Ode tema preko, daleko i nazad.
Da se nadovežem na ono za Dalmacija. Da ponovim jari koji izgleda zna za dalmaciju iz slika. Iza Dubrovnika koji nije u dalmaciji je nekakvo brdo stijena, iza/iznad Makarske (na makarskoj rivijeri) je isto brdo stjene itd... Split-Šibenik itd... Opet stijene i brda. Nekako taj Dinarski potez ravan nekome u očima.
E ono što sam htio u prethodnim postovima reći je, da se hvata signal italije u dalmaciji, makarskoj rivijeri, kornatima, istri, dubrovačkoj... ali ne samo uz obalu nego i iza tih brda, stijena itd... jer u unutrašnjosti nije ravnica, nije u pitanju posavina.
Onda sam naveo da je pizdarija ako RAK uz postojeće zakone to dozvoljava. Ali da postoje teorije zavjere, Masoni i slično pa neko ima predajnik i dere iz dvorišta... U ovo ne mogu da vjerujem, jer niti je HRT i Nova, RTL u rangu tv Vogošće ili studija 99. U svojoj zemlji deru pretplatu, a kao ovamo bi pustili da neko emituje for free, a sigurno bi ih iznad kažnjavali isti ovi koji svima nama prodaju 'autorska' prava za prikazivanje programa u našim državicama.
Ali opet napominjem da sam protiv bilo kojih zabrana. Ako volim derati torrente, onda bih bio šupak i reći e treba ovo nešto braniti... Dakle, svi smo dobro ilegalni, a onda nam kao nešto tamo negdje smeta.
U našem svijetu svi vole sport. Mene nervira to zamračivanje. I sad da su svi u prenosima kvalitetni kao OBN, vjerujem da i sport tražili po netu u obliku torenta, recimo sa hrta...
Ali ne trpajte više postove na temu koja nije vezana za LOL. Osim da prekinu zamračivanje