Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
bjelave

#45351 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

cpu_fan wrote: Ja, dobro si, povratnik !
Stari kadar ali odan i provjeren. Prosle godine sudio derbi i zavrsio sezonu. Savez, ne rece, za razliku od slucaja Bjelica, sto je govno Jakupovic tad suspendirano.
BlueBlood

#45352 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

omega369 wrote:
cpu_fan wrote:Čime se sve kamatari bave to je več tužno. Morali su nekako skrenuti fokus sa priče o 4 suspendovana suca !
bingo ;-)

ali, nece im proci ABD :!:
...i Ćalu smo kupili, i Dzineta smo kupili, sve smo kupili...

Image
Image
Image
Image

mjesecima se prica kako nemaju za plata i opet im Željo kriv, e cuj narucen clanak :-) :pisnuo:
:maca: :nargila:
jeza u ledja

#45353 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

FreakyStyley wrote:Sad se svi satro snebivaju, a sami pitari pisali da nema plata igracima, trenerima, u akademiji i puno prije ovog clanka. Ne da se pisalo, nego citav grad znao za to. Javna tajna.

Ne znam cemu neko satro iscudjavanje sad. Hotic kao i svaki manager u BiH pravi pritisak i kenja za svoje igrace. Svi to oni rade preko medija, samo neki malo elegantnije od ostalih.
Dugovalo im se nesto na pocetku polusezone i tom im isplaceno. Nikome se navodno nista ne duguje.
Zasto ovo tvrdim? Pa otisao sam na analiticki fksinfo nakon sto procitah ovaj clanak ocekujuci salvu bljuvotine medjutim nije se javio ni jedan "insajder" da ovo potvrdi. Vjeruj mi ( :D ) taj forum je uvijek pun ljudi koji su spremni izbacivati prljavi ves cak i kada ga nema. E jbg ako tamo nema ko to da potvrdi onda znas koliko je sati sa ovim clankom.

Mislim sve je moguce, mene nista vise ne moze iznenaditi, ali eto.
Last edited by jeza u ledja on 03/05/2017 16:28, edited 1 time in total.
cpu_fan

#45354 Re: Premijer liga BiH

Post by cpu_fan »

Uf , ne vrijedi na vas trošiti više vrijeme. Za plate nije istina, nema dugovanja prema igračima. Ovo ostalo što si naveo možemo na dugo i naširoko raspravljati !
armin071

#45355 Re: Premijer liga BiH

Post by armin071 »

Jel se ovo sad komsije brinu o finansijama u F.K. Sarajevo. To je reci pravi komsija :thumbup: Samo nek Zelji ide dobro mi smo i virslama prezivjeli.
BlueBlood

#45356 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

vratili se na fabricke postavke
Image

Tomahawk11
Globalni moderator

#45357 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Dok god mi pricamo ko jede hrenovke, a ko nije platio vodu...znamo da smo karina i jedni i drugi :roll:
A bi nesto sutra u Evropi....hocemo klinac....ostaje nam da ismijavamo jedni druge i vjesamo slike kobasica, hrenovki, hala, natpisa i tako to....masala :thumbup:
luckylaka

#45358 Re: Premijer liga BiH

Post by luckylaka »

Tomahawk11 wrote:Dok god mi pricamo ko jede hrenovke, a ko nije platio vodu...znamo da smo karina i jedni i drugi :roll:
A bi nesto sutra u Evropi....hocemo klinac....ostaje nam da ismijavamo jedni druge i vjesamo slike kobasica, hrenovki, hala, natpisa i tako to....masala :thumbup:
:thumbup: Imas 2-3 tipa kojima je ovo nevedeno vrh poznavanja dogadjaja u klubu.Jebe se njima za razultate i ostala dogadjanja u klubu oni su tu da svojim glupostima iz dana u dan ponavljaju jedno te isto.Naravno uz blagoslov moderatora kod kojeg to prolazi mjesecima ,valjda po onoj da se ne zamjeri nikome.
relativno84

#45359 Re: Premijer liga BiH

Post by relativno84 »

BlueBlood wrote:
...i Ćalu smo kupili, i Dzineta smo kupili, sve smo kupili...

Image
Image
Image
Image

mjesecima se prica kako nemaju za plata i opet im Željo kriv, e cuj narucen clanak :-) :pisnuo:
:lol: :lol: :lol:
BlueBlood

#45360 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

Iako imaju redovan topli obrok i kartu, znaci nisu gladni, mislim da kadusic i crnkic zasluzuju podrsku svih sportskih portala! Izdrzite momci!!!
Image
Maharadza

#45361 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

Image
jeza u ledja

#45362 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Tema - slikovnica. Neki nisu odmakli dalje od tog uzrasta.

Predlazem da prestanemo uopste pisati, samo da komuniciramo slikama i smajlicima.
FreakyStyley

#45363 Re: Premijer liga BiH

Post by FreakyStyley »

jeza u ledja wrote:
FreakyStyley wrote:Sad se svi satro snebivaju, a sami pitari pisali da nema plata igracima, trenerima, u akademiji i puno prije ovog clanka. Ne da se pisalo, nego citav grad znao za to. Javna tajna.

Ne znam cemu neko satro iscudjavanje sad. Hotic kao i svaki manager u BiH pravi pritisak i kenja za svoje igrace. Svi to oni rade preko medija, samo neki malo elegantnije od ostalih.
Dugovalo im se nesto na pocetku polusezone i tom im isplaceno. Nikome se navodno nista ne duguje.
Zasto ovo tvrdim? Pa otisao sam na analiticki fksinfo nakon sto procitah ovaj clanak ocekujuci salvu bljuvotine medjutim nije se javio ni jedan "insajder" da ovo potvrdi. Vjeruj mi ( :D ) taj forum je uvijek pun ljudi koji su spremni izbacivati prljavi ves cak i kada ga nema. E jbg ako tamo nema ko to da potvrdi onda znas koliko je sati sa ovim clankom.

Mislim sve je moguce, mene nista vise ne moze iznenaditi, ali eto.
Pa dobro ovaj i ne govori o kojem se vremenskom periodu radi. Nego kaze, u principu, ima plate - nema plate. Mozda se ovim njegovim trenutno nista i ne duguje, nije nemoguce.
Charuga
Globalni moderator

#45364 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

E dobro, vakat je za jednu dobru:

Image

Rekli ste jedni drugima sve što ste htjeli, a ovo sada je samo ponavljanje. Koliko god dalje da pisali, ponavljat će se jedno te isto. Isti linkovi, ista priča, iste slike, isti tekstovi, ukratko samo ćete nastaviti da TROLATE po temi. Nećete jedni druge ubjediti u ono što vi sami mislite ili "vidite".
I manite se priče, poslije ovoga, kako vam se ne da da pišete, kako vam se brišu postovi, kako je moderator na jednoj ili drugoj strani, kako neće da se zamjeri i slično. SVE JE REČENO!
Oslobodite temu za normalnu raspravu, a ovo o čemu ste pisali posljednjih xx stranica zaboravite. Otvorite temu za ta prepucavanja pa jedni drugima dokazujte, ovde više neće moći.
Svi koji nastave u istom ritmu i sa istom pričom biće odstranjeni sa foruma na određeni period.

Hvala na razumjevanju!
BlueBlood

#45365 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

Vincent Tan :maca:
Charuga
Globalni moderator

#45366 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, nepoštivanje upozorenja”
» BlueBlood

14 dana

Nije dugo izdržao, idemo dalje.
Nadzorna_ploca

#45367 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Da je nasa uprava prava ovakvi likovi ne bi prisli Kosevu vise nikad, neka se goni i on i njegovi igraci odakle su dosli. Doduse, nije ni novinarima mane ovakav tekst prljavstine i poluinformacija moze samo klix i dupli sport objaviti.
Logovan

#45368 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Bambino Blu wrote:Use i u svoje kljuse komsije po ko zna koji put :D :izet: :izet:

https://www.klix.ba/sport/nogomet/hotic ... /170503098
Use i u svoje kljuse, a ti stalno postavljaš nešto u vezi nas. Zapitaj se malo.... :wink:

Članak izašao kada se jedini borimo za oba trofeja, izašao četiri kola prije kraja, izašao prije prve polufinalne utakmice, a gdje idiot Hotić bio prije? Što se prije nije javio?

Inače, nije prvi put ove polusezone da izađe nešto negativno u vezi nas. Bio je članak da nas Tan napušta i još nešto, zaboravio sam šta i to svaki put kada dobro igramo. Slučajnost?

Uzmemo li makar jedan trofej, mnogi će pocrkati od ljubomore.
armin071

#45369 Re: Premijer liga BiH

Post by armin071 »

Haj da okrenemo plocu.

Sarajevo- Sloboda 1
Zeljo- Zrinjski X
Radnik- Krupa X

Da se ono bas zakuha :thumbup:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#45370 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

Sarajevo - Sloboda----X2 (Sarajevo otpada iz trke za titulu)
Radnik - Krupa---------1 (Radniku nakon dosta dobre igre protiv nas i kona,gdje su izgubili,vracaju bodovi za dobru igru)
Zeljeznicar - Zrinjski-1X2 (Sve je moguce)
armin071

#45371 Re: Premijer liga BiH

Post by armin071 »

mali_milojica wrote:Sarajevo - Sloboda----X2 (Sarajevo otpada iz trke za titulu)
Radnik - Krupa---------1 (Radniku nakon dosta dobre igre protiv nas i kona,gdje su izgubili,vracaju bodovi za dobru igru)
Jesi ti gledao tekmu Radnik-Sarajevo ili ti je neko pricao da je Radnik igrao dobro?
lakilaka

#45372 Re: Premijer liga BiH

Post by lakilaka »

sarajevo- sloboda 1 ( punac )
zeljo- zrinjski 1 ( suspenzija sudca )
radnik- krupa 1 ( kupio neko treci )
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#45373 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

armin071 wrote:
mali_milojica wrote:Sarajevo - Sloboda----X2 (Sarajevo otpada iz trke za titulu)
Jesi ti gledao tekmu Radnik-Sarajevo ili ti je neko pricao da je Radnik igrao dobro?
Ma razvalili ste ih,trebalo je biti 8:0 za Sarajevo.
Nisu izasli iz 16m.
armin071

#45374 Re: Premijer liga BiH

Post by armin071 »

mali_milojica wrote: Ma razvalili ste ih,trebalo je biti 8:0 za Sarajevo.
Nisu izasli iz 16m.
Strasno :run:
Logovan

#45375 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

mali_milojica wrote:
armin071 wrote:
Ma razvalili ste ih,trebalo je biti 8:0 za Sarajevo.
Nisu izasli iz 16m.
Ono kad ne znaš šta da napišeš, pa moraš prosipati očajni sarkazam. Mora se nešto napisati. :oops:

Nit je trebalo biti 8:0, nit su oni bili samo u 16m, ali da su dobro igrali, nisu. Jedino su u dvije, tri situacije opasno zaprijetili. Daleko je ono bilo od dobre igre.
Locked