Demokratska fronta Željko Komšić

jazzer

#45326 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by jazzer »

malakh wrote: 13/05/2020 00:57
pa mozda je privatno nazvao baketa i zaprijetio da ce napustiti vlast ukoliko se ne pocmu hapsit ili fahru ili nenadica. sta znas? ono, politika se uvijek igrala iza paravana.

nego, doista bih volio upoznati osobu koja, nakon 25 godina bezakonja, cita clanke u kojima stranke pozivaju tuziteljstvo i sud da nekoga uhapse. :lol: :lol:
@MorningStar znas li ti koliko mi imamo zatvora i koliko ima slobodnih kapaciteta?
haha, cuj mozda je nazvao Bakira i zaprijetio izlaskom iz koalicije..pa gdje ce onda ako napusti ovu koaliciju?

Milsim, ja znam da on nije neki kapacitet ali i znam da ce ostati do kraja, da pojede sva govna sto je izasrao. Jer nazad
u neku koaliciju sa NIP, NS, SDP ne moze ni pod razno. Da nastupi sam zna kako bi prosao. Zato ce on idalje cekati neku
inicijativu HDZ-a da je glasno osudi, tu i tamo pucne po prstima i tu se, manje vise, zavrsava njegova politicka aktivnost.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#45327 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

jazzer wrote: 13/05/2020 11:56
pa mozda je privatno nazvao baketa i zaprijetio da ce napustiti vlast ukoliko se ne pocmu hapsit ili fahru ili nenadica. sta znas? ono, politika se uvijek igrala iza paravana.

nego, doista bih volio upoznati osobu koja, nakon 25 godina bezakonja, cita clanke u kojima stranke pozivaju tuziteljstvo i sud da nekoga uhapse. :lol: :lol:
@MorningStar znas li ti koliko mi imamo zatvora i koliko ima slobodnih kapaciteta?
haha, cuj mozda je nazvao Bakira i zaprijetio izlaskom iz koalicije..pa gdje ce onda ako napusti ovu koaliciju?

Milsim, ja znam da on nije neki kapacitet ali i znam da ce ostati do kraja, da pojede sva govna sto je izasrao. Jer nazad
u neku koaliciju sa NIP, NS, SDP ne moze ni pod razno. Da nastupi sam zna kako bi prosao. Zato ce on idalje cekati neku
inicijativu HDZ-a da je glasno osudi, tu i tamo pucne po prstima i tu se, manje vise, zavrsava njegova politicka aktivnost.
možda nije nazvao, možda je poslao poruku i email da ima pisani trag da ih je opomenuo i ucijenio. šta znaš :lol:

a o eventualnim koalicijama, samo me zanima tko će dati presudne ruke za većinu. možda nakon nekih izbora opet odu kod fahre u toranj i zamole ga za podršku, jer će ručice svima faliti.

a što se tiče čovića, čuo sam da poslije sastanka sa komšićem obilazi travare oko busovače, da mu naprave mehlem.
doremifa

#45328 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by doremifa »

malakh wrote: 13/05/2020 12:04
jazzer wrote: 13/05/2020 11:56

možda nije nazvao, možda je poslao poruku i email da ima pisani trag da ih je opomenuo i ucijenio. šta znaš :lol:

a o eventualnim koalicijama, samo me zanima tko će dati presudne ruke za većinu. možda nakon nekih izbora opet odu kod fahre u toranj i zamole ga za podršku, jer će ručice svima faliti.

a što se tiče čovića, čuo sam da poslije sastanka sa komšićem obilazi travare oko busovače, da mu naprave mehlem.
je li to onaj isti mehlem sto komsic koristi nakon sastanka sa bakirom? onaj za truhle obraze?
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#45329 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

doremifa wrote: 13/05/2020 15:24
je li to onaj isti mehlem sto komsic koristi nakon sastanka sa bakirom? onaj za truhle obraze?
znaš da komšić koristi mehlem poslije sastanka sa bakirom? daj nam još kakvih insajderkih u formacija.
Novak20

#45330 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Novak20 »

Nisam znao da su se Čović i Komšić sastali pa me interesira kada i gdje ?
Novak20

#45331 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Novak20 »

malakh wrote: 13/05/2020 15:48
znaš da komšić koristi mehlem poslije sastanka sa bakirom? daj nam još kakvih insajderkih u formacija.
Čini mi se da Bakir koristi lubrikant za sastanka, a Komšić mehlem poslije sastanka. :lol:
malakh

#45332 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

Novak20 wrote: 13/05/2020 16:42

Nisam znao da su se Čović i Komšić sastali pa me interesira kada i gdje ?
coviceve traume iz prošlosti... :lol:

kažu da čović još pije vodu preko mašica kada se prisjeti prethodnih izbora. :lol:

p.s. nisam sujevjeran.
Banksy

#45333 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

...
doremifa

#45334 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by doremifa »

ako volis komsica tesko da ti ja mogu reci jos koju u formaciju. pitaj njega o blazu kraljevicu sto se tice zadnjeg rata a pitaj i djeda ima li jos kakvu u formaciju sem one kojoj te je godinama poducavao. nije ni cudo sto si glavni za insajderke u formacije na forumu. realno ako iko ima insajderke u formacije ovdje to si ti
malakh

#45335 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

doremifa wrote: 13/05/2020 22:34
ako volis komsica tesko da ti ja mogu reci jos koju u formaciju. pitaj njega o blazu kraljevicu sto se tice zadnjeg rata a pitaj i djeda ima li jos kakvu u formaciju sem one kojoj te je godinama poducavao. nije ni cudo sto si glavni za insajderke u formacije na forumu. realno ako iko ima insajderke u formacije ovdje to si ti
druze ne da mi se desifrovati ovaj post.
putokaz1

#45336 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

Fronta demokratske akcije najače oružje za opstanak SDA
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#45337 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by izvrsni direktor »

sahara1428 wrote: 11/05/2020 14:51 BIBIJA I GOOGLE :-)

Vrijedi ponoviti. Da se covjek nasmije malo na jutro :-D
malakh

#45338 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

dr glasao protiv imenovanja ovog ministra u vijeću ministara. prije par dana suzdržani na korona zakon.

možda su na pomolu neke trzavice u koaliciji :roll:
kluz franjo

#45339 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

malakh wrote: 15/05/2020 23:40 dr glasao protiv imenovanja ovog ministra u vijeću ministara. prije par dana suzdržani na korona zakon.

Ispravka (ponovno) netOčnog navoda.
I Krešić i Imširević iz DF-a su u Domu naroda FBiH glasali ZA tzv. korona zakon.
Dakle nikakve trzavice.
Samo još jedan dokaz nebitnosti i besmislenosti postojanja političke opcije DF-Željko Komšić.
malakh

#45340 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

kluz franjo wrote: 15/05/2020 23:57
malakh wrote: 15/05/2020 23:40 dr glasao protiv imenovanja ovog ministra u vijeću ministara. prije par dana suzdržani na korona zakon.

I Krešić i Imširević iz DF-a su u Domu naroda FBiH glasali ZA tzv. korona zakon.
Dakle nikakve trzavice.
Samo još jedan dokaz nebitnosti i besmislenosti postojanja političke opcije DF-Željko Komšić.
:lol: :lol:

kakav dom naroda? oni u su u domu naroda nebitni kao ti na ovom forumu. a iskreno, nisam ni znao da imaju nekoga u domu naroda.

u parlamentu, da nije bilo te jedne ruke, zakon bi pao zbog nepodrske dfa. u domu naroda, nije takav slučaj.

nego, ostao si mi dužan odgovor. koju poziciju si izgubio dolaskom koalicije petak 13 na vlast?
kluz franjo

#45341 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

malakh wrote: 16/05/2020 00:06
kluz franjo wrote: 15/05/2020 23:57

Dakle nikakve trzavice.
:lol: :lol:

kakav dom naroda? oni u su u domu naroda nebitni kao ti na ovom forumu. a iskreno, nisam ni znao da imaju nekoga u domu naroda.

u parlamentu, da nije bilo te jedne ruke, zakon bi pao zbog nepodrske dfa. u domu naroda, nije takav slučaj.
Samo si u jednoj stvari u pravu.
DF-ŽK je politički bitan, taman koliko ja forumski.

Sve ostalo što napišeš je totalna glupost, kojoj se ne treba vjerovati.
Biba Kerla je za tebe Kant. Pa makar i u copy-paste.
malakh

#45342 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

@kluz franjo nego, ostao si mi dužan odgovor. koju poziciju si izgubio dolaskom koalicije petak 13 na vlast?

jesi li ti navukao bibu za kanta? vidiš, baš to baca na tebe. a čime se bavite, pa ne mogu vjerovati, ali sam se odlično nasmijao.
kluz franjo

#45343 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

Znaš kako skočimišu,
nisi ti meni uopšte interesantan kao lik. Samo kao pojava.
Pojava, koja će sljedećih sedmica i mjeseci krenuti sa "guslanjem" o "ujedinjenju građanske opcije, ljevice" itd...
Pojava, koja će sljedećih sedmica i mjeseci krenuti sa hvalospjevima "o nezavisnom, lijevom, građanskom" kandidatu za nekog načelnika...
Ti si meni samo interesantan kao pojava "dežurno zabrinutih smutljivaca", kojima su "svi isti".
Pojava, koja petlja, mulja, laže...
A koja ne zna.
E da se ja sada ne bih mučio i razvlačio sa sve i jednim predstavnikom te POJAVE, ja ću samo na tvom primjeru da obrađujem sve njih.
Osobno ti želim sve najbolje.
putokaz1

#45344 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

Bitniji sma ja od DF-A
malakh

#45345 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

kluz franjo wrote: 16/05/2020 00:28 Znaš kako skočimišu,
Pojava, koja će sljedećih sedmica i mjeseci krenuti sa "guslanjem" o "ujedinjenju građanske opcije, ljevice" itd...
Pojava, koja će sljedećih sedmica i mjeseci krenuti sa hvalospjevima "o nezavisnom, lijevom, građanskom" kandidatu za nekog načelnika...
Ti si meni samo interesantan kao pojava "dežurno zabrinutih smutljivaca", kojima su "svi isti".
A koja ne zna.
E da se ja sada ne bih mučio i razvlačio sa sve i jednim predstavnikom te POJAVE, ja ću samo na tvom primjeru da obrađujem sve njih.
pogodilo te pitanje. punih tri mjeseca izbjegavas odgovor i svaki put kada te pitam, tvoji postovi završe ovako. prepuni emocija i ljutnje i pokušaji diskreditacije.

nije to fino kolega.
kluz franjo

#45346 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

malakh wrote: 16/05/2020 01:12
kluz franjo wrote: 16/05/2020 00:28 Znaš kako skočimišu,
A koja ne zna.
pogodilo te pitanje. punih tri mjeseca izbjegavas odgovor i svaki put kada te pitam, tvoji postovi završe ovako. prepuni emocija i ljutnje i pokušaji diskreditacije.

nije to fino kolega.
Smatraj me predsjednikom vlade KS ili savjetnikom u KJKP Pokop. To je svejedno.
Ti si svejedno.
Poenta je da je POJAVA poput tebe zadužena za mutljavine i laži.
Ništa od onoga što pišeš ne odgovara punoj istini.
Ne bih se ja osvrtao na tebe lično, ali gomila vas je.
Samo zbog toga si izabran da reprezentativno predstavljaš tu gomilu tupavih beskičmenjaka.

DakleM
Lupio i slagao si za glasanje DF na nivou FBiH, izmišljaš vremeplove Duški Jurišić, spinuješ tramvaje, slagao si za glasanje SDP-a u ZDK...
Ti si istorijat laži i muljanja...
Skočimišu.
kluz franjo

#45347 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

Za ostale forumaše, čisto kao informacija.

Kolega malakh za mene predstavlja one brojne komšiće, đonlagiće, podžiće, suljagiće i ine anal-itičare te vrste.
Muljatore i lažove.

Sve što kolegi malakhu napišem je reprezentativno upućeno tim lažovima.
bunk

#45348 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by bunk »

Ocito je da imas nesto protiv DF.
Na tvoju zalost nis efikasnoga :mrgreen:
orbita12

#45349 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by orbita12 »

ma sta se raspravljas sa sda i df botovima, jedina razlika izmedju malakha i bunka je sto je malakh bolje placen, jer ne mogu razumijeti da neko citav dan moze sjediti ispred tastaure i smisljati ovakve nebuloze. Ovakvo udubljivanje u postove s ciljem unosenja smutnje , mogu samo dvije osobe , neko ko je za to dobro placen ili neko toliko bezobrazan i glup koji ne zeli izgubiti svoju trenutno nezasluzenu poziciju. Na cast mu nije nijedna od te dvije.
Kofol zabrinutii forumas koji se bori za narod preko foruma, jasta je........
Prpa.ba

#45350 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Prpa.ba »

bunk wrote: 16/05/2020 06:24 Ocito je da imas nesto protiv DF.
Na tvoju zalost nis efikasnoga :mrgreen:
Nisam kolega Franjo, ali zasvrbi me pa se moram i ja osvrnuti. :mrgreen:

Mijesas udaraca po prstima i DF. 230.000 glasova za Predsjednika, 90.000 glasova za federalnu skupstinu, i to zajedno sa grupom TNT iz GS-a, a za kantone 60.000. I tih 60.000 je islo na racun mudrog bjezanja iz Vlade FBiH, pa se jos neko od dinamicnih glasaca dao prevariti. Idu ti brojevi jos dole, barem za cetvrt, samo nazalost nece ispod granice od 3 odsto. S Komsicem u Predsjednistvu i nemam neki problem, bolje on nego Covic. :mrgreen:
Post Reply