Demokratska fronta Željko Komšić
-
kritikos
#45351 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Imamo SDA, imamo SDA satelite Boss, BPS, SzBiH, Stranka penzionera, ovi, oni......i imamo SDA ljevicu Komšića i njegov DF. On uvijek uskoči kad treba, dokazano i provjereno. Sve ostalo je naglabanje.
- Prpa.ba
#45352 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jos sad kad se skupe dinamitasi iz GS-a, BH Socijaldemokrata, Lagumovsko-Dzaferovicevi SPIDeri, pod pokroviteljstvom DF-a. Mozda uleti i SDU u nekoj od svojih reinkarnacija, ima ih skoro pa kao HSP-ova...
kakva ce to alternativa ta bude na izborima. 
- RunnerX
#45353 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Obzirom na dozu podmuklosti kojom se služi, meni je gori od njih.kluz franjo wrote: ↑16/05/2020 01:42 Kolega malakh za mene predstavlja one brojne komšiće, đonlagiće, podžiće, suljagiće i ine anal-itičare te vrste.
Muljatore i lažove.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#45354 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
vidiš kako si ogorčen, vidiš kako su te sjebali, vidiš koliku količinu mržnje i agresije ispoljavas iz sebe. spalili su te kao sibicu.kluz franjo wrote: ↑16/05/2020 01:30Smatraj me predsjednikom vlade KS ili savjetnikom u KJKP Pokop. To je svejedno.malakh wrote: ↑16/05/2020 01:12pogodilo te pitanje. punih tri mjeseca izbjegavas odgovor i svaki put kada te pitam, tvoji postovi završe ovako. prepuni emocija i ljutnje i pokušaji diskreditacije.kluz franjo wrote: ↑16/05/2020 00:28 Znaš kako skočimišu,
nisi ti meni uopšte interesantan kao lik. Samo kao pojava.
Pojava, koja će sljedećih sedmica i mjeseci krenuti sa "guslanjem" o "ujedinjenju građanske opcije, ljevice" itd...
Pojava, koja će sljedećih sedmica i mjeseci krenuti sa hvalospjevima "o nezavisnom, lijevom, građanskom" kandidatu za nekog načelnika...
Ti si meni samo interesantan kao pojava "dežurno zabrinutih smutljivaca", kojima su "svi isti".
Pojava, koja petlja, mulja, laže...
A koja ne zna.
E da se ja sada ne bih mučio i razvlačio sa sve i jednim predstavnikom te POJAVE, ja ću samo na tvom primjeru da obrađujem sve njih.
Osobno ti želim sve najbolje.
nije to fino kolega.
Ti si svejedno.
Poenta je da je POJAVA poput tebe zadužena za mutljavine i laži.
Ništa od onoga što pišeš ne odgovara punoj istini.
Ne bih se ja osvrtao na tebe lično, ali gomila vas je.
Samo zbog toga si izabran da reprezentativno predstavljaš tu gomilu tupavih beskičmenjaka.
DakleM
Lupio i slagao si za glasanje DF na nivou FBiH, izmišljaš vremeplove Duški Jurišić, spinuješ tramvaje, slagao si za glasanje SDP-a u ZDK...
Ti si istorijat laži i muljanja...
Skočimišu.
imam pravo kritizirati sve i sve kritiziram. bez pardona. sve peckam, jer treba priznavati svoje greške. ne mozes govoriti da si pošten, a muljati. ne ide.
dusku je predložila naša stranka, zastupnici dfa u parlamentu fbih bili suzdržani i šta sam tu slagao. perfidno i maliciozno podmeces, a sve se može provjeriti. fatas se za slamke i podmuklo podmeces. ne valja to kolega. primjetno je da df i komšića organski ne podnosis i mirzis ih iz dubine duše, ali te frustracije ne mozes na meni ispoljavati.
znam da nećeš priznati sa koje pozicije ćeš biti smijenjen, ali nema veze. kao što znam da nećeš priznati da forumaš zbog interesa, pa te nervira jedan malakh koji sve kritizira.
a vidis, taj što ti je lajkovao post i citirao te, je došao na ovaj forum da radi kampanju kifli i nipu. ulaze trud da isijece i uredi kifline nastupe i objavljuje na vimeo i onda lijepi po forumu. i njega uvrijedi kada kažem da je pindzo veliki problem nipa...
tek kada budete u mogućnosti pročitati i prihvatiti kritiku na račun voljene stranke, tada ćete biti reprezentni za diskusiju.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#45355 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
kao sto avatar kaže - neutralan. 99% forumasa bi ti prijavilo post, ali ja neću, niti sam bilo kome prijavljivao postove.orbita12 wrote: ↑16/05/2020 09:05 ma sta se raspravljas sa sda i df botovima, jedina razlika izmedju malakha i bunka je sto je malakh bolje placen, jer ne mogu razumijeti da neko citav dan moze sjediti ispred tastaure i smisljati ovakve nebuloze. Ovakvo udubljivanje u postove s ciljem unosenja smutnje , mogu samo dvije osobe , neko ko je za to dobro placen ili neko toliko bezobrazan i glup koji ne zeli izgubiti svoju trenutno nezasluzenu poziciju. Na cast mu nije nijedna od te dvije.
Kofol zabrinutii forumas koji se bori za narod preko foruma, jasta je........
a tebi ostavljam na procjenu da misliš što god hoćeš.
- madner
#45356 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kritikovati je ok, lagati i koristiti poluinformacije nije. Gdje god se zagrebalo ispod povrsine, nije bilo istine. Sto je nemoguce osim ako je namjerno.
Ono sto je smjesno je to pravi kontraefekt.
Inace ja mislim da ce DF imati manje glasova od broja clanova. Sve ankete su bas porazne.
Ono sto je smjesno je to pravi kontraefekt.
Inace ja mislim da ce DF imati manje glasova od broja clanova. Sve ankete su bas porazne.
- RunnerX
#45357 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Reče lik koji je pola godina citirao svoj jedan te isti post.
Nakon toga je malo promijenio taktiku i sad napada podmuklije.
-
kluz franjo
#45358 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
by kluz franjo » 15 May 2020, 23:57
Ispravka (ponovno) netOčnog navoda.malakh wrote: ↑
15 May 2020, 23:40
dr glasao protiv imenovanja ovog ministra u vijeću ministara. prije par dana suzdržani na korona zakon.
možda su na pomolu neke trzavice u koaliciji![]()
I Krešić i Imširević iz DF-a su u Domu naroda FBiH glasali ZA tzv. korona zakon.
Dakle nikakve trzavice.
Samo još jedan dokaz nebitnosti i besmislenosti postojanja političke opcije DF-Željko Komšić.
Pa ti si patološki lažov...
Skočimišu, Parlament FBiH se sastoji od dva doma.
U jednom, zastupničkom, DF-ovci suzdržani, a u drugom samo koji dan kasnije glasaju za taj isti zakon.
https://www.youtube.com/watch?v=uKnhky22nXU
3:22:30
Zvonko Marić je za takve "moralna sorbona".
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#45359 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Malakhova parola: novi dan- nova lazmalakh wrote: ↑16/05/2020 11:43vidiš kako si ogorčen, vidiš kako su te sjebali, vidiš koliku količinu mržnje i agresije ispoljavas iz sebe. spalili su te kao sibicu.kluz franjo wrote: ↑16/05/2020 01:30Smatraj me predsjednikom vlade KS ili savjetnikom u KJKP Pokop. To je svejedno.
Ti si svejedno.
Poenta je da je POJAVA poput tebe zadužena za mutljavine i laži.
Ništa od onoga što pišeš ne odgovara punoj istini.
Ne bih se ja osvrtao na tebe lično, ali gomila vas je.
Samo zbog toga si izabran da reprezentativno predstavljaš tu gomilu tupavih beskičmenjaka.
DakleM
Lupio i slagao si za glasanje DF na nivou FBiH, izmišljaš vremeplove Duški Jurišić, spinuješ tramvaje, slagao si za glasanje SDP-a u ZDK...
Ti si istorijat laži i muljanja...
Skočimišu.
imam pravo kritizirati sve i sve kritiziram. bez pardona. sve peckam, jer treba priznavati svoje greške. ne mozes govoriti da si pošten, a muljati. ne ide.
dusku je predložila naša stranka, zastupnici dfa u parlamentu fbih bili suzdržani i šta sam tu slagao. perfidno i maliciozno podmeces, a sve se može provjeriti. fatas se za slamke i podmuklo podmeces. ne valja to kolega. primjetno je da df i komšića organski ne podnosis i mirzis ih iz dubine duše, ali te frustracije ne mozes na meni ispoljavati.
znam da nećeš priznati sa koje pozicije ćeš biti smijenjen, ali nema veze. kao što znam da nećeš priznati da forumaš zbog interesa, pa te nervira jedan malakh koji sve kritizira.
a vidis, taj što ti je lajkovao post i citirao te, je došao na ovaj forum da radi kampanju kifli i nipu. ulaze trud da isijece i uredi kifline nastupe i objavljuje na vimeo i onda lijepi po forumu. i njega uvrijedi kada kažem da je pindzo veliki problem nipa...
tek kada budete u mogućnosti pročitati i prihvatiti kritiku na račun voljene stranke, tada ćete biti reprezentni za diskusiju.
-
putokaz1
#45360 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Druže Kifla svi iz DF su Popisani
Kifla:Oni treba da budu otpisani,znate Otpisani
DF Otpisan pređe Prag i eto ti Ručice za SDA -i to Ključne pogotov ako je iz reda Srba Hrvata Ostalih
Kifla:Oni treba da budu otpisani,znate Otpisani
DF Otpisan pređe Prag i eto ti Ručice za SDA -i to Ključne pogotov ako je iz reda Srba Hrvata Ostalih
- malakh
#45361 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-
orbita12
#45362 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
prvo se stranci prijavi pa tek onda mozda ostalim organima, mislio sam da ste to vec naucilimalakh wrote: ↑16/05/2020 11:56kao sto avatar kaže - neutralan. 99% forumasa bi ti prijavilo post, ali ja neću, niti sam bilo kome prijavljivao postove.orbita12 wrote: ↑16/05/2020 09:05 ma sta se raspravljas sa sda i df botovima, jedina razlika izmedju malakha i bunka je sto je malakh bolje placen, jer ne mogu razumijeti da neko citav dan moze sjediti ispred tastaure i smisljati ovakve nebuloze. Ovakvo udubljivanje u postove s ciljem unosenja smutnje , mogu samo dvije osobe , neko ko je za to dobro placen ili neko toliko bezobrazan i glup koji ne zeli izgubiti svoju trenutno nezasluzenu poziciju. Na cast mu nije nijedna od te dvije.
- malakh
#45363 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ja lijepo napisem da su bili suzdrzani u parlamentu fbih, a nisam ni znao da imaju delegate u domu naroda fbih, a ti me nazoves patoloskim lazovom. bez bilo kakvog osnova. toliku kolicinu mrznje i agresije odavno nisam vidio. ti si totalno spaljen covjece, nemas kontrolu nad sobom. prije dvije godine, kulturan, sve fino, a danas prostakluk, vrijedjanje, agresija i poneka djecija doskocica.kluz franjo wrote: ↑16/05/2020 12:54by kluz franjo » 15 May 2020, 23:57
Ispravka (ponovno) netOčnog navoda.malakh wrote: ↑
15 May 2020, 23:40
dr glasao protiv imenovanja ovog ministra u vijeću ministara. prije par dana suzdržani na korona zakon.
možda su na pomolu neke trzavice u koaliciji![]()
I Krešić i Imširević iz DF-a su u Domu naroda FBiH glasali ZA tzv. korona zakon.
Dakle nikakve trzavice.
Samo još jedan dokaz nebitnosti i besmislenosti postojanja političke opcije DF-Željko Komšić.
U jednom, zastupničkom, DF-ovci suzdržani, a u drugom samo koji dan kasnije glasaju za taj isti zakon.
spalili su te za dvije godine, u tebi posijali mrznju. steta, a doista si imao potencijala.
i hajde reci sa koje pozicije ces biti smijenjen? prvi cu pokrenuti peticiju da te ostave, jer u suprotnom ce biti odgovorni za produbljenje tvog sve agresivnijeg ponasanja.
Last edited by malakh on 16/05/2020 14:20, edited 1 time in total.
- malakh
#45364 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
kojoj stranci?orbita12 wrote: ↑16/05/2020 14:15prvo se stranci prijavi pa tek onda mozda ostalim organima, mislio sam da ste to vec naucilimalakh wrote: ↑16/05/2020 11:56kao sto avatar kaže - neutralan. 99% forumasa bi ti prijavilo post, ali ja neću, niti sam bilo kome prijavljivao postove.orbita12 wrote: ↑16/05/2020 09:05 ma sta se raspravljas sa sda i df botovima, jedina razlika izmedju malakha i bunka je sto je malakh bolje placen, jer ne mogu razumijeti da neko citav dan moze sjediti ispred tastaure i smisljati ovakve nebuloze. Ovakvo udubljivanje u postove s ciljem unosenja smutnje , mogu samo dvije osobe , neko ko je za to dobro placen ili neko toliko bezobrazan i glup koji ne zeli izgubiti svoju trenutno nezasluzenu poziciju. Na cast mu nije nijedna od te dvije.
-
kluz franjo
#45365 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I opet lažeš i petljaš.malakh wrote: ↑16/05/2020 14:17ja lijepo napisem da su bili suzdrzani u parlamentu fbih, a nisam ni znao da imaju delegate u domu naroda fbih, a ti me nazoves patoloskim lazovom. bez bilo kakvog osnova. toliku kolicinu mrznje i agresije odavno nisam vidio. ti si totalno spaljen covjece, nemas kontrolu nad sobom. prije dvije godine, kulturan, sve fino, a danas prostakluk, vrijedjanje, agresija i poneka djecija doskocica.kluz franjo wrote: ↑16/05/2020 12:54by kluz franjo » 15 May 2020, 23:57
Ispravka (ponovno) netOčnog navoda.
Dakle nikakve trzavice.
spalili su te za dvije godine, u tebi posijali mrznju. steta, a doista si imao potencijala.
i hajde reci sa koje pozicije ces biti smijenjen? prvi cu pokrenuti peticiju da te ostave, jer u suprotnom ce biti odgovorni za produbljenje tvog sve agresivnijeg ponasanja.
Normalan lažov zna kada je uhvaćen u laži, a ti verglaš li verglaš...
Tipičan predstavnik škole "Željko Suljagić"
- malakh
#45366 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
zaboravio si dodati onu klinačku foru "skocimisu" 
-
kluz franjo
#45367 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
odskakući u troskoku...

-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
- malakh
#45369 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
jedan izgubio poziciju, drugom zao envera zornica. kod njih nista novo.
-
kluz franjo
#45370 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pseudologia Fantastica
- RunnerX
#45371 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne može mene uvrijediti ništa što ti i tebi slični napišu. Ti si personifikacija svega protiv čega se borimo u ovoj državi, lažeš, petljaš, podmećeš.
Svi mi radimo kampanju Dini Konakoviću i NiP-u, a raduje me što ti smetaju klipovi koje postavljam jer istina vas najviše pogađa. Dino je zaslužio šansu i dobiće je, uprkos svim vašim pokušajima da ga diskreditujete, uvijek je korak ispred vas.
- Banksy
- malakh
#45373 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
pogledaš film, pa onda pogledaš što će kifla reci na isti, ako ne valja njemu, ne valja ni tebi. A ne smetaju meni klipovi, već da se samo raskrinska tvoja pojava na forumu i svrha iste. aktivirao si se prije mjesec dana, bices tu do izbora i onda ćeš se vratiti za dvije godine.RunnerX wrote: ↑16/05/2020 17:55Ne može mene uvrijediti ništa što ti i tebi slični napišu. Ti si personifikacija svega protiv čega se borimo u ovoj državi, lažeš, petljaš, podmećeš.
Svi mi radimo kampanju Dini Konakoviću i NiP-u, a raduje me što ti smetaju klipovi koje postavljam jer istina vas najviše pogađa. Dino je zaslužio šansu i dobiće je, uprkos svim vašim pokušajima da ga diskreditujete, uvijek je korak ispred vas.
takvih na forumu uvijek ima, pred svake izbore. pa da ostane da si ipak samo kiflin bot na zadatku.
ni protiv koga se ti ne boris, ti se boris za svoju guzicu i za svoj interes. ne zanima te ništa osim toga. ti spinovi ne prolaze, jer bi preko svakoga pregazio, zarad glasa tvojoj stranci. to je najgori sljam od ljudi, skupina agresivaca i varalica, što i sam demonstriras.
što se mene tiče, provaljen na samom početku, a od danas i na ignor listi, a kada dodjes na radar, dobit ćeš ovo:

- RunnerX
#45374 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Do sad smo samo jednu pojavu raskrinkali. Pogodi koju. 
- malakh