FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

skenderija04

#45426 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

ascari wrote:
sumirprimus wrote: paaaa recmo,sto ga je primio glavom a po metra udaljen... :evil:
mesn
Pa recimo da je Ginger ostao ukopan, tj. ostavio svog igraca metar od gola da skace do mile volje. Slazem se da je peterac njegova odgovornost, ali ne znas ko se gore postavio, Mathieu, ili Suarez.
To je. Kolektivna krivica. Suarez je bio gledaoc ,Mathieu se sagnuo :( i Mats kasno odreagovao. Ali Mats je skinuo dvije koje bi malo koji golman odbranio i o tome se ne prica.
sizifinho

#45427 Re: FC Barcelona

Post by sizifinho »

i pikac je imao dva starta koja su bila vanserijska, ali o tome niko ništa ne priča
p206

#45428 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

Da je kako izdurat do povratka Messija..on ne mora ni biti u formi nek samo dijeli lopte.
solo2

#45429 Re: FC Barcelona

Post by solo2 »

Ma kakav Messi - da se hoce Bravo vratiti bili bi jaci u odbrani 30% - Alba mora igrati svaku S. Roberto isto tako
Rakitic ove sezone katastrofa, sinoc je i Busquets bio ocajan i jos sada kada nema Inieste i Rafinhe :( mrka kapa
Crvena Tifoza

#45430 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

p206 wrote:Da je kako izdurat do povratka Messija..on ne mora ni biti u formi nek samo dijeli lopte.

Ma izdurat će se. Samo treba Sevillu nekako odradit i onda imaju dvije sedmice pauze.
sumirprimus

#45431 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

skenderija04 wrote:
ascari wrote:
sumirprimus wrote: paaaa recmo,sto ga je primio glavom a po metra udaljen... :evil:
mesn
Pa recimo da je Ginger ostao ukopan, tj. ostavio svog igraca metar od gola da skace do mile volje. Slazem se da je peterac njegova odgovornost, ali ne znas ko se gore postavio, Mathieu, ili Suarez.
To je. Kolektivna krivica. Suarez je bio gledaoc ,Mathieu se sagnuo :( i Mats kasno odreagovao. Ali Mats je skinuo dvije koje bi malo koji golman odbranio i o tome se ne prica.
alo ba prima GOLMAN go glavom sa 12 centi daljine.
losa postavka ok,al golman glavom iz neposredne blizine,gdje su mu ruke bile,ceskale jajca?

sta je bilo prije toga go s po centra,malo izletio,kolko je vec ovu sezonu primio diskutabilnih golova..uvijek drugi krivi...
nema od ovogv hljeba.naprimace se barsa golova dok ga se ne kotarisu...
NK33

#45432 Re: FC Barcelona

Post by NK33 »

sumirprimus wrote: alo ba prima GOLMAN go glavom sa 12 centi daljine.
losa postavka ok,al golman glavom iz neposredne blizine,gdje su mu ruke bile,ceskale jajca?

sta je bilo prije toga go s po centra,malo izletio,kolko je vec ovu sezonu primio diskutabilnih golova..uvijek drugi krivi...
Kao da opisujes Davida de Geu iz prve sezone u Manchester Unitedu, tako isto su i za njega govorili citavu prvu godinu u Unitedu pa pogledaj gdje je momak sad (jedan od najboljih na svijetu) ;)
sizifinho

#45433 Re: FC Barcelona

Post by sizifinho »

sve vrsni poznavaoci igre, samo čekam dan kad će neki od ovakvih završit na klupi Barce :run:
sumirprimus

#45434 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

sizifinho wrote:sve vrsni poznavaoci igre, samo čekam dan kad će neki od ovakvih završit na klupi Barce :run:
a ti si?
sumirprimus

#45435 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

NK33 wrote:
Kao da opisujes Davida de Geu iz prve sezone u Manchester Unitedu, tako isto su i za njega govorili citavu prvu godinu u Unitedu pa pogledaj gdje je momak sad (jedan od najboljih na svijetu) ;)
maah ako se po jutru dan poznaje, ovako je mogo i onaj pletenica jos koju sezonu branit...
sumirprimus

#45436 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

il rustu recber..
uhhh stangla me pocinje iritirat skoro ko pepe...
sizifinho

#45437 Re: FC Barcelona

Post by sizifinho »

sumirprimus wrote:a ti si?
jesi se to pronašao uvrijeđen, budući da nisam tebe prozvao, a tebe već zanima moj identitet...
hmm ili si mi htio, što se kaže po internetskom žargonu- šuknuti sa izjavom koja bi pokazala insignifikantnost mog postojanja.
Možda sad trebam sjesti i razmisliti o svemu, kako sam mal i nebitan.
Ja znam jednu stvar.
U FC Barcelona postoje skauti koji su plaćeni svoj posao i koji rade svoj posao. Tvoja izjava o "jutru i poznavanju dana" ide samo i korist mišljenja da se ne razumiješ u igru. Ter Stegen, sa 23 godine, brani u FC Barceloni, i razumljivo je da ga neiskustvo ponese. Braniti i i igrati nogomet nije isto, golmani s godinama postaju bolji i iskusniji. Kod mladog golmana se gledaju refleksi i MTS ih ima, i da dijeli drugima. DeGea, 2 godine stariji, pa i dan danas zna primiti smiješnih golova, o Courtoisu da ne pričam.
Ali kažem, imaju skauti koji su preko godinu dana pratili momka, i donijeli zaključak, i onda mi anonimusi, prema sumiprimus-u, donosimo zaključak kako je on bandera na osnov nekolicine utakmica. Klasična domaća priča gdje naš čovjek zna više od svakoga, "ta ti na".

I to prebacivanje krivice, pa čak i nakon pobjede... ali dobro, proći će vremena pa ćemo od istih ljudi koji kude, čitati hvale.

U potpisu- anonimus
sumirprimus

#45438 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

da ne citam sve,mos bit i mijo mijic.ime nebitno..prvi dolazis i s neke visine vrsni poznavaoci.
vidi se da si dobro protabirio igru, teoretski.
elem,ako se po jutru dan poznaje ovaj ce barsu kostat bodova i bodova.

p.s i nismo mi donjeli zakljucak, nego ja sumir kazem, za mene je stangla iritantan ko svojevremeno hesp.forum,pravo misljenja.hu iz ju zato pitam da mi oduzimas pravo na misljenje da je stegen stangla?
Last edited by sumirprimus on 01/10/2015 10:50, edited 2 times in total.
sumirprimus

#45439 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Image
posto volis proucavat...izvolte. :)
Kemal Malovčić

#45440 Re: FC Barcelona

Post by Kemal Malovčić »

Jesi ti pročito tu knjigu da je možeš ismijavati?
sumirprimus

#45441 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Kemal Malovčić wrote:Jesi ti pročito tu knjigu da je možeš ismijavati?
ko se smije?
sizifinho

#45442 Re: FC Barcelona

Post by sizifinho »

Apsolvirano već, na sreću / žalost.
Nego, ja opet ne mogu pobjeći dojmu da si ti sam sebe prozvao, budući da se ja uopće nisam obratio tebi lično. Imaš ti pravo iznosti svoje mišljenje, kao što ja imam pravo reći da ste svi vi znalci. Pa kad smo svi u nekim pravima, nek nam pravo bude.

A ja opet kažem, jesam li tebi lično šta rekao?

Elem, da ne spammam temu, upravu si.
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#45443 Re: FC Barcelona

Post by crysis »

sumirprimus wrote:da ne citam sve,mos bit i mijo mijic.ime nebitno..prvi dolazis i s neke visine vrsni poznavaoci.
vidi se da si dobro protabirio igru, teoretski.
elem,ako se po jutru dan poznaje ovaj ce barsu kostat bodova i bodova.

p.s i nismo mi donjeli zakljucak, nego ja sumir kazem, za mene je stangla iritantan ko svojevremeno hesp.forum,pravo misljenja.hu iz ju zato pitam da mi oduzimas pravo na misljenje da je stegen stangla?
iako pratim barcu dugi niz godina nikad nepisem na temi , samo citam al na ovo sam morao odgovoriti, kad vec pises o supljem Matsu aj pogledaj na youtubu ili negdje na netu kakve je valdes svojevremeno primao golove a i baia ako ga se sjecas.
sumirprimus

#45444 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Image
ima mali jos pure do mene da pojde.kaje baja... :izet:
sumirprimus

#45445 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

i valdes je za mene car.tito.partija.imo gafova al je pripadnik najtrofejnije generacije barcelone.preko 500 utakmica preko 20 trofeja...uz pujolainjestu xavija i mesija jedan od najvecih sto je noso dres barse. daj boze da mali stangla ikad dodje do 50% valdezovih uspjeha u dresu barse...

Image

sto mu ime kaje viktor. :izet: :thumbup:
sumirprimus

#45446 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

difrens of opinj`n... naravski..
sizifinho

#45447 Re: FC Barcelona

Post by sizifinho »

U susretu protiv Bayera, Ter Stegen je imao 35 uspješnih dodavanja. Igrač sa najviše tačnih dodavanja u ekipi Bayera bio je Kramer, sa svega 23 tačna pasa.
sumirprimus

#45448 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

sizifinho wrote:U susretu protiv Bayera, Ter Stegen je imao 35 uspješnih dodavanja. Igrač sa najviše tačnih dodavanja u ekipi Bayera bio je Kramer, sa svega 23 tačna pasa.
super taman da im ga tusnu ko zadnjeg veznog... :skoljka: :D
skenderija04

#45449 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

sumirprimus wrote: alo ba prima GOLMAN go glavom sa 12 centi daljine.

Okrivljujes golmana teorijom da je peterac golmanovo carstvo. Bilo do prije 20 godina. Pogledaj akciju, Jedan brani naprijed(Suarez) drugi od pozadi (Mathieu) i napadac sam prolazi izmedu njih dvojice i nesmetano sutira sa 12 centi. Fantasticna koncentracija i kod jednog i kod drugog.
Prije golova sa centra je bila ova utakmica o kojoj pricamo. Ter Stegen u drugoj minuti skida lop`tu koja je za vecinu golmana neodbranjiva, i pred kraj prvog vadi gol zahvaljujuci zivotinjskom refleksu koji posjeduje. Ja stvarno nemam nista protiv kritike, ali u ovom slucaju mi se cini neopravdana. Jedino sto mu zamjeram je javno prebacivanje krivice na Suareza. Na to nema pravo. Nije ulicna zezancija, to se sredi u svlacionici.

I da, dok je Valdes postao Valdes istrpljeno je milion gluposti.
sumirprimus

#45450 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

skenderija04 wrote: Okrivljujes golmana teorijom da je peterac golmanovo carstvo. Bilo do prije 20 godina. Pogledaj akciju, Jedan brani naprijed(Suarez) drugi od pozadi (Mathieu) i napadac sam prolazi izmedu njih dvojice i nesmetano sutira sa 12 centi. Fantasticna koncentracija i kod jednog i kod drugog.
Prije golova sa centra je bila ova utakmica o kojoj pricamo. Ter Stegen u drugoj minuti skida lop`tu koja je za vecinu golmana neodbranjiva, i pred kraj prvog vadi gol zahvaljujuci zivotinjskom refleksu koji posjeduje. Ja stvarno nemam nista protiv kritike, ali u ovom slucaju mi se cini neopravdana. Jedino sto mu zamjeram je javno prebacivanje krivice na Suareza. Na to nema pravo. Nije ulicna zezancija, to se sredi u svlacionici.

I da, dok je Valdes postao Valdes istrpljeno je milion gluposti.
cuj okrivljujem golmana,
dobro krivim ga AL NE samo za go, i to nikakvom teorijom starom 20 godina, nego cisto prakticno pragmaticno otkad je sviejta i fudbala, ti si na lopti,kupi,nosi,koristi ruke,glavu,guzove KRAJ PRICE.euu sta je vama ljudi,mislim gotivim i ja barsu...
sa seltom isto losa postavljanja,dzaba refleks kad ne cita,gleda u lika 2 3 sekunde i nista.prima go ko ona stvarka...
roma.-.pa ovaj vec ima nakupljenih gafova a kraj septembra...
bravo vrati se ako boga znas.
KMEEEEEEEE
Post Reply