Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chelsea je jaci definitivno po individualno kvalitetu i na tome zasnivaju svoju igru, mi opet smo jaci puno kao tim nego kao individualci. Motivi i na jednoj i na drugoj strani su prejaki. Chelsea kao prvak krece u odbranu naslova pred svojom publikom, mi s druge strane poslije fenomenalne nepobjedive sezone iza sebe se nakon dvije duge godine ne igranja vracamo ponovo u Ligu Pravaka i to na noge aktualnom sampionu.
Kako se ono kaze:"Slozna braca kule grade." Tako ce biti i veceras, slozni Juventus Chelskog pobjedjuje
Verocious wrote:Chelsea je jaci definitivno po individualno kvalitetu i na tome zasnivaju svoju igru, mi opet smo jaci puno kao tim nego kao individualci.
Ma jesu vraga, imaju možda na 3 pozicije jačeg igrača, onih 8 il' je kod Juventusa bolje il' je egal.
Ako bude nesto slicno kao sinoc Real vs City,svi ce biti na dobitku.Sa jedne strane Juve zeljan dokazivanja u Evropi,sa druge strane branitelj titule LP.Juventus ima bolji srenji red,odbrana blagu prednost bih dao Chelseu,napad je bolji kod plavaca.Juve mora puno bolje odigrat u odbrani ako misle nesto napraviti.Zadnja utakmica protiv Genoe je bila kriticna za odbranu Juventusa jer su djenovljani imali 4 stopstotne sanse,a protiv Chelsea se tako ne moze igrati.Sigurno da je Juventus vec bio mislima na vecerasnjoj utakmici i da mozemo ocekivat puno bolji Juve.Mozda prvi put bi se moglo osjetiti neprisustvo Contea na klupi.Vucinic je u veoma dobroj formi,Kwadwo ako ne bude igrao od pocetka treba biti prva zamjena,odlican igrac.S druge strane Hazard je prvi igrac u PL koji je tri puta proglasen igracem utakmice u svoja prva tri meca za Chelsea,i mozda ce biti najopasniji igrac plavaca,ali ni Listajner koji ce ga cuvat nije levat Torres je uvijek opasan.Po meni veoma izjednacene ekipe,i mogla bi presuditi veca zelja koju bih stavio uz Juventus.Stamford Bridge nikad nije bio kao setnja u parku,ali sve je moguce.Nadam se dobrom fudbalu prije svega.
burgundy wrote:Ako bude nesto slicno kao sinoc Real vs City,svi ce biti na dobitku.Sa jedne strane Juve zeljan dokazivanja u Evropi,sa druge strane branitelj titule LP.Juventus ima bolji srenji red,odbrana blagu prednost bih dao Chelseu,napad je bolji kod plavaca.Juve mora puno bolje odigrat u odbrani ako misle nesto napraviti.Zadnja utakmica protiv Genoe je bila kriticna za odbranu Juventusa jer su djenovljani imali 4 stopstotne sanse,a protiv Chelsea se tako ne moze igrati.Sigurno da je Juventus vec bio mislima na vecerasnjoj utakmici i da mozemo ocekivat puno bolji Juve.Mozda prvi put bi se moglo osjetiti neprisustvo Contea na klupi.Vucinic je u veoma dobroj formi,Kwadwo ako ne bude igrao od pocetka treba biti prva zamjena,odlican igrac.S druge strane Hazard je prvi igrac u PL koji je tri puta proglasen igracem utakmice u svoja prva tri meca za Chelsea,i mozda ce biti najopasniji igrac plavaca,ali ni Listajner koji ce ga cuvat nije levat Torres je uvijek opasan.Po meni veoma izjednacene ekipe,i mogla bi presuditi veca zelja koju bih stavio uz Juventus.Stamford Bridge nikad nije bio kao setnja u parku,ali sve je moguce.Nadam se dobrom fudbalu prije svega.