Pa ja, od svakog po malo, igra se s njima svima, a oni hvala Bogu po 10te izbore na to padaju, sta ga brigaStupskaBitanga wrote:Bakir mu sredio a vamo se šlihta Sulji i Fahri protiv njega pa sve je ovo umobolno
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- navedeni
#4526 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
-
StupskaBitanga
#4527 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Najelitnija prostitutka definitivno
- Havatar
#4528 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sta kao sto radi Aco StankovicErzsebet wrote:Kao prvo, uopšte nije tačno da stalno gledam FaceTV, nego povremeno naletim na ovu temu i vidim šta se dešava. Dovoljno mi je da skeniram Avazov članak, pa da znam o čemu se radilo. Uopšte ne komentarišem kvalitet ili nekvalitet programa, jer iskreno nemam pojma šta se dešava. Komentarišem druge stvari, a to su njegov odnos prema radnicima (jer to znam, potvrđeno je i na ovom forumu više puta, nisam ja jedini koji to kaže, nego će ti to potvrditi i Stupska Bitanga, i još mnogi, ali naravno da neće lik iz Sent Luisa, jer ustvari nema pojma šta se dešava, zaglavio je u 1993. godini), komentarišem plaćene ankete koje su više nego očigledne (pogriješiti se može u nekoliko procenata, ali 28.000:600, a na izborima bude obrnuto, to je greška od 360 stepeni i teoretski je nemoguća), komentarišem plaćene intervjue koji su takođe više nego očigledni. Ko to ne vidi, ili je budala, ili voli Senada iz nekog nama nepoznatog razloga. Ja ne vjerujem da si ti Katarina budala, ali imaš svoje razloge da ga braniš i to je okej. Praviti dvosatni intervju s Fikretom Abdićem, intervjuisati Krajišnika, pa svojevremeno i Harisa Silajdžića, te mnoge druge, kojima nikad nije postavljao pitanja kako to radi recimo Aco Stanković; to je više nego providno. A zašto znam da je to plaćeno? Zato što sam u novinarskim vodama već dugo; nisam na FTV-u, nisam na FaceTV-u, ali jesam po internetu i ti to vrlo dobro znaš. Imam svoje izvore, mnogi pošteni ljudi su mi to rekli, ali zaista imam pametnije stvari nego da ga JA tužim, jer mene nikad nije oštetio. Ako to ne rade djeca kojima duguje, zašto bih ja to radio?KatarinaKosaca wrote:Meni nisu jasne dvije stvari u tvom forumanju na ovoj temi. Jedna je to da stalno Senadu spočitavaš kako navodno nije izašao iz Sivog doma cijeli rat (što nije tačno,ali nije tema da o tome sad pišem), a istovremeno kad blatiš Dušku Jurišić glavni je argument da je nekog novinara poslala moš mislit u rudnik i da naravno čovjek nije sa pravom htio sići u rudnik da snimi reportažu jer je jelte opasno. Tako da otvoreno daješ dva standarda , jedan sebi jedan Senadu.Erzsebet wrote:Nije bitno za koga šilji, bitno je da sigurno nije pošteno, kao i anketa koju sam spomenuo, a koju je šiljio za Harisa. Ali jok, najbolji novinar je to, đe bi on šiljio, džaba što su ga rezultati demantovali.
Dalje, ako nije pošteno , jer ti tako garantiraš, daješ ruku i sigurno znaš, zašto onda nema para za plaće? Jer , ako je nešto nepošteno, valjda je za pare nepošteno? Onda ima para. Onda ima plaća. Ako je pak, neovisno i pošteno, ako nema kredita, nema ni para, jer reklame u zemlji sa nerazvijenom privredom, ne samo da su malobrojne nego i jako niske cijene.
U svakom slučaju, kada je utakmica forumaš @Erzbet ne gleda utakmicu nego onaniše od sreće što nema slike, ako nema slike. Kad je pretplata, onda preporučuje samo "!budalama" da plate Face tv, ali taj isti Face TV, kojeg li čuda on iz Amsterdama redovno gleda i sve zna.
Da, nisam dijaspora, i nisam vidjela nikakve mahinacije oko Senada i njegove Tv , valjda zato što nisam u Amsterdamu. Hoću reći, imaš ozbiljan problem ili sa uspjehom nekog novinara tipa Jurišić ili Hadžifejzović ili sa nečim još ozbiojnijimi šteta je što je ova tema spamovana takvim tvojim postovima.
Ukoliko ćeš nešto reći glede mog odnosa prema ovoj Tv kući, ko gleda objektivno i ne pjeni, vidjeće da je baš ispod mog nika najviše kritika , ali one nisu tipa "Vidi mu glove"
To što sam u Amsterdamu trenutno, nikakve veze nema, i ti to takođe znaš. Znaš i da sam barem 3-4 mjeseca godišnje u Sarajevu, jer pošto me stalkiraš po ovom forumu i sjećaš se postova od prije 4-5 godina, onda znaš i da sam vrlo upućen u medijska dešavanja u Bosni.
Ja nisam jedini koji piše takve stvari o Senadu; prelistaj malo ovu temu, pa ćeš vidjeti da nas ima još, čak je bilo i ljudi koji su direktno oštećeni.
Frajer ne plaća radnike, blati Javni servis koji je za njega svijet izmisio, blati Razvojnu banku kad ne dobije kredit, prodaje intervjue, namješta ankete, blati nekakvog Albanca koji zaboga nelegalno uzima njegov signal (može li biti veće dno od "rekao mi je šef da prenesem kako taj i taj nije Bosanac uopšte), pušta stream utakmice jer Boga pitaj šta je otkupio i kakvu mućku napravio, zatim laže kako je napravio 2.000 SVOJIH dnevnika, a uopšte nisu njegovi i svako to zna, itd. Pritom više nije u dobrim odnosima ni sa kim iz svijeta novinarstva, osim možda sa ljudima koji po prirodi žele biti dobri sa svima. Gladan je para, i para ima, ali ih Smrad ne da.
Btw, jedan od mojih boljih drugova je bio tehničar kod njega, čovjek platu nije dobio 10 mjeseci i tek je onda dobio otkaz. Nema vremena i para da se zajebaje po sudovima, i tako većina raje pusti da ih zezne, jer ovo je Bosna, on poznaje mnogo ljudi i u stanju je svašta napraviti kad mu se zamjeriš. E vidiš, ja sam finansijski nezavisan, i za razliku od tebe, ovo isto javno pričam. Ja se ne krijem ni na ovom forumu i svaki forumaš zna moje ime i prezime, a ti si Katarina Kosača već godinama, dok sam ja od početka tu imenom i prezimenom.
Što se Duške tiče, ne sjećam se tačno je li ona poslala nekoga u rudnik, ili je to bio neki drugi urednik, znam da je tada Duška tek došla na FTV, 2007. godine. Elem, razlika je u tome što je taj novinar koji jeste ili nije sišao u rudnik bio volonter i da mu se nešto desilo, niko ne bi odgovarao za to, jer nije imao nikakvog ugovora, niti osiguranja. Uslovi rada za volontere i honorarce su tada na FTV-u bili neljudski, i sam sam bio dio toga kao honorarac. Otišao sam i zaposlio se na drugom mjestu, jer nisam lik koji će raditi 3-4 godine dok zasluži status, dok se recimo Boris Bilić sa govornom i jezičkom manom odmah pojavi na ekranu. I pored toga, Dušku cijenim kao novinara, ali ne kao osobu. Senada ne cijenim ni kao novinara, jer nije u životu uradio novinarski prilog, nego je cijeli život čitao s idiota i govorio ljudima šta da rade. Njegov vrhunac karijere su kolažne emisije na SA3 prije rata. Ostalo je radio jer je tu bio igrom slučaja, ali bio je i Ivica Puljić, pa se ne kurči kao on godinama, a i danas je sjajan novinar.
Mislim da sam ovim zaista završio s tobom. Pošto ti znaš moje ime, kad se ti predstaviš, možemo nastaviti, jer meni je budalasto raspravljati s nekim na ozbiljnijem nivou ako ne znam pozadinu te osobe, tako da se ja po forumu uglavnom zajebavam (kao npr. kad ti podmetnem citat i sl.), ili pišem kraće stvari. Pošto ja nemam pojma koji su tvoji razlozi da braniš jednog ratnog profitera poput Senada, ja samo mogu pretpostaviti da imaš koristi od njega. A ja sam već dokazao da nemam koristi niti me Senad ikad oštetio, samim tim što sam rekao svoje ime, pa svako može znati gdje sam i kako gradio karijeru. Trenutno sam u Holandiji i biću tu do daljnjeg, baveći se drugim vidovima biznisa od kojih živim, a novinarstvo mi je hobi, i to sam takođe već govorio. Imam više novaca od većine novinara u BiH i nemam nijedan razlog da mi to bude neki kompleks, jer imam mnogo objavljenih radova i diplome kakve većina u Bosni može sanjati. Dakle, ja sam dokazao da nemam razloga biti protiv Senada ili bilo koga drugog, samo mrzim profitere i smradove poput njega, i blatiću ih uvijek, bilo da se oni zovu Senad Hadžifejzović ili bilo kako drugačije. Koji je tvoj izgovor za ovoliko branjenje lika i djela Senada H.?
Kao što rekoh, na forumu se uglavnom zajebavam, i ovo je zadnjih 15-20 minuta koje tebi poklanjam, i halalim, ali neću više, sad ću se opet samo zezati kao i prije, jer nemam vremena stalkirati ljude i baviti se analizama sa ljudima koje ne poznajem. Radije ću to raditi ovdje u PvdA, čiji sam član, jer će mi se više isplatiti.
Ipak, znam da ćeš sad odignorisati svaki argument, uzeti nešto iz konteksta i praviti se blesava opet. Bujrum, radi to, ali odsad se samo zezamo, jer Senad ne zaslužuje ovoliko priče o njemu.
-
wolf07
#4529 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ima samo jedna stvar koja po meni nema neko jako logicno uporiste u cijeloj ovoj prici. Hajde neka je sve tako kao sto kazete za placanje/neplacanje uposlenih i sve druge bravure oko novca za televiziju. Meni samo nije jasno kako je to moguce da u predizbornoj kampanji napravi onu nebulozu sa Silajdzicem koji garant dobija izbore a sad se u nekoj bezveznoj anketi za licnost godine ofira jer nije pobijedio "njegov" kandidat!!!
Ako je mogao 2010.g. da lupa gluposti oko Haretove pobjede ne kontam sta ga je to sprecavalo da sad opet uradi isto ako bas hoce?
Ako je mogao 2010.g. da lupa gluposti oko Haretove pobjede ne kontam sta ga je to sprecavalo da sad opet uradi isto ako bas hoce?
- mousstapha
#4530 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
To samo pokazuje koliko malo uporista imaju gore navedeni argumenti.wolf07 wrote: Ako je mogao 2010.g. da lupa gluposti oko Haretove pobjede ne kontam sta ga je to sprecavalo da sad opet uradi isto ako bas hoce?
- luckylaka
#4531 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nadam se da Facetv u srijedu prenosi Damira Dzumhura 
- OldMayor
#4532 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma Senad je jedan ohrndani neobjektivni novinar, koji se na jedan perfidan nacin uvuce u guzicu.
On to ne radi ofirno kao npr. Mato Djakovic, koji onako pred svima se zaleti i uleti govorniku u guzicu. Ne, Senad to fino upakuje, da bosnjo pomisli, ama vidi kako Senad napada ovog gosta, vid' ti to, a Senadu samo kosa viri iz anusa.
Iskreno, mrzim SDA, ali ovo nije ok. Hebla te anketa, koji si je qrac i pravio. Trebo si odmah izostaviti Bakira, ako ti nije bio po volji. Pa SDA ima dovoljno love da zaposle covjeka i da covjek zove po citav dan i glasa, to su vjerovatno i uradili.
I iskreno bolje bi mu bilo da postavlja konkretna i kakva treba pitanja, te dovodi goste u face to face, nego sto na ovim anketama od naroda uzima siću.
p.s. A onoliko egoizma u sat vremena, tesko da ce se naci i na jednom kanalu.
On to ne radi ofirno kao npr. Mato Djakovic, koji onako pred svima se zaleti i uleti govorniku u guzicu. Ne, Senad to fino upakuje, da bosnjo pomisli, ama vidi kako Senad napada ovog gosta, vid' ti to, a Senadu samo kosa viri iz anusa.
Iskreno, mrzim SDA, ali ovo nije ok. Hebla te anketa, koji si je qrac i pravio. Trebo si odmah izostaviti Bakira, ako ti nije bio po volji. Pa SDA ima dovoljno love da zaposle covjeka i da covjek zove po citav dan i glasa, to su vjerovatno i uradili.
I iskreno bolje bi mu bilo da postavlja konkretna i kakva treba pitanja, te dovodi goste u face to face, nego sto na ovim anketama od naroda uzima siću.
p.s. A onoliko egoizma u sat vremena, tesko da ce se naci i na jednom kanalu.
-
VjecitiStudent
#4533 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Svoje dugogodišnje frustracije Senadom i njegovom manijakalnom samopromocijom sam na kraju vrlo jednostavno izliječio, kanal FaceTV-a naštimam samo kad je nekakav neizbježni prenos utakmice u pitanju 
- OldMayor
#4534 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne treba ti to tabloidni.Havatar wrote:Sta kao sto radi Aco StankovicSenad nikad nije bio tabloidni novinar i nikad mu nije cilj bilo takvo vodjenje emisije u kojem ce podilaziti najnizim strastima gledalaca i vrijedjati i provocirati sagovornika na najgori nacin kao sto to radi Stankovic i Senad od sagovornika izvlaci sustinu dok Stankovic pita pitanja koja nisu od nikakvog znacaja i od sagovornika izvlaci samo ono sto ce mu podici gledanost i nista ga vise ne zanima osim tih parametara i gosti mu samo tome i sluze.
Senad se uvlaci u pakas i to je to. Samo je to nekad bio Haris, a sad je izgleda Fahro i Zeljko.
Dovesti Fikreta Abdica u emisiju, Krajisnika i ne pitati ih nijedno neugodno pitanje... Pa to moze samo picketina.
Ali to je nase novinarstvo i nasi politicari sa svojim privatnim medijima, doci cu ti emisiju, ali posalji mi pitanja koja ces mi postaviti.
I to toliko ofirno izgleda, da fakat ne znam, kako vise narod moze ista povjerovati ovim sto dodju i gostuju u emisijama.
- Banksy
#4535 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Naprotiv, Bakir mu je jako po volji.OldMayor wrote:
Trebo si odmah izostaviti Bakira, ako ti nije bio po volji.
- Tiger 033
#4536 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Iskreno meni je i ova "anketa" smijesna
cuj molim te lijepo "Politicar godine"
Sta je to neko od predlozenih uradio za dobro bit naroda pa da se glasa za nekog od njih
valjda bi anketa trebala biti sastavljena od ljudi (politicara) koji su nesto konkretno uradili za dobrobit naroda
a NE Senad napravio listu LOPOVA koji otimaju od tog iostog NARODA i jos bi k'o đoja trebali gasat za njih...ja se slazem sa rezultatima ankete, Bakir je među njima NAJVECI LOPOV, i prema tome zasluzuje 1 mjesto
Last edited by Tiger 033 on 13/01/2014 10:33, edited 1 time in total.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#4537 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kad bacim kasike i malo graha
vidim koaliciju SBB i DF, uz medijsku podrsku Avaza i face TV
- mousstapha
#4538 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Radi se o politickoj CD licnosti godine. Dakle, o poloticarima koji su gostovali u CD i time obiljezili proslu godinu. Anketa je tu da se izvuku dodatni prihodi za televiziju. Ne vidim zasto je to problem, nikog se ne tjera na glasanje.Tiger 033 wrote:Iskreno meni je i ova "anketa" smijesnacuj molim te lijepo "Politicar godine"
![]()
Sta je to neko od predlozenih uradio za dobro bit naroda pa da se glasa za nekog od njih
valjda bi anketa trebala biti sastavljena od ljudi (politicara) koji su nesto konkretno uradili za dobrobit naroda
a NE Senad napravio listu LOPOVA koji otimaju od tog iostog NARODA i jos bi k'o đoja trebali gasat za njih...ja se slazem sa rezultatima ankete, Bakir je među njima NAJVECI LOPOV, i prema tome zasluzuje 1 mjesto
![]()
- Tiger 033
#4539 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mislis da NAROD glasa ili uza i sira familija pAliticaramousstapha wrote:Ne vidim zasto je to problem, nikog se ne tjera na glasanje.
-
SamMot
#4540 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
wolf07 wrote:Ima samo jedna stvar koja po meni nema neko jako logicno uporiste u cijeloj ovoj prici. Hajde neka je sve tako kao sto kazete za placanje/neplacanje uposlenih i sve druge bravure oko novca za televiziju. Meni samo nije jasno kako je to moguce da u predizbornoj kampanji napravi onu nebulozu sa Silajdzicem koji garant dobija izbore a sad se u nekoj bezveznoj anketi za licnost godine ofira jer nije pobijedio "njegov" kandidat!!!
Sent from my RM-846_eu_hungary_398 using Tapatalk
A mene su pojedini "Senadizirani" forumaši optužili za izmišljam i da se blamiram a i ptice na grani vide da je ovo ješ jedna u nizu blamaža facea poslije izbora 2010, Litvanije i Sent Louisa.
-
TRZAJBB
#4541 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Po ovim diskusijama se vidi da je najbolji novinar na ovima prostorima,znate onu za dobrim konjem se prasina diže.Svaka čast majstore nema ti ravnog i profesionalnijeg još dugo,a kerovi neka laju ali gledaju.Sretno i tako nastavi!
-
StupskaBitanga
#4542 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ma najbolji još kad bi bio novinar ali eto nama je voditelj/novinar/showmen sve istoTRZAJBB wrote:Po ovim diskusijama se vidi da je najbolji novinar na ovima prostorima,znate onu za dobrim konjem se prasina diže.Svaka čast majstore nema ti ravnog i profesionalnijeg još dugo,a kerovi neka laju ali gledaju.Sretno i tako nastavi!
Senade, Senade hajmo svi
-
ratamahatta
#4543 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
OldMayor wrote:p.s. A onoliko egoizma u sat vremena, tesko da ce se naci i na jednom kanalu.
-
crnoplavo
#4544 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ne znam na koji nacin ce ovo bit rijeseno...
sad imamo pobjednika-cija se pobjeda dovodi u pitanje
imamo drugoplasiranog, koji trazi da se njegovo ime povuce iz utrke za CD licnost godine
e sad, sta ce bit s nagradom, da li ce ona ipak biti dojeljena PRVOPLASIRANOM-iako neki sumnjaju u njegovu pobjedu
ili
drugoplasiranom-koji se povukao iz utrke
ili to znaci da TRECEPLASIRANI (Komisic-mislim, ako grijesim nije namjerno) dobiva priznanje?
sad imamo pobjednika-cija se pobjeda dovodi u pitanje
imamo drugoplasiranog, koji trazi da se njegovo ime povuce iz utrke za CD licnost godine
e sad, sta ce bit s nagradom, da li ce ona ipak biti dojeljena PRVOPLASIRANOM-iako neki sumnjaju u njegovu pobjedu
ili
drugoplasiranom-koji se povukao iz utrke
ili to znaci da TRECEPLASIRANI (Komisic-mislim, ako grijesim nije namjerno) dobiva priznanje?
-
burger_pasa
#4545 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
He, he... kako smo mi maleni, sitni i tupavi... Pa ko je ta FACE TV... privatna tv koja sebi pravi reklamu, trazi prostora, trazi gledateljstvo...
kakvo je to biranje licnosti?... glupo telefoniranje glupih ljudi, koji nemaju drugog posla vec trosit novac na kvazi glasanje...
i koliko ljudi uopste glasa i ko su oni??? mozda 100, 200... 1000... ako pravis nesto posteno Senade, onda daj broj ljudi koji glasaju, pa geografsku rasprostranjenost glasaca itd...
ma sve je to siva eminencija... skup lopova, hohstaplera, kretena ...
kakvo je to biranje licnosti?... glupo telefoniranje glupih ljudi, koji nemaju drugog posla vec trosit novac na kvazi glasanje...
i koliko ljudi uopste glasa i ko su oni??? mozda 100, 200... 1000... ako pravis nesto posteno Senade, onda daj broj ljudi koji glasaju, pa geografsku rasprostranjenost glasaca itd...
- Erzsebet
#4546 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa naravno, u omjeru gdje glasa ukupno 20-30 ljudi, naravno da je lako promijeniti procenat sa nekoliko poziva. Prije je lagao o brojevima, a sad mu je to Telecom zabranio, pa ne smije, jer ako je 50.000 ljudi nazvalo, kao što je nekad pričao, onda bi trebalo da postoji i nekih 50-100 hiljada maraka, a nema ihburger_pasa wrote:He, he... kako smo mi maleni, sitni i tupavi... Pa ko je ta FACE TV... privatna tv koja sebi pravi reklamu, trazi prostora, trazi gledateljstvo...
-
TRZAJBB
#4547 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ti bi mu mogao biti savjetnik za finasije tj.da mu brojis glasove....
- navedeni
#4548 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
TRZAJBB wrote:Ti bi mu mogao biti savjetnik za finasije tj.da mu brojis glasove....
Salmir Kaplan mu je obecao biti savjetnik za finansije, a zauzvrat ce dobiti od kartu za Brazil na kompenzaciju
- Havatar
#4549 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
To sto ti pricas nema veze sa mozgom posto je on uvijek najneugodnija pitanja postavljao onima za koje ti kazes da su mu fravoriti. Sto se tice placenih intervjua i ako su mu placeni ( a nema nijedan pokazatelj koji bi to dokazao ) on ih je vodio objektivno i kroz opustajuci razgovor je vise izvukao od sagovornika i pokazao ih gledaocima tacno onakvim kakvi su iako su oni mislili kad su dolazili na intervju da pokusavaju da glume i da se pretvaraju i to je pravo novinarstvo a ne vrijedjanje i provociranje na najprimitivniji nacin kako to radi Stankovic. Sto se tice toga da li je on novinar , on je najbolji novinar na prostoru ex-yu i osporavaju ga samo propali novinari .OldMayor wrote:Ne treba ti to tabloidni.Havatar wrote:Sta kao sto radi Aco StankovicSenad nikad nije bio tabloidni novinar i nikad mu nije cilj bilo takvo vodjenje emisije u kojem ce podilaziti najnizim strastima gledalaca i vrijedjati i provocirati sagovornika na najgori nacin kao sto to radi Stankovic i Senad od sagovornika izvlaci sustinu dok Stankovic pita pitanja koja nisu od nikakvog znacaja i od sagovornika izvlaci samo ono sto ce mu podici gledanost i nista ga vise ne zanima osim tih parametara i gosti mu samo tome i sluze.
Senad se uvlaci u pakas i to je to. Samo je to nekad bio Haris, a sad je izgleda Fahro i Zeljko.
Dovesti Fikreta Abdica u emisiju, Krajisnika i ne pitati ih nijedno neugodno pitanje... Pa to moze samo picketina.![]()
Ali to je nase novinarstvo i nasi politicari sa svojim privatnim medijima, doci cu ti emisiju, ali posalji mi pitanja koja ces mi postaviti.
I to toliko ofirno izgleda, da fakat ne znam, kako vise narod moze ista povjerovati ovim sto dodju i gostuju u emisijama.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#4550 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ili nisi gledao ta dva intervjua ili falsificiraš potpuno. Postavljena su najneugonija pitanja i jednom i drugom spomenutom. Krajišnik rekao da je BIH kao međunarodno priznata država fakat (nezamislivo prije par decenija), a Abdić rekao da je ratni zločinac. Sasvim dovoljno i dovoljno opravdanje i za one koji spočitavaju poziv ovoj dvojici u emisiju.OldMayor wrote:Senad se uvlaci u pakas i to je to. Samo je to nekad bio Haris, a sad je izgleda Fahro i Zeljko.
Dovesti Fikreta Abdica u emisiju, Krajisnika i ne pitati ih nijedno neugodno pitanje... Pa to moze samo picketina.![]()
Ima se toj tv kući zamjeriti, ima se i Senadu zamjeriti, ali dežurni nikako da udare u sridu, nego baš tamo gdje ne treba