FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

sumirprimus

#45451 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

uostalom moje pravo da ga ne gotivim.i tacka.dvotacka.trotacka :)
skenderija04

#45452 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

sumirprimus wrote:
skenderija04 wrote: Okrivljujes golmana teorijom da je peterac golmanovo carstvo. Bilo do prije 20 godina. Pogledaj akciju, Jedan brani naprijed(Suarez) drugi od pozadi (Mathieu) i napadac sam prolazi izmedu njih dvojice i nesmetano sutira sa 12 centi. Fantasticna koncentracija i kod jednog i kod drugog.
Prije golova sa centra je bila ova utakmica o kojoj pricamo. Ter Stegen u drugoj minuti skida lop`tu koja je za vecinu golmana neodbranjiva, i pred kraj prvog vadi gol zahvaljujuci zivotinjskom refleksu koji posjeduje. Ja stvarno nemam nista protiv kritike, ali u ovom slucaju mi se cini neopravdana. Jedino sto mu zamjeram je javno prebacivanje krivice na Suareza. Na to nema pravo. Nije ulicna zezancija, to se sredi u svlacionici.

I da, dok je Valdes postao Valdes istrpljeno je milion gluposti.
cuj okrivljujem golmana,
dobro krivim ga AL NE samo za go, i to nikakvom teorijom starom 20 godina, nego cisto prakticno pragmaticno otkad je sviejta i fudbala, ti si na lopti,kupi,nosi,koristi ruke,glavu,guzove KRAJ PRICE.euu sta je vama ljudi,mislim gotivim i ja barsu...
sa seltom isto losa postavljanja,dzaba refleks kad ne cita,gleda u lika 2 3 sekunde i nista.prima go ko ona stvarka...
roma.-.pa ovaj vec ima nakupljenih gafova a kraj septembra...
bravo vrati se ako boga znas.
KMEEEEEEEE
Ali Barcelona sve i jedan korner brani mjesovito od kako je Luis trener. Pique i Mathieu brane covjeka a ostali su u zoni, brane prostor i preuzimaju. Ok, onaj Grk je pobjegao Mathieu, ali gdje je Suarez da preuzme? U onoj situaciji protivnicki igrac ne smije ni doci na 12 cm do gola, a kamoli da puca. Dzaba ruke kada je golman iza njega. A i logicno je da bude iza kada je Grk bio prakticno na prvoj stativi.
sumirprimus

#45453 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

onako moze branit i onaj eduardo iz dinama... :skoljka:
sumirprimus

#45454 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

skenderija04 wrote: Ali Barcelona sve i jedan korner brani mjesovito od kako je Luis trener. Pique i Mathieu brane covjeka a ostali su u zoni, brane prostor i preuzimaju. Ok, onaj Grk je pobjegao Mathieu, ali gdje je Suarez da preuzme? U onoj situaciji protivnicki igrac ne smije ni doci na 12 cm do gola, a kamoli da puca. Dzaba ruke kada je golman iza njega. A i logicno je da bude iza kada je Grk bio prakticno na prvoj stativi.
skendere ja sam ko cojk i simpatizer barse izuzetno subjektivan i sentimentalan...
suarez je napadac... mislim razumijemo se...
cak sta vise opravdavam ove koji napadaju i traze rupu u prostoru...
tako da zajedno sa stanglom i matju je bio los,ko i alves,ko i maskerano.
i nek zahvale suarezu i topcini sto nisu izgubili.. i malom sergiju...
skenderija04

#45455 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

sumirprimus wrote:
skenderija04 wrote: Ali Barcelona sve i jedan korner brani mjesovito od kako je Luis trener. Pique i Mathieu brane covjeka a ostali su u zoni, brane prostor i preuzimaju. Ok, onaj Grk je pobjegao Mathieu, ali gdje je Suarez da preuzme? U onoj situaciji protivnicki igrac ne smije ni doci na 12 cm do gola, a kamoli da puca. Dzaba ruke kada je golman iza njega. A i logicno je da bude iza kada je Grk bio prakticno na prvoj stativi.
skendere ja sam ko cojk i simpatizer barse izuzetno subjektivan i sentimentalan...
suarez je napadac... mislim razumijemo se...
cak sta vise opravdavam ove koji napadaju i traze rupu u prostoru...
tako da zajedno sa stanglom i matju je bio los,ko i alves,ko i maskerano.
i nek zahvale suarezu i topcini sto nisu izgubili.. i malom sergiju...
Znam da si :D

I ne svadjam se. Fol je sto istu akciju vidimo na razlicit nacin. Za mene je ono greska u automatizmu koji se trenika svaki dan i koji se prilagodjava prema protivnicima. Suarez je napadac i tacno je da napadaci u odbrambenim zadacima najcesce pogrijese. Ali ne mozes ocekivati da golman sve greske izvadi. Mali je na udaaru kritika, ali nisu Alves i Pique koji ga greskama prodaju u Vigu. Ili Rafa protiv Atletica... Za gol sa centra u Bilbau le kriv jer je ispucao na centar ko kakav pocetnik. Na kraju, ni Bravo ni Stegen ne mogu nista ako se odbrana ne dozove. Mogu zajedno stati na gol ali ako se puca sa 12 centi ili dva metra kao u Vigu nema golmana da to pohvata
sumirprimus

#45456 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

ovo je ko neki deza vu...
povreda mesija,hu ha,i igre pocnu...
tzipiripi

#45457 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

sumirprimus wrote:i valdes je za mene car.tito.partija.imo gafova al je pripadnik najtrofejnije generacije barcelone.preko 500 utakmica preko 20 trofeja...uz pujolainjestu xavija i mesija jedan od najvecih sto je noso dres barse. daj boze da mali stangla ikad dodje do 50% valdezovih uspjeha u dresu barse...

[img]http://static.guim.co.uk/sys-images/Gua ... es-012.jpg[/img
sto mu ime kaje viktor. :izet: :thumbup:
Ako ima ijedan fudbaler da sam mu se više familije naspominj'o od Victora sijeci me đe sam najtanji. Realovci su van konkurencije :lol:
Kad se sjetim pogrešnih dodavanja, pa strave kad mu neko vraća loptu... Šuti ba, popila je Barca golova i golova dok Viktor nije post'o golman. I taman kad je post'o kakav treba bit... prrrc Milojka! Pade čoiku na pamet da hoće promjene u životu. E pa dobio ih je.
Ne dirat štanglu :lol: Sjetiti se prošle sezone u CL vs Baye npr. i još par utakmica.
tzipiripi

#45458 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

http://m.youtube.com/watch?v=x3x_VxF1Za8

Po'sijedih na glavi dobio radi ovih stvari :lol:
MOSALJOZE

#45459 Re: FC Barcelona

Post by MOSALJOZE »

Vjerovatno najpodcjenjeniji igrac,iz generacije koja je mozda i najbolja ikada.
Tito_i_Partija

#45460 Re: FC Barcelona

Post by Tito_i_Partija »

Mislim da je Valdes prilicno prosjecan golman. Mozda bi se vise istak'o da nije bilo ogromnih talenata koji su bili u Barceloni za njegovo vrijeme. Nazalost je bankrotir'o i Barcelonina velikodusna ponuda mu nije bila dovoljna.

Sad nije ni drugi golman u Unitedu.
sizifinho

#45461 Re: FC Barcelona

Post by sizifinho »

opet ti se nisam obratio
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#45462 Re: FC Barcelona

Post by JoseMujica »

Tito_i_Partija wrote:Mislim da je Valdes prilicno prosjecan golman. Mozda bi se vise istak'o da nije bilo ogromnih talenata koji su bili u Barceloni za njegovo vrijeme. Nazalost je bankrotir'o i Barcelonina velikodusna ponuda mu nije bila dovoljna.

Sad nije ni drugi golman u Unitedu.
:thumbup:
solo2

#45463 Re: FC Barcelona

Post by solo2 »

Valdes je bio prilicno dobar kao sto je i Ter Steagen ali imaju istu boljku - odbrane neodbranjivo i znaju igrati lopte a onda prime pacerski go

Ono kako je Bravo branio prosle sezone :run: je najmanje za klasu bolje od onoga sto ova dvojica mogu pokazati... jel ono bilo da je primio samo 4 gola u prvih 15 utakmica?
supercali

#45464 Re: FC Barcelona

Post by supercali »

sjecam se ovoga kad je pokupio piketa ko da je sumaher jbt
tufahija12345

#45465 Re: FC Barcelona

Post by tufahija12345 »

Vise je Ter do 21 odigro jakih tekmi nego ja piva popio. zato velike RESPECT :D
sumirprimus

#45466 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

tufahija12345 wrote:Vise je Ter do 21 odigro jakih tekmi nego ja piva popio. zato velike RESPECT :D
vise je cudnih golova primio u ovih desetak utakmica neg sto sam ijednog prije njeg upratio...
ovaj bas upada u oci...svaku utakmicu...
bravo vrati te...
skenderija04

#45467 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Auuuuuuuuuu

Barto ce na skupštini staviti na glasanje prijedlog novog ugovora o sponzorstvu sa Qatar Airways.

70 miliona po sezoni samo za reklamu na dresu prvog tima!!!!!!!!!

Ostavlja se prostor za sve ostalo.
sizifinho

#45468 Re: FC Barcelona

Post by sizifinho »

skenderija04 wrote:Auuuuuuuuuu

Barto ce na skupštini staviti na glasanje prijedlog novog ugovora o sponzorstvu sa Qatar Airways.

kako mislis: prostor za sve ostalo?
sumirprimus

#45469 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

jel to znaci nov stadion ? :D
skenderija04

#45470 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

sizifinho wrote:

kako mislis: prostor za sve ostalo?
Staticne reklame
Tv spotovi
Fasada stadiona
Prostor na drugoj opremi kluba

Sve to sada ide odvojeno
skenderija04

#45471 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

sumirprimus wrote:

jel to znaci nov stadion ? :D
Odvojena prica. To se dogovara sa Qatar petroleum :mrgreen:
sumirprimus

#45472 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

naĆi u interesu nam je da se kartar ne uvalci plaho u ratne price,jer rat sisa pare...
a izgleda njihove pare vole barsu... :D
auh 70 milki..skoro ko flojd mejvedr... sala sala :D
skenderija04

#45473 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

sumirprimus wrote:naĆi u interesu nam je da se kartar ne uvalci plaho u ratne price,jer rat sisa pare...
a izgleda njihove pare vole barsu... :D
auh 70 milki..skoro ko flojd mejvedr... sala sala :D
Kazu da nije bilo velikog cjenkanja. Predstavnici Qatar Airwaysa su rekli da je najveci dobitak kompanije taj da je zahvaljujući barceloni, ona prihvacena prijateljski svuda u svijetu. Ljudi su poistovijetili firmu sa FCB, a ne sa rezimom
sumirprimus

#45474 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

pa kad su sve ceo pozicije stranci... :D
jebga magnet su za lovu,zato sam i govorio,najmanje sto im treba su te politicke price , rekla kazala o ostanku u ligi,nesigurnost,itd etc...
skenderija04

#45475 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

sumirprimus wrote:pa kad su sve ceo pozicije stranci... :D
jebga magnet su za lovu,zato sam i govorio,najmanje sto im treba su te politicke price , rekla kazala o ostanku u ligi,nesigurnost,itd etc...
:D :D :D

Pa katarska liga u slucaju nezavisnosti. Biti prvak Evrope i Azije :D :D :D :D :D :D Solo FCB :D
Post Reply