Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
čaika

#45276 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Danguba wrote:Letim skoro iz Tuzle za ... i pored mene ''mamara'' malo zesca. :D
Priznaj fino da si letio za Budimpeštu. Znamo mi sve o tim letovima i poslovima u Budimpešti. I gospođu je Guardian oplodio, mali je već upisan za kredit u IRB. Nisi se zapitao zašto je držeća gospođa sjedila baš pored tebe i letila baš na isto mjesto gdje i ti? Naivan si ti mnogo, momak. :D
Danguba

#45277 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

čaika wrote:
Danguba wrote:Letim skoro iz Tuzle za ... i pored mene ''mamara'' malo zesca. :D
Priznaj fino da si letio za Budimpeštu. Znamo mi sve o tim letovima i poslovima u Budimpešti. I gospođu je Guardian oplodio, mali je već upisan za kredit u IRB. Nisi se zapitao zašto je držeća gospođa sjedila baš pored tebe i letila baš na isto mjesto gdje i ti? Naivan si ti mnogo, momak. :D
:roll:

amater uvijek ostaje amater nikada profesionalac. :sad:
tek sada priznajem sebi da je bila korpulentna(preCednikova), mnogo me zapitkivala, ruke medju nogama(ja mislio ona stalno kopca pojaseve a ona se tako cuva), duboki pogledi(gleda daleko u buducnost), nervozno je cekala da nesto narucim da bi vidjela dolare...i na kraju, rece mi samo ''zeljka''...i sada se pitam sta joj znaci ta sifra. :roll:
čaika

#45278 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Danguba wrote:
tek sada priznajem sebi da je bila korpulentna(preCednikova), mnogo me zapitkivala, ruke medju nogama(ja mislio ona stalno kopca pojaseve a ona se tako cuva), duboki pogledi(gleda daleko u buducnost), nervozno je cekala da nesto narucim da bi vidjela dolare...i na kraju, rece mi samo ''zeljka''...i sada se pitam sta joj znaci ta sifra. :roll:
Tvoje priznanje je prvi korak u povratku na pravi put, ali najvažniji korak. Sada predaj sve dolare bez pokrića što si dobio za ljaganje Guardiana, uplati ih na žiro račun budžeta Šumske. Onda napiši pokajničko pismo MUP-u Šumske sa detaljnim opisom osoba sa kojima si se sastajao, navedi mjesta sastanka, teme razgovora, od koga iz Amerike ste dobijali naređenja, a Guardian će garantovati da ćeš imati pravedno suđenje. I predaj izdajničku značku koju si dobio još u Tuzli. :D
General War

#45279 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by General War »

čaika wrote:
Car, Hadzija, Ajatolah :lol:

Odma Orden!!

Image
General War

#45280 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by General War »

čaika wrote:
Danguba wrote:
Tvoje priznanje je prvi korak u povratku na pravi put, ali najvažniji korak. Sada predaj sve dolare bez pokrića što si dobio za ljaganje Guardiana, uplati ih na žiro račun budžeta Šumske. Onda napiši pokajničko pismo MUP-u Šumske sa detaljnim opisom osoba sa kojima si se sastajao, navedi mjesta sastanka, teme razgovora, od koga iz Amerike ste dobijali naređenja, a Guardian će garantovati da ćeš imati pravedno suđenje. I predaj izdajničku značku koju si dobio još u Tuzli. :D
...I zastavu tzv. Armije RBiH da preda :D
Danguba

#45281 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

General War wrote:
dodji dole do vaga da ti urucim. :D
General War

#45282 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by General War »

Danguba wrote:
General War wrote:
dodji dole do vaga da ti urucim. :D
Kad budes krenuo u Hotel Tuzlu po platu u petrodolarima bez pokrica ponesi je sa sobom evo ja dojavljujem sa "Ha(ml)etove pijace, da djaba ne napustam ceku,. reko preCednik da ne skidam oci sa drugog sprata :lol:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#45283 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

čaika wrote:
Danguba wrote:

:lol: :lol: :lol:
seln

#45284 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

Placite, TeheranDJije... ovo je sloboda i rahatluk!
Galijašević: Srpska u ovom momentu najslobodnija zemlja
Srna - 30.05.2015 19:06
Galijašević: Srpska u ovom momentu najslobodnija zemlja

ANDRIĆGRAD - Stručnjak za bezbjednost i borbu protiv terorizma Dževad Galijašević izjavio je danas u Andrićgradu da je Republika Srpska najslobodnija zemlja na Balkanu u ovom momentu.

Galijašević je u izjavi naglasio da u Srpskoj sve funkcioniše, iako je pod teretom pritisaka čiji je krajnji cilj uništenje njene državnosti, veza sa Srbijom, pa i samog srpskog naroda, odnosa pojedinih srpskih stranaka prema Republici Srpskoj.

On je istakao da je kod pojedinih bošnjačkih nacionalnih partija prisutan snažan vehabijski pokret i radikalni islamizam, ali da Republika Srpska nije ugrožena u smislu opstanka vlasti ili politike Vlade.

"Njihova strategija je da osujete napore predsjednika Srpske Milorada Dodika da u Republici Srpskoj očuva iskru države i iskru odgovornosti prema građanima", ističe Galijašević.

On je ocijenio i da BiH ima problem i zbog odsustva suočavanja Bošnjaka sa proteklim ratnim događajima.

"Ako je neko u ime Bošnjaka odsijecao glave i pravio razne brutalne zločine, a poslije to iskoristio da napravi različite terorističke strukture, onda to postaje bezbjednosna prijetnja i izazov", naglašava Galijašević, koji je učestvovao na današnjem otvorenom panelu "Narandžasti Balkan" u Andrićevom institutu u organizaciji Elektronskih novina Andrićgrada "Iskra".

On je upozorio da "narandžaste revolucije" uništavaju državu i izazivaju takve razorne bezbjednosne posljedice da države poslije takvih udara ne mogu opstati.
Država

#45285 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Država »

Prihod privrednih subjekata u Rogatici smanjen za 7,7 miliona KM

Image

Privredni subjekti na području opštine Rogatica, njih 67, prošle godine ostvarili su ukupan prihod od 75.180.877 KM, što je za 7,7 miliona KM manje nego godinu ranije, rečeno je Srni u ovoj opštini.

Analiza rada 67 privrednih subjekata na području Rogatice, koju je uradilo opštinsko Odjeljenje za finansije, pokazuje da su njihovi ukupni rashodi prošle godine iznosili 78.578.680 KM, a potraživanja 19.116.843 KM.

U strukturi ukupnog prihoda najveće učešće ima industrija sa 42,55 odsto, trgovina sa 32,35 odsto, šumarstvo 10,99 odsto i građevinarstvo 8,37 odsto.

Privredni subjekti iz oblasti saobraćaja imali su stopu rasta prihoda od 10,32 odsto, šumarstva za 5,05 odsto, poljoprivreda 3,1 odsto i trgovina 2,28 odsto.

U oblasti industrije ostvaren je pad prihoda od 19,91 odsto, a u građevinarstvu od 13,11 odsto.

E sad su prevršili svaku mjeru. TeheranĐije zamlaćuju narod šumske sa gnusnim lažima. Ovaj put su propagandisti iz Budimpešte udarili na slobodarsku Rogaticu, temelj Republike Srpske u koji su mjesto armature ugrađene kosti najboljih srpskih boraca. Mislim da je vrijeme da Guardian dekretom ukine sve neprijateljske obavještajne službe. Takođe, upućeni tvrde da iza ovih vijesti o Rogatici stoji sam Vatikan. DOSTA VIŠE!!!

:sax:
LonelyWolf

#45286 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by LonelyWolf »

Dodik je najveci heroj bosnjackog naroda. RS ne razvaljuje niko kao on. Zivio Mile 1000 godina i bio dozivotni predsjednik!
archi_a

#45287 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Nateko Guardijan kao kvasac, kad ga izvadis iz vode. Nije mu dobro. Sta ce biti sada, kada ga Radojcic napusti ???? :shock:
Danguba

#45288 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

danas je preCednik vatrogasac...gori na sve strane. :oops:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#45289 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

Dodik potvrdio: Igor Radojičić napušta Klub poslanika SNSD-a
Sastanak lidera stranaka vladajuće većine u RS-u u toku je u Banjoj Luci.

kamen spoticanja

#45290 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kamen spoticanja »

A joj...ode igor...ode jos par kapitalaca s njim...sad ide A-snsd
Država

#45291 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Država »

kamen spoticanja wrote:A joj...ode igor...ode jos par kapitalaca s njim...sad ide A-snsd
... ili možda SNSD 1990...

Mala je ovo zemlja koliki su to izdajnici. FUJ!!!

Danguba

#45292 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

Država wrote:

pacovi...pacovi kolega prvi napustaju... :oops:

Image
mO k3

#45293 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Danguba wrote:
Država wrote:

pacovi...pacovi kolega prvi napustaju... :oops:

Image
:mrgreen: :thumbup:
Brod koji Toni
bh.tornjak

#45294 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

"Savez za promjene na putu do većine
U Doboju su obavljeni razgovori predstavnika Saveza za promjene sa dvojicom poslanika vladajuće koalicije u RS."

od izdajnika se to moglo i ocekivat.....
gdje su turske opstine tu su i turci.....
nasli su dvojicu kojima su vrane popile mozak......a obliznji efendija im sihire bacio.....pukli totalno....
mirzadelibasic

#45295 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mirzadelibasic »

kamen spoticanja wrote:A joj...ode igor...ode jos par kapitalaca s njim...sad ide A-snsd
Ili ce Igor formirati neku svoju stranku ili ce preci u neku stranku iz Saveza za promjene. Ova prva opcija je mnogo bolja za njega samo mu treba malo vise domaće i strane podrske.
glockov kolac

#45296 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by glockov kolac »

Igor je jos i bradu pustio... Pametnom je i isaret dovoljan, sto bi rekli u "Teheranu"
biske

#45297 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by biske »

izgleda da je pronađen novi lijek za detoksikaciju agdom i peksimetima drogiranih šUmnjaka. :D
radojičić neće niđe! :oops:
Danguba

#45298 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

biske wrote:izgleda da je pronađen novi lijek za detoksikaciju agdom i peksimetima drogiranih šUmnjaka. :D
radojičić neće niđe! :oops:
:-)

jos nista nije sigurno...taj je vec probao peksimeta ali preCednik je bio velikodusan pa mu ponudio ''uzmi ago koliko ti drago'' samo ne moju fotelju a sve drugo dolazi u obzir...toliko gori da jedino sa radojicicem mogu ugasiti pozar. bez njega brod tone... :odustajem:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#45299 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Radojičić je jedan obični prevrtljivac,špekulant i petljanac.Vrlo vjerovatno i agent nekih od imperijalističkih obavještajnih službi,kao i Mladen
Ivanić.Kao i Stevandić,u posljednjim momentima spašen je od poturčavanja,ali dokle više ovako? :shock: Kad čovjek bolje razmisli,za ovu situaciju
je najviše kriv narod koji je ovakvima davao glasove na izborima i nek se narod goni u 3 lijepe ...... :mrgreen:

Narod mora da zna šta će se desiti ukoliko Bosnićeve poturice preuzmu većinu u časnom šumskom parlamentarnom domu.Umjesto zastave
šumske,tamo će biti postavljena turska ili iranska zastava a poslanici će zakletve polagati držeći desnu ruku na "Islamskoj deklaraciji".Za ručak
će dobijati hurme i kadaif,zalivaće se šerbetom i bozom.E moj narode nepismeni i naivni!? :-)
pumica

#45300 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pumica »

:lol:
Locked