NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
propojeilijas
#45301 Re: NBA - National Basketball Association
Prije pocetka sezone bio sam misljenja da bi ovo mogla bit memphisova sezona ali jos su zeleni da naprave nesto vise u doigravanju. Samo su jaren jackson i clarke bolji u odnosu na proslu sezonu
Morant i bane mrvicu losiji neg lani a dillon brooks gleda samo kako ce se s nekim zakacit ( kao sinoc sa jokarom) plus nemaju sirinu kao lani ostali bez meltona i k andersona koji je igracina kakva treba svakoj ekipi.
Morant i bane mrvicu losiji neg lani a dillon brooks gleda samo kako ce se s nekim zakacit ( kao sinoc sa jokarom) plus nemaju sirinu kao lani ostali bez meltona i k andersona koji je igracina kakva treba svakoj ekipi.
- MarlboroGold
#45302 Re: NBA - National Basketball Association
GS će ih garant opet izbaciti, a i neka. Stvarno su se previše ufurali pogotovo Morant. A Brooks je više za zatvorsku košarku... frajer nije baš dobar u glavi.
I Phoenix je mala maca spram njih po ufuranosti.
I Phoenix je mala maca spram njih po ufuranosti.
-
PaulTracy
#45303 Re: NBA - National Basketball Association
Dovoljno je pogledati 1 intervju Moranta i vidjeti da je dečko intelektualno ograničen. Ali da je toliko glup da radi ovakve stvari to nisam mislio.
-
kakavdanakneiskustvu
- Student_u_Ostavci
#45305 Re: NBA - National Basketball Association
Ona stara dobra 'vidiš mu na faci kakav je' je u njegovom slučaju tačna.
Momak je dobrano bolestan, ne bi se začudio da uskoro završi u zatvoru.
- insaneinthebrain
#45306 Re: NBA - National Basketball Association
koncano prekinut niz Bucksa, Jamse i Joel 
- Student_u_Ostavci
#45307 Re: NBA - National Basketball Association
Ali ova priča za Brandona Millera sa Alabame je vrh
Lik donio pištolj jaranu s kojim je izvršeno ubistvo i kasnije se hvalio time. Još na onim predstavljanjima pred utakmice, oni se sprdaju s tim. Kakve pukotine jbte hahaha
Inače taj Miller je projektovan u top5 pikova na slijedećm draftu.
-
propojeilijas
#45308 Re: NBA - National Basketball Association
na areni sport 1 je dalas i finiks zna li ko link da mogu pogledat
- MarlboroGold
#45309 Re: NBA - National Basketball Association
Joj Luke na kraju šta promaši za izjednačenje...
Booker i Durant zajedno preko 70 poena
Booker i Durant zajedno preko 70 poena
- canvra888
#45310 Re: NBA - National Basketball Association
Kakva utakmica Boston - NY, pravi klasik atlantičke divizije. Živaca su me koštali, ali je niz i dalje živ 
- insaneinthebrain
#45311 Re: NBA - National Basketball Association
Knicksi se opasno nalozili. Bice luda zavrsnica na Istoku
- drugtito2011
#45312 Re: NBA - National Basketball Association
Evo dobar link, Pouzdano radi.propojeilijas wrote: ↑05/03/2023 20:36 na areni sport 1 je dalas i finiks zna li ko link da mogu pogledat
https://sportshub.stream/soccer-live-streamz/
- spree
- Student_u_Ostavci
#45314 Re: NBA - National Basketball Association
GSW bi se u gostima i kod Cibone mučio. Još nikad nisam vidio ovoliku razliku kod neke ekipe kad igra kući i u gostima.
- insaneinthebrain
#45315 Re: NBA - National Basketball Association
samo dvije ekipe sa zapada imaju preko 50% u gostima. tamo samo znaju za domace pobjede. golden state tipican primjer
- Student_u_Ostavci
#45316 Re: NBA - National Basketball Association
GSW je na 20%. Ljudi imaju samo pobjedu više u gostima od Spursa koji tankuju 
-
propojeilijas
#45317 Re: NBA - National Basketball Association
Hvala obavezno cu pogledati prije sam gledao arene na balkanuzivodrugtito2011 wrote: ↑06/03/2023 08:24Evo dobar link, Pouzdano radi.propojeilijas wrote: ↑05/03/2023 20:36 na areni sport 1 je dalas i finiks zna li ko link da mogu pogledat
https://sportshub.stream/soccer-live-streamz/
- canvra888
#45318 Re: NBA - National Basketball Association

Ali ako si gledao, umalo je pušiona bila sa Randleovim izolacijama. Podhitno prava broj 1 opcija u napadu na ljeto.
-
propojeilijas
#45319 Re: NBA - National Basketball Association
sad pogledao snimak prava playoff tekma mali quickley izdominirao sinoc momku svaka cast izgleda da boston posustaje dal je to namjerno rusenje forme prije doigravanje neznam al boston kako sezona odmice igra sve slabije u napadu
-
propojeilijas
#45320 Re: NBA - National Basketball Association
Ali ako si gledao, umalo je pušiona bila sa Randleovim izolacijama. Podhitno prava broj 1 opcija u napadu na ljeto.
[/quote]
jest al koga dovest ko to ima da je slobodan an ljeto da knicksima legne ko budali samar
moje misljenje kako god zavrsi sezona treneru thibsu da se zahvale i pokusaju da dovedu npr. imea udoku ili juwada howarda iz michigan statea
[/quote]
jest al koga dovest ko to ima da je slobodan an ljeto da knicksima legne ko budali samar
- canvra888
#45321 Re: NBA - National Basketball Association
Ne znam šta bih ti rekao što se Bostona tiče, ne izgleda to meni tako loše u napadu, štaviše, mnogo fluidnije meni izgleda nego često ISO-heavy napad Knicksa. U Celticsa je dosta više fluidnosti i protoka lopte, konstantni višak i extra pass. Volio bih da i Knicksi stalno tako igraju, igraju dobar dio minuta, ali se često dese stagnantni periodi, u četvrtoj četvrtini najčešće. Brown je imao odličnu utakmicu, a i Tatum je imao korektan procenat šuta, tek pred kraj je to pokvario.propojeilijas wrote: ↑06/03/2023 16:43sad pogledao snimak prava playoff tekma mali quickley izdominirao sinoc momku svaka cast izgleda da boston posustaje dal je to namjerno rusenje forme prije doigravanje neznam al boston kako sezona odmice igra sve slabije u napadu
Eh, to je pitanje. Vjeruj da nemam ni ja ideje. Više je to usmjereno ka nekom potencijalnom trade-u, nego FA potpisu jer je baš suho ljeto. Što se trade tiče, mislim da bi Kawhi pristajao ovoj ekipi kao rukavica, da nema problem sa load managementom i čestim povredama. Nema teoretske šanse da bi se on i Thibs podnosili sa onim odmaranjem utakmicajest al koga dovest ko to ima da je slobodan an ljeto da knicksima legne ko budali samarmoje misljenje kako god zavrsi sezona treneru thibsu da se zahvale i pokusaju da dovedu npr. imea udoku ili juwada howarda iz michigan statea
Mada s druge strane, i njemu je 31 godina. Nije ni to baš bajno. Mimo njega, nemam pojma fakat koja to trica ili dvica ima da igra obje strane lopte i koja bi mogla biti u trade pričama, a da pristaje Knicksima.
-
moke_31
#45322 Re: NBA - National Basketball Association
Ovaj Heart kako je došao u Knickse pravo ih je pozitivno razdrmao, posebno u fajterskom smislu. I u Portlandu je donio živosti u igru.
Ne znam, prije njega Knicksi polumrtvi bili.
Portland bez Juke nema odbrane uopšte, igraju kao ekipa koja tanka, i ako Lilarda krene pobijede. Mislio sam da će im Grant donijeti više ali ovo do sada nije ni blizu koliko može. Doduše, sa krampom na klupi i u igri bez igre teško je napraviti više.
Plus Lilard prva opcija ekipe i premalo lopti ima Grant, čak čini mi se da nema ni nekih posebnih akcija za njega.
Ne znam, prije njega Knicksi polumrtvi bili.
Portland bez Juke nema odbrane uopšte, igraju kao ekipa koja tanka, i ako Lilarda krene pobijede. Mislio sam da će im Grant donijeti više ali ovo do sada nije ni blizu koliko može. Doduše, sa krampom na klupi i u igri bez igre teško je napraviti više.
Plus Lilard prva opcija ekipe i premalo lopti ima Grant, čak čini mi se da nema ni nekih posebnih akcija za njega.
- spree
#45323 Re: NBA - National Basketball Association
Nisam da ne pehiram
-
Dzontra_Volta
#45324 Re: NBA - National Basketball Association
Randle, Hart, Kuzma, Ingram... Još THT-a i DLo-a da dodaš u želje i taman da vidimo kako bi Lakersi izgledali da su se držali draftovanih igrača, a ne dovođenja ovih superstarova.spree wrote: ↑06/03/2023 21:06Nisam da ne pehiram. Vidio sam onu izgubljenu u zadnjem napadu regularnog dijela. Skoro je imao istu takvu, pa i protiv Heata je na srecu ostala lopta u njegovom posjedu. Tribina godinama da ga treba tradeovati. Sad ponovo ima neku vrijednost, valjalo bi to uraditi cim bude moglo. E sad koga dovesti. Nemam pojma. Od ovih fa mozda Middleton mada nece on nigdje, nije za ulogu prve violine, a i star je. Kuzma je isto slobodan, ali trazice brdo love i supalj je u odbrani, mada mislim da bi se fino uklopio umjesto randlea. Svakako nije prva napadačka opcija. Ima solidnih fa za popuniti roster. Minnesota je u kurcu, da li bi se kako mogao ant od njih izvuci? Mislim da bi i beal mogao poslužiti. Ingram bi bio top, ali teško da ga daju. Ja bi svakako šutnuo randlea, cuvao pickove do vrhunske opcije. Nek se kale mladici. Može brunson pricekati.
-
PaulTracy
#45325 Re: NBA - National Basketball Association
Brownu ugovor sa Celticsima ističe nakon 2023/2024 i da sam GM Knicksa to bi bio igrač kojeg bih pokušao dovesti.spree wrote: ↑06/03/2023 21:06Nisam da ne pehiram. Vidio sam onu izgubljenu u zadnjem napadu regularnog dijela. Skoro je imao istu takvu, pa i protiv Heata je na srecu ostala lopta u njegovom posjedu. Tribina godinama da ga treba tradeovati. Sad ponovo ima neku vrijednost, valjalo bi to uraditi cim bude moglo. E sad koga dovesti. Nemam pojma. Od ovih fa mozda Middleton mada nece on nigdje, nije za ulogu prve violine, a i star je. Kuzma je isto slobodan, ali trazice brdo love i supalj je u odbrani, mada mislim da bi se fino uklopio umjesto randlea. Svakako nije prva napadačka opcija. Ima solidnih fa za popuniti roster. Minnesota je u kurcu, da li bi se kako mogao ant od njih izvuci? Mislim da bi i beal mogao poslužiti. Ingram bi bio top, ali teško da ga daju. Ja bi svakako šutnuo randlea, cuvao pickove do vrhunske opcije. Nek se kale mladici. Može brunson pricekati.