FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

NK33

#45301 Re: FC Barcelona

Post by NK33 »

DonEmir wrote: Navijaci su na tribini :thumbup: simpatisem Napoli.
Real Madrid je najveci klub u La Ligi da ne govorim i sire..bzvz je to spominjati
Barsa je mali politicki klub iz Katalonije treba li govoriti da na svakom peharu LP od Barce stoji velika naljepnica "Sudije" :oops: to stoji tako.. da ne spominjemo sada politicke malverzacije kluba (dobili ligu, ligu catalanu pa izvolite igrajte tamo...jer treba da se stide lige sa Ascom, Jupiterom, Pratom, Reusom).
Ovo su samo cinjenice i ne moze niko da pobije. Hvala :zzzz:
Pa ipak pises na temi najboljeg kluba na svijetu a ne na temi Real Madrida, ne znas ni sam zasto (mislim znas al stid te priznat) :D
sumirprimus

#45302 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

a i koji mu je ovo nick po redu?klon...
mbenz

#45303 Re: FC Barcelona

Post by mbenz »

navuklo se nekakvih napacenih madridjana na temu :D :D :D
perfekcionista1

#45304 Re: FC Barcelona

Post by perfekcionista1 »

sumirprimus wrote:
perfekcionista1 wrote:jedini clan fudbalskog kluca Barselona koji placa porez je klupski kuhar :lol:
isto ko i u vezi polikite,koga boli ba za izbore,kuhare poreze,gledamo loptu...
a tu je barsa NENADJEBIVA!
pa mene boli briga i tebe bi trebalo jer glume neku velicinu da su iznad svih drugih, bajgi vise od kluba. Jesu vise, kriminalno udruzenje
perfekcionista1

#45305 Re: FC Barcelona

mbenz wrote:navuklo se nekakvih napacenih madridjana na temu :D :D :D
a koliko su tek napaceni navijaci uefalone kad im igracu se bave kriminalom a oni nemaju muda ni da ih osude.
I ja nisam navijac Reala ali svakako su mi drzazi od ovih kriminalaca
Charuga
Globalni moderator

#45306 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Čim ti iz BiH razmišljaš o tome ko u Španiji nije platio porez, ili koga optužuju da nije platio porez nije nešto u redu. U zemlji ti svaki drugi privatnik ne vrši plačanje poreza, a ti se brineš o Španiji ... :roll:
mbenz

#45307 Re: FC Barcelona

Post by mbenz »

Charuga wrote:Čim ti iz BiH razmišljaš o tome ko u Španiji nije platio porez, ili koga optužuju da nije platio porez nije nešto u redu. U zemlji ti svaki drugi privatnik ne vrši plačanje poreza, a ti se brineš o Španiji ... :roll:

Objasnio :D
sumirprimus

#45308 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

perfekcionista1 wrote: pa mene boli briga i tebe bi trebalo jer glume neku velicinu da su iznad svih drugih, bajgi vise od kluba. Jesu vise, kriminalno udruzenje
ljudi ne glume,ljudi su fudbalske velicine,magovi,divovi,bogovi... :evil: :izet:
sumirprimus

#45309 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Charuga wrote:Čim ti iz BiH razmišljaš o tome ko u Španiji nije platio porez, ili koga optužuju da nije platio porez nije nešto u redu. U zemlji ti svaki drugi privatnik ne vrši plačanje poreza, a ti se brineš o Španiji ... :roll:
e ovo su tipicno nasa posla,od igle i domacice do lokomotive i predsjednika..
ocu rec slazem se na neki nacin.. :D
perfekcionista1

#45310 Re: FC Barcelona

sumirprimus wrote:
perfekcionista1 wrote: pa mene boli briga i tebe bi trebalo jer glume neku velicinu da su iznad svih drugih, bajgi vise od kluba. Jesu vise, kriminalno udruzenje
ljudi ne glume,ljudi su fudbalske velicine,magovi,divovi,bogovi... :evil: :izet:
zenturace? :roll:
perfekcionista1

#45311 Re: FC Barcelona

Cim mi imamo narod kojem nije bitno da li neki milioner placa porez tamo negdje samim tim se ne bunimo ni sto ovi nasi multimilioneri ne placaju poreze drzavi ili ga placaju vrlo malo.
Zasto Barsini igraci misle da su pametniji od drugih pa ga ne placaju a svi ostali moraju platiti, tolike milione zaradjuju i stislo se dupe da odvoje jos par stotina hiljada godisnje poreza. PROKLETINJE KRIMINALNE
mbenz

#45312 Re: FC Barcelona

Post by mbenz »

Care ti si promasio temu, mi ovdje ne pricamo o porezima i takvim stvarima, mi ovdje pisemo o najboljem timu na svijetu, najtrofejnijem i najboljem u prosloj sezoni sto dokazuju 4 pehara, tako da nas malo popustis s porezima ako ti nije problem. haj zivio ti nama
sumirprimus

#45313 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

perfekcionista1 wrote:
sumirprimus wrote:
zenturace? :roll:
pajdo predajem se. :kiss:
perfekcionista1

#45314 Re: FC Barcelona

mbenz wrote:Care ti si promasio temu, mi ovdje ne pricamo o porezima i takvim stvarima, mi ovdje pisemo o najboljem timu na svijetu, najtrofejnijem i najboljem u prosloj sezoni sto dokazuju 4 pehara, tako da nas malo popustis s porezima ako ti nije problem. haj zivio ti nama
Kako sam promasio temu, tim koji stalno dobija kazne od UEFE zbog krsenja zakona, ne mogu da dovode dvije godine pojacanja, ne placaju porez, lazu, kradu, varaju, valjaju se ko zene..to treba imati na umu
NK33

#45315 Re: FC Barcelona

Post by NK33 »

perfekcionista1 wrote:
Cim mi imamo narod kojem nije bitno da li neki milioner placa porez tamo negdje samim tim se ne bunimo ni sto ovi nasi multimilioneri ne placaju poreze drzavi ili ga placaju vrlo malo.
Zasto Barsini igraci misle da su pametniji od drugih pa ga ne placaju a svi ostali moraju platiti, tolike milione zaradjuju i stislo se dupe da odvoje jos par stotina hiljada godisnje poreza. PROKLETINJE KRIMINALNE
Ni nama nije jasno zasto ti mislis da si pametniji od drugih pa ovdje pises gluposti (nije zabranjeno al ispadas g... da izvines) :D
perfekcionista1

#45316 Re: FC Barcelona

Trening Barselone je identican ovome koliko god ovo smijesno izgledalo :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=x4SBvuc1cKU
Vertig0

#45317 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

Sta se ba palite na ovih par jadova koji svoje frustracije lijece na ovom forumu. Samo ignore.
supercali

#45318 Re: FC Barcelona

Post by supercali »

Perfekcionista pa javi se onda spanskom sudu pa budi svjedok
mbenz

#45319 Re: FC Barcelona

Post by mbenz »

https://www.youtube.com/watch?v=eYiUC75bou8

Uzivaj u gledanju , ko je tata fudbala a ko je padavicar. hvala prijatno
perfekcionista1

#45320 Re: FC Barcelona

mbenz wrote:https://www.youtube.com/watch?v=eYiUC75bou8

Uzivaj u gledanju , ko je tata fudbala a ko je padavicar. hvala prijatno
Dobar je Lessi :thumbup:
perfekcionista1

#45321 Re: FC Barcelona

Vertig0 wrote:Sta se ba palite na ovih par jadova koji svoje frustracije lijece na ovom forumu. Samo ignore.
eto kakvi su navijaci Barse. Kazes svoje misljenje o njihovom klubu a oni vrijedjaju tebe personalno, samo jos da mater pocnete psovati kao seljacine. Fuj :zid:
Logovan

#45322 Re: FC Barcelona

Post by Logovan »

Šta vam @perfekcionista1 uradi od teme. :D
NK33

#45323 Re: FC Barcelona

Post by NK33 »

U nedostatku kvalitetnog sadrzaja ova dva dana malo smo se zabavili s trolovima :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#45324 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

mbenz wrote:Care ti si promasio temu, mi ovdje ne pricamo o porezima i takvim stvarima, mi ovdje pisemo o najboljem timu na svijetu, najtrofejnijem i najboljem u prosloj sezoni sto dokazuju 4 pehara, tako da nas malo popustis s porezima ako ti nije problem. haj zivio ti nama
...i malo o separaciji Katalonije :D
(sala mala :mrgreen: )
Vertig0

#45325 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

perfekcionista1 wrote:
Vertig0 wrote:Sta se ba palite na ovih par jadova koji svoje frustracije lijece na ovom forumu. Samo ignore.
eto kakvi su navijaci Barse. Kazes svoje misljenje o njihovom klubu a oni vrijedjaju tebe personalno, samo jos da mater pocnete psovati kao seljacine. Fuj :zid:
Kakav god da sam bar ne idem na podforume drugih klubova i tamo vodim sve osim konsturktivne rasprave. Nemam potrebe za tim.
S druge strane ti ocigledno imas neke izlive frustracije koje ovdje prosipas. Tvoji postovi imaju za cilj provokaciju i sve su osim dobronamjerni.
Da te je iskreno zanimalo nesto oko FCB onda bi to uradio na drugi nacin, jer ovdje ima ljudi koji su dosta dobro informisani oko desavanja u FCB.
Vozdrica :run:
Post Reply