Ponovno se javlja umišljenko-prava gradska raja- islamofob opsjednut đinima...Chisum wrote:ultima_palabra wrote:Bakir već počeo kampanju za kongresShahab wrote:SDA treba da nastavi svoju borbu za državu Bosnu i Hercegovinu i opstanak muslimana...Zbog snažne podrške Turske, što znači i Amerike, i IVZ-a to će biti konstantno najjača stranka u BiH. Zbog toga ne treba uzimati za ozbiljno ove histerične napade islamofoba koji maskirani u pseudograđanstvo usmjeravaju mržnju u pravcu državotvorne stranke SDA... i koji Lagumdžijinu izdaju Bosne i interesa Bošnjaka predstavljaju kao neku vrstu trijumfa...Ovu krizu SDA treba iskoristiti za oproštaj sa Sulejmanom Tihićem i njegovom lažnom politikom kompromisa sa smrtnim neprijateljima Bosne i reformi korak po korak...SDA nije Tihić i njegova koruptokracija, SDA je ideja jake države u kojoj će muslimani imati puna prava i slobode, oko koje se okupljaju mase ljudi...SDA treba temeljiti kadrovski redizajn i uvođenje mladih intelektualaca sa lokalnog nivoa u prve ešalone stranke. Svim kadrovima preko 50 godina treba se zahvaliti jer su imali šansu i istu nisu iskoristili. Politički SDA treba da zauzme proturske pozicije, u unutrašnjoj politici provoditi konzervativnu revoluciju sa jakom crtom antikomunizma, a u ekonomskoj politici izrazito liberalnu ekonomsku doktrinu tržišne ekonomije...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovaj bi s ovim svojim komicnim parolama planuo k'o Vesela sveska da se rodio koju deceniju ranije. Vodali bi ga od kolektiva do kolektiva da recituje i igra. Bosanski Sholohov....![]()
Nova SDA predizborna parola - Bez jake Turske nema ni jake Amerike!
SDA-All about
- Shahab
#4526 Re: SDA-All about
- Alfons Kauders
#4527 Re: SDA-All about
Ih, sad ih se toliko nakotilo da im nije dosta nas trezor, treba im Fort Knox, i to da knap.Chisum wrote:
Pa dobro, to na Poljinama ce da drze elitne formacije, ali gdje ce djeca, zene i Halid Genjac?
Za djecu cemo lako, u Maleziju naravno, neka studiraju. A za Genjca ne znam... Naci ce se neka amabasadorska fotelja, da s Dinom Merlinom organizuje humanitarne koncerte...
-
VjecitiStudent
#4528 Re: SDA-All about
Uplasio se snage Bosne, halali muShahab wrote:Ponovno se javlja umišljenko-prava gradska raja- islamofob opsjednut đinima...Chisum wrote:ultima_palabra wrote: Bakir već počeo kampanju za kongres![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovaj bi s ovim svojim komicnim parolama planuo k'o Vesela sveska da se rodio koju deceniju ranije. Vodali bi ga od kolektiva do kolektiva da recituje i igra. Bosanski Sholohov....![]()
Nova SDA predizborna parola - Bez jake Turske nema ni jake Amerike!
- Alfons Kauders
#4529 Re: SDA-All about
Nek si mu reko. Nego, hoces ti na Poljine il u trezor?Shahab wrote: Ponovno se javlja umišljenko-prava gradska raja- islamofob opsjednut đinima...
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#4530 Re: SDA-All about
Nakon smjene onako ''hairli i finog insana'' Mini Stara za sigurnost, itekako se treba pripremati.veljaca wrote:Polako treba podizati fizicku kondiciju i pripremati se .... Za sve se treba biti spreman - za svaku opciju ...
Izdrzala je Bosna i Hercegovina i puno teze momente, pa ce i ovo proci ...
- Chisum
#4531 Re: SDA-All about
Shahab wrote: Ponovno se javlja umišljenko-prava gradska raja- islamofob opsjednut đinima...
Na nista me napravi...
Nego, Sholohov, de nam jos koju socrealisticku... nesto na temu Turske i Amerike - stubova islama, te SDA i "njene izrazito liberalne ekonomske doktrine trzisne ekonomije" (kada bi Amir Zukic ovo pokusao da izgovori, dva dana bi mu raspatljavali crijeva
Nova parola - Ko nije s nama (SDA, Turska i Amerika) - taj je islamofob!
Last edited by Chisum on 23/10/2012 12:39, edited 1 time in total.
-
VjecitiStudent
#4532 Re: SDA-All about
Meni vise lici na graditelja Bosmala II, znaci prvo malo Malezija.Alfons Kauders wrote:Nek si mu reko. Nego, hoces ti na Poljine il u trezor?Shahab wrote: Ponovno se javlja umišljenko-prava gradska raja- islamofob opsjednut đinima...
- Alfons Kauders
#4533 Re: SDA-All about
Moguce, ali neka, trebace stambenog fonda poslije rata.VjecitiStudent wrote:Meni vise lici na graditelja Bosmala II, znaci prvo malo Malezija.Alfons Kauders wrote:Nek si mu reko. Nego, hoces ti na Poljine il u trezor?Shahab wrote: Ponovno se javlja umišljenko-prava gradska raja- islamofob opsjednut đinima...
Ne za borce, vec za svu SDA djecu kad se vrate. I Genjca naravno.
-
sumirprimus
#4534 Re: SDA-All about
Chisum wrote:
Pa dobro, to na Poljinama ce da drze elitne formacije, ali gdje ce djeca, zene i Halid Genjac?
-
VjecitiStudent
#4535 Re: SDA-All about
Muhamed Cengic priprema bestseller "Kako sam pobjegao u Tursku", bit ce to vrlo citano stivo.Alfons Kauders wrote: Moguce, ali neka, trebace stambenog fonda poslije rata.
- Alfons Kauders
#4536 Re: SDA-All about
Taman moze Lepi uradit predgovor...VjecitiStudent wrote:Muhamed Cengic priprema bestseller "Kako sam pobjegao u Tursku", bit ce to vrlo citano stivo.Alfons Kauders wrote: Moguce, ali neka, trebace stambenog fonda poslije rata.
A knjiga, naravno, izlazi u ponedjeljak.
Last edited by Alfons Kauders on 23/10/2012 12:43, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#4537 Re: SDA-All about
Picmajstor... valjaće im, ako bude zinaluka po Malezijisumirprimus wrote:Chisum wrote:
Pa dobro, to na Poljinama ce da drze elitne formacije, ali gdje ce djeca, zene i Halid Genjac?![]()
![]()
gdje se njega sjeti
-
sumirprimus
#4538 Re: SDA-All about
a kako im se zove onaj visoki,iz bihackog je kraja,nesto je on bio oko one politicke akademije,sad je neki ministar zamjenik...???
-
VjecitiStudent
#4539 Re: SDA-All about
TradicionalnoAlfons Kauders wrote:Taman moze Lepi uradit predgovor...VjecitiStudent wrote: Muhamed Cengic priprema bestseller "Kako sam pobjegao u Tursku", bit ce to vrlo citano stivo.![]()
U istoj seriji su u pripremi "1001 razlog za ostati u Zagrebu" Irfana Ajanovica, kao i "Trezor iznutra", nepoznatog autora.
- Alfons Kauders
#4540 Re: SDA-All about
Dobar... Mada milsim da bi "Trezor iznutra" mogli potpisati sa "grupa autora"...VjecitiStudent wrote:TradicionalnoAlfons Kauders wrote:Taman moze Lepi uradit predgovor...VjecitiStudent wrote: Muhamed Cengic priprema bestseller "Kako sam pobjegao u Tursku", bit ce to vrlo citano stivo.![]()
U istoj seriji su u pripremi "1001 razlog za ostati u Zagrebu" Irfana Ajanovica, kao i "Trezor iznutra", nepoznatog autora.
Vidis, mogao bi i Ceric uraditi nesto iz penzije, u stilu "Cikasko ljeto"... Cim zavrsi rad na enciklopediji prilagodjavanja.
- Chisum
#4541 Re: SDA-All about
Ili avanturisticko-akcioni triler Hadzihafizbegovica, kojeg je SAS ubacio u HVO, da ga razori iznutra.
Mada mi je najjaca Brankoviceva autobiografska
Kako sam dobio Ljiljana
I drugi dio - Ne, ozbiljno, ne zajebavam se - kako?
Kako sam dobio Ljiljana
Last edited by Chisum on 23/10/2012 12:55, edited 2 times in total.
- muha_sa
#4542 Re: SDA-All about
jebeš to-hajmo na pivu jal kaHvuChisum wrote:Ili avanturisticko-akcioni triler Hadzihafizbegovica, kojeg je SAS ubacio u HVO, da ga razori iznutra.
- veljaca
#4543 Re: SDA-All about
Zasto ne naglas ? ....Chisum wrote:veljaca wrote:Polako treba podizati fizicku kondiciju i pripremati se .... Za sve se treba biti spreman - za svaku opciju ...
Izdrzala je Bosna i Hercegovina i puno teze momente, pa ce i ovo proci ...
Ne govori to naglas, cuce te u Mehmeda Spahe 14, pa ce vrh stranke opet u trezor i podrume, k'o prosli put... A posto su bazdareni na 4 godine fosorijalnog nacina zivota, promasice 2014. i nema nista od pobjede na izborima.
Ja ovo ne govorim zbog SDA, SDP-a, SDA-a, SNSD-a, HDZ-a ..... Govorim zbog naroda i raje ....
- Shahab
#4544 Re: SDA-All about
Otprilike je tako, to su stubovi odbrane od naleta srbomarioneta i bezbožnika iz SDP-a... inače gubiš orijentaciju u živom blatu cinizma i arogancije što je specifično za tvoju hibridnu mentalnu bolest umišljenog marginalca, besmisleno je sa umišljenkom i plisnom kojem istina nije bitna polemisati o veličanstvenoj temi kakva je islam i islamska tradicija Bosne i Sarajeva, šta za nas znači Turska i njena podrška... Prvo uzmi abdest...Chisum wrote:Shahab wrote: Ponovno se javlja umišljenko-prava gradska raja- islamofob opsjednut đinima...![]()
![]()
Na nista me napravi...![]()
Nego, Sholohov, de nam jos koju socrealisticku... nesto na temu Turske i Amerike - stubova islama, te SDA i "njene izrazito liberalne ekonomske doktrine trzisne ekonomije" (kada bi Amir Zukic ovo pokusao da izgovori, dva dana bi mu raspatljavali crijeva).
Nova parola - Ko nije s nama (SDA, Turska i Amerika) - taj je islamofob!
-
VjecitiStudent
#4545 Re: SDA-All about
U trecem dijelu "Sve po zakonu" je rijesio sve misterije iz prve dvije knjige.Chisum wrote:Ili avanturisticko-akcioni triler Hadzihafizbegovica, kojeg je SAS ubacio u HVO, da ga razori iznutra.
Kako sam dobio Ljiljana
-
VjecitiStudent
#4546 Re: SDA-All about
Famelije mi moje, u pravu si.muha_sa wrote:jebeš to-hajmo na pivu jal kaHvuChisum wrote:Ili avanturisticko-akcioni triler Hadzihafizbegovica, kojeg je SAS ubacio u HVO, da ga razori iznutra.
- madner
#4547 Re: SDA-All about
Samo za najjaceg lika na forumu muzicka numera:
- Chisum
#4548 Re: SDA-All about
muha_sa wrote:jebeš to-hajmo na pivu jal kaHvuChisum wrote:Ili avanturisticko-akcioni triler Hadzihafizbegovica, kojeg je SAS ubacio u HVO, da ga razori iznutra.
Gdje si Muhice, lave?
Evo, posto nam je zamrla ona sarajevska tema, kako nas klix naguzi, dodjem ovdje da se nasmijem koji put... Moras da priznas da ima shege.
-
sumirprimus
#4549 Re: SDA-All about
ovo kodaj vejsil vaskrsno... 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#4550 Re: SDA-All about
ne sekirajte se djecu su davno zbrinutaAlfons Kauders wrote:Ih, sad ih se toliko nakotilo da im nije dosta nas trezor, treba im Fort Knox, i to da knap.Chisum wrote:
Za djecu cemo lako, u Maleziju naravno, neka studiraju. A za Genjca ne znam... Naci ce se neka amabasadorska fotelja, da s Dinom Merlinom organizuje humanitarne koncerte...
ps
samo čekam da se Erdogan očituje o ovome antiVatanskom djelovanju prokurdskih snaga u BiH