čist i da je Široki bio bolji. Sve pet, bili ste bolji i pobijedili ste. Nego prvo pogode sudiju flošom u glavu i ta bi se utakmica logično trebala prekinuti i 0-3 za goste. Prvi gol im je čist, ali drugi Bože sačuvaj. Ruše dva naša igrača, očigledan faul, ali sudija ipak pušta kontru i gol. Što je još gore Široki uopšte nije bio bolja ekipa na terenu, ali eto bilo šta je bilo. Nije još ništa gotovo idemo revanš, pa nikad se ne zna.
LSD

#4564 Re: KUP BiH

Post by LSD »

Alkos wrote:Ne vjerujem šta čitam. Dovoljan je jedan post i odmah se generalizuje. Žao mi je iskreno što su ubice pobijedile, iako nisam navijao ni za koga. Iskreno, ne volim ni jedne ni druge, malo manje "ne volim" željezn'čar.

Nema potrebe za generalizacijom na osnovu 1-2 posta. I te prijetnje da će sutra komšije navijati za ubice?! Pa navijajte slobodno, ako imate savjesti.
ma svijetla obraza, buraz i to prvom prilikom...i mojne mi samo vi o savjesti :lol:
Alkos

#4565 Re: KUP BiH

Post by Alkos »

LSD wrote:
Alkos wrote:Ne vjerujem šta čitam. Dovoljan je jedan post i odmah se generalizuje. Žao mi je iskreno što su ubice pobijedile, iako nisam navijao ni za koga. Iskreno, ne volim ni jedne ni druge, malo manje "ne volim" željezn'čar.

ma svijetla obraza, buraz i to prvom prilikom...i mojne mi samo vi o savjesti :lol:
Evo sad ću plakati. Samo naprijed "buraz", iskreno me zaboli kurac za koga ćeš ti navijati. Jebe mi se!
LSD

#4566 Re: KUP BiH

Post by LSD »

pošteno :thumbup: to poštujem

kad budemo zdušno podržavali lišticu kontra vas, nemoj slucajno da neko bude pametovao ,moralisao i neka spocitavanja
jer to bi bilo za grohotnog smijeha

a sad odoh gledati LP :run:
avetinja

#4567 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

LSD wrote:pošteno :thumbup: to poštujem

kad budemo zdušno podržavali lišticu kontra vas, nemoj slucajno da neko bude pametovao ,moralisao i neka spocitavanja
jer to bi bilo za grohotnog smijeha

a sad odoh gledati LP :run:
:thumbup: :thumbup:
Alkos

#4568 Re: KUP BiH

Post by Alkos »

I ja poštujem tvoje, ja ti sigurno neću moralisat, tvoj izbor. Pošteno, pa ko koga zajebe!
lijek-za-sve

#4569 Re: KUP BiH

Post by lijek-za-sve »

maleni :izet: danas i opet ce u revansu i vozdra.....
na AFH bilo danas superiska,dosta golova ,lijepa igra....i sad malo meza picence,neki bez tabletica nece zaspati,al ko ih :izet:
ibizza

#4570 Re: KUP BiH

Post by ibizza »

Kazu nam navijaci koji ispred Otoka pijace(oni sto prodaju sve i svasta za marku , dvije) psuju Vedrana Puljica, a sve zbog toga sto je Sarajevo osvojilo Kup BiH.
jeza u ledja

#4571 Re: KUP BiH

Post by jeza u ledja »

avetinja wrote:
jeza u ledja wrote:
avetinja wrote:Joj, ovih pitara. U Širokom im ubili Vedrana, Manijaci bili uz njih poslije, skadirali u Širokom Vedran Puljić i oni opet navijaju za Široki. Ma znaš kad ću više podržavati Sarajevo u Lištici. NIKAD.
avetinja wrote:Kada vi pljunete na nas nakon svega, tu više ljubavi nema. Kada budete igrali sa Lišticom otvoreno ću za njih navijati.
KO od Pitara je navijao za Siroki???
Ovi ovdje što se raduju porazu Želje.
Skonto sam da raspravljam s djetetom.
avetinja

#4572 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

Hoš reć' da nije tako?
Lim Meng Kwong

#4573 Re: KUP BiH

Post by Lim Meng Kwong »

Kakav si ti pacenik!
avetinja

#4574 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

Pravi mi se javio.
Darkstorm

#4575 Re: KUP BiH

Post by Darkstorm »

avetinja wrote:Hoš reć' da nije tako?

Daj mi primjer, tj. citiraj mi tri posta u kojim se slavi danasnji poraz Zelje.
Post Reply