Na stranici im ke sva prica o pracenju vozila gps sistemi i te fore na jednom mjestu samo pominju car-fi al nigdje cijene kolicina interneta i slhelp_desk wrote:
Da li je ovo neki novi projader interneta? 2GB je 12 KM, 8 GM je 40 KM.
Navodno je internet besplatan i u roamingu.
BHTelecom All About
Moderator: Benq
- supercali
#45426 Re: BHTelecom All About
-
hairlija_sa
- insaneinthebrain
#45428 Re: BHTelecom All About
jel sad 10KM ultra vazi 3 mjeseca, negdje procitah da od juna da svi operateri moraju da izjednace cjenovnik pa i u vezi ultre i trajanja kredita 
- REDDEVILS
#45429 Re: BHTelecom All About
KONACNO
Sad sam zvao montera s Ilidze i recemi da ce mi sljedece sedmice doci da puste DODATNI PAKET 1 tj, moraju uzeti opremu valjda je ta oprema VDSL Modem. 
-
bumerangss
#45430 Re: BHTelecom All About
To si u pravu... gledam u univerzalno je 415 a u bht uz phone paket na 24 mjeseca je 607 KMaditon wrote:
G3 je odličan telefon, pogotovo s 3 GB RAM-a međutim kupiti ga u telecomu je van svake pameti. Ako to učiniš, platit češ ga duplo više nego mu je trenutna vrijednost a da ne govorim za dvije godine koliko će taj mobitel vrijediti...
Ali kontam zbog garancije od dvije godine, jedino zbog toga
- Juventino
#45431 Re: BHTelecom All About
ok ovo je za android imas li postavke za racunar.hvalaadoadop wrote:Evo ovdje je uputstvoJuventino wrote:zna li ko kako se aktviria ovaj multiscreen
http://www.mojatv.ba/mojatv-multiscreen.html
A pitanje za Mirzu
Kažete Multiscreen za dodatni uređaj . A ja hoću tek sad da aktiviram na jedna uređaj , da li je to besplatno te da li mogu mjenjati taj jedan uređaj (malo na laptopu , malo na tabletu) i da li kada istekne besplatni period mogu to odjaviti ili ću morati nastaviti plaćati po 3,5 KM po tom jednom uređaju?
Hvala
Čekam da mi jave IPtv pin , jer sam ga zagubio.
-
aldinh
#45432 Re: BHTelecom All About
Uzmeš Moja TV full paket i dođete 432KM i 2 godine garancije.bumerangss wrote:To si u pravu... gledam u univerzalno je 415 a u bht uz phone paket na 24 mjeseca je 607 KMaditon wrote:
G3 je odličan telefon, pogotovo s 3 GB RAM-a međutim kupiti ga u telecomu je van svake pameti. Ako to učiniš, platit češ ga duplo više nego mu je trenutna vrijednost a da ne govorim za dvije godine koliko će taj mobitel vrijediti...
Ali kontam zbog garancije od dvije godine, jedino zbog toga
-
aldinh
#45433 Re: BHTelecom All About
Evo ti jedan iz nove serije dobar, a jeftin telefon.
https://www.bhtelecom.ba/mobiteli_detal ... 5aa94.html
https://www.bhtelecom.ba/mobiteli_detal ... 5aa94.html
- ElRe
#45434 Re: BHTelecom All About
Na RAK stranici ne pise da su registrovani ISP. Hmmm...supercali wrote:Na stranici im ke sva prica o pracenju vozila gps sistemi i te fore na jednom mjestu samo pominju car-fi al nigdje cijene kolicina interneta i slhelp_desk wrote:
-
AnonymousBIH
#45435 Re: BHTelecom All About
Kakav crni isp, kupiš mobilni ruter za auto, uzmeš mNet paket od Telecoma, ubaciš SIM karticu i imaš ovo za 11.70 KM mjesečno. Tako i oni rade, samo dobiješ uređaj na korištenje i debelo ti ga naplate.

- ElRe
#45436 Re: BHTelecom All About
Iskreno nisam gledao detaljno, vidim cijena u Eurima na slici, BH broj za info.AnonymousBIH wrote:Kakav crni isp, kupiš mobilni ruter za auto, uzmeš mNet paket od Telecoma, ubaciš SIM karticu i imaš ovo za 11.70 KM mjesečno. Tako i oni rade, samo dobiješ uređaj na korištenje i debelo ti ga naplate.
- krakatoa
#45437 Re: BHTelecom All About
Ako želiš ovo, javi se meni u PP i dobićeš isti uređaj sa 4GB superbrzog interneta (do 40 MBit/s) i poslije toga flat na 128kbit/s za 5€ElRe wrote:Iskreno nisam gledao detaljno, vidim cijena u Eurima na slici, BH broj za info.AnonymousBIH wrote:Kakav crni isp, kupiš mobilni ruter za auto, uzmeš mNet paket od Telecoma, ubaciš SIM karticu i imaš ovo za 11.70 KM mjesečno. Tako i oni rade, samo dobiješ uređaj na korištenje i debelo ti ga naplate.
-
messilla
#45438 Re: BHTelecom All About
Pa oni još od novembra najavljuju da se Multiscreen može gledati na laptopu ili računaru, ali kako niko još ne zna 
- hjasko
#45439 Re: BHTelecom All About
Lokacija Gradačac,samo je direkcija TuzlaLaertes wrote:Jel' prema istoku ili zapadu?hjasko wrote:Pozdrav !
Nekoliko godina imam Moja TV Full paket i pri zadnje dizanju brzine mislim da nije puštena odgovarajuća moguća
brzina,barem prema nekim kalkulatorima ADSL 2+ koji su navedeni prije u linkovima,s obzirom da kada su ugašena
oba STB-a brzina je oko 13 megabita,dok kada su upaljena oba onda je brzina 7-9 megabita,u zavisnosti od toga
koji se kanal gleda... Može li neko od prisutnih telekomovaca (tehnički dio) na osnovu screenshota dati mišljenje da
li je ovo maksimum (i ovo je brzina dobijena nakon žalbe na 1444,pošto je bila daleko manja) ili postoji mogućnost
povećanja odnosno mogućnosti korištenja paketa1 (HD i 30/2 i drugo) ... Napominjem da se nalazim 100 metara
vazdušne linije od centrale i,što je izgleda bitno,direkcije je Tuzla ... Hvala!
HJasko
Niko mi izgleda ne može reći ništa vezano za gornje pitanje ...
-
niho92
#45440 Re: BHTelecom All About
Tuzlanska direkcija je inace ovdje nahvaljena, bas se cudimhjasko wrote:
Lokacija Gradačac,samo je direkcija Tuzla...
Budi zadovoljan, i cekaj da te se sjete opet nekad
- kloniran
#45441 Re: BHTelecom All About
koriste eronetovu infrastrukturuElRe wrote:Na RAK stranici ne pise da su registrovani ISP. Hmmm...supercali wrote:Na stranici im ke sva prica o pracenju vozila gps sistemi i te fore na jednom mjestu samo pominju car-fi al nigdje cijene kolicina interneta i slhelp_desk wrote:
-
Dr_Help
- BHTelecom podrška
#45442 Re: BHTelecom All About
hjasko wrote:Lokacija Gradačac,samo je direkcija TuzlaLaertes wrote:Jel' prema istoku ili zapadu?hjasko wrote:Pozdrav !
Nekoliko godina imam Moja TV Full paket i pri zadnje dizanju brzine mislim da nije puštena odgovarajuća moguća
brzina,barem prema nekim kalkulatorima ADSL 2+ koji su navedeni prije u linkovima,s obzirom da kada su ugašena
oba STB-a brzina je oko 13 megabita,dok kada su upaljena oba onda je brzina 7-9 megabita,u zavisnosti od toga
koji se kanal gleda... Može li neko od prisutnih telekomovaca (tehnički dio) na osnovu screenshota dati mišljenje da
li je ovo maksimum (i ovo je brzina dobijena nakon žalbe na 1444,pošto je bila daleko manja) ili postoji mogućnost
povećanja odnosno mogućnosti korištenja paketa1 (HD i 30/2 i drugo) ... Napominjem da se nalazim 100 metara
vazdušne linije od centrale i,što je izgleda bitno,direkcije je Tuzla ... Hvala!
HJasko
...
Maximalna brzina ti je 17 mega , eh sad ako ti navodis da je glavna centrala 100 metara udaljenosti onda traži taj 30 mega paket dodatni , i stavit će ti vdsl modem. ovo je ovako ugrubo procjena ( po nekoj procjeni mislim da bi moglo proci ) naravno mora izaci tehnicka ekipa da izvrsi mjerenje. ako je 100 metara , onda je ok
ipak linijskoj slabljenje je itekako malo sto potvrđuje da je mala udaljenost
-
mirza_15
#45443 Re: BHTelecom All About
Sinhronizovan je na annex K. Zbog toga mu je brzina samo 17 Mbps. Na annexu A bi sigurno bila 24-25 Mbps. Slabljenje je jako malo i moze na toj duzini uzeti bilo koju uslugu koju BH Telecom nudi.
P.S. Nisam upratio do danas da se i mobiteli mogu povoljno uzeti na mojatv pakete. Vise mi se isplati nego na mini 15.
P.S. Nisam upratio do danas da se i mobiteli mogu povoljno uzeti na mojatv pakete. Vise mi se isplati nego na mini 15.
- ala7
#45444 Re: BHTelecom All About
Kako prijevremeno raskinuti bhmobile ugovor kako bi uzeo novi mobitel i sklopio ugovor novi..
Sadašnjim ugovorom otplaćujem mobitel, preostalo dva mjeseca ugovora i toliko i rata..?
Sadašnjim ugovorom otplaćujem mobitel, preostalo dva mjeseca ugovora i toliko i rata..?
-
quarterback
#45445 Re: BHTelecom All About
pa odes na salter, isplatis rade i zavrsisala7 wrote:Kako prijevremeno raskinuti bhmobile ugovor kako bi uzeo novi mobitel i sklopio ugovor novi..
- ala7
#45446 Re: BHTelecom All About
Kontam ali jel preostale rate plaćam bez popusta ili kako.. Otiću svakako na šalter ali sam mislio nekog od vas pitati ko je imao sličnu stvar da uradi..quarterback wrote:pa odes na salter, isplatis rade i zavrsisala7 wrote:Kako prijevremeno raskinuti bhmobile ugovor kako bi uzeo novi mobitel i sklopio ugovor novi..
- krakatoa
#45447 Re: BHTelecom All About
Da bi raskinuo ugovor iz bilo kojeg razloga, potrebno je da odmah platiš sve rate BEZ POPUSTA i sve pretplate odjednom za period koji je ostao od momenta raskida do kraja prvobitno potpisanog ugovora. Da skratim, ako ti je ostalo još tri mjeseca ugovora, plaćaš tri rate bez popusta, tri preostale pretplate + pdv i onda potpisuješ novi ugovor sa obaveznim trajanjem. U svakom slučaju, povoljnije ti je da sačekaš tih nekoliko mjeseci.ala7 wrote:Kontam ali jel preostale rate plaćam bez popusta ili kako.. Otiću svakako na šalter ali sam mislio nekog od vas pitati ko je imao sličnu stvar da uradi..quarterback wrote:pa odes na salter, isplatis rade i zavrsisala7 wrote:Kako prijevremeno raskinuti bhmobile ugovor kako bi uzeo novi mobitel i sklopio ugovor novi..
-
mirza_15
#45448 Re: BHTelecom All About
Ne mora platiti pretplate. Samo rate bez popusta i to dodje na sljedecem racunu. To je u slucaju da je usao u posljednji kvartal ugovornog odnosa.
-
Dr_Help
- BHTelecom podrška
#45449 Re: BHTelecom All About
BHTelecom pomogao BHRT1 i platio dio duga da bi se moglo pratiti Euro 2016

-
The Realist
#45450 Re: BHTelecom All About
Pokrenuo sam postupak uvođenja MojaTV paketa i već prvi dan su doveli do toga da je otac rekao sad neću nikako i odjavit ću i ono što imam.... Ima li koja firma u ovoj državi da se ne maltretiraš kada su upitanju pozivi i aktiviranje usluge? Ali hajde, mene je Telemach istrenirao već kada je u pitanju korisnička i služba za podršku na terenu.....
Pošto je već izvjesno da će se uvesti MojaTV (ako ne naprave neku glupost), ima li šanse da će se uskoro barem ovi Viasat kanali uvesti? Ponuda dokumentarnih kanala je stvano nikakva (ili vam lista nije tačna na stranici)?
Pošto je već izvjesno da će se uvesti MojaTV (ako ne naprave neku glupost), ima li šanse da će se uskoro barem ovi Viasat kanali uvesti? Ponuda dokumentarnih kanala je stvano nikakva (ili vam lista nije tačna na stranici)?