Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- House
#4526 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Dead Space 3 Reloaded

- AmiĐa_Idriz
#4527 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
BRAH wrote:jel iko igro ovo, da te strefi srcani od igre![]()
![]()
jesi ti igr'o ovu
- arnes_king
#4528 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
I ja ev skidam za ps3, jos 2-3 sataHouse wrote:Dead Space 3 Reloaded![]()
![]()
-
EasyWay
#4529 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
pozz raja...igram euro truck simulator 2 i nije original igrica, skinuta je sa torenta. Kako da promijenim auspuh na svome MAN kamionu? Trenutno sam level 22 i sva podesavanja su mi dostupna osim auspuha. Da li treba doci do odrecenog levela da bi auspuh bio dostupan ili je problem u igri. Koristim 1.2.5 verziju. Hvala
- House
#4530 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
arnes_king wrote:I ja ev skidam za ps3, jos 2-3 sataHouse wrote:Dead Space 3 Reloaded![]()
![]()
Mislio sam skinuti za Xbox , ali trebaju 2 DVD (16GB)
Ostalo jos 4h preko torrenta
- Quaresma
#4531 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
hitman absolution powwaah
- arnes_king
#4532 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Meni dobro samo na externi prebacim i pici, a evo zavrsilo, jos extractovat, prebaciti i laganoHouse wrote:arnes_king wrote:I ja ev skidam za ps3, jos 2-3 sataHouse wrote:Dead Space 3 Reloaded![]()
![]()
Mislio sam skinuti za Xbox , ali trebaju 2 DVD (16GB)![]()
Ostalo jos 4h preko torrenta
- Maharadza
#4533 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kasniš brate, to se davno prekucalo!Quaresma wrote:hitman absolution powwaah
Btw, DEAD SPACE IS BACK!!! (Preporučujem Reloaded verziju)
Odigrao uvodnu misiju - USRAO SAM SE ŽIV!!!
Ovo se tačno može samo u po dana igrati ili predvečer, ali nikako po noći i sa ugašenim svjetlima!!!
- fazer
#4534 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
DS je izgubio onaj element koji horror igru cini zapravo horrorom. Probaj DS1 pa ces vidjet o cemu pricam. (Pobrini se da pri ruci imas nekoliko komada cistog donjeg rubljaMaharadza wrote:
Odigrao uvodnu misiju - USRAO SAM SE ŽIV!!!![]()
Ovo se tačno može samo u po dana igrati ili predvečer, ali nikako po noći i sa ugašenim svjetlima!!!
btw, The Witcher 3: Wild Hunt najavljen.

Datum izlaska: 2014. godina
Platforme: PC, PS4 te Xbox 720
Proizvođač: CD Projekt
Prema najavi CD Projekta otvoreni svijet u igri biti će 30 puta veći nego u The Witcheru 2 što znači da će igra biti veća od Skyrima.
- igra neće biti podjeljenja u chaptere nego će biti ogroman open world svijet bez učitavanja
- igra će također predstaviti dinamično vrijeme - oluje, snijeg...nevere na morima i drugo. Sve uz nextgen engine.
- fast travel opcija je tu a moći ćete putovati brže tako da ćete koristiti konja u igri.Kako za putovanje tako i za borbu
- svako novo područje u igri koje otkrijete u open world svijetu ima svoju priču. Priča će biti potpuno "otvorena" i ne linearna
- quick time izbačen skroz a borba će biti unaprijeđena (blokiranje će dosta trošiti staminu, kao i roll naravno)
- igru pokreće novi REDengine3
Preuzeto sa reboot.hr
SS-ovi:http://www.computerandvideogames.com/38 ... ame-world/
- Maharadza
#4535 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
^ Prekucao sam ja i dvicu i keca davnih dana! A slažem se da je kec bio pojam horror-a, ako ništa radi (stalnog) manjka municije, slično kao u stalker-u! 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4536 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
kec sam nedavno završio... znači razočarenje u dvojčici? 
- Maharadza
#4537 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa i nije, osim sto je manje horora, a više akcije (municije) i pušaka naravno.Chmoljo wrote:kec sam nedavno završio... znači razočarenje u dvojčici?
Tapatalked
-
celava_dlaka
#4538 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nesto slicno ko fc3
- Quaresma
#4539 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
sta mogu, dok se ja nakanim da skinem, nije kasno, kad se predje hitman, slijedeci je farcry3, tama tu i negdje ce izaci i bioshock, niceMaharadza wrote:Kasniš brate, to se davno prekucalo!![]()
-
celava_dlaka
- Tvrtko II Kotromanić
#4541 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ne bih volio kineski AC
mada ne znam koliko im je opcija preostalo s obzriom na dosadasnji razvoj price, mozda neki skok od 100 godina i opet amerika
mada ne znam koliko im je opcija preostalo s obzriom na dosadasnji razvoj price, mozda neki skok od 100 godina i opet amerika
- harell
#4542 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ja bi bas volio kineski, svidja mi se stil taj, ili japanski kao sto su neki govorili da ce bit. Ali sve su to spekulacije dok ubisoft ne potvrdi mozda upotrijebe neki deseti period
- Tvrtko II Kotromanić
#4543 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
et vidis mene npr bas ne privlaci taj istocnoazijski stil nikako
al et o ukusima se ne raspravlja
svakako, kako ti kazes, vidjecemo sta ce odlucit, ali ja cisto sumnjam da ce praviti neke drasticne skokove u prici
al et o ukusima se ne raspravlja
svakako, kako ti kazes, vidjecemo sta ce odlucit, ali ja cisto sumnjam da ce praviti neke drasticne skokove u prici
- Maharadza
#4544 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Mene opet privlači ta njihova kultura; zamisli ove ubice vs. ninđe vs. samuraji...epic...Tvrtko II Kotromanić wrote:et vidis mene npr bas ne privlaci taj istocnoazijski stil nikako
al et o ukusima se ne raspravlja![]()
Amerika u poređenju dođe ko' ružno pače, pa čak i italija (po meni)!
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4545 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ni meneTvrtko II Kotromanić wrote:et vidis mene npr bas ne privlaci taj istocnoazijski stil nikako
al et o ukusima se ne raspravlja![]()
ni AOE mi se nisu dopadali koji su obrađivali njihovu historiju... Mongoli su mi već interesantni, ali Kina i Japan u igricama nikako
- agent_zero
#4546 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nisu ništa provalili, jednostavno su prilagodili igru pomoću jednog jedinog fajla da radi na NJIHOVIM serverima.Bosnian Dragon1 wrote:kako su to uspjeli provalit, bc2 se nije nikako mogao igrati online bez originala, ili je taj nexus samo za singleplayer ?agent_zero wrote:Igram ja bc2 emulator nexus.Bosnian Dragon1 wrote:ima li ko da igra battlefiled 3 il bad company 2 da napravimo squad
Razvaljuje
Ove godine se očekuje i bf3 na isti fazon.
Ništa nelegalno, u svakom slučaju.
Elem, što se igrica tiče, u 2012. bez premca mi je zasad assassin's creed 3, inače nisam fan tog tipa igara, ali ova je fakat predobra i zarazna. Pogotovo je pun pogodak period koji su izabrali.
-
Bosnian Dragon1
#4547 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nisu ništa provalili, jednostavno su prilagodili igru pomoću jednog jedinog fajla da radi na NJIHOVIM serverima.
cek ja sam mislio da je nexus za pirat verziju bf, da se moze pirat igrat online, a oni ovo napravili za original igru ?
cek ja sam mislio da je nexus za pirat verziju bf, da se moze pirat igrat online, a oni ovo napravili za original igru ?
- harell
#4548 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma ja bolan za pirat verziju, skines bfbc2 sa torenta, namjestis nexus i pucasBosnian Dragon1 wrote:Nisu ništa provalili, jednostavno su prilagodili igru pomoću jednog jedinog fajla da radi na NJIHOVIM serverima.
-
Bosnian Dragon1
#4549 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma ne vjeruejm da ce to dugo trajati, ako im je trebbalo skoro 3 godine da ga krekuju, ja sam davno kupio bfbc2 a nedavno i bf3 i ne zalim ni feningaharell wrote:Ma ja bolan za pirat verziju, skines bfbc2 sa torenta, namjestis nexus i pucasBosnian Dragon1 wrote:Nisu ništa provalili, jednostavno su prilagodili igru pomoću jednog jedinog fajla da radi na NJIHOVIM serverima.
- agent_zero
#4550 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Radi i na torrent i na original verzijama. Svejedno je.Bosnian Dragon1 wrote:Nisu ništa provalili, jednostavno su prilagodili igru pomoću jednog jedinog fajla da radi na NJIHOVIM serverima.