Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Logovan wrote:
Ono kad ne znaš šta da napišeš, pa moraš prosipati očajni sarkazam. Mora se nešto napisati.
Nit je trebalo biti 8:0, nit su oni bili samo u 16m, ali da su dobro igrali, nisu. Jedino su u dvije, tri situacije opasno zaprijetili. Daleko je ono bilo od dobre igre.
Dok ste vi bili Barcelona. Glavom i bradom
Niste ni vi bili bolji bog zna sta,ali ste zabili tri gola i kuci pjevajuci.
Kazem da ce im se vratiti pobjedom,dva izgubljena meca od sarajevskih klubova.
Last edited by mali_milojica on 03/05/2017 18:34, edited 1 time in total.
Logovan wrote:
Ono kad ne znaš šta da napišeš, pa moraš prosipati očajni sarkazam. Mora se nešto napisati.
Nit je trebalo biti 8:0, nit su oni bili samo u 16m, ali da su dobro igrali, nisu. Jedino su u dvije, tri situacije opasno zaprijetili. Daleko je ono bilo od dobre igre.
Dok ste vi bili Barcelona. Glavom i bradom
Niste ni vi bili bolji bog zna sta,ali ste zabili tri gola i kuci pjevajuci.
Kazem da ce im se vratiti pobjedom,dva izgubljena meca od sarajevskih klubova.
Opet ti prosipaš očajni sarkazam.
Bili smo bolji, napadali, nismo imali nešto puno šansi i trud nam se isplatio. A ti nastavi kmečati o dobroj partiji domaćina koliko god hoćeš.
relativno84 wrote:I onda se huligani cude kad im neko omoguci 5%
Ima li potrebe da postavljam članke o neredima koji su izazvali navijači Željezničara?
Ima li potrebe da opet spominjem da su se i prije dešavali neredi, pa nije bilo riječi o postotcima? Vi našli glumiti kulturne navijače, prosipate neku jeftinu glumu.
Ima li potrebe da postavljam članke o neredima koji su izazvali navijači Željezničara?
Ima li potrebe da opet spominjem da su se i prije dešavali neredi, pa nije bilo riječi o postotcima? Vi našli glumiti kulturne navijače, prosipate neku jeftinu glumu.
Na ova devijantna ponasanja treba stalno podsjecati, jedino tako mozemo da se borimo s tim problemom na nasim tribinama.
Ti nastavi da pravdas huligane to je tvoje pravo, u skladu s politikom kluba koji volis
Na ova devijantna ponasanja treba stalno podsjecati, jedino tako mozemo da se borimo s tim problemom na nasim tribinama.
Ti nastavi da pravdas huligane to je tvoje pravo, u skladu s politikom kluba koji volis
Samo ti izbjegavaj pitanja što sam postavio, a posebno ovo prvo. Sve što vam ne odgovara, vi izbjegavate. Nekulturno je ovo od tebe/vas.
Nit pravdam, nit vidim kako si došao do tog zaključka. Čuj politika kluba.
ultima_palabra wrote:Savez bas ne zeli regularno prvenstvo, inace ne bi delegirali najlosijeg sudiju na ovako vaznu utakmicu.
Jedno je sigurno, neko ce se zaliti poslije utakmice.
Savez sigurno zeli regularno prvenstvo samo sto ne moze da se odupre pritiscima, korupciji. Tvrditi da savez ne zeli regularno prvenstvo, onako iz cista mira, je apsurdno.
No dobro, slazemo se da je regularnost prvenstva vec upitna. Nadlezni organi bi trebali da se pozabave ljudima koji stoje iza kriminala. Indicija, ima dovoljno.
BlueBlood wrote:Iako imaju redovan topli obrok i kartu, znaci nisu gladni, mislim da kadusic i crnkic zasluzuju podrsku svih sportskih portala! Izdrzite momci!!!
Admir Husarić: Nije tačno to sto je izjavio Hotic!Ja imam igraća u FKS,i klub sve korektno i na vrijeme izmiriju!Plata za mart ide sad i svima se plate uplacuju isti dan!Ne treba izmisljati i obmanjivati javnost!Možda je Hota kao veliki navijać malog zelje to smišljeno i na nagovor nekoga izjavio da bi narušio inaće dobro ozračje u i oko kluba!?
Prvotimci našeg kluba, od prvog kola daju svoj maksimum za dres kojeg nose. Istina, bilo je i trenutaka kada nisu obradovali navijače, ali im niko ne može osporiti veliku požrtvovanost i borbenost za svaku loptu, što je odlika ove generacije koju sa klupe vodi Mehmed Janjoš. Naši igrači dati će sve od sebe u predstojećih šest službenih utakmica, koliko je još ostalo do kraja sezone, a da li će to biti dovoljno da osvoje jedan, oba trofeja ili sigurno sačuvaju mjesto koje vode u evropsko takmičenje, pokazati će vrijeme, no jedno je sigurno, put do uspjeha lakše je dostići uz podršku svoje porodice i upravo zbog toga Bordo porodica mora biti uz svoje Sarajevo, uz naše igrače i stručni štab - poručili su iz FK Sarajevo, dodavši: - Ne dozvolimo pojedincima, određenim natpisima i nametnutim pritiscima i ucjenama da naruše atmosferu u našoj porodici, jer će njih biti sve više i više, kako je ljubav prema FK Sarajevo snažnija i veća.
BlueBlood wrote:Iako imaju redovan topli obrok i kartu, znaci nisu gladni, mislim da kadusic i crnkic zasluzuju podrsku svih sportskih portala! Izdrzite momci!!!
Admir Husarić: Nije tačno to sto je izjavio Hotic!Ja imam igraća u FKS,i klub sve korektno i na vrijeme izmiriju!Plata za mart ide sad i svima se plate uplacuju isti dan!Ne treba izmisljati i obmanjivati javnost!Možda je Hota kao veliki navijać malog zelje to smišljeno i na nagovor nekoga izjavio da bi narušio inaće dobro ozračje u i oko kluba!?
Neko bi glupanu Husaricu trebao reci da je maj i da treba da ide plata za April